Radicalisme en Sharia-voorstanders geen splintergroep, maar mainstream – Tijdbom: Alleen al in Frankrijk 4,64 miljoen moslims die achter IS staan

Screenshot 25

Net als destijds de Nazi’s: een klein groepje ‘geüniformeerden’, maar een zeer grote achterban. Zelfs de ideologieën vertonen grote overeenkomsten.

(Door: Xander)

Tijdens een debat over het jihadisme bleek gisteren weer eens dat de traditionele linkse politieke bondgenoten van de islam –met D66 en GroenLinks voorop- nog altijd vasthouden aan de mythe dat het extremisme door slechts een klein groepje moslims wordt gesteund. Bij de PvdA en vooral het CDA (3) lijken zowaar de ogen langzaam enigszins open te gaan. PVV leider Geert Wilders wees er op dat hij al 10 jaar waarschuwt voor de islam, en dat uit onderzoek blijkt dat 73% van de moslims in Nederland vindt dat Syriëgangers helden zijn (2). De cijfers uit veel andere landen geven hem gelijk, en tonen onverbiddelijk aan dat ‘links’ nog steeds een politiek-correct sprookje verkondigt dat van iedere realiteitszin is gespeend.

Westerse politici en media proberen de bevolking al jaren wijs te maken dat islamitische terreurgroepen zoals Al-Qaida, Hamas, Hezbollah en IS door slechts een heel klein aantal moslims worden gesteund, en het overgrote deel van de moslims niets van hun radicale ideologie moet hebben.

De cijfers getuigen echter van het tegendeel: het moslim fundamentalisme is sterk in opkomst, niet omdat het een randverschijnsel is, maar omdat het Westen jarenlang de multiculturele samenleving heeft gepredikt, zelfs tot op het punt waarop het politiek ‘’not done’ is “islamisten” te veroordelen vanwege het jarenlang massaal misbruiken en verkrachten van blanke kinderen, zoals in het Britse Rotherham is gebeurd.

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Radicalisme en Sharia-voorstanders geen splintergroep, maar mainstream – Tijdbom: Alleen al in Frankrijk 4,64 miljoen moslims die achter IS staan

 1. Harry zegt:

  Als iedere moslim een kalashnikov en een mes krijgt , maken we – en de Fransen , en de Duitsers, en de Belgen , al helemaal niks meer klaar ! Zijn we reddeloos !
  Een soort volksleger van totaal gekken .
  En geloof maar dat ze in geheime bergplaatsen , moskeeën en hun zwamhutten al flinke voorraden aangelegd hebben . Als ze voldoende voorraden hebben zullen ze toeslaan .
  Ze wachten op het startsignaal !

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Geen angst wij hebben Mien die met een aardappelschilmesje gillend de keuken uitkomt rennen en natuurlijk de heer Pennings !

   Like

  • koddebeier zegt:

   Daar ben ik van overtuigd, nou de rest nog van die ca. 16 miljoen grauw grijze gehaktballen die zich Allochtone Nederlander noemen !!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    A ha Heer koddebeier de vrouw heet Mien ?

    In dat geval zpu ik haar belonen met een mooi top kwaliteit keukenmes van Sabatier !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s