Van het “Duizendjarige Rijk” naar het “wereldwijde kalifaat”

Screenshot 26

(Vertaling: E.J. Bron)

Eerst was er het “Duizendjarige Rijk” en nu hebben we het “wereldwijde kalifaat”. Het is hetzelfde opvallende patroon. Het begint altijd met woeste demagogen die aandacht krijgen, daarna wordt het een probleem voor de politie, dan reageert de regering.

Uiteindelijk krijgen de demagogen de aandacht van nog meer gespuis en de gevangenissen stromen vol. Dan stromen de straten vol. Er is geweld.

Verder, zo schrijft de “The American Spectator”, komen de sympathisanten, die zeggen dat, als je goed kijkt, de toenemende meute wel een paar goede redenen heeft. Uiteindelijk organiseren de ophitsers zich.

De media schakelen zichzelf in, de meute krijgt de mogelijkheid om de openbare communicatiemiddelen te gebruiken en nog meer media-aandacht te genereren.

Er rijst een ster – vaak gebeurt dit ook in twee verschillende gedaanten, de intellectuelen en de activisten.

Beide zijn twee kanten van dezelfde medaille. Als men iets uit dit historische patroon kan leren, dan is het wel dat fout nummer één is dat men datgene wat er gebeurt niet serieus genoeg neemt en er niets tegen doet.

Bijvoorbeeld toen de voormalige antiterreur adviseur van Obama, John Brennan, de president duidelijk aanraadde niets tegen het islamitische radicalisme te ondernemen. Brennan zei over ISIS:

“We zullen onze antiterreur politiek niet vanwege een vage illusie veranderen, dat zal nooit gebeuren. We zullen deze moorddadige bandieten en hun moorddadige opvattingen niet opwaarderen tot iets wat ze niet zijn.”

ISIS is het jongste gezicht van een oude eis naar een islamitisch kalifaat. Ze is van een bende Midden-Oosterse straatbandieten uitgegroeid tot een georganiseerd leger van een volledig ontwikkelde staat.

Hoewel de president van de VS ziet wat er gebeurt, zegt hij dat hij geen strategie ziet waartegen men zou kunnen optreden en hij denkt dat de inspanning naar een wereldwijd kalifaat een “probleem is dat men onder controle krijgt.”

Zoals hierboven al gezegd: de geschiedenis herhaalt zich. Zij herhaalt zich, omdat de aard van de mensen nooit verandert.

De visie van een kalifaat is veel meer dan een probleem dat men onder controle krijgt. Als men niet snel iets aan dit probleem doet, dan is het de opmaat tot een wereldwijde tragedie.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, nazisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Van het “Duizendjarige Rijk” naar het “wereldwijde kalifaat”

 1. janfreak zegt:

  Vóór het Duizendjarige Rijk zijn er ook al een aantal kalifaten geweest, waarvan er in ieder geval één meer dan 100 jaar geduurd heeft.

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  John McCain photographed in secret meeting with Abu Bakr al-Baghdadi, the Commander of the Islamic State terror group known as ISIS.

  http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=24524

  Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Attached is an article that shows Senator John McCain meeting with the ISIS terrorist leader Abu Bakr al-Badhdadi, back in 2013 during McCain’s visit to Syria.

   Shortly thereafter ISIL appeared on the scene slaughtering American citizen’s, and christians as they pillage, and rape throughout Iraq.

   According to this article, mcCain even posted one of these pictures on his Twitter account.

   ISIL even posted an article thanking Senator Mccain for his support, and providing them with new weapons

   Like

 3. BertG. zegt:

  Voorlopig zijn ze hier nog wel even mee bezig om hun 1000 jarig rijk op te bouwen.

  Verder keert ook de door heel Europa geliefde Cecilia Malmström terug. Als gediplomeerd migrantenknuffelaar is zij natuurlijk onmisbaar in de Nieuwe Nomenklatoera en als dank voor haar vruchten afwerpende beleid mag zij nu justitie beheren en fraude aan gaan pakken.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/eu_banenmarkt_wie_is_wie_in_de.html#more

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s