Er klopt iets niet met de globalisering

Screenshot 24

(Door: Lars Hedegaard – Vertaling: E.J. Bron)

“Hoe komt het eigenlijk dat niemand uit het Westen naar de islamitische landen emigreert? Waarom gaat deze emigratie altijd in de tegenovergestelde richting?”, vroeg de Deense historicus Lars Hedegaard (op de foto boven met zuster Hatune in Malmö), toen hij op 15 augustus een toespraak hield in de galerie Rönnquist & Rönnquist.

Men vertelt ons constant dat we in de periode van de globalisering en van het multiculturalisme leven. En als we tegenwoordig in de grote westerse steden om ons heen kijken, dan stellen we inderdaad vast dat deze de afgelopen decennia zo veranderd zijn dat je ze nauwelijks meer herkent. In onze straten zien we mensen uit de hele wereld. Ze openen hun eigen winkels, bouwen hun eigen tempels en verlangen van ons dat wij ze als gelijkgerechtigde burgers behandelen – vaak zelfs nog beter.

De West-Europese landen geven enorme sommen geld uit om deze buitenlanders te integreren, meestal zonder enig succes. De integratie hangt ervan af of de nieuwelingen bereid zijn deel te worden van onze samenleving. Maar als men van mening is dat de eigen cultuur en religie superieur zijn aan de onze, dan zal geld, hoeveel dan ook, niets aan deze instelling veranderen. Integendeel. Als men er financieel voor beloond wordt dat men zich niet integreert, dan moet men tot de conclusie komen dat men is aangekomen in een bijna ideale wereld: Men blijft gewoon doen wat men thuis ook altijd deed en wordt hiervoor ook nog door de “ongelovigen” betaald.

Vroeger was dat anders. Toen ik jong was, was de bevolking van landen zoals Zweden, Denemarken, Noorwegen, Engeland, Frankrijk enz. in etnisch en cultureel opzicht tamelijk homogeen. Dat is nu niet meer zo. Enkele weken geleden werd er verkondigd dat de Engelsen in Londen nu de minderheid van de bevolking vormen. Datzelfde geldt voor Malmö en zal spoedig ook voor een hele serie andere steden in heel Europa gelden. Het gaat hierbij om een ontwikkeling zoals we deze sinds de volksverhuizing van 1500 jaar geleden niet meer hebben meegemaakt.

Maar dat is toch een volledig natuurlijke ontwikkeling, vertelt men ons. En wat natuurlijk is, moet ook goed zijn. En als we enige twijfel met betrekking tot de voordelen van deze massa-immigratie ten gehore brengen, dan noemt men ons reactionairen, racisten en islamofoben.

Maar fundamenteel klopt er iets niet met het begrip “globalisering”. Als je beter kijkt, blijkt namelijk dat wij in het Westen de enigen zijn die “geglobaliseerd” worden.

Kijk maar eens naar West-Europa en haar directe buurlanden ten zuiden en ten oosten van de Middellandse Zee. De globalisering verloopt maar in één richting. Miljoenen mensen uit landen en gebieden zoals Turkije, Syrië, Irak, Libanon, Afghanistan en Noord-Afrika – met andere woorden: de islamitische wereld – stromen massaal naar Europa. Maar hebt u ooit gehoord van een massamigratie de andere kant op? Hoeveel Zweden hebben zich in Libië, Mali, Syrië of Turkije gevestigd? Alleen diegenen die er naartoe zijn gegaan om te vechten – niet omdat ze van deze plekken houden, maar omdat ze het Westen haten.

De reden voor deze onevenwichtigheid is duidelijk: Het is niet echt een goed idee om in een door moslims beheerst land christen, Jood, atheïst of gewoon een mens uit het Westen te zijn. Je moet er altijd rekening mee houden vermoord te worden – niet voor iets wat je gedaan hebt, maar gewoon voor datgene wat je bent.

Terwijl wij hier bij elkaar zitten, wordt de laatste christen in het Midden-Oosten of verjaagd of vermoord, precies in dat gebied waar het christendom 2000 jaar geleden ontstond en waar het heel lang de heersende religie was. Het is een proces dat al 1400 jaar duurt. Terwijl ik hier spreek, worden de laatste restanten van het christendom en de andere Antieke religies uit het huis van de islam verwijderd.

