Ongeschikt voor publicatie: de hilarische domheid van de SP

Screenshot 9

(Door: Martien Pennings)

Er is eigenlijk geen mooi opstelletje van te maken en grafisch gaat het er niet uitzien met al die blote links, maar omdat het zo tekenend is voor de domheid van “links” en gedurende de laatste 40 jaar voor nagenoeg de gehele Westerse quasi-elite in het algemeen, publiceer ik het toch.

Door een toeval kwam ik dezer dagen op een site van de SP afdeling Breda, waarop aangekondigd werd dat de ze de nazislami’s van Hamas – zeg maar ISIS – zouden gaan steunen in een “pro-Palestijnse” demonstratie. In de beste Stalinistische Orwell-taal ging de demonstratie heten “Hart voor Gaza”. Ik wilde voor mezelf weer eens bewijzen dat “links” nóóit verandert, dus probeerde ik een comment te plaatsen. Dit comment:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", antisemitisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ongeschikt voor publicatie: de hilarische domheid van de SP

 1. Erik Bink zegt:

  Beste Martien, ’t is alsof je een drammerige, pest-zuigerige puber de oren moet wassen. ’t Is niet anders…., sinds de sociale academies van de jaren ’60 en ’70 hun drabberige afvalwater via de toenmalige CPN over ons landje hebben laten stromen.
  “Ecrassez l’infames!”
  Leve Israel!!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Martien !
  Het is wie je al heb gezegt, parels voor de zwijnen
  en verloren tijd met de linkse kerk te diskuteren !
  Met een links stazi-indoktrineerde herses op
  erwtengrote, is geen plaats meer voor iets anders
  op te nemen !
  En een op links gestrikte subsidipot laat zich
  eenvoudiger plunderen als je het vlaggetje in
  hun windrichting waaien laat !

  Like

 3. Jean zegt:

  Martien,
  Ik bewonder uw inzet maar de mensen zullen massaal richting Den Haag moeten gaan wandelen, zonder vernielingen aan te richten, met maar een doel nl. Links moet eruit.
  Kijk naar Vlaanderen, wij hebben de linkse brol, rood en groen, er ook uitgeflikkerd zowel op federaal al op Vlaams vlak en de meerderheid van de bevolking voelt zich al een stuk beter, nu nog de moslis eruit en het wordt een paradijs, daar hebben onze grootouders en odes hun leven voor gegeven, niet voor barbaren niet voor parasieten niet voor klaplopers maar wel voor de vrijheid, veiligheid en onafhankelijkheid voor ons en onze kinderen resp kleinkinderen.
  We staan met velen op dezelfde lijn maar nog steeds niet voldoende om de lafaards en verraders uit te schakelen, daar moet nu met volle kracht aan gewerkt worden want die EU maffia wil graag DICTATUUR, kijk maar naar die Luxemburgse zuipschuit die enkel vrouwen naast zich wil, ha ha, Vlaanderen zet hem een hak, hij krijgt Reynders naast zich een echte klier van formaat. De tante van CD&V mag verder kousen breien, ha ha ha.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Meesterlijk van repliek gediend, Martien! Als ze hiértegen nog iets willen inbrengen, zijn ze gewoon kwaadwillig!
  Dom waren ze al veel langer.

  Like

 5. Jelle R zegt:

  @Martien Pennings, heeft hij daarna nog gereageerd toen je zijn links waanbeeld over Israël helemaal onderuit haalde?

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Mr Pennings het is wel gekozen domheid, dat is nog wat erger !!!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Martien, ik zou je willen raden: Doe niet langer moeite. Al die linksen, de SP niet uitgezonderd, verdómmen hetin alle toonaarden om voor Israël te zijn, omdat……ze voor de Palestijnen willen zijn en nergens anders om. Ohne Weiteres.
  Al moeten ze er alle feiten, zowel historische als actuele, voor negeren of verdraaien, al moeten ze blijven wegijken tot ze een ons wegen, al ga je de discussie met ze aan tot de blaren op je tong staan en/of je toetsenbord moet worden vervangen wegens slijtage, nooit zullen ze de waarheid erkennen,zolang die inhoudt, dat ze de zijde van Israël zullen moeten kiezen en het verwerpelijke van organisaties als Hamas volmondig -dus niet halfwas- moeten toegeven.
  Heeft iets met prestigeverlies te maken. Al vraagt men zich tegelijkertijd af Prestige? Bij wie dan?
  Maar die vraag is voor Links nu eenmaal minder van belang……

  Like

 8. Republikein zegt:

  Ze zullen je niet van repliek dienen, monddood en rood van schaamte.
  Gaan ze nooit toegeven.

  Like

 9. Links is net als moslims:niet mee te praten!Vergeefse moeite!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Zoals gewoonlijk blijkt ook hier weer uit dat fascisme links is en niet rechts wat over het algemeen beweert wordt.

  Like

 11. Jan zegt:

  De hilarische domheid/krankzinnigheid van De Psychopaat in het Witte Huis

  Obama and Erdogan Discuss Fighting Anti-Semitism

  “The President met with Turkish President Erdogan today in Newport, Wales, where both leaders were attending the NATO Summit. They exchanged views on how best to cooperate in the struggle against ISIS and violent extremism in Iraq and Syria, and on the need for strengthened measures against foreign fighters transiting to and from the battlefield,” the statement said.

  “They discussed the urgent need for effective pressure and diplomacy aimed at bringing to an end the conflicts in Ukraine and Libya. The President and President Erdogan also discussed the importance of building tolerant and inclusive societies and combating the scourge of anti-Semitism,” it added.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/184803#.VA6RfMa-1b3

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s