Eindstation van de Waanzin: antisemiet Jimmy Carter

Screenshot 12

De antisemitische Amerikaanse ex-president Jimmy Carter

(Door: Martien Pennings)

In Amerika heb je de “Islamic Society of North America”(ISNA). Dat is de gangbare zogenaamd “gematigde” moslimorganisatie die intussen banden heeft met de Moslimbroederschap en Hamas. Op de laatste jaarlijkse conventie van deze club, in 2014 dus, sprak ex-president Jimmy Carter. En weet je wat hij zei? Hij zei dat er in de wereld vooral veel vrouwen onderdrukt worden en sprak de wens uit dat “de principes van Allah” deze vrouwen zouden mogen bevrijden . . . . . . . . . Of course you are kidding me, mister Pennings! No, mijnheer, not at all mevrouw, ik ben u niet begrappende! Ga maar kijkluisteren! David Wood voert in deze video de demente hele gare pinda sprekend op en analyseert wat hij zegt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Rotzakken, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Eindstation van de Waanzin: antisemiet Jimmy Carter

 1. vanhetgoor zegt:

  Oude mannetjes, wat moet men er mee? Vroeger zaten ze op een bankje voor het huis, te kijken wie er voorbij ging. Soms werden ze dement, dan zaten ze op een bankje voor het huis, te kijken wàt er voorbij ging. Oude mannetjes, vroeger werden ze dement en dat wist iedereen dat ze het allemaal niet meer zo goed wisten, dan praatte men wat harder en dan zei men dat het goed was en dat ze weer op het bankje moesten gaan zitten.

  Ja vroeger was dementie nog makkelijk te herkennen, de mannetjes die praatten onzin. Tegenwoordig is er een nieuw soort dementie, men weet de bankrekening nog en men mag nog auto rijden, toch is men niet meer helemaal bij. Dries van Agt heeft het, en Jimmy Carter heeft het ook. De hersens zijn net zo ziek als met dementie, maar in plaats van de herinneringen van de jeugd door elkaar te halen met zeventig jaar later haalt men de moraal door elkaar. De beschaving wordt inwendig afgebroken, poep aan het behang smeren is ook niet leuk en steeds maar zeuren over verloren knikkers is ook erg. Maar de aftakeling die Dries van Agt en Jimmy Carter laten zien is ook erg. Dit is net zo goed dementie, alleen is niet het gedeelte van de herinneringen van de jeugd en het heden aangetast, maar de hersenknobbel waar de beschaving zit, waar de rechtvaardigheid huist en de moraal. Het zijn voortekenen van de dood en de aftakeling. Bah, wat is oud worden toch een ellende!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk door al de pesticide die Jimmy op zijn pinda’s spoot, is z’n hersens zwaar aangetast !!

  Like

 3. Vederso zegt:

  Nog een klein klusje voor prof. Dershowitz: partijgenoten en presidenten van de USA op het rechte spoor brengen en houden. Tot dusver is ‘m dat nog niet gelukt.

  http://www.jihadwatch.org/2014/09/obama-sunni-states-should-fight-islamic-state-because-thats-not-what-islam-is-about

  Like

 4. Jan zegt:

  Joan Rivers over Hamas

  Like

 5. Jan zegt:

  Eindelijk: Het Carter Center wordt door justitie onder de loep genomen wegens steun aan terroristen en gebruik van belastinggeld voor terroristische activiteiten tegen Israël


  The case alleges that in 2015, the Carter Center received more than $30 million in taxpayer grants while hosting designated terrorists at is facilities and providing various forms of assistance to the Palestinian terror group Hamas and other known terror entities.

  http://www.wnd.com/2018/05/court-case-demands-records-on-carter-center-terror-support/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s