VIDEO: Inbreng van Geert Wilders tijdens het Islamdebat op 04-09-2014

(Door: Geert Wilders)

Vz, ik had eigenlijk bloemen van u verwacht. Ik vier dezer dagen een jubileum. Precies tien jaar en twee dagen geleden ging ik los van een partij waarvan de naam mij even is ontschoten. Ik heb in die tien jaar en twee dagen veel verwijten gekregen. De belangrijkste is dat ik steeds weer hetzelfde verhaal vertel. Ik moet vandaag mijn critici gelijk geven. Ik zeg inderdaad al vele jaren hetzelfde. En vandaag zal ik voor de zoveelste keer opnieuw hetzelfde verhaal afsteken over de islam. Zoals ik dat al tien jaar en twee dagen doe.

Ik werd ooit verketterd om mijn film Fitna. En niet alleen verketterd, maar ook strafrechtelijk vervolgd. Vz, waar nog niet zoveel jaren geleden niemand bij de publieke omroep of anderzijds mijn film Fitna wilde uitzenden, zien we Fitna 2, 3, 4, en 5 vandaag dagelijks op de tv. We beleven geen clash of civilizations, geen botsing der beschavingen, maar een clash tussen barbarisme en beschaving.

Nederland is steeds meer het slachtoffer van de islam geworden door het wegkijken van de politieke elite. Hier zitten ze allemaal. In Vak K zitten ze allemaal. Wegkijkers! Iedere waarschuwing werd genegeerd. En dus krijgen ook in ons land Christenen te horen: ‘Wij willen jullie allemaal vermoorden.’ Worden Joden met de dood bedreigd. Zien we hakenkruisvlaggen bij demonstraties, gaan er stenen door de ruiten, er worden molotovcocktails gegooid. Er wordt de Hitlergroet gebracht, met zwarte macabere ISIS-vlaggen gezwaaid, we horen op de Dam kreten als Fuck de Talmoed – ja voorzitter, de islam kwam naar ons toe deze zomer.

Vice-premier Asscher stelt in al zijn naïviteit dat er ‘grote behoefte’ bij moslims bestaat dit ‘hard aan te pakken’. We krijgen in de kabinetsbrief van afgelopen vrijdag te horen dat de jihadisten niets voorstellen. ‘Sekte-achtig’ is het en nog ‘klein’ ook.

Tot zover de wensdromerij van de wegkijkers, de ontkenners van de harde werkelijkheid, al 10 jaar en 2 dagen lang, de struisvogelbrigade van Rutte 2.

Maar de realiteit is anders. 73% van alle Marokkanen en Turken in Nederland vindt, zo blijkt uit een onderzoek, dat Syriëgangers die gaan meevechten in de jihad ‘helden’ zijn. Mensen dus om te bewonderen. En dat is niet nieuw. Dertien jaar geleden vielen er 3000 doden bij de aanslagen op 11 september. We herinneren ons de beelden van brandende mensen die uit wolkenkrabbers sprongen. Ook toen driekwart van de moslims in Nederland die daar begrip voor hadden. Dat zijn dus niet een paar moslims, maar honderdduizenden moslims in Nederland die begrip hebben voor terreur en jihadisten helden vinden. Ik verzin het niet. Dit is onderzocht. Een tikkende tijdbom.

Vz, is het toeval dat moslims al eeuwen betrokken zijn bij al die moordpartijen? Nee dat is geen toeval, want ze voeren gewoon hun ideologie uit. Allah heeft de waarheid gedicteerd aan Mohammed, volgens de islam ‘de volmaakte mens’. Wie de koran ontkent, ontkent dus Allah. En Allah laat er geen onduidelijkheid over bestaan wat hij wil. Een paar citaten uit de koran:

Soera 8 vers 60: “Maak voorbereiding om Allah’s vijand te terroriseren.” Of “Wanneer gij een ontmoeting hebt met ongelovigen, houwt dan in op de nekken.” (soera 47 vers 4). We zien het iedere dag op het journaal. Nog een stijlbloempje van Allah is deze: “Neemt van de ongelovigen niemand als medestander. Als zij zich afkeren, grijpt hen dan en doodt hen dan waar jullie hen vinden.” (soera 4 vers 89)

Vz, de koran die daar voor u op de tafel staat, is een handboek voor terroristen. Het bloed druipt van de pagina’s. Het roept op tot eeuwige oorlog tegen niet-gelovigen. Die koran die daar voor u staat: Het is de jachtakte voor miljoenen moslims. A license to kill. Dat smerige boek is de grondwet van de Islamitische Staat. ISIS doet wat Allah zegt.

