Hee @APechtold. Haatimam, omdat hierom

Screenshot 10

(Door: A. Nanninga)

Hou! Op! Echt, wat is dit voor waanzin? De kalifaatfanboys schuimen over onze straten en Arrogander Peggold (D66) kapittelt Lodewijk Asscher in het #jihaddebat omdat de man na decennia PvdA-wegkijkerij EINDE-fucking-LIJK het woord ‘haatimam’ gebruikt voor imams die haat prediken. Hoe moeten we ze noemen dan, Allahxander? Regenboogimams? Glitterpony-predikers? Baby-eendjes-voorgangers? Enig idee wat er in Ons Land zoal gekakeld wordt door, komtie weer, Haatimams? “Moge Allah hun (kafirs, red) ruggen breken.” -Abdul Jabar van de Ven. “Homosexuals are aberrations, immoral. If they are tried and convicted they are punishable by death.” – Khalid Yassin, Haagse As Sounnahmoskee. “O God hier zijn Ayaan Hirshi Ali en Van Gogh. O God, bezorg van Gogh een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet in staat zullen zijn om te genezen. Hij zou daardoor tevergeefs naar de dood verlangen en treft het niet. O God, bezorg Van Gogh een ellende, waarbij hij naar de dood verlangt en het niet treft. O God, verblind het zicht van Ayan Hirshi Ali zoals u haar hart hebt verblind. O God bezorg haar hersens een kanker. O God, bezorg haar een tongkanker” -Fawaz Jneid.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hee @APechtold. Haatimam, omdat hierom

 1. Wachteres zegt:

  Niets aan de hand mensen, het zijn er maar een paar. Blijf rustig op D’66 stemmen, die spant zich tenminste in om de PVV belachelijk te maken. En zo hoort het ook. De jihad moet ook zijn plaatsje hebben in ons liberale Nederland.

  Dat Geert Wilders zoiets wil verhinderen is alleen maar bekrompen, die mensen mogen toch ook hun eigen opvattingen hebben? Waar blijven we als de PVV zijn zin krijgt? Dan verliezen we de vrijheid, waar ons land al eeuwenlang zo beroemd om is.

  Deze mensen hebben geen kwade bedoelingen, ze dragen alleen maar een andere mening uit, waar wij blij mee kunnen zijn, dat verrijkt ons en we kunnen er ook nog iets van leren. Zij komen tenminste voor hun godsdienst en hun cultuur op. Wilders wil dat wij dat allemaal opgeven.

  Pechdrol, je loopt vast in je opvattingen, maak maar zo gauw mogelijk dat je wegkomt.

  LAND- EN CULTUURVERRADER!

  Like

 2. Ik geniet steeds meer van dat mens!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, Annabel, je staat absoluut niet alleen in je verontwaardiging.
  Maar laat je er achter het toetsenbord iets, alleen maar íets minder door meeslepen,dan komt dat de duidelijkheid van je artikel ook weer ten goede!
  Wat Pechtold betreft heb je so wie so gelijk: Hij is een braakmiddel; een hypocriet, multikul-en-EU-aanbiddend braakmiddel, dat vroeg of laat slechts deugt, waarvoor het bestemd is: Om uitgebraakt te worden.
  En neem van mij aan, dat dat gauw genoeg zal gebeuren zodra deze of gene zo onverstandig is om hem in het premierszadel te hijsen:
  Dan wordt men namelijk al te nadrukkelijk met zijn onwelriekende geur in combinatie met zijn smaakloosheid geconfronteerd en dàt valt niet te verdragen.
  Een zeer effectief braakmiddel, kortom.

  Like

  • Ik vind Nanninga duidelijk genoeg.En ondanks alle ellende kun je er vaak nog om lachen ook;ik mag haar schrijfstijl wel!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Duidelijk of onduidelijk is ook eigen lijk niet de meest toepasselijke term: Misschien kan ik beter zeggen, dat ik haar soms wat chaotisch vind.
    Ze is de overtreffende trap van Martien en dat is me wel eens een beetje té, hoewel ik hèm bijna altijd erg waardeer.
    Maar ja, dat ligt misschien ook wel aan zijn onderwerpen: TV-huppelkutten, die afgekraakt worden, ZALIG!
    Maar je zult mij ook beslist niet horen zeggen dat ze slecht is, hoor.
    Overigens waardeer ik haar collega Pritt Stift ook erg, zeker de laatste tijd. Die heeft weer een andere stijl, maar schrijven kàn hij!

