Duitsland 2014: In Wuppertal patrouilleert de “shariapolitie”

Screenshot 30

(Vertaling: E.J. Bron)

In Wuppertal gaat sinds kort de “shariapolitie” op patrouille, die controleert of het gedrag van voorbijgangers overeenkomt met de wetten van de islam. In een op internet gepubliceerde video is te zien hoe een groep rondom de Salafist Sven Lau alias Abu adam personen aanspreekt en hen informeert over hun zogenaamd onislamitisch gedrag. In beeld komt een poster met de aanwijzing “You are entering a Shariah controlled zone. Islamic rules enforced.” (U betreedt een door de sharia gecontroleerde zone. Hier worden de islamitische wetten gehandhaafd).

Volgens deze wetten zijn muziek, alcohol, kansspelen, prostitutie, drugs en sigaretten verboden. De salafistische prediker Pierre Vogel alias Abu Hamsa prees de actie in een videoboodschap. Duitsland zou geen islamitisch land zoals Saoedi-Arabië zijn, daarom zouden moslims hier in het land ook veel meer bloot staan aan verleidingen.

Lau prijst Jihadisten

“We kunnen niet wachten, totdat een paar jongeren toevallig in de moskee komen.”Een shariapolitie zou daarom “precies datgene zijn dat we nodig hebben.” Een kritisch artikel van de website “Ruhrbarone” wees Vogel als “mensenvijandig” van de hand.

Veel leden van het salafistische netwerk rondom Lau en Vogel zijn naar Syrië of Irak getrokken om daar te vechten als Jihadisten. Bijvoorbeeld Isa al Muhajer, die bij een luchtaanval in Aleppo in november 2013 gedood werd. “Isa was een van diegenen die niet alleen kletsen, maar ook handelen”, prees Lau destijds de strijder. “Hij heeft zich op weg naar Allah begeven.” Lau zelf zou giften voor de radicaalislamitische militie “Islamitische Staat” hebben ingezameld.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Salafisten, sharia, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

58 reacties op Duitsland 2014: In Wuppertal patrouilleert de “shariapolitie”

 1. Cathja zegt:

  Totaal geschift, en de Duitse overheid behoort hier een einde aan te maken. Niemand heeft iets over iemand te zeggen als hij of zij zich op de openbare weg bevindt.
  Het wordt met de dag gekker met die islam!

  Like

 2. cat zegt:

  Dit zijn de laatste stuiptrekkingen van de Islam, mensen.
  Ja, ze gaan tekeer, ja ze zoeken de grenzen op van de Europeaan.
  En Nee, ze gaan het niet winnen.
  echt niet. Islam zal nooit en never vast voet krijgen in het Westen.
  Ze worden verslagen en ze zullen ooit moeten vluchten. De Westerling wordt langzaam aan wakker.
  Goed dat ze te keer gaan. Goed dat Islam zijn ware gezicht laat zien.
  Het ziet nu nog niet best uit, maar de tij zal zich zeer snel keren.
  Het kwaad komt als een boemerang terug op de moslim.
  Wie wind zaait, zal storm oogsten.
  wacht en zie…

  Like

  • Sjaak zegt:

   Helemaal mee eens !

   Like

  • Driek zegt:

   Beste cat, ik help het je wensen, maar zolang lieden als Alexander Pechtold dat islamitische schorem nog staat te verdedigen heb ik heb er een zwaar hoofd in. Die lui willen de wereldheerschappij, en ze zijn nu inmiddels met zovelen, die geven het niet gauw op, in ieder geval staat ons een hoop geweld en narigheid te wachten, dank zij onze regering. Die lui moeten ze straks, als de tijd ooit daar is, meteen ophangen.

   Like

   • Cathja zegt:

    Inderdaad, @ Driek, het was tenenkrommend wat die zak van een Pechtold er gisteren uit kraamde! Ik zou hem het liefst in zijn gore nekvel grijpen en hem eens flink door elkaar rammelen! Je moet toch wel totaal verkeerd in elkaar zitten wil je het opnemen voor de islam. Wat denkt hij hiermee te bereiken? De meeste stemmen?

    Like

  • meneertje zegt:

   Ik zou dolgraag hebben dat ik u gelijk zou kunnen geven.
   Maar de islam heeft al lang vaste voet in het Westen.