En dankzij onze wegkijkelite – nogmaals daar zitten ze allemaal, ook in vak K – heeft deze bloeddorstige ideologie zich ook in Nederland genesteld. Schilderswijk, Transvaal, Crooswijk, Slotervaart, Kanaleneiland, Huizen, noem maar op. Daar slaan ze de heipalen van het kalifaat. Daar staat de islamitische staat in de steigers.

Maar het struisvogelkabinet deed niet alleen tien jaar en twee dagen niets. De elites zien niets. Het heeft allemaal niks me de islam te maken liegen ze de bevolking voor. Stel je voor dat je de waarheid moet vertellen.

Maar ons volk ziet het wel. Twee derde van alle Nederlanders vindt dat de islamitische cultuur niet bij Nederland hoort. Dat vindt de meerderheid van de kiezers van de PvdA, de meerderheid van de kiezers van de VVD, de meerderheid van de kiezers van het CDA, en alle kiezers van de PVV vinden dat ook.

De kiezers eisen dat er wat gebeurt na tien jaar en twee dagen geslapen te hebben. De kiezers eisen dat er nu ook echt iets gebeurt. Geen halfzachte lapmiddelen. Ik help de weg-met-ons-maffia maar weer even met een aantal dingen die vandaag nog moeten gebeuren:

Erken dat het probleem islam heet. Start de de-islamisering van Nederland. Minder islam. Sluit onze grenzen voor immigranten uit islamitische landen. Voer onmiddellijk weer grensbewaking in. Hou even op met die cultuurverrijking. Sluit alle salafistische moskeeën die ook maar een cent van foute golflanden ontvangen. Pak alle jihadgangers hun paspoort af ook als ze alleen Nederlander zijn. Laat ze maar een paspoort van ISIS nemen als ze dat zo graag willen. Maar hou uitreizende jihadgangers niet tegen, laat ze vooral lekker gaan, liefst met zoveel mogelijk vrienden, ik kom ze allemaal uitwuiven op Schiphol als dat zou helpen. Maar laat ze nooit meer terug komen. Dat is de voorwaarde. Opgeruimd staat netjes.
En iedereen die steun betuigt aan terreur om onze democratische rechtsstaat omver te werpen kan wat mij betreft linea recta het land uit. Sta je met een ISIS-vlag te zwaaien, dan sta je er eigenlijk met een uitreisverzoek. Weg, het land uit.
Vz, ons is de oorlog verklaard en we moeten hard terugslaan. Weg met die mensen. Genoeg is genoeg.

PVV normale grootteGeplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Bron:
PVV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islam, Islamisering, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

92 reacties op VIDEO: Inbreng van Geert Wilders tijdens het Islamdebat op 04-09-2014

 1. Jade zegt:

  Staande ovatie, weer een prima toespraak van Geert.

  Like

 2. Rob van Marle zegt:

  Wat heeft hij gelijk !

  Like

 3. Pieter G zegt:

  Valt niets op af te dingen.
  10 jaar en 2 dagen.
  Fitna 3, 4, 5, 6 zien we dagelijks op tv uitgezonden terwijl Fitna 1 geweigerd werd.
  wegkijken kan niet meer.
  Wilders heeft gelijk.
  Die realiteit kan niemand meer ontkennen.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Geweldige speech! Opstelten heeft met de Burgemeesters gesproken van de steden: Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Zoetermeer, Gouda, Huizen en Arnhem…………………vervolgens zegt men ( de brief naar de 2de kamer ) dat het maar om een aantal ( groepje) moslims gaat…………………………………….jongens jongens jongens……..

  Like

 5. Simone Zelf zegt:

  Ik kreeg er tranen van in mijn ogen dat deze dappere dappere man tegen alles in de waarheid over de islam durft te vertellen. Hij heeft gelijk: We worden geregeerd door wegkijkers, verraders die ons, Nederlands volk, aan moordenaars heeft overgeleverd.

  Like

 6. Harry zegt:

  Hij is weer geweldig in vorm !
  Precies wat wij ook voelen en denken .
  Onbegrijpelijk dat ie nog maar op pakweg 20 zetels blijft steken !
  Hoe krijgen we al die klootzakken wakker geschud ???