    Like

 4. Jean zegt:

  Die haatbaard moet uiteraard ook nog eens aan het woord komen, bah, als wij nu eens alle pedofielen de rug zouden breken (moslims willen dat toch doen met homo’s) dan loopt er geen moslim meer rond.
  Met homo’s heb ik geen probleem maar wel met pedofielen de smerigste soort onder de mensen dus met moslims.

  Like

 5. Pechtold is de grootste hoer in de politiek;en volgens mij kwekt hij zo niet uit overtuiging,maar uit pure angst.Lafheid,dus!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Het blijft een rat! Ik hoop ooit nog mee te maken dat z’n kop wordt gesneld door z’n islamitische lievelingen!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  En ? Enige verandering ?
  Jihadgangers’ komen vrijdagmiddag vrij
  UTRECHT –
  De drie vermeende jihadgangers uit Huizen komen vrijdag om 12.00 uur op vrije voeten.
  Dat meldt de advocaat van het echtpaar dat zaterdag werd opgepakt,
  Derk van der Heijden, vrijdag aan het ANP. Het Openbaar Ministerie bevestigt dit.
  De twee cliënten van Van der Heijden keren volgens de raadsman dan terug naar
  hun woning in Huizen.

  Like

  • Leo zegt:

   AIVD Blundert in de zaak Huizen ……
   Van de overheid en haar organen moet je het maar hebben.
   Niet gehinderd door enig verstand handelend, gelijk politici.

   Waakzaam en Diensbaar ten behoeve van de bevolking propageren ze !! ??

   La me niet lachen …….

   Moaaaahhhhhhhhhh !!

   Loosers !

   Like

 8. Lazlo zegt:

  Pechtold moet gewoon zijn bek houden, ik hoorde ook niemand over de ‘toon’ toen ze voor mijn deur ‘Dood aan de Joden’ riepen…vies mannetje..

  Like

 9. b. gast zegt:

  Pechtold en de gevestigde orde van politici, media en bekende Nederlanders hebben zelf jarenlang een ondemocratische achterbakse en aggressieve demoniseringscampagne gevoerd tegen een ieder die kritiek op de Islam had om hen de mond te snoeren. Islamcritici werden door hen prompt als racisten, fascisten en nazi’s weggezet om een inhoudelijke discussie uit te weg te gaan. De gedachtepolitie op z’n best! Dat de Islam zelf het Christendom, Jodendom, Hindoeïsme etc verketterde deed er niet toe, deze mochten wel door iedereen bekritiseerd worden.
  Behalve dat dit een aanslag was op de vrije meningsuiting van vele autochtonen, hebben zij hierdoor ook vele Moslims een vals beeld van onze vrije en open democratie voorgeschoteld. Moslims kregen het idee dat hun religie onaantastbaar was en dit gaf velen de kans om extremistische denkbeelden te ontwikkelen, omdat ze beschermd werden door de hypocrisie van het “politiek correcte goedvolk” die elke kritiek op de Islam publiekelijk verketterde. Islamcritici werden daardoor vermoord en bedreigd met de dood. Zelfs de bedreigingen werden door de politiek correcten gebagatelliseerd voor hun eigen politieke doeleinden. Zij noemen het nu naïviteit, maar dat was het niet! Het was een gemene en verwerpelijke vooropgezette strategie om het inhoudelijke islamdebat te blokkeren. En om de islamitische gemeenschap als stemvee te lokken.
  Nu zij het recht op vrije meningsuiting verdedigen van mensen die door middel van dit recht het recht op vrije meningsuiting proberen te vernietigen, komt deze verachtelijke hypocrisie weer naar boven. Een excuus voor dit ondemocratische, dictatoriale gedrag zou zeer op zijn plaats zijn om weer wat vertrouwen van een groot deel van de bevolking te winnen. Zolang dit niet gebeurd, blijft de hypocrisie aan hun persoon kleven. En Pechtold is bij uitstek de grootste achterbakse hypocriet die in de politiek rondloopt. Op je knieën Alexander!!!!