   U ziet hier hoe moslims in Wuppertal optreden. En op min of meer vergelijkbare wijze gaat het in tal van Europese steden toe. Ook in Nederland. Demonstraties van moslims (en daaraan toegevoegd wat Nederlandse landverraders) waarin zij hun haat tegen het Westen luidkeels uitschreeuwen en bedreigingen uiten.
   Malmö in Zweden schijnt al een geheel door de islam beheerste stad te zijn. Maar in Stockholm en Oslo is het niet veel beter. Voor voorsteden van Parijs en Brussel en voor vele wijken in Engelse steden geldt hetzelfde.

   En niemand houdt hen tegen. Integendeel, in veel gevallen komt de overheid (politie) hen zelfs te hulp.
   U schrijft: “Ze worden verslagen en zullen ooit moeten vluchten.”
   Alweer: ik zou zo graag willen dat u gelijk hebt.

   Maar WIE gaan hen dan verslaan?. Voor WIE zuilen ze moeten vluchten?
   Er is nergens in Europa (behalve misschien Zwitserland) enige georganiseerde aktie van politie- of legermachten te zien die zich voorbereidt op een eventuele strijd tegen de moslims.

   Nu is er even wat gedoe over maatregelen tegen jihadstrijders die terugkomen naar Nederland. Maar dat gaat om individuen en het klinkt wel stoer. Zorgvuldig vermijdt men echter alle uitspraken van de overheid die op de islam als geheel zouden kunnen slaan.
   Het is al een standaarduitdrukking geworden: Jihad (of een ander islamkwaad) heeft niets met de islam te maken.

   Kortom: er is geen verzet van betekenis in Europa tegen de islam.
   De moslims hoeven niet te wachten totdat zij de numerieke meerderheid hebben.
   Zij kunnen al eerder (geleidelijk waarschijnlijk) de macht overnemen.
   En dat zullen dan geen “gematigde” moslims zijn, maar de echte, Koran-getrouwe.
   Zoals Hamas, de IS, Boko Harem, enz.

   Like

  • Wachteres zegt:

   @ Cat zegt: “Ja ze zoeken de grezen op’…en die grenzen mogen zij zelfs overschrijden en nog veel meer’.

   Wie stopt hen? Onze regeringen niet …. we vergeten steeds dat er een afspraak is met het Midden-Oosten dat we de islam geen strobreed in de weg mogen leggen. en daar hoort dit tuig ook bij. Geloof maar dat het ons niet in dank wordt afgenomen als we hen zonder meer de grens overzetten.

   Als het volk niet in opstand komt, dan zal NIEMAND ons helpen.

   En als het volk in opstand komt, dan zal het leger de opdracht krijgen zich tegen hen te keren. Dan moeten we maar hopen dat het leger voor het volk is. Met een Europees leger zal dat alvast niet het geval zijn.

   Ik ben het roerend eens met het betoog van meneertje.

   Like

   • cat zegt:

    Ja, ik geloof inderdaad dat er opstand in opkomst is. We gaan de richting “kookpunt”, onder de massa. Staatgreep, millitair ingrijpen komen.
    Als nu de verkiezingen zouden zijn: stemt 2/3 rechts. Wilders.
    Er komen onrusten, burgeroorlogen. En die gaan. In mijn optiek is: Islam bij de wet verbieden. Islam=moslims. Moslims massaal eruit. Wellicht gedwongen. Er is geen andere optie. Dit kan alleen maar opgelost worden met volksopstand, millitair ingrijpen.
    Ook de Afrikaanse asiezoekers eruit.

    Maar het betekent wel dat Brussel mee eens wordt. Want de wortel is Brussel.
    NEE, Ik geloof steeds niet dat Islam/moslims gaan winnen.

    Like

 3. jans zegt:

  De islam moet verboden worden in Nederland, Europa en de rest van de wereld!

  Like

 4. Ooit een tijd in Duitsland gewoond!Maar goed dat ik er weg ben;wat zou ik er op timmeren!

  Like

 5. Rick zegt:

  Tijdens het ’s avonds ronddwalen over straat moeten deze gasten toch makkelijk af te knallen zijn. Naar mijn mening tevens geheel legitiem; betreft namelijk een vijandelijke bezettingsmacht.