  Denk echt dat het van de omroepen vandaan moet komen , anders gaan ze het niet zien !
  En daar hoeven we voorlopig ook niet veel van te verwachten .
  Zag gisteren die Henk Spaan bij Pauw , meen ik .
  Zo’n man heeft echt geen benul of is zwaar fout .
  Zat daar met z’n pluiskop ( net als zo’n uitgebloeide paardenbloem , je weet wel als je er tegen blaast vliegt alles door de lucht ) te vertellen dat er eigenlijk niks mis is met de Islam .
  Zouden elektro shocks helpen als je zo ver verdwaald bent ?
  Of twee minuten 380 v. doet ook wonderen .
  Zijn wij er van af .

  Hopelijk komt Geert ijzersterk in de volgende regering , kan ie al die achterlijke subsidies afschaffen en gesubsidieerde kloothommels brodeloos maken .

  Like

  • felix zegt:

   5.000 volt in een keer toedienen: alleen wat rook en een handjevol as. Hebben de nabestaanden nog iets om te verstrooien.

   Like

   • windwens zegt:

    Was zeker een pluisebos, en wat een verbazing wekkend gekraai wat er uitkwam was nog het meest onmogelijk dan je kunt bedenken. Denk dat hij ook stiekum weg een erge hekel had aan Buma en deze eens lekker wilde affakkelen. Hoewel Buma niet echt mijn man is, nu had hij dit keer gelijk en wilde deze eindelijk ook eens ophouden met wegkijken. Dat hele prevelement wat hij er na heeft gehouden geloof iets over een boek is niet eens meer bij me binnen gekomen. Verder vond ik de vinnigheid van Pauw naar Buma toch ook wel verbijsteren. Is dat dan journalistiek je eigen mening door iemands strot drukken en hopen dat hij geen pap meer terug kan zeggen. Wat en creep. Vanavond zit de gast aan tafel waar Buma niet mee in gesprek wilde en die achterlijke Pauw zorg er zelfs voor dat de gasten hun glaasje wijn van tafel moeten halen voor een gestoorde die hier een kalifaatje wil stichten ben je dan een eind van de aarde gevallen of hoe zit het.

    Like

 7. jowitteroos zegt:

  http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/9/Wilders-geen-jihadgangers-maar-Pechtoldgangers-naar-Syrie-1591438W/?masterpageid=158493

  Citaat: Het kwam ook nog tot een confrontatie tussen PvdA-leider Diederik Samsom en Wilders. Hij sprak Samsom aan op het feit dat Kamerlid Ahmed Marcouch in 2005 subsidie aanvroeg voor een conferentie met de radicale geestelijke Yusuf al-Qaradawi.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste jowitteroos,
   zeer dapper en correct van meneer Wilders om Markoek daarop aan te spreken. Want meneer heeft een dubbele agenda. En natuurlijk wordt de narcist Samsom boos, want politici aanspreken op falen en crimineel gedrag is taboe.
   Feit blijft dat de megainzet van Markoek niet geleid heeft toch enig resultaat. Tenminste geen resultaat waar Nederland iets aan heeft. Conform zijn doel, het vestigen van een kalifaat Nederland, wilde hij inderdaad soepsidie om een groothaatzaaier hierheen te halen. In scherp contrast met wat Samsom over hem beweert.
   Feit blijft dus steun voor jihad en kalifaat met Markoek alleen maar is gegroeid en zelfs indien Markoek radicalisering zou willen tegengaan, dan is hij jammerlijk mislukt en zou Samsom hem op het matje moeten roepen om dat te komen uitleggen.
   Gaat niet gebeuren; stemvee.
   Intussen probeert de elite meneer Wilders te verwijten dat hij in 10 jaar niks bereikt heeft, terwijl ze daar zelf schuldig aan zijn. Meneer Wilders tiert niet alleen, raast niet alleen, hij diende ook wetsvoorstellen en moties in, die met een meerderheid van de tweede kamer hadden kunnen leiden tot minder islam, minder moslims, minder haat en minder criminaliteit. En was dit hele debat niet nodig geweest. Ze zetten de PVV in de hoek en gaan vervolgens staan krijsen dat de PVV niets bereikt. Op een dag gaat ze dat stemmen kosten en dan pas komt de ommekeer.

   Like

 8. jan zegt:

  Hoelang zal het duren voor dat deze onbenullen hun kop uit de klei trekken en er daad werkelyk wat aan zullen doen ik denk zelf nooit nog meer geld naar dat tuig om ze in toom te houden

  Like

 9. Vederso zegt:

  Nu ben ik wel benieuwd naar reacties van de MSM. Of zijn dat ook wegkijkers misschien.
  Al 10 jaar en twee dagen….

  Like

 10. bobzelf zegt:

  ik schat dat de hond in het weekend verteld : +2 zetels voor de VVD

  en dan zit ik te kijken , en dan denk ik iedere keer, ?

