VVD, PvdA willen hogere belasting op auto’s

Screenshot 28

(Door: Frank Verhoef)

De VVD is helemaal geen asfaltpartij. De VVD is een belastingpartij.

Het is vaste prik bij het presenteren van de nieuwe begroting: eerst het goede nieuws lekken en pas rond Prinsjesdag al het slechte nieuws naar buiten brengen. Het kabinet doet dat dit jaar ook weer. Nu denken we allemaal dat de inkomstenbelasting omlaag gaat en dat er wordt geïnvesteerd in Defensie (al is dat laatste niet waar; er wordt slechts ietsje minder bezuinigd op de begroting voor dat departement), maar het echt slechte nieuws komt nog.

Er is zelfs al iets gelekt. De belastingen op het bezit van een auto moeten omhoog, vinden PvdA, VVD en gedoogpartners D66, ChristenUnie en SGP. We moeten dus meer gaan betalen omdat we een auto hebben. Lees maar:

Lees verder>>>
(h/t BertG.)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Overheid, PvdA, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

21 reacties op VVD, PvdA willen hogere belasting op auto’s

 1. koloth zegt:

  En wat gaan WIJ doen nou ???????
  O niets natuurlijk.

  Like

  • Monalisa zegt:

   koloth wat kunnen we doen????? hier zitten de meeste pvv stemmers maar de rest van het land vind het wel goed. ze gaan pas klagen als het fout gaat bij hun zelf. maar dan kan je niet meer stemmen.maar wat ik niet begrijp we hebben 2,5 miljoen oudjes die AOW en Pensioen hebben ze stemen allemaal op de verkeerde partei,(komt dat is met de paplepel ingegoten door hun ouders van vroeger) ik heb het hier al meerde keren geschreven maar krijg daar geen reactie op, van onze vaste bloggers.mijn schoonmoeder was ook zo klagen bij de vleet over alles wat met de politiek te maken had, maar als er gestemd moest worden dan moest het pvda zijn helaas ze kon niet zelf meer stemmen, dus er wert niet op de pvda gestemd

   Like

  • Sjaak zegt:

   Toch ! Deze mafiabende verder finanzieren !
   https://pbs.twimg.com/media/Bwwtr8NCcAAtGz9.png:large

   Like

 2. Drs.P. zegt:

  Het blijven gore NSB-ers die gristenhonden partijen met hun gedogen!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ow, het gaat weer over de ‘CO2-uitstoot’!
  Zelfs het klimaat van de aarde wordt misbruikt om ons nog meer onder (belasting)druk te zetten.
  Nou, de aarde en het klimaat redden zich wel hoor; als het nodig is, treft ‘de natuur’ wel maatregelen om de mensheid uit te dunnen d.m.v. de één of andere pandemie.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  ik koop een fiets dan kunnen ze daar ook belasting op heffen, het fietsplaatje belasting.

  http://www.rijwielbelasting.nl/geschiedenis.html

  Like

  • Monalisa zegt:

   Regering kijk ook even op deze link dan verdienen jullie nog meer geld, maar ik wil wel tip geld hebben. @ Monalisa

   http://www.bodemvondstenwereld.nl/viewtopic.php?f=54&t=42538

   Like

   • BertG. zegt:

    Hey Monalisa, nou geen gekken dingen gaan zeggen hoor.
    Zo dadelijk ben ik de lul met me scootertje. Wegenbelasting, APK, enz………
    Een rijbewijs hadden ze daar al voor bedacht die ik gelukkig op het postkantoor heb kunnen kopen voor 25 Gulden i.p.v. 400 euro voor rijlessen en examen.
    En dan ook nog een plaatje voor op me fiets. Dat trek ik niet meer.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Volgens anonieme bronnen wordt vanaf 2017 de zuurstoftaks ingevoerd. “De mensen moeten zich realiseren dat zuurstof in de toekomst niet meer zo vanzelfsprekend is”. “Zuurstofbesparende maatregelen zijn nodig en zullen vanaf 2017 in het zorgpakket meegenomen worden”. “De energiebedrijven zijn aan het inventariseren welk meetapparatuur per huishouding nodig is om het gebruikte zuurstof gebruik per maand vast te stellen”. “Zuurstof binnenshuis wordt meegenomen door uw energieleverancier en de zuurstof dien men consumeert buitenshuis loopt via de zorgverzekering”. “Om vast te stellen hoe snel men ademhaalt (hoe sneller hoe meer taks) krijgt men een oproep van de huisarts die zal vaststellen hoeveel zuurstof u gebruikt op basis van een uur”. “Via een tabel wordt dan het maandelijkse bedrag vastgesteld”. “Mensen met betalingsachterstanden kunnen een zuurstof masker bij de voedselbanken afhalen die een looptijd heeft van twee maanden”. “Daarna overlijden de mensen helaas”. “Het is ieders eigen verantwoordelijk om met het tekort aan zuurstof naar behoren te handelen”.

    Like

   • Monalisa zegt:

    BertG. je kijk toch wel eens naar politie op je hielen vooral Engeland daar betalen ze wel wegenbelasting voor een scooter + een rijbewijs een mooi tip voor de regering (het is maar LOL)

    Like

   • delamontagne zegt:

    Weer een leuke link om over vroeger te kunnen lezen. MAAR niet zo klagen allemaal, tenslotte is het inademen van lucht in NL nog gratis ( NOG WEL ! )

    Like

   • Monalisa zegt:

    delamontagne zie mijn schrijven van 5-9-om 7,35

    Like

  • delamontagne zegt:

   Dat gaatje werd erin geponsd, zodat iedereen kon zien dat het gratis was voor de steuntrekkers ( toen voornamelijk ECHTE NL-ers ! )

   Like

 5. En dat terwijl de brandstof al onbeschoft duur is,gezien de idioot hoge belasting die er op zit!

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Verdomde kudtrooien daartoe reken ik nadrukkelijk ook de vvd. Habbezakkers all of ‘m.

  Like

 7. windwens zegt:

  Ik heb geen auto kan niet eens rijden dus hou enorm veel geld in mijn zak omtrent boetes etc. Maar ik vind het al jaren te schofterig voor woorden dat elke automobilist telkens weer de kind van de rekening is. Telkens verzint men weer wat anders om mensen kompleet leeg te kloppen aan boete gelden. Als er te korten ontstaan in de staatskas omdat ze weer eens een stelletje zogenaamde hulpeloze grif van geld hebben voorzien dan kan je er gehaaid op rekenen dat ze voor autorijdend Nederland weer iets verzinnen om er geld uit te halen.
  Men zou eens massaal een week allemaal de auto thuis moeten laten, dan is een aanslag op de belastingkas dat wil je niet weten. Dat hele milieu verhaal is wel zo doorzichtig dat je er misselijk van wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s