Onze leiders, zelfs onze kerkleiders, schijnt dat niet echt te interesseren. Afgezien van het feit dat ze in het noorden van Irak wat bommen gooiden, toonden ze weinig interesse in het lot van christenen en andere “ongelovigen” in de door moslims beheerste landen. Ze maken zich echter waanzinnig bezorgd over het welbevinden van islamitische immigranten en hun nakomelingen in Europa.

Het lijkt bijna net alsof ze denken dat de christenen – en de Joden in Israël – niets in het Midden-Oosten hebben te zoeken, omdat dit het land van Allah en de profeet Mohammed is. Terwijl moslims ieder recht hebben hier in Europa te zijn en of wij maar even al hun wensen willen vervullen.

Hoe kon het daartoe komen? Hoe kon deze geesteszieke wereldbeschouwing ontstaan?

Ik denk dat het met de Kruistochten te maken heeft – of in ieder geval met onze verkeerde zienswijze m.b.t. de Kruistochten.

Ik ben hier niet om de Kruistochten te verdedigen of de handelingen van diegenen die eraan hebben deelgenomen. Ik wil u alleen aan herinneren hoe dit fenomeen tot stand kwam.

Het verhaal, dat men ons vertelt, luidt dat enkele idioten aan het einde van de 11e eeuw plotseling en zonder reden op het idee kwamen een Europees leger te vormen en de voor het grootste deel islamitische stad Jeruzalem aan te vallen.

Maar waar kwamen deze moslims vandaan en waarom waren ze überhaupt in Jeruzalem? Zij waren er, omdat zij de aanhangers waren van een man genaamd Mohammed (hoogstwaarschijnlijk is Mohammed geen naam, maar een titel), van wie men beweert dat hij boodschappen van een god genaamd Allah kreeg, die hem opdroeg tegen de “ongelovigen” te vechten totdat de hele wereld islamitisch zou zijn.

Dat alles vertelt ons het heilige boek van de islam. En enkele jaren na de dood van Mohammed in het jaar 632 overrompelden zijn Arabische legers een groot deel van de toenmalige christelijke wereld, inclusief Palestina, Syrië, Perzië en Egypte. Binnen een eeuw hadden ze enorme gebieden tussen Spanje in het westen en India in het oosten veroverd. Ze bezetten Sicilië en vielen Rome en Zuid-Frankrijk aan.

De Kruistochten waren dus niet een onverklaarbare aanval op vreedzame islamitische landen, maar een tegenaanval en de poging een verder opdringen van de islam te voorkomen.

De Kruistochten mislukten en de islamitische veroveringen gingen door tot 1683, toen de Ottomaanse Turken bijna Wenen veroverden. Islamitische piraten uit Noord-Afrika vielen de Europese kusten tot aan IJsland toe aan, kaapten westerse schepen en deporteerden Europeanen om hen tot slaven te maken, totdat de Engelsen en Amerikanen hier in het begin van de 19e eeuw eindelijk een einde aan maakten.

Vergeleken met 1200 jaar voortdurende agressie door de islam waren de Kruistochten heel onbelangrijk. Desondanks vertelt men ons voortdurend dat zij de eigenlijke oorzaak voor de haat van de moslims tegenover ons zijn.

Waarom deze voortdurende aanvallen tegen het Westen? Het heilige boek van de islam beveelt iedere moslim deel te nemen aan de “Heilige Oorlog”, de zogenaamde “Jihad”, totdat de islam de hele wereld regeert. Het is de persoonlijke plicht van iedere moslim die in het paradijs wil komen om aan deze oorlog deel te nemen.

Hoe dienen de moslims de “ongelovigen” te behandelen? Een van de meest vereerde autoriteiten van de islam – Sahih Muslim – geeft het antwoord: “Je moet hen drie mogelijkheden geven: roep ze ertoe op zich tot de islam te bekeren. Als zij dit weigeren, dwing hen dan een speciale belasting, de djizja, te betalen en zich te onderwerpen aan de islamitische heerschappij. Als ze ook dit weigeren, dood ze dan.”  (Sahih Muslim – 19:4294).

