Hoezo . . . islamisering?: Nørrebro in Kopenhagen

Screenshot 26

Screenshot 27

Screenshot 28

Screenshot 29

Voor meer foto´s van de islamisering van Nørrebro in Kopenhagen, zie:

Snaphanen.dk

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Demografie, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Hoezo . . . islamisering?: Nørrebro in Kopenhagen

  1. Tistochwat zegt:

    Nog even en dat woestijnvolk zit ook op de noord- en de zuidpool!

    Like

  2. Cathja zegt:

    Wat een verziekt straatbeeld! En reken er maar op dat er steeds meer van deze gedrochten te zien zullen zijn, want de ene na de andere kinderwagen komt voorbij en de meiden die daarin liggen zullen op termijn ook als wandelende bungalowtenten over straat gaan!
    Walgelijk, wat heb ik toch een vreselijke hekel aan dit soort provocerend gedrag. Ze laten de westerlingen zien dat ze precies doen wat ZIJ willen, en er komt een tijd dat de autochtone bevolking vér in de minderheid zal zijn, dus dan is er helemaal geen normaal gekleed mens meer op straat te zien.
    BAH…!!!

    Like

    • Driek zegt:

      Cathja zegt: Wat een verziekt straatbeeld!

      Nee, ik had nooit kunnen denken dat de islam ons zo zou gaan overheersen, wat een verschrikking, en dat lieden als Pechtold dit nog goedpraten, ongelooflijk. Inderdaad, wat een verziekt straatbeeld! Soms kan ik er gewoon niet over uit, dat het zover gekomen is. Ik ben tegen geweld, maar als ik die vrouwen zie, op die foto, of buiten op straat, krijg ik toch moordlustige gedachten. Hoe krijgen we dat zooitje in hemelsnaam ooit weg? We zijn al veel te ver heen.

      Like

  3. Zilvermeeuw zegt:

    Ik ben heel erg misselijk geworden na het bekijken van de foto’s op de site van Snaphanen….Krijgt nou niemand de neiging om de vodden van die rotkoppen te trekken? Mijn vingers jeuken!

    Like

  4. Sjaak zegt:

    Ontvangskomitee op een dak in Berlijn !

    Like

  5. cat zegt:

    You see one city you see them all. Moslim rotzooi overal. Army of moslims….kinderwagens. ze worden kontinu zwanger gehouden.

    Like

  6. delamontagne zegt:

    Het is vreemd, maar de vrouw die zich op deze foto een “ECHTE” Rrotterdamse noemt, zag ik nu ineens op die serie in Kobenhavn. ( foto 10 )
    http://boilingpoints.files.wordpress.com/2013/06/echte_rotterdammer.jpg?w=1635&h=2454
    Zijn er ook foto-series van dergelijke verkleedparijen uit NL-se steden ? ?

    Like

  7. Jean zegt:

    Onder die vuile vodden kan zich iedereen verstoppen dus mensen als je die vuiligheid ziet op straat zoveel mogelijk met een strenge misprijzende blik bekijken en desnoods ze duidelijk maken dat die vuiligheid hier ongewenst is. Doen ze de stinkbek open dan de vodden van hun gezicht trekken en een foto van maken, die vuiligheid moet Europa uitgeflikkerd worden.

    Like

  8. Claudia M. zegt:

    Ik denk dat de meewarige blik, van mevrouw links op foto nr. 2 ongeveer mijne de mijne evenaart.

    Like

  9. hans-e-pans zegt:

    Als in het noorden van Scandinavie de ramadan precies in de periode valt dat zon niet ondergaat, hoe zouden ze dat dan oplossen?

    Like

  10. Jade zegt:

    Schrik ik hier van? Welnee…
    Bij ons in de stad is het net zo.
    Volgens mij zijn de kleine dorpen in Groningen en Friesland
    nog redelijk onaangetast, maar voor hoelang?

    Like

  11. Doornroosje zegt:

    Het is al weer een poos geleden, dat Groningen tent vrij was. Maar ik zie er hier steeds meer. Hoofddoekjes zie je nu veel.

    Like

  12. jan zegt:

    jade die troep kom je zelfs in het kleine grypskerke tegen
    ons zeeuwse land hoe lang nog

    Like

  13. BertG. zegt:

    Ik zie ze echt liever zo rond lopen/rijden.

    Like

Plaats een reactie