Iconische momenten in de aanloop naar de apocalyptische burgeroorlog: Khadija Arib (smerige grafteef), een raadsvergadering in Huizen (met islamitisch geboefte), de familie Sotloff (Lof der Zotheid)

Screenshot 9

(Door: Martien Pennings)

Khadija Arib (smerige grafteef)

We beginnen met de speech van Geert Wilders, ander anderen gepubliceerd bij E. J. Bron. Ik zette er een comment onder:

“4 september 2014 om 16:48
Voortreffelijke speech!
Niks op aan te merken.
Kijk eens op 5:53 als Wilders erop wijst dat het haat-en-destructie-boek geheten “koran” voor de rechterhand van de Marokkaanse kamervoorzitster, Khadija Arib, ligt.
Dan doet ze net of ze ‘m niet kan vinden en gaat een beetje half onder haar bureaublad zitten gluren.
Let op dat smoel dat ze erbij trekt.
Dat smoel betekent: “Nou ik weet niet waarover u het heeft en waarover u zich druk maakt.”
Smerige grafteef.”

Misschien is Arib getrouwd. Zou ik haar dat toevoegen op straat terwijl haar man erbij is? Nee. Ook niet als haar man er niet bij is. Ik heb een bloedhekel aan schelden en grofheid. Ik hou van hoffelijkheid en vriendelijkheid. Maar ik heb geen andere keus als ik gehoord wil worden. Ik beledig niet mevrouw Arib, maar de Kamervoorzitter, die minachtend-vrolijk doet over het feit dat er op haar tafel een boek ligt waarin je een opleiding tot nazi kunt volgen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Iconische momenten in de aanloop naar de apocalyptische burgeroorlog: Khadija Arib (smerige grafteef), een raadsvergadering in Huizen (met islamitisch geboefte), de familie Sotloff (Lof der Zotheid)

  1. cat zegt:

    Ik erger me al jaren aan de moslim infiltatie Tweede Kamer. Ze zitten overal !

    Like

  2. Gisteren om 15u zette ik dit bij mij op FB nà de rede van Geert Wilders te hebben gelezen en nadien ook de beide filmpjes te hebben bekeken en mij viel het GELIJK op…

    Scarlatti: 15 u.
    Het is een geweldige speech, ik heb ook naar de twee video filmpjes gekeken en geluisterd… buiten de geweldige tekst die gewoon FEIT NA FEIT opnoemt heb ik toch een kanttekening.
    En dat is de mimiek v sommigen vd aanwezigen en ja, ook in Vak K, maar vooràl tegen de VZ die een soort van ‘wegwerp handgebaar’ maakte toen ze keek waar de koran stond, dat is toch geen neutraliteit te noemen?

    Niet t hele onderzoek zei ook zij weer toen er een debat was met de pechold- jihandvoorganger… dat smerige ventje wil ik niet veel woorden aan vuil maken maar ik hoop dat wij hem ooit ‘ter verantwoording’ kunnen roepen wegens demonisering van Geert Wilders… Buiten dat blijf ik zoeken naar de mogelijkheid mijzelf als mede gedagvaarde te laten oproepen zou Geert Wilders ooit gedagvaard worden wegens ‘MINDER MINDER MINDER MAROKKANEN’.

    helaas niet iedereen was t opgevallen en kennelijk noopte dat tot het vragen om nadere uitleg van mij…
    ‘Ik heb nog eens gekeken Scar maar ik kan niet zien wat je bedoelt met die Koran. Volgens mij deed ze helemaal niks.’

    Scarlatti: Dan denk ik dat je nog ns moet kijken….., ik zal t ook doen en proberen t bijhorende getal v t moment op te schrijven
    15 hrs · Like

    Scarlattii: ik heb gekeken en t is tussen 2.08 en 2.10 en zij kijkt naar waar de koran zou moeten staan volgens Geert en vervolgens haalt ze haar rechterschouder op in een soort v minachtend gebaar, ze maakt niet letterlijk dus dat ‘wegwerp handgebaar’ maar het komt op precies hetzelfde neer……
    en als je t dan kunt aantonen dan is ‘men moe’ en heeft t naw daarom niet gezien… 🙂
    waarom dan wel die vraag stellen als je al zo moe bent vroeg ik mij eerlijk gezegd af…
    En dan is dit nog van iemand die m.i. oprecht is….

    Zoiets maakt MIJ nou moe….

    Like

  3. het was niet OM 15 u maar het is inmiddels 15 uur GELEDEN dat ik t plaatste… de hele dag en de helft v vandaag is mijn pc buiten gebruik geweest ivm ‘onderhoud’ 🙂

    Like

  4. Republikein zegt:

    Niet zo somber!

    Like

  5. En toch,en toch was het tijdens de speech van Wilders muisstil!Voor het eerst,zover ik mij heugen kan!En Pechtold?Ach,zoals altijd:afzetten tegen Wilders,tegen beter weten in.Want iets anders brengen is te moeilijk voor die miezerd!En dan nog Samsom,de zwammerd:die probeert alleen zijn achterban weer terug te halen.Ten koste van de echte Nederlander,dat dan weer wel!Maar.wat is nieuw?

    Like

  6. jitskesez zegt:

    Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    Herblogd via EJBron ipv. direkt wegens dat Martien Pennings geen commentaar plaatst maar EJBron wel.

    Like

  7. Jaantje zegt:

    Eigenlijk niet verwonderlijk onze regering is lid van een fascistische organisatie genaamd de EU en kunnen dus uiteraard goed opschieten met de moslims en de daarbij behorende religie met als leidraad de Koran dat volgens mij verweven is met het fascisme.
    Gelijk zoals de EU verweven is met fascisme zie onze vrienden in de Oekraïne en in de regeringen alhier.
    Hoe komen we er levend en ongeschonden van af?

    Like

  8. BertG. zegt:

    “Ik heb een bloedhekel aan schelden en grofheid.”

    Zo iets vermoeden ik al, nooit een onvertogen woord, altijd uiterst correct en beleeft tot in de puntjes. De hoffelijkheid zelf en tot in de eeuwigheid betrachtend tot altijd een uiterst vriendelijkheid woord voor een ieder.

    Like

  9. Rick zegt:

    Welnee….gewóón doorlopen; zijn louter “incidenten”.
    Komt nog bij, dat deze terroristen absoluut niet voor de wáre islam staan.
    “Radicalisme en Sharia-voorstanders geen splintergroep, maar mainstream – Tijdbom: Alleen al in Frankrijk 4,64 miljoen moslims die achter IS staan” !!!
    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/De-cijfers-IS-en-extremisme-door-groot-aantal-moslims-gesteund
    Gaat dus om gigantische aantallen “stilzwijgende” sympathisanten die wel degelijk in de startblokken staan indien zij door e.o.a. lijpe imam tot geweld opgeroepen worden

    Like

    • BertG. zegt:

      Ze hoeven enkel maar getriggert te worden, een boodschap,een mededeling, enz…….en de massa/de zwijgende meerderheid zal beginnen, Zo zijn ze opgegroeid. Ze weten niet MEER beter.

      Like

  10. joopklepzeiker zegt:

    Een burger oorlog met zombies die het zover hebben laten komen, TV soap in 84 delen, the walking dead !

    Je mag er natuurlijk wel in geloven .-

    Like

Plaats een reactie