  WILLEN JULLIE NOU ECHT NAAR DE FILISTIJNEN ??

  EN DAN IEDERE KEER KIJK NAAR MIJN KALSHNIKOV !!

  WAAROM ???

  GR. BOB

  Like

 11. roon65 zegt:

  Ejbron, zet deze video verdiend een prominent plekje bovenaan in je side bar.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Hebben julie ook naar die vieze smoelwerken
  gekeken toen hij klaar was met zijn speech ?
  Zo ziet een veraders-kabinet eruit met diaree
  in hun islam-ploeder-broeken !

  Like

 13. Wat een geweldige speech van Wilders. Ik sta hier een half uur te klappen.
  En wat zijn de ‘politiek correcte’ partijen voor kak gezet. Schitterend gewoon!
  Deze man zou al bij zijn leven een standbeeld moeten krijgen op het Binnenhof.

  Hij gaat de geschiedenis in als de man die de ondergang van Nederland iets heeft vertraagd.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Aldus gezegd door de Heer Wilders en de 2e slaapkamer sliep verder..
  We moeten niet alleen van de islam af, maar ook van al die idioten de deze moorddadige bende de hand boven het hoofd houd.

  Like

 15. En ik wil hier nog aan toevoegen:
  En wat zou ik toch graag een grote taart in die vette kop van Minister Opstelten willen smijten.
  Boy, als ik maar de gelegenheid had…

  Like

 16. catherine zegt:

  Heb m n mailtje grstuurd om m te feliciteren met zijn finest hour na 10 jaar en twee dagen van cordon sanitair van o.a. vak k. En nog kan Pechtold zijn ongelijk niet bekennen. Een parvenue.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Keer op keer wrijft Geert ze de waarheid in, echter alle andere partijen blijven maar wegkijken, eerst moet er een aanslag gepleegd worden met honderden doden. Dan kunnen ze weer roepen dat ze het niet geweten hebben.

  Like

 18. Theresa Geissler zegt:

  Geert heeft zichzelf overtroffen! Fantastisch!
  Laat aan duidelijkheid ~en aan waarheid niets te wensen over!
  Bovendien leert hij met de jaren nog bij ook, want dít is nou eens een speech die qua opbouw en inhoud de speeches van Paul Weston héél aardig benadert!
  Blijft natuurlijk de vraag: Wat doen die andere lapzwansen er mee?
  In elk geval kunnen ze het in hun zak steken: Geen speld tussen te krijgen!

  Like

  • Harry zegt:

   Iemand merkte hier onlangs op dat het zo stil was rond Wilders .
   Mogelijk was ie deze speech aan het voorbereiden .
   Was het inderdaad een soort stilte voor de storm .
   Het was het wachten wel waard , niet ?
   Inderdaad , voortreffelijk en heel rustig en stabiel !
   Goeie performance !

   Like

 19. Aegolius cs zegt:

  Inderdaad al 10 jaar en 2 dagen! Voorts jaren in privé gevangenschap verkerend.
  Maar de overheid zit niet stil: Rechtbank Den Haag klaar voor Wildersproces II
  https://ejbron.wordpress.com/2014/09/02/rechtbank-den-haag-klaar-voor-wildersproces-ii/
  Dé werkmieren van het OM, aangestuurd en onder verantwoording van minister Opstelten, zijn actief aan het werk. Hoewel Opstelten, juridisch gezien, nauwelijks een vinger in de pap heeft met rechters, zorgen die laatste binnen een intern circuit er wel voor consensus. Ook het “zelfreinigende” toezichthoudende orgaan van advocatuur heeft “toevallig” een stok gevonden, Wilders’ briljante verdediger Bram Moszkowicz tijdens het politieke proces 2010/2011, is inmiddels onschadelijk gemaakt. Tenslotte zal het recht zegevieren. Iedere rechtscultuur geeft/drukt haar stempel op maatschappelijke ontwikkelingen.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Het ook een grove schande dat die trut, ik bedoel dat de voorzitster dat handboek voor moordenaars en terroristen voor zich heeft staan. SCHANDE !!!!! SCHANDE !!

  Like

 21. Giny zegt:

  Fantastisch, dan die rotkop van Pechtold die vandaag geen vat op hem kon krijgen, die stond letterlijk en figuurlijk in zijn hemd!
  Op DDS krijgt spuit elf ook weer het podium, jonge, jonge, jonge!!!

