Patriarch in Irak geeft de schuld voor de genocide aan de VS

Screenshot 11

Deze gevaarlijke geloofsstrijders gaven hun leven op om voor IS te vechten

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De patriarch van Irak, Louis Sako, zegt dat de Amerikaanse regering schuldig is aan de “chaos” in Irak, en daarmee bedoelt hij de verdrijving van en de volkerenmoord op de christenen en Yezidi. Daarmee bedoelt hij natuurlijk niet alleen de huidige islamofiele Obama-regering, maar ook de tijd van de Bush-regering – een verplichte component om door de Amerikaanse media gedrukt te willen worden, die immers allemaal in handen zijn van Bush-tegenstanders.

De patriarch van Irak zegt dat de VS “indirect verantwoordelijk” zijn voor de huidige chaos in Irak. De jihad van de radicaalislamitische moslims in de afgelopen maanden leidde tot duizenden doden en zorgde voor beschuldigingen van genocide. Alleen al in augustus werden er 600.000 mensen door het geweld verdreven.

“De VS hebben gezegd dat ze de mensen democratie en welvaart zouden brengen. Maar de afgelopen tien jaar was er veel meer sprake van een achterwaartse ontwikkeling”, zei de Chaldees-katholieke patriarch Louis Sako vorige week tijdens zijn bezoek aan Beiroet. Hij voegde er aan toe: “Er waren 1 miljoen christenen in Irak en meer dan de helft van hen werd verdreven. Er zijn nu nog maar 400.000 over en de verjaging duurt voort.”

Washington Post

De patriarch beschouwt de Jihad van de radicale islamieten terecht als een gevolg van de Amerikaanse liberalistisch-multiculturalistische geest, want de meest rabiate Jihadisten werden juist doelbewust in Amerika en West-Europa gekweekt.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Obama, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Patriarch in Irak geeft de schuld voor de genocide aan de VS

 1. BertG. zegt:

  Volgens mij volgen ze enkel een opdracht uit, beschreven in dat dikke boek van ze, 1001 sprookjes. Een license to kill voor iedereen met een hersenbeschadiging.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Je hebt gelijk, maar in zekere zin ook weer niet. Als in het krankzinnigen instituut er geen leiding is dan lopen alle mongooltjes zonder broek aan, plassen ze overal en wordt alles onder de snot en kwijl gesmeerd. Maar met liefdevolle verzorging en daadkrachtige verpleegsters kan men het leefbaar houden. Zo-ook de islam. Dat zijn feitelijk mongolen die het liefst de hele dag door oud vrouwtjes beroven en alle minder oude vrouwtjes tussen de benen zitten. De enige manier om dat onder controle te houden is door een fascistische klootzak als president te hebben, Sadam Hoessein, Mohamour Gadhaffi etc, etc, er is een te grote keuze in de Arabische wereld. Alleen een sterke man kan zorgen dat de moslims in zijn land niet constant aan het neuken zijn met kinderen.

   Doordat Obama de leidsels heeft laten vieren is de Arabische lente uitgebroken, in eerste instantie was de bedoeling om meer democratie te krijgen, helaas pindakaas! We zitten in de wereld opgescheept met bijna een miljard mensen die geestelijk gezien niet veel meer te bieden hebben dan de pinda-breinen die opgesloten zitten in een inrichting.

   Dat boekje is feitelijk bijzaak, het is wel de oorzaak maar staat niet in verband met de oplossing van het probleem. En de enige oplossing is een totale vernietiging van de islam, er is geen andere mogelijkheid om de wereld leefbaar te houden!

   Like

 2. Jaantje zegt:

  Ja ook ik ben overtuigd dat men bewust een vijand heeft gemaakt die niet uit te schakelen is en die globaal inzetbaar is men had behoefte aan een nieuwe vijand na de val van de muur.
  De staal en wapen industrie was zich na de val van de muur een hoedje geschrokken geen afnemers meer de angst was weg en men had geen behoefte aan meer wapens.
  Men heeft toen een nieuwe vijand bedacht eentje die niet zomaar weg is en zeker niet in een klap.
  Uitgeprobeerd in Joegoslavië en het ging uitstekend media werkte mee en midden in Europa werd door de Moedjahedien/jihadi’s de bevolking systematisch te pakken genomen en de organen verkocht voor de Jihad te financieren.
  Toen Joegoslavië zich ging verdedigen was de wereld te klein en besloot men ze te bombarderen.
  Je mag jezelf niet verdedigen verdediging moet je inhuren voor veel geld en wurgcontracten.
  Deze Jihadi gaan nu overal ter wereld te keer dankzij en met steun van het westen.
  Dus om deze waanzin te stoppen zullen we Amerika Engeland Frankrijk en nog een tiental landen ter verantwoording moeten roepen afzetten en berechten die regeringen.
  Niet Mladic en Assad moeten berecht worden maar Oric en de rest van deze waanzinnige oorlogs/krijgsheren.

  Like

 3. Tempelier. zegt:

  De patriarch heeft voor een deel gelijk, Amerika heeft Irak in een grote puinhoop achter gelaten, nadat ze het land illegaal waren binnen gevallen. Ze hebben prowesterse trekpopjes geïnstalleerd in de nieuwe regering. Amerika heeft Is of Isis (opgeleid in Amerika ) in Syrië geïnstalleerd om zodoende Assad van de troon te stoten zonder zelf vieze handjes te krijgen. Amerika had immers geen mandaat om Syrië binnen te vallen, van daar de beroemde uitspraak van de RODELIJN. Goh en daar waren ineens de chemische wapens. Wie zelf in een westers land met een democratie jihadisten kweekt weet dat je met vuur speelt, het kan zich namelijk ook tegen je keren, en dat is wat we nu zien in Irak en Syrië. Maar de gruwelijkheden die begaan worden door IS komen wel geheel voor IS zijn rekening.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Iemand die het kan weten: een US-generaal b.d.

  Like

 5. Peter Selie zegt:

  De Patriarch heeft niet allen groot gelijk, maar is ook nog zeer moedig om dat in die contreien te beweren. Dat kun je hier van de laffe , buigende, volgens hen dezelfde God dienend als de koppensnellersbende, niet zeggen

  Like

 6. tjonge zegt:

  usa is volledig verantwoordelijk voor de chaos in midden oosten.
  dat gezegd hebbende….. die islambarbaren die in dat ontstane vacuüm gestapt zijn, zijn 100% verantwoordelijk voor hun massale slachtpartijen.
  dat gezegd hebbende….. alle (73%) moslims die isis goed vinden zijn medeverantwoordelijk aan de barbaarse slachtpartijen e.d.

  de islam moet verboden worden en alle moslims moeten uit de westerse samenleving verwijderd worden, wereldwijd !

  laat die treinen maar rijden naar het midden oosten !

  ik wil niet eens meer proberen pc-correct te zijn.

  Like

 7. Sylvia Groot zegt:

  Die foto’s….. allemaal kindergezichten. Wat misdadig om van zulke jonge mensen moordenaars te maken; hun psychische weerstand volledig kapotgemaakt door middel van ’s werelds goorste religieuze indoctrinatie.
  ALLES is politiek voorgekookt.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Volgens mij zit dit in de hoofden van incest producten die in die wereld normaal zijn, vaders verkrachten hun dochters, wat kun je meer verwachten van dit schandelijke volk, het is een en al inteelt en agressie. Een verraderlijk volk, daar kunnen wij maar beter rekening mee houden, ook wat we hier binnen halen, Ze denken niet zoals wij denken ze komen hier om hun onrendabele bestaan te financieren, over onze ruggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s