  Like

 6. janfreak zegt:

  Zoiets krijgen we in de Schilderswijk ook nog wel als van Aartsen niet krachtig optreedt.

  Like

 7. windwens zegt:

  Ongelofelijke eikels de dwingende en manipulerende wijze van hoe zij werken, daar schuilt toch wel degelijk het directe gevaar in. We kunnen er een voorbeeld aannemen hoe je actief mensen kan aanspreken en benaderen, dat ze zich juist beter kunnen scharen achter de democratie.

  Like

  • jitskesez zegt:

   Je bedoelt we kunnen er een voorbeeld aan nemen, hoe de mensen het leven zo zuur te maken dat ze automatisch vertrekken. Gewoon alle moslims en moslima’s continu achterna lopen met, Wat zie je er toch achterlijk uit, Aanpassen of Oprotten! Koop een JURK mens je ziet er niet uit!! Wij moeten jullie hier niet achterijke geitenneukers!! Heb je weer zo’n kutmuslim!! Enz. Gewoon openbaar aanspreken, vinger wijzen, continu wijzen op dat ze moeten AANPASSEN, ze uitlachen en niet van dienst willen zijn als ze niet behoorlijk Nederlands spreken, etc. En natuurlijk overal bordjes THIS IS A SHARIA FREE ZONE

   Like

   • meneertje zegt:

    Dit zou een idee kunnen zijn, dat zou kunnen werken als wij het massaal en wel: ZEER massaal zouden toepassen.
    De moslims wegpesten.
    Noodzakelijk is wel dat je steeds in groepen optreedt, beslist met een paar sterke, getrainde mannen er bij. Want de “aangevallen” moslims zouden er snel (door middel van mobieltjes) een stel jongens op scooters bijhalen.

    Dat zou op vechtpartijen kunnen uitdraaien. Als wij (de sterke mannen!) die maar winnen, krijgt de aktie meer kracht. Dan zouden de moslims geleidelijk leren dat zij het fysiek tegen de Nederlanders afleggen.

    Vermoedelijk is het wettelijk verboden omdat het als “eigen richting” zal worden beschouwd.
    Daarvan hoeven wij ons niets aan te trekken. Als de aktie telkens op tientallen plaatsen in Nederland tegelijk plaatsvindt (liefst op een aantal plaatsen in dezelfde stad), kan de politie weinig of niets beginnen.

    Dat heet burgerlijke ongehoorzaamheid en die is het enige wat Nederland nog kan redden. Van de overheid hebben wij niets te verwachten wat op verzet tegen de islamisering lijkt.

    Er is zeker iets van organisatie nodig. Iemand die een site beschikbaar stelt die alleen voor dit doel wordt opgezet. Om gelijktijdige akties te plannen, ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren, enz.

    Wie meldt zich aan?

    Like

   • jitskesez zegt:

    Ok er is al zoiets, Identitair Verzet, verder moet je zo weinig mogelijk over het internet doen, we moeten echt “ondergronds” gaan denken wbt akties. Ook ben ik bij Pro Patria FB en daar staan er ook mensen te popelen.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Geachte Jitskesez , neem eens contact op met Yvonne van Cleef aub ? Zij zal je mijn email adres geven . Ik ben ’t volledig met je eens . Wat betreft die ondergrondse acties .
    Yvonne en ik zijn gelijkgezinden ,…net als jij .. Grtz….

    Like

   • jitskesez zegt:

    Op mijn blog jitskesez staat contactinformatie 🙂

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Vind het meer tijd worden om Burger Milities op te zetten enz enz…

    Like

   • jitskesez zegt:

    Great minds think alike, zat net suggesties te geven daaromtrent aan Zilvermeeuw onder “Een ernstige waarschuwing”

    Like

   • cat zegt:

    Dit doe ik al hoor..kijk ze heel smerig aan.

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlander zegt:

    Dit en onderstaande reacties is de snelste manier om een strafblad te krijgen denk Ik.
    Met de rechters en OvJ’s hier zal het gauw afgelopen zijn met jezelf te verdedigen tegen de Islam.
    Nooit vergeten dat we hier een richtlijn hebben hier in Nedrigland dat positieve discriminatie toestaat, wat wil zeggen dat daar negatieve tegenover staat en dus jullie last krijgen van het negatieve deel van dit soort discriminatie.

