FOTO

Screenshot 3

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTO

 1. cathari a zegt:

  Die onderste fotomontage is geniaal! A picture paints a thousand words…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Inderdaad: briljant!
   De moslims zwijgen maar kijken heel goed om zich heen tijdens de voorbereidingen voor het wereldkalifaat en de politici -vooral Pechtold- doen niets anders dan vaag zwammen maar knijpen bewust hun ogen dicht.
   Ze denken dat ZIJ de dans wel zullen ontspringen.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  Werk aan de Winkel !

  Like

 3. Jan Van zegt:

  En wie is dit dan??

  Like

 4. Tempelier. zegt:

  Het is uitermate stil in de media over de onthoofding van een oudere vrouw in London. Laat me eens raden; het heeft niets met islam te maken of jihad.

  Like

  • Is mij ook opgevallen. 20 politieauto’s zijn daar op afgestuurd en we horen er weinig van op het nieuws, behalve een paar regeltjes tekst in de Telegraaf.

   Wordt waarschijnlijk onder de politiek correct (politie) pet gehouden.

   Like

  • jitskesez zegt:

   The Sun heeft het openlijk op de voorpagina gezet. Ja, het is een Muslim. Intussen is het vreselijk, te moeten constateren dat tezelfdertijd als blijkt dat het verzwijgen van de Moslim-natuur van de verkrachting van 1400 kinderen, de reden was dat het zo lang doorging, de pers NOG STEEDS diezelfde fout maakt nu dat duidelijk wordt wat er gebeurt als ISIS-aanhangers tussen ons wonen. Ze spreken over honderden Jihad-strijders in Nederland — stel je die eens voor in uniform in een rij over onze grenzen marcherend, wanneer krijgen we in de gaten dat we voor een oorlog staan.

   Like

 5. Dot zegt:

  Ik plaats hier een video van de moord op een jong meisje, in overeenstemming met de sharia Waarschuwing, de beelden zijn onscherp maar verschikkelijk.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Dit mag ook wel weer eens herhaalt worden. 1 van de eerste die het door had.
  Hans Janmaat in het zwarte schaap.
  Oud Centrum Democraten voorman Hans Janmaat in de beklaagdenbank bij Inge Diepman. Het panel “witte schapen” krijgt uitgebreid de tijd om uit te leggen waarom en hoe Janmaat en zijn partij zoveel mogelijk werden geboycot, maar de hoofdpersoon zelf krijgt nauwelijks de ruimte om zijn criticasters van repliek te dienen. Janmaat heeft hiervoor een briljante oplossing: op Danny Kaye-achtige wijze loopt hij door het beeld.

  Like

  • Ook Hans Janmaat verdient een standbeeld op een prominente plaats op het Binnenhof.
   Ik heb deze hele politieke geschiedenis destijds meegemaakt en het was keer op keer een wanvertoning hoe deze man monddood werd gemaakt. Als er toch koppen moeten gaan rollen, en dat is slechts een kwestie van tijd, dan hoop ik dat deze als eerste gaan rollen bij de Partij van Allah (PVDA), en de ‘witte schapen’.

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Hulde voor Hans Janmaat dat hij de moed had om bij dat gedrocht aan tafel te gaan zitten. Nu ik het weer zie gaat mijn bloed nogmaals koken. En dan dat gajes buiten oo het Binnenhof. Om je kapot te schamen wat een loosers. Janmaat heeft al die tijd gelijk gehad, net zoals Pim en zoals Geert NU.
   Prachtig dat hij zei “het zijn mijn collega’s niet”. Nee, het zijn smerige bloedhonden, net zoals vandaag de dag. De 2e kamer is gewoon een slangenkuil en dáárom kijk ik geen enkel debat meer.

   Like

 7. cat zegt:

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11075380/Woman-beheaded-in-north-London-garden.html

  ja, ja…ook hier rollen de koppen. Ik vrees meer voor dit soort incidenten door de moslims.
  Hier gaat het om een “bekeerling”, waarschijnlijk een “kleurling”, alweer.

  Like

 8. Op de radio zeiden ze dat ze nog niet wisten of het islam-gerelateerd was.Nee,tegenwoordig snijden de Engelsen gewoon hun buren het hoofd af?

  Like

 9. Jean zegt:

  Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

  Like

 10. Grappig, ik bekeek de link over Hans Janmaat in het Zwarte Schaap en omdat ik het me niet meer helemaal herinnerde bekeek ik ook het tweede deel, al vrij snel beweerde Janmaat dat de CD niet meer in de Tweede (slaap)Kamer was gekomen door de versnelde invoering van de stemcomputer, ha(r)telijk gelach was natuurlijk zijn deel, maar jaren later bleek zijn aantijging toch niet helemaal uit de lucht gegrepen ! Men heeft het aardig uit de publiciteit weten te houden want dat ding werd ‘tijdelijk’ niet meer gebruikt, maar nu jaren later is de stemcomputer nog altijd niet terug waaruit dus blijkt dat het geen ‘klein foutje’ was wat er aan mankeerde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s