Dit werd 1000 jaar geleden al opgeschreven, maar tot nu toe heeft nog geen enkele imam of andere islamitische geestelijke zich van deze uitspraken gedistantieerd of ze herroepen. En dat kan hij immers ook niet, want deze woorden zijn per slot van rekening afkomstig van de profeet Mohammed, de profeet, die spreekt in naam van Allah.

En dit is precies de koers die de “moderne” vertegenwoordigers van de islamitische wereld, zoals Al Qaida, de heilige mannen in Iran, de Moslimbroederschap en nu ook de “Islamitische Staat” (IS)  volgen.

Daarom hebben ze er geen problemen mee om christenen en andere “ongelovigen” met zoveel plezier en zonder enige gewetenswroeging te vermoorden.

Het is verbazingwekkend dat de westerse leiders zich om de een of andere reden lijken in te beelden dat de zelfbenoemde woordvoerders van de islamitische gemeenschap hun opvattingen zullen wijzigen zodra ze eenmaal de grenzen van Zweden, Denemarken of welk ander westers land dan ook hebben overschreden.

We hebben er nog nooit van gehoord dat ook maar slechts één van hen de bloeddorstige geboden heeft verworpen. Als hij dat zou doen, dan zou hij een afvallige zijn en moest hij volgens islamitisch recht gedood worden.

Ik ben tot de volgende conclusie gekomen: Zodra de laatste christen en de laatste Jood in de islamitische landen is uitgeroeid, zijn wij in de westerse landen aan de beurt.

Bron:
www.pi-news.net
Vertaling: Klaus-Peter Kubiak

Bron oorspronkelijk artikel:
www.d-intl.com
Auteur: Lars Hedegaard

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, Kruistochten, landverraad, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Er klopt iets niet met de globalisering

 1. joopklepzeiker zegt:

  Like

 2. Cathja zegt:

  Mijn bloed kookt…..!!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Eens met Lars H.
  Ik heb eigenlijk globalisering meer gezien i.v.m. geld en handel.
  Mooi om dat eens van deze kant te lezen en gelijk heeft hij.

  Like

 4. jans zegt:

  Mooi stuk geschiedenis wat mij nooit verteld is op het socialistische basis onderwijs.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Cathja, rustig aan anders ontplof je .

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  zeg maar dag met je handje het is een langzame genocide op de westerling .

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  De broek van onze politici en links journaille zakt af als de ISlam ter sprake komt, alleen Wilders hourdt ze omhoog. Het westen is verkwanselt voor enkele stemmen die daarna de democratie af zullen schaffen voor de IS barbarij. Onze politici zijn vooruitziend, want binnen 10 jaar zijn wij aan de beurt.

  Like

 8. Pingback: Er klopt iets niet met de globalisering « Ronnydeemobile's Blog

 9. Willie zegt:

  We kunnen hier de blog blijven volschrijven , maar dat zal niks veranderen aan die wantoestanden : of we t lusten of niet , er moet aktie komen , anders kunnen ze ons voortijdig gaan begraven

  Like

  • D.DAY zegt:

   Willie, helemaal mee eens. Het is ook de hoogste tijd dat er van welke zijde dan ook aktie moet komen voordat we als oorspronkelijke bewoners van de Westerse samenleving reddeloos verloren zijn.

   Like

 10. Goed stuk,dat is precies wat ik al mijn leven probeer te vertellen.
  Opdat ik deze visie had heb ik steeds problemen ondervonden met de rest van mijn omgeving.

  Like

 11. koloth zegt:

  Het is idd. een heel eigenaarddig fenomeen, net als de andere politieke onverklaarbare richtingen.
  Een normaal mens ziet dat onze regeringen tegenstrijdige besluiten nemen en vol overtuiging.
  Het lijkt er op dat ze gehypnotiseerd zijn o.i.d.
  Welke krachten zitten hier achter ?
  In kan alleen verzinnen dