Joh. Wetgeving helpt niet tegen crimineel tuig

Screenshot 37

(Door: Van Rossem)

ISIS-aanbidders verdwijnen niet als je hun vlaggen afpakt. Zakkenrollers stoppen niet met portemonnees en smartphones gappen als je ze maar 1 nachtje in de cel stopt en daarna weer in het centrum loslaat. En grootgraaiers in de (semi-)publieke sector stoppen niet met hun schaamteloze zelfverrijking als je de wet aanpast om dergelijke kwaadwillige vernieling van de zorg-, onderwijs- en woonsectoren van ons land aan banden te leggen. Voorbeeldje du Jour: de Amsterdamse wooncorps. In de Wet Normering Topinkomens is vastgelegd dat vertrekpremies maximaal 75.000 euro mogen zijn. Maar daar hebben de woonmaffiosi in 020 al iets op gevonden, lezen we bij Vincent van AT5: “WNT is alleen van toepassing op ‘topfunctionarissen’. Gevolg: medewerkers noemen zich geen topfunctionaris en krijgen vrolijk tonnen mee.”

Lees verder>>>

(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien. Bookmark de permalink .

2 reacties op Joh. Wetgeving helpt niet tegen crimineel tuig

 1. Sjaak zegt:

  GISTEREN IN OPSPORING VERZOCHT
  WERDEN OP BVN KRIMINELEN DIE IN
  HET BUITENLAND GEVLUCHT ZIJN GEZOCHT !
  VAN DE TIEN GEZOCHTEN 1 NEDERLANDER !
  EN DAARVOOR HEBBEN WE DEZE
  DUURBETAALDE BAANTJESMELKER ?

  Like

 2. Dot zegt:

  Maffe grap, Het Europese Hof van de Rechten van de Mens (EVRM) zegt in een uitspraak donderdag dat België de wet heeft overtreden nl. het artikel van het Verdrag inzake het verbod van onmenselijke of vernederende behandelingen of bestraffingen, door de uitlevering van Nizar Trabelsi in oktober vorig jaar aan de Verenigde Staten , die werd veroordeeld tot tien jaar in de gevangenis voor terrorisme na het gepland hebben van een aanval op de Kleine Brogel base.

  Nizar Trabelsi, een Tunesische geboren in 1970, is momenteel vastgehouden in een gevangenis in Virginia, in de Verenigde Staten, waar hij een gevangenisstraf voor het leven kreeg.

  Het Hof concludeert dat de uitlevering van de heer Trabelsi naar de Verenigde Staten is een schending van artikel 3 van het Verdrag.

  Volgens het EVRM, moet België 60.000 euro voor morele schade en 30.000 euro voor kosten en uitgaven aan de terrorist betalen !

  http://www.lavenir.net/article/detail.aspx?articleid=dmf20140904_00523263&utm_source=lavenir&utm_medium=feed_articles&utm_campaign=rebond

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s