  Like

 10. b. gast zegt:

  En Pechtold, haatimams bestaan wel degelijk in Nederland. Voordat je je onbenullige mond opentrekt, verdiep je eens in zaken en laat je arrogantie aan de kapstok hangen!

  Like

  • Als arrogander dat ontkent:vroeger liepen er hier een paar met een hoofddoek;meestal ouderen.Toen kwam moskee nr.2 ,bij mij om de hoek.Nu komen ze daar ook uit Belgie en Duitsland!En kijk eens naar het straatbeeld:90%=hoofddoek,niqaab en hoe die andere vodden ook mogen heten;veel haatbaarden in jurk en op slippertjes,en soms een paar burka,s!Een hele schotelbrigade tegen de paar,nog overgebleven,Nederlanders!Met volle instemming van gemeente en woningvereniging!Maar……ligt niet aan de imam,hoor!

   Like

 11. peterselie1 zegt:

  Franse komiek noemt onthoofding Foley ‘teken van beschaving’

  De omstreden Franse komiek Dieudonné M’Bala M’Bala is opnieuw in opspraak geraakt. Het Openbaar Ministerie in Parijs heeft een onderzoek naar hem geopend wegens een YouTube-video waarin hij de onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley vergelijkt met de manier waarop de Iraakse dictator Saddam Hussein en de Libische leider Muammar Kaddafi aan hun einde kwamen.

  Dieudonné zegt dat de onthoofding van Foley ‘boven alles vooruitgang symboliseert, een toegang tot de beschaving’. Het Openbaar Ministerie beschuldigt de komiek van het goedpraten van een terreurdaad. Hij zou vijf jaar cel kunnen krijgen.

  Dieudonné is in het verleden meermalen veroordeeld voor het aanzetten tot rassenhaat en antisemitisme. De cabaretier staat bekend om zijn anti-joodse uitlatingen en grappen over de Holocaust. >>>

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3740068/2014/09/05/Franse-komiek-noemt-onthoofding-Foley-teken-van-beschaving.dhtml

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Hallo E.J.Bron !
  Hier in Duitsland leggen keer op keer PI plat !
  Ook vandaag weer na een paar uurtjes online !
  Is dit bij jullie evenzo ?
  ————————————————————–
  Nach mehreren Tagen Nicht-Erreichbarkeit sind wir seit heute Abend 21.52 Uhr wieder zurück. Das Wiederherstellen der Hauptseite war sehr schwierig. Umso mehr danken wir Ihnen, liebe Leser, die PI nicht aufgegeben haben. Sie blieben ebenso wie wir dran, versuchten PI weiter zu erreichen und mit Ihren Kommentaren dem “komatösen Patienten” Leben einzuhauchen. Sie suchten mit uns nach Lösungen, auch dafür herzlichen Dank! PI ist eben mehr als nur ein Blog. Was PI aus- und unverwüstlich macht, ist die Gemeinschaft und der gemeinsame Wille, Meinungsfreiheit und Wahrheit zu verteidigen. In diesem Sinne werden wir uns auch künftig nicht unterkriegen lassen. Nochmals: Danke für Ihre Geduld !

  Like

 13. Jan zegt:

  Voor wie op 24 augustus Pechtold in Buitenhof heeft gemist. Tenenkrommend geleuter. Alles overkomt hem (de Arabische ‘Lente’, het kalifaat, ISIS), “demonstraties zijn om te shockeren, te tarten, om ons uit te dagen” ((vanaf 10:20), wij zijn een constructieve partij. Pechtold begrijpt niet dat er en verschil is tussen oproep tot moord en opkomen voor bepaalde rechten. Weerbaar opstellen. “Van Aartsen had gelijk”, “Ook imams zijn tegen ISIS”
  Wat een krankzinnige. Een grote derrie.

  http://www.zien.tv/86843/buitenhof

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s