    Like

  • meneertje zegt:

   @jitskesez; 17:59,
   Natuurlijk hebt u gelijk dat de organisatie “ondergronds” moet zijn.
   Ik probeerde alleen maar uw idee in grote lijnen een beetje uit te werken.
   Die speciale site die ik voorstelde, zou bijvoorbeeld niet “werken” omdat de vijand alles zou kunnen meelezen.

   Maar je hebt wel zoiets nodig, ook als je ondergronds werkt.
   Het is heel moeilijk om de medestanders en medewerkers voor je organisatie te vinden.
   Maar ik meen te begrijpen dat er toch al iets als een begin is.
   Daarover kan dan uiteraard niet op het internet worden geschreven.

   Ik denk aan de ondergrondse tijdens W.O.II. In het begin maakte men veel fouten, wat heel veel levens heeft gekost. Maar tegen het einde van de bezetting was het een goed georganiseerde, je kunt haast wel zeggen: geoliede organisatie geworden.

   ik geef een voorbeeld. Mijn vader werkte bij de Nederlandse Spoorwegen. Op die zondag in september 1944 (één van de dagen die ik nooit zal vergeten), toen de parachutisten
   bij Arnhem (jammer genoeg veelal te ver van de beoogde plek) uit de lucht kwamen vallen, besloot het verzet (in overleg met Londen?), dat toen al zo goed samenwerkte dat men een gezamenlijk besluit kon nemen, dat de spoorwegen moesten staken.

   Het ging uiteraard vooral om het technisch en rijdend personeel, maar hoewel mijn vader een administratieve functie had, kreeg hij toch tot de bevrijding elke maand keurig zijn salaris uitbetaald. Een gigantische prestatie van de ondergrondse, die aantoont hoe veel men intussen had bijgeleerd.

   Een ondergrondse van deze tijd moet de ondergrondse van toen zeer goed bestuderen, in het bijzonder ook de fouten, uiteraard om te vermijden dat weer het hele leerpoces opnieuw moet beginnen.

   Ik hoop dat het gaat gebeuren. Het is onze enige kans om van de islam te winnen.

   Like

 8. Hans zegt:

  De hele islam in Europa uitroeien zo snel mogelijk

  Like

 9. Jade zegt:

  Bah, ik heb de video gekeken…
  Wat zonde van de tijd…

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  Lijkt me toch vrij EENVOUDIG : ” Zijn deze geestesgestoorden wettelijk be-edigd als politie agenten ? Nee…. ! Heeft de stad/gemeente Wuppertal dit gebied officieel tot “sharia” gebied verklaard ? Nee… ! Ik zie het probleem dan niet om deze geestesgestoorden onmiddelijk van repliek te dienen en hen DAAROP te wijzen dat zij zich aan de betreffende LOKALE als LANDELIJKE WETTEN hebben te houden . Zo niet , volgen onmiddelijk gerechtelijke stappen tegen HUN onwettelijke acties . Simpel !!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U zègt het! Maar dat geldt dan immers nog sterker voor al die Sharia-wijken in de steden in Groot-Brittannië.
   Daarvan snap je al helemáál niet dat de Britten dat allemaal laten passeren!

   Like

  • jitskesez zegt:

   Ik heb dergelijke verhalen ook gehoord over London, en ik weet bijna zeker dat als ik ergens een pilsje zit te drinken en iemand komt mij vertellen dat het niet mag, die draagt dat pilsje gelijk. Gewoon WATS in het gezicht voordat ie zelfs is uitgesproken.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Helemaal mee eens jitskesez …en het glas waar het bier in zat dwars door z’n muil de strot door duwen …. Van de andere kant zou ik hem eens vragen “Waarom ben je in ’s hemelsnaam naar NL , Duitsland of Engeland of welk ander EU land gekomen ? Omdat het zo’n kolerezooi is in het land waar je vandaan komt ? En je de kolere situatie van oorlog en onderdrukking wilde ontvluchten ? Indien ja …!!! Kijk dan eens HEEL goed waar je nu mee bezig bent ….je probeert anderen nu JOUW leefwijze op te dringen ….Dat rijmt toch niet ? Indien het je hier NIET bevalt …donderstraal dan lekker op naar die “regio” waar NU zo hard voor gevochten wordt , nl. de Islamitische Staat ( Kalifaat) …en laat ons hier in het Westen met rust . (Als je leven je lief is) ….Daarna mag dat biertje in z’n smoel en het glas er achter aan . Wat vind je er van Jitskesez ?

