Steven Sotloff was Jood en Israëli

Screenshot 13

(Door: Aviel Schneider – Vertaling: E.J. Bron)

Het tweede slachtoffer van de Jihadisten was een Amerikaanse Jood, die enkele jaren geleden naar Israël was geïmmigreerd en studeerde aan de Universiteit van Herzlia. Steven Yoel Sotloff (31) uit Florida werd voor lopende camera in de woestijn onthoofd. De Israëlische kranten publiceerden op hun voorpagina´s Sotloff op de knieën met het mes op de keel. Een journalist, die met hem gevangen zat, vertelde het Israëlische dagblad “Jediot Achronot” dat Sotloff op de laatste joodse vastendag Jom Kipoer vastte en tegen zijn ontvoerders zei dat hij zich niet goed voelde. Zijn Jodendom werd streng geheim gehouden en werd pas na zijn executie bekend.

Tot het laatste moment probeerden zijn ouders via de media de ISIS-Jihadisten van de onthoofding van hun zoon af te houden. “Ik smeek je”, riep Shirley Sotloff op tv ISIS-chef Abu Bakr Baghdadi op, “niet mijn zoon voor dingen te bestraffen waarvoor hij niet verantwoordleijk is.” Onder zijn vrienden stond Sotloff erom bekend zich ook voor de islamitische wereld te interesseren en de Arabische taal te beheersen.

Meerdere jaren lang woonde hij in Jemen en schreef voor het Amerikaanse tijdschrift “Time”. Meer dan een jaar geleden werd hij door Jihadisten in Syrië ontvoerd en mocht sindsdien maan één keer met zijn moeder bellen. De Amerikanen kopen geen door Jihadisten ontvoerde burgers vrij. Veel Europeaanse landen doen dit echter wel en wakkeren daarmee de markt voor meer gijzelingen aan. Tot deze landen behoort ook Israël, dat steeds opnieuw honderden en duizenden terroristen voor Israëlische gevangenen heeft vrijgelaten. De radicale islam, waartoe ISIS en Hamas behoren, is niet alleen een gevaar voor Israël, maar voor het hele Westen. De Jihadisten hebben de noordelijke grens van Israël in de Golanhoogten al aangevallen. Palestijnse media berichten dat ISIS-Jihadisten al actief zijn in de Gazastrook en in Israël werden de eerste sporen van ISIS ontdekt in de stad Nazareth – zwarte ISIS-vlaggen. Niet Israël is het probleem in het Midden-Oosten, maar de radicale islam, die niet alleen geen vreemden om zich heen duldt, maar elkaar afslacht.

Bron:
www.israelheute.com
Auteur: Aviel Schneider

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op Steven Sotloff was Jood en Israëli

 1. cat zegt:

  Enorm groot verlies voor de hele mensheid.
  Echt heel erg.
  En nog een Joodse man nog wel, maakt het nog verdrietiger.

  Misschien moeten we ook hier beginnen met Moslims haatzaaiers goed aan te pakken, video’s uploaden ?? Ze begrijpen onze beschaafde manier van handelen/spreken niet.
  Enige taal die ze begrijpen is: vernietigen.

  Like

 2. rs zegt:

  Jood, Israeli, en de keel doorgesneden………………..Laat Israel dit toe ?

  Like

 3. win zegt:

  radicale islam???…het is heel gewone, wetsgetrouwe islam.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  CHRIST OF JOOD !
  DOOD IS DOOD !
  DOOR MOSLIM DE AARDKLOOT !

  Like

 5. Cathja zegt:

  Iedereen die op deze gruwelijke wijze van het leven beroofd wordt, is er één teveel! Vanwege onze sympathie voor en betrokkenheid bij Israël spreekt het ons extra aan nu er een Joodse man is vermoord, omdat we weten wat de islam met de Joden van plan is.
  IS moet van de aardbodem verdwijnen! Het is adderengebroed, het minste van het minste, en het mens-zijn onwaardig!!

  Like

 6. Willie zegt:

  T enige wat helpen kan is dat we allemaal een geweer oppakken en die rotzooi uitroeien ,tot de laatste ,:eerder zal t niet rustig worden

  Like

 7. tjonge zegt:

  ik heb twijfel bij die filmpjes, waarom word het werkelijke hoofd afsnijden weg geknipt uit de filmpjes ?
  met een beetje fotoshop kan ik ook hetzelfde resultaat laten zien als op deze en het vorige filmpje van de isis.

  niet dat ik er op kick om een onthoofding te zien, maar toch vraag ik mij af, waarom niet de VOLLEDIGE procedure ?

  deze filmpjes kunnen m.i. genept zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s