  Like

 22. Tempelier. zegt:

  Bravo, nu is eindelijk op politiekvlak de islam en geweld gekoppeld, met ondersteuning van teksten uit de koran, soera en verzen. Deze mogen ze opsnuiven, samen met de onderzoeken die er liggen en niet door Wilders zijn aangevraagd. Deze speech laat niets meer te wensen over. Dit laten ze van avond vast niet zien op de NOS.

  Like

 23. Jean zegt:

  Beste mensen,
  Wat vind ik het jammer dat ik en nog vele Vlamingen niet op Geert Wilders kunnen stemmen, zulke man heeft Europa nodig en niet die eikel uit Luxemburg die tevreden is met een fles Cognac.
  Die moslimtroep moet uit heel Europa geborsteld worden en vandaag er mee starten want die vuiligheid is NOOIT te vertrouwen.

  Like

 24. Pechthold wordt de volgende premier, let maar op. Is al bekokstoofd door Bea Bilderberg !!! Maar wat heb ik weer genoten van Geert Wilders. Zou ons kabinet wachten totdat ze zelf GEPAKT worden, hebben ze het dan misschien door? Nee ze weten het wel, maar ze willen Wilders geen gelijk geven omdat ze allemaal bang zijn voor hun hachje !! Tenslotte was Rutte in 1 week ook veranderd met zijn uitspraken nadat hij de 1e keer bij Bea Bilderberg was geweest. ZE ZITTEN ALLEMAAL ONDER DE PLAK !!!!!!!!!!!!!! Er tegenin gaan betekent GEEN ZAKKEN MEER VULLEN. En Geert Wilders gelijk geven kan niet meer dat is GEZICHTSVERLIES !! Nou die hebben ze allemaal al jaren verloren, dus daar hoeven ze niet bang voor te zijn. Er is 1 man die ik de laatste week goed vind en dat is BUMA van de CDA. Ik weet niet of de oorzaak is dat hij Christen is en misschien bang? Maar op de TV bjj Pauw vond ik hem GEWELDIG !! Ik heb hem dan ook geschreven dat hij dit vol moet houden. Of het helpt???? op naar de volgende ronde !

  Like

  • Ahava zegt:

   Buma neemt gewoon (niet ‘domweg’ want het is juist heel sluw) de standpunten van de PVV over en scoort daarmee. Tsja, maar dat toegeven, daar is hij weer te weinig C voor, vrees ik (oud-CDA’er).

   Like

 25. Tistochwat zegt:

  Hebben jullie dat filmpje gezien waarin Geert Wilders het heeft over ‘Pechtoldgangers’?
  Wat is die Pechtold toch een smerige verraderlijke geraffineerde rat!
  Probeert elke keer opnieuw Wilders onderuit te halen, de ploert! (excusez le mot)
  Hopelijk is Pechtold straks het eerst aan de beurt om te worden onthoofd; zul je ‘m horen piepen!

  Like

 26. peterselie1 zegt:

  Een prima toespraak van Geert Wilders, en hij wijst mijns inziens terecht met een beschuldigende vinger naar de reguliere politiek correcte elite, die Nederland vanaf de zestiger jaren vorige eeuw in deze islam ellende gestort heeft. De reguliere politiek waaronder het misselijk makende CDA met name Sybrand Buma, gaat er met Wilders zijn gedachtegoed, schijnheilig aan de haal, om vervolgens schipbreuk te lijden in de Tweede Kamer.

  Sybrand Buma lag vandaag flink onder vuur in de Tweede Kamer vanwege zijn voorstel om het verheerlijken van terrorisme strafbaar te stellen. Men kan op zijn vingers na tellen dat hij dit er niet door heen kreeg, immers het hele schijnheilige zooitje in de Tweede Kamer zij allemaal met het zelfde sausje overgoten. Sinds 1848 is de parlementaire democratie een politiek spelletje, waar alleen de politieke ideologieën af en toe het verschil maken.

  Het beste wat men kan doe is op Wilders te stemmen dan weet men waar men aan toe is, een stem op de rest dan weet men zeker dat de burger genaaid wordt. Geert Wilders vondt uiteraard dat het kabinet veel te slap optreedt tegen moslimterrorisme. Hij sprak van “de struisvogelbrigade van Rutte-II”. Hij vindt dat jihadstrijders altijd hun paspoort moeten kwijtraken, ook al worden ze stateloos. Wat Wilders betreft krijgen ze een paspoort van de IS(IS).