    Like

   • jitskesez zegt:

    Nou ja zoiets. In ieder geval moet ik het nog eens meemaken dat een moslim mij in mijn land zijn wet gaat opleggen, ik pik het NIET!
    Volgende gedachte: Hoe komen wij aan Sharia-vrije zones. Waar bijv. ook in doeken gekleedde dames niet welkom zijn.

    Like

   • Ja,dat is een goeie!Maar…wat zij mogen,mogen wij ook!Vind ik dan!

    Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Maar die stáppen worden juist NIET genomen, @ oud-marinier 5:58. Het is inderdaad simpel, maar als de politie die borden niet verwijderd (sharia-gebied), betekent dat wat mij betreft dat zij het wel best vinden. Ik denk eerlijk gezegd dat de politie niet opgewassen is tegen zo’n meute moslims, want u weet dat ze nooit alleen opereren, maar uitsluitend en altijd in een groep. Zó laf zijn ze wel! En die ‘geestesgestoorden’ konden het ons allemaal nog wel eens knap lastig gaan maken. En niet alleen in het buitenland. Overal komen signalen vandaan dat het de moslims ernst is dat zij hier de baas zullen gaan spelen! Zelfs kleine kinderen zijn hiervan al op de hoogte.
   Als je dan die slaplullen in de Tweede Kamer gisteren hoorde zwetsen, dan weet je meteen dat de overheid in Nederland nog geen deuk in een pakje boter kan slaan, laat staan dat ze opkomen voor volk en vaderland!
   Vergeet het maar!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Helaas moet ik je gelijk geven Cathja ….Het wordt een lange en moeilijke strijd….maar ben er WEL van overtuigd dat deze door de Europeanen gewonen wordt. Ook Europeanen zullen in een geval van “gewapend conflict” zer snel ondervinden EN leren , dat tijdens zo’n conflict normaal gesproken mensen die nog geen vlieg kwaad zouden doen, zullen veranderen in BEESTEN. Dit uit eigen ervaring tijdens mijn stationering in Libanon als VN militair. Net als de Dutchbatters in voormalig Joegoslavie… die zijn ook aardig over de zeik gegaan ….Er gaat een VOLKS OPSTAND plaats vinden in NL die zijn weerga niet kent.

    Like

 11. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat ze zich allemaal op weg naar allah begeven !!

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Er zijn in Duitsland aktueel over 15000 schuttersvereinigungen !
  En de duitse kommentaren liegen er niet om die op dit artikel te
  lezen zijn ! Om het mild uit te drukken ! Koffer pakken is aangekondigt !
  Een expanditie een van Duitse burgerpolitie is zo zeker wie het amen in de kerk !

  Like

  • Willie zegt:

   Een expanditie een van Duitse burgerpolitie is zo zeker wie het amen in de kerk !

   Goed zo !! ,Wanneer hier ???Tegen dat Pasen op een dinsdag valt ?? OF: onze koppies in de goot rollen ???

   Like

  • Monalisa zegt:

   Was seit ihr denn für ein erbärmlicher Haufen?
   Zwingt den Menschen in Deutschland euren Glauben, eure Regel auf.
   Was denkt ihr wer ihr seid eine Sharia-Zone einzurichten? Wer gibt
   euch das Recht? Allah? Niemals!
   Ihr seit genau diese radikalen Islamisten die nach Syrien und Irak
   gehen um dort einen grausamen Krieg zu führen.

   Ich sag euch was, euer “Traum” von einem muslimischen Deutschland wird
   niemals in Erfüllung gehen!
   Bevor ihr dieses wunderschöne Land übernehmt werdet ihr auf unfassbare
   Gegenwehr treffen!
   Das garantiere ich euch!

   Euch sollte man alle sammt wegsperren und nie wieder rauslassen.

