VIDEO David Wood: Jimmy Carter promoot de sharia voor de Islamitische Gemeenschap van Noord-Amerika (ISNA)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t manna)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO David Wood: Jimmy Carter promoot de sharia voor de Islamitische Gemeenschap van Noord-Amerika (ISNA)

 1. Jean zegt:

  Wat zijn die lafaards van plan? Willen ze heel onze beschaving vernietigen?
  Als ik tegenwoordig die lullen van Ameri, a, Europa, NAVO & co bezig hoor dan sta ik versteld dat er nog geen revolutie is uitgebroken tegen die lafaards en verraders. Ondertussen stromen de barbaren rustig en massaal Europa binnen zodat ze straks in de meerderheid zijn om ons in de rug aan te vallen met medewerking van die lafaards en verraders.
  Wij Europeanen zullen snel de touwen in handen moeten gaan nemen zo niet staan ons zwarte tijden te wachten, letterlijk en figuurlijk zwarte tijden, kijk nu maar eens op de openbare weg hoe zwart die aan t worden is, beangstigend.
  Lafaards en verraders en moslims MOETEN bestreden worden met alle middelen. Wij zijn een seculiere samenleving die niet kan leven met lafaards en verraders en moslims gezien hun barbaars gewelddadig karakter.

  Like

 2. cat zegt:

  Carter ! Val dood. Hij moet geen podium krijgen in social media. Blijkbaar leeft hij alleen van pinda’s. Hij zelf een brainless peanut geworden.

  Like

 3. Another ”Guest” for Nurenberg II…

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Carter is een sijsjeslijmer. Altijd geweest. Het heette destijds, dat zijn succes bij de verkiezingen deels ook te danken was aan het feit dat hij beschikte over ‘de joviale lach van de Kennedy’s’ -Zelf noemde ik het liever een eeuwige grijns. Zijn regelmatige toespelingen op het geloof (natuurlijk algemeen aanvaard in de VS) waren dubbel weerzinwekkend in combinatie met de goedkope, onterechte steken-onder-water, die hij tijdens zijn verkiezingsampagne aan zijn tegenstander Gerald Ford uitdeelde en zijn truttige echtgenote Rosalynn was het vleesgeworden cliché van de ‘ingetogen’First Lady. Ik ríl nog als ik aan dat stel terug denk! Enfin, aan het eind van zijn ambtstermijn -het was duidelijk, dat een tweede er niet in zat- was die g r i j n s tenminste nagenoeg van z’n huichelachtige smoelwerk verdwenen.
  Natuurlijk moeten we ook niet vergeten, dat tevens (drinke)broer Billy niet weinig aan zijn uiteindelijke afgang heeft bijgedragen. Wat een familie!
  Thans zou ik hem aanraden, niet nóg eens de publiciteit op te zoeken teneinde nieuwe enormiteiten in de wereld te brengen, want we hebben zonder dat waarachtig wel problemen genoeg!
  Steun aan een moslimorganisatie? Kan. Bij hem sta ik helemaal nergens van te kijken.
  Maar laat het liever, Carter: Je takelt zichtbaar af. Volgens mij ben je aan het dementeren, Man!

  Like

 5. tjonge zegt:

  alzheimer ?

  Like

 6. Fantastisch weer die David Wood!
  Zoals ik al eens zei: hij is op zijn eentje een hele islam-universiteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s