  Nederland hoeft hen a.u.b. ook niet tegen te houden, vindt Wilders, maar hen juist laten vertrekken naar Irak of Syrië. “Als ze maar niet terugkeren.” Het laatste ben ik uiteraard ook voorstander van laat ze lekker vertrekken die jihadisten naar hun beloofde kalifaat, met een beetje geluk worden zij kapot geschoten door het andere moslimtuig. Laat ze lijden onder de 1400 jaar oude woestijn ‘recht’ de sharia, wedden dat zij na een korte tijd smachten naar het heerlijke vrije, decadente Westen, maar dan mogen zij geen teennagel over de Nederlandse grens zetten.

  Like

  • Monalisa zegt:

   peterselie1 Een prima toespraak van Geert Wilders, hier kan de hele politiek het mee doen, ook wij weten het al meer dan 10 jaar en twee dagen, onze Pim Fortuyn zij het al in 2000, en als we dan toch terug gaan kijken dan zij Hans Janmaat dit al op 28 maart in 1995 we zijn nu 20 jaar verder en ze slapen nu nog. maar wij niet!!!!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    De reguliere politiek trekt zijn eigen plan Monalisa, ik vreet mijn computer muis op wanneer D66 NIET de grootste partij wordt volgend jaar. Hiermee glijdt Nederland weer een aantal jaren terug in het islam moeras. De islam kritische burger durft gewoon weg niet massaal op Geert Wilders zijn PVV te stemmen, het zijn schijters, van een onbegrijpelijke categorie.

    Groet

    Like

   • Nou,ik wel:geen islam,geen Eu!

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 je hebt weer gelijk @ groeten terug

    Like

 27. Voortreffelijke speech!
  Niks op aan te merken.
  Kijk eens op 5:53 als Wilders erop wijst dat het haat-en-destructie-boek geheten “koran” voor de rechterhand van de Marokkaanse kamervoorzitster, Khadija Arib, ligt.
  Dan doet ze net of ze ‘m niet kan vinden en gaat een beetje half onder haar bureaublad zitten gluren.
  Let op dat smoel dat ze erbij trekt.
  Dat smoel betekent: “Nou ik weet niet waarover u het heeft en waarover u zich zich druk maakt.”
  Smerige grafteef.

  Like

 28. peterselie1 zegt:

  Als het waar is, dan heeft Al-Baghdadi de 72 maagden ruimschoots verdiend, misschien zitten er een paar tussen met een lelijke venerische ziekte.

  Gerucht: ‘Al-Baghdadi omgekomen bij aanval VS’

  De dood van één van zijn topadviseurs is in ieder geval bevestigd.

  Het gerucht doet de ronde dat Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van ISIS (die zichzelf nu dus ziet als ‘kalief’, ofwel de politieke én spirituele leiders van alle moslims wereldwijd), om is gekomen bij een luchtaanval van de VS.
  Als dit klopt is het natuurlijk reden voor een feestje – en wat voor één. Al-Baghdadi werd/wordt bijzonder gerespecteerd omdat hij een religieuze geleerde is en volgens hemzelf ook nog eens familie van de profeet Mohammed. Het zal niet gemakkelijk zijn om hem te vervangen.

  Helaas kan het zo zijn dat Al-Baghdadi de aanval heeft overleefd en/of dat het bombardement ‘slechts’ gericht was op één van zijn adviseurs: >>>

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/09/gerucht-al-baghdadi-omgekomen-bij-aanval-vs

  Like

 29. BertG. zegt:

  Wat een waarheid verteld Geert weer, en dat al 10 jaar lang. En nog blijven ze ontkennen.
  Ik hou ze er allemaal voor verantwoordelijk voor. Geen 1 uitgezonderd.
  Nederland is veranderd in een hel waarin in een ieder zich bedreigd kan voelen en het einde is nog lang niet in zicht. Ondanks de stem van 2/3 van de bevolking die het nou onderhand wel door heeft dat het niet meer gezellig vertoeven is hier. Met elke stap die je buiten de deur zet, overal waar je komt.
  Ik zeg al het tijden, wij hebben geen regering maar worden bestuurd door de eu en hun regeltjes.
  En zolang we daar niet uitstappen, zal er bitter weinig veranderen.
  Maar ook daar heeft zo’n 2/3 van de bevolking zijn NEE aan gegeven, en ook daar hadden ze compleet schijt aan. Ik zie het werkelijk somber in voor w.b. de toekomst. Wat Geert ook zegt.
  Het interesseert ze niet, maar ontkennen wordt met de dag moeilijker.

  Like

 30. de 13de imam zegt:

  Bravo; met kop en schouders de beste bijdrage aan het IS-debat tot dusverre. Hopenlijk krijgt heel Nederland deze speech te zien en te horen.

  Like

 31. jantjeuitnl zegt:

  De grootste held van Nederland, sinds hele lange tijd.

  Like

 32. de 13de imam zegt:

  /Heeft iemand een link naar de clash tussen Wilders en Pechtold? Bedankt!

  Like

 33. Geert verwoordt zo wat wij denken,voelen,zeggen en ondervinden;de man is een held!Jammer dat de reacties hier op niet te zien zijn!Er werd in ieder geval niet geroffeld of onderbroken!Voor de [broodnodige]verandering!

  Like

 34. dgneree zegt:

  Wat me het meest angst aanjaagt is dat de ‘wegkijkerskliek’ (ik zou eerder zeggen de collaborerende landverraders) stug doorgaan met de kop in het zand steken en Pechtold doorgaat met zijn anti-Wildershetze.
  Dat is toch niet normaal? Zelfs als het Binnenhof opgeblazen wordt door een autobom, zullen ze nog Wilders de schuld geven en de daders verontschuldigen omdat ze een gediscrimineerde en door Wilders buitengesloten groep zijn.

  Like

 35. manna zegt:

  mooie tekst van bosma ;-). en prima toespraak van geert.

  Like

 36. Fred zegt:

  Applaus. Applaus. Applaus.
  Applaus voor de waarheid die nog steeds door de volksverraders genegeerd wordt.

  Like

 37. Jan zegt:

  Bijdrage Diederik Samsom aan debat over aanpak Nederlandse jihadstrijders
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/09/Bijdrage+Diederik+Samsom+aan+debat+over+aanpak+Nederlandse+jihadstrijders

  Niet 1x valt het woord islam, dat is knap.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat is inderdaad knap om elk link hiermee te ontwijken.
   Als je dit zo leest dan zou het over elk knulletje kunnen gaan ergens in NL met enige hinderlijke gedrags problemen die wat bij gestuurd zouden moeten worden. Meer niet.
   Want met de islam heeft het uiteraard helemaal niets mee te maken. Kan iedereen overkomen.

   Like

 38. DonnaDolce zegt:

  Fantastisch verwoord, kan niet anders zeggen, het was erg stil in die balzaal, zou het schaamrood op de kaken staan bij die landverraders???

  Like

 39. alidas1 zegt:

  Mooi gesproken van Wilders ,maar of het wat zal helpen moeten we maar afwachten als er gestemd moet worden.
  Ik hoop dat veel Nederlanders nu door krijgen dat het zo niet langer gaat

  Like

 40. cat zegt:

  Hou van die man! Hij is mijn stem ! Zo’n respect voor hem. Wij kunnen met dit weer ff een terrasje pakken, of lekker in de tuin/balkon. Wilders niet, hij loopt met een kogelvrijvest van x tig kilo oner zijn overhemd!Beseffen zijn tegenstanders dit wel eens? Iedere dag ergens anders verblijven/slapen! Partij voor de Vrijheid , ja voor onze vrijheid, heeft Wilders zijn eigen vrijheid opgegeven! Na 10 jaar en 2 dgn gaat hij door…niet buigend voor de Islam. Pechtold moet zich diep diep schamen. Er zal nooit meer een politici komen in NL zoals Wilders.
  Diepe buiging voor deze Held.

  Like

 41. Piet zegt:

  ik zocht in de telegraaf naar een artikel over deze speech van Wilders, maar moest echt veel zoeken tussen de shit die ze tegenwoordig in de krant zetten, om deze speech te vinden!!!

  Like

 42. Dr.Kwast zegt:

  Zolang de asielzoeker opgenomen kan worden in een partij en zodra hij het Nederlands paspoort heeft en een functie kan vervullen in een gemeente of regering. Kan een autochtonen inboorling met een IQ van een mongool, zeker zijn van een baan. Wilders heeft het hier in de regering maar moeilijk mee. Grote klasse om zo’n speech af te steken en te proberen deze ongeleide projectielen een goede richting te geven.

  Like

 43. jan zegt:

  Hulde wie hulde toekomt .. Geert boppe ! 😉

  Like

 44. jans zegt:

  Wilders heeft gelijk, maar de zittende politiek gaat het echt niet veranderen. Dat betekend gezichtsverlies, ze kijken liever weg, totdat hun eigen vrouw of dochter verkracht wordt of met een hoofddoek thuis komen. Het is allemaal te laat, die islam is al oppermachtig in de lokale politiek van de Randstad. Over 5 jaar zijn het moslim enclaven.

  Like

  • Vederso zegt:

   Mee eens. Eigenlijk is de verandering/islamisering heel snel gegaan.

   Like

  • EENS Monalisa! En idd Vederso, dit jaar werd mij nog gezegd dat ik me niet zo ‘drùk’ moest maken, dit zou zéker nog wel 15 tot 20!! jaar kunnen duren en dan zou ik naw al wel DOOD zijn… 65 ben ik nu…. op mijn opmerking dat ik dit uiterlijk t volgend jaar verwachtte werd wat vermoeid en neerbuigend naar me gekeken…. ik was véél te negatief…

   Like

 45. Pingback: Iconische momenten in de aanloop naar de apocalyptische burgeroorlog: Khadija Arib (smerige grafteef), een raadsvergadering in Huizen (met islamitisch geboefte), de familie Sotloff (Lof der Zotheid) | E.J. Bron

 46. Door pc onderhoud niet eerder kunnen reageren.

  Gisteren 15u GELEDEN ipv 15u, zag ik bij nader inzien 🙂
  zette ik dit bij mij op FB nà de rede van Geert Wilders te hebben gelezen en nadien ook de beide filmpjes te hebben bekeken en mij viel het GELIJK op…

  Scarlatti: 15 u.
  Het is een geweldige speech, ik heb ook naar de twee video filmpjes gekeken en geluisterd… buiten de geweldige tekst die gewoon FEIT NA FEIT opnoemt heb ik toch een kanttekening.
  En dat is de mimiek v sommigen vd aanwezigen en ja, ook in Vak K, maar vooràl tegen de VZ die een soort van ‘wegwerp handgebaar’ maakte toen ze keek waar de koran stond, dat is toch geen neutraliteit te noemen? Gecheckt en zag op t filmpje dat tussen 2.08 en 2.10 min zij die K.A. kijkt naar waar de koran zou moeten staan volgens Geert en vervolgens haalt ze haar rechterschouder op in een soort v minachtend gebaar,

  Niet t héle onderzoek, zei ook zij weer toen er een debat was met de pechold- jihadvoorganger… dat smerige ventje wil ik niet veel woorden aan vuil maken maar ik hoop dat wij hem ooit ‘ter verantwoording’ kunnen roepen wegens demonisering van Geert Wilders… Buiten dat blijf ik zoeken naar de mogelijkheid mijzelf als mede gedagvaarde te laten oproepen zou Geert Wilders ooit gedagvaard worden wegens ‘MINDER MINDER MINDER MAROKKANEN’.

  Like

 47. Jaantje zegt:

  Helemaal mee eens laat ze gaan en nooit meer terug en paspoort en de Nederlandse nationaliteit afpakken.
  Doen we dit niet hebben we hier terroristen rondlopen met drie paspoorten en dus 3 uitwijkmogelijkheden.
  Pas 1 land van herkomst
  Pas2 Nederlands.
  Pas 3 IS kalifaat.
  moet niet gekker worden…

  Like

 48. Jaantje zegt:

  Het paspoort verbranden en dan zwaaien met ISpaspoort is een wassen neus.
  Zolang men zich hier niet uitschrijft enz blijft men een NL burger en kan men ten allen tijden een nieuw paspoort aanvragen.
  Even aangifte doen dat het zoek/gestolen is en dan krijg je een nieuwe.
  Enige oplossing is staatsburgerschap innemen en ongewenst vreemdeling verklaren.

  Like

 49. Cathja zegt:

  Ik heb Geert Wilders per e-mail laten weten dat ik dit één van zijn allerbeste speeches ooit vind! Hier kon de Tweede Kamer het even mee doen.
  Opnieuw is duidelijk geworden dat de PVV de enige politieke partij is die absoluut geen blad voor de mond neemt, en het kwaad benoemt. Niks wegkijken, maar de vinger op de zere plek leggen.
  Veel respect voor Wilders en zijn partij!

  Like

  • m.l. van dongen zegt:

   Ik heb tranen in mijn ogen. Wat een super speeche!!! Neem mijn petje af. Dit kan alleen maar stemmen voor de PVV opbrengen.
   Beste Cathja ik wil Geert ook feliciteren. Hoe doe je dat. Ben niet zo handig met dit soort zaken. Kan ik gewoon op PVV klikken?

   Like

 50. jan zegt:

  Niks aan toe te voegen:

  Like

 51. Roger Catrysse zegt:

  Ik kreeg vroeger al uw berichten en sinds een paar maanden niets meer Mijn e mail adres is;
  roger.catrysse@skynet.be
  dank u voor het toesturen van uw brieven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s