Onthoofdende ISIS-barbaren moeten worden uitgeschakeld

Screenshot 15

(Door: Tim Engelbart)

Natuurlijk zijn ‘Ice Bucket Challenges’ en het uitlekken van naaktfoto’s van Jennifer Lawrence heel interessant, maar het bestrijden van ISIS moet de topprioriteit worden. Laat de onthoofding van Steven Sotloff een laatste ‘wake up call’ zijn.

Het is dus gebeurd. Het doodvonnis van de Amerikaanse journalist van Steven Sotloff – waarmee de streng islamitische barbaren van ISIS reeds dreigden in de executievideo van James Foley – is inmiddels voltrokken. De ISIS-beul “Jihadi John” (die eerder de keel doorsneed van Foley) was ook dit keer de moordenaar. En evenals de vorige keer schieten ook nu woorden tekort voor de onbeschrijfelijke situatie: het was gruwelijk, misselijk en middeleeuws. Echter niet verrassend, want zulke afslachtingen van andersdenkenden zijn inmiddels precies wat we van ISIS gewend zijn.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, Westen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Onthoofdende ISIS-barbaren moeten worden uitgeschakeld

 1. janfreak zegt:

  Hoelang zal het nog duren voordat men beseft dat IS een meedogenloze groepering is die er alleen maar op uit is zoveel mogelijk mensen die volgens hen afvallig zijn te doden? En zolang men draalt er wat aan te doen nog veel slachtoffers zal maken. Onbegrijpelijk dat men niet alle krachten verenigd om dit kankergezwel voorgoed uit de wereld te helpen.

  Like

 2. Jean zegt:

  Wat een gezeik door die Amerikaan en die Brit over Radicale islam die aangepakt moet worden, islam is radicaal dus pak die barbaarse smeerlapperij aan zodat Europa en Amerika totaal islamvrij komen dan pas komt er rust en veiligheid, zolang die vuiligheid blijft rondlopen en mag parasiteren op onze kosten zolang blijft het hier ellende en wie draagt daar de verantwoordelijkheid van? Juist, die EU misdaadorganisatie met voorop die achterlijke Zweedse doos aalstroom.

  Like

 3. killertweety zegt:

  Dit moet opgelopen zijn afmaken die handel.

  Like

 4. killertweety zegt:

  Dit kan en mag niet gebeuren ik vind dat de hele wereld eraan mee moet doen.Aan de vernietiging van ISIS, want alles wat zij doen is mensonteerend. Dat is mijn mening!!!!!!

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  I repeat, When the @#$%^ are we going to #$%@^ GET these #%^$#%!!!

  Like

 6. Heel die islam ruimen!Kan de wereld eindelijk in vrede leven!Want waar je ook kijkt,naar welke ellende,wereldwijd:het is altijd islamgerelateerd!

  Like

 7. breget zegt:

  Allen die geloven in Allah zijn met één sop overgoten en hebben dezelfde mentaliteit .

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Zolang deze islam-minnende familie het hier voor het zeggen heeft, raken we ISIS en islam nooit kwijt! Kijk eens naar die verbeten gezichtsuitdrukking?

  Money, money, money, oil, oil, oil!!!

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Ik zou het fijn vinden als de VS, China, Rusland en alle NATO landen de koppen eens bij elkaar staken zodat ze voor eens en voor altijd de islam = ISIS met wortel en tak kunnen uitroeien. Het doel heiligt elk middel. Ook atoomwapens.

  Like

 10. Willem.Schroder. zegt:

  Dan moet die islam minnende familie er ook maar aan geloven,het zo veel geld geven aan de Oranjes is ook niet meer van deze tijd opzouten met dat spul,en wat dat Isis betreft zo snel mogelijk uit schakelen die mafkezen ,die zogenaamde pedofiele profeet van die lullo’s zou ze eigen in zijn graf omdraaien als hij wist waar zijn schizofrene nazaten mee bezig waren ,ik zeg nogmaals nog keer een grote genocide ,nog een keer om demensheid te reden van de ondergang ,want liever ongelovig ,dan zo een gelovige lullo die maar moort en hoofden afhakt en alleen maar moordend door het leven gaat ten behoeven van zijn geloof.

  Like

 11. Drinken doe ik niet en,stinken ook niet!Daar voor moet u toch echt bij die toddendames van uw origine zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s