   Mein Herz blutet bei dem Gedanke dass ihr die gleiche Luft atmet wie wir!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Like

   • Monalisa zegt:

    Wat zijn jullie eigenlijk voor een erbarmelijk stel?
    Dwingt de mensen in Duitsland jullie geloof, jullie regels op.
    Wie denken jullie wel niet wie jullie zijn om een shariazone in te stellen? Wie geeft jullie dat recht? Allah? Nooit!
    Jullie exact dezelfde radicale islamieten die naar Syrië en Irak gaan om daar een gruwelijke oorlog te voeren.

    Ik zal jullie wat vertellen: jullie “droom” van een islamitisch Duitsland zal nooit in vervulling gaan!
    Voordat jullie dit prachtige land overnemen, zullen jullie op ongelooflijk verzet stuiten!
    Dat garandeer ik jullie!

    Men zou jullie allemaal moeten opsluiten en nooit meer vrij moeten laten.

    Mijn hart bloedt bij het idee dat jullie dezelfde lucht inademen als wij!

    Like

   • Monalisa zegt:

    meneer bron zou u die tekst boven der spiegel willen verwijderen dank U, en een goede avond en tot morgen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dank heer Bron

    Like

 13. Charles Martel zegt:

  Tunneltechniek; in Israel weten ze er alles van. als mollen infiltreert islam overal en plots zit je er mee en je geraakt van het ebola-virus niet meer af. Navo en westerse politici helpen hen daarbij. Zie Libie, Syrie, (Egypte- gelukkig kwam het leger tussen). Turkije Navolid en lid van de Raad van Europa, haha boejaja!

  Like

 14. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik ken Wuppertal als een vrij Christelijke omgeving, ongelofelijk dat ze dit toelaten. De eerste Imam die mij zou vertellen dat ik iets niet mag gewoon op straat, zal niet weten wat hem overkomt.

  Like

 15. Martha N zegt:

  Het moet verboden worden!
  Overheid behoort einde te maken?
  Goed dat ik niet meer in Duitsland woon, wat zou ik erop timmeren..? Alleen..?
  Laatste stuiptrekkingen Islam..? We zijn verder weg dan ooit!
  In het donker afknallen…
  De hele Islam uitroeien in Europa, Ja maar wie gaat dat doen..?
  Erop wijzen dat zij zich aan lokale en landelijke wetten hebben te houden..? Wie gaat dat doen..?

  Lieve reaguurders, allemaal gelijk, maar woorden helpen niet.
  We weten allemaal dat dit al jaren en jaren aan de gang is en de “Overheid” die al jaren geleden had moeten ingrijpen, niets heeft gedaan en niets zal doen, never!

  Het moet vanuit het “Volk” komen, de mensen moeten duidelijk kiezen tegen… wat gebeurde er de laatste keer, toen men de kans had..? Het blijkt dat de meeste Nederlanders (om over Nederland te spreken), nergens een probleem mee hebben.

  Er is een man die al jaren vecht en hij wordt gehoond, in de steek gelaten en zijn woorden belachelijk gemaakt… niet alleen in de Media, maar daarbij door het grootste deel van de Nederlandse bevolking..!

  Wij, die de ellende al jaren geleden aan zagen komen, vechten niet alleen tegen de overheersing door moslims, maar ook tegen de domheid van een Regering, de bevolking en de EU.

  De wereld is niet alleen in handen van linkse goed-doeners en betweters, maar tevens in die van een moordende geloofsovertuiging.

  Like

  • Leo zegt:

   @ Martha

   Dit is een zinvolle reactie goed overzien en onderbouwd verwoord.
   Chapeau !

   Juist, vanuit het VOLK !

   Like

   • Martha N zegt:

    Leo, het komt uit mijn hart, er wordt al genoeg gebazeld door de regering en zo.
    Maar ja. Het is een noot die bijna niet te kraken is… Je weet wat ik bedoel. Bedankt!

    Like

 16. BertG. zegt:

  Dat kereltje in een overhemd, dat is toch helemaal geen Arabier of wat dan ook volgens mij.
  Een overloper, dat zijn dus weer duidelijk de meest fanatieke die er tussen zitten.
  En wat een tering muziek zit er bij dat filmpje, net of je een plaat achterste voren afdraait, als of er een enorme rochel ergens vast zit in je keel die maar niet los wil komen. Zo klinkt dat altijd.
  Verder versta ik er geen woord van en heb geen flauw idee wat hij nou allemaal zegt tegen iedereen die hij aanspreekt.

  Like

 17. BertG. zegt:

  In NL bestaat deze al, maar dan uit de eigen bevolking zelf. Uit “respect” noemen ze dat hier.
  Smerige achterbakse kruipers zijn het.
  Victor Reinier (Flikkers Maastricht) haalde zijn glaasje wijn van tafel uit respect voor de Hizb ut Tahrir-voorman Okay Pala, of zoiets.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/kalifaat_jeroen_pauw_1_0.html

  Like

 18. Ad de Koning zegt:

  En dat allemaal voor een niet bestaande Allah, wat zou de wereld er anders uitzien als de islam niet bestond. Met andere geloven zijn nooit dergelijke problemen, alleen met de “godsdienst van de vrede” zoals ze het zelf noemen. Die moslims denken niet na en hebben totaal geen verstand.
  Wat een voorwereldlijk zootje, een gevaar voor de mensheid en de wereld. Meteen aanpakken, Amerika had allang een leger moeten zenden naar Syrie.

  Like

  • BertG. zegt:

   “Met andere geloven zijn nooit dergelijke problemen”
   Ga maar je auto wassen of je gras maaien op zondag in de biblebelt. Of wat dan ook.
   Mooi dat je buurman je er even aan helpt herinneren dat dit toch echt niet de bedoeling kan zijn op zondag. Met dat verschil dat ze niet gewelddadig worden.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Klopt Bert dat deed ik in het beging ook, maar wist dat toen niet dat dit niet mocht, nu zijn we de grote vrienden

    Like

 19. cat zegt:

  Als Nostradamus het bij het juiste eind had, kunnen we o.a. een Islamitische invasie in Europa verwachten. Eerder al voorspelde hij dat de Islam zou proberen over de wereld te gaan heersen. Wie bekend is met de Islam weet dat volgens dit geloof de Islam over de wereld zal gaan heersen. Die invasie zou worden vooraf gegaan door tal van oorlogen die in Europa uit zouden uitbreken en waar het Islamitische volk bij betrokken, of mede oorzaak van zou zijn. Ook zou onze vroegere vriend onze huidige vijand worden en in Europa en de rest van de wereld oorlogen starten en daarmee naar de macht grijpen in en zichzelf uitroepen tot nieuwe leiders van de wereld. De leiders van onze eigen landen zouden ons verraden en overlopen naar dit grote bondgenootschap. Toch zou de macht van de nieuwe wereldleiders wankelen en mensen zouden steeds minder de leugens die ze voorgeschoteld krijgen slikken. Ook zou er iets vernietigends vanuit grote hoogte op aarde neerstorten, een kernbom?, een komeet?. In deze voorspellingen herkennen we natuurlijk allemaal de oorlog in Joegoslavië in en de oorlog die Amerika was begonnen. Onze vroegere vriend (Amerika) is nu onze vijand aan het worden. Ook heeft Amerika zichzelf uitgeroepen tot politie van de wereld en is het een start gaan maken voor ‘de nieuwe wereldorde’. Iets waar Hitler ooit de aanzet toe gaf, wordt nu door Amerika overgenomen en doorgedrukt. Onze regeringen doen allemaal mee en schotelen ons de ene leugen na de andere voor, wij de bevolking voelen ons verraden en valse enquêtes moeten ons doen geloven dat wij de enige zijn die er zo over denken. Dan is er nog de opstand in Tjestsjenië waarbij Islamieten naar de macht grijpen. Maar ook in andere delen van de wereld lijkt de Islam met geweld op te rukken. Tot zover komen de voorspellingen uit, maar Nostradamus schrijft nog meer. Is de dag des oordeels nabij of rest de mensheid nog enige tijd op aarde? Nostradamus 

  Geschreven in 2007 !!

  Like

 20. Pingback: “Hier mag geen sprake zijn van tolerantie.” Politie kondigt harde hand tegen “sharia-politie” aan | E.J. Bron

 21. Pingback: 9/11 – Dertien jaar later en niets geleerd | E.J. Bron

 22. Pingback: Rechtbank: Vrijspraak voor “sharia-politie” van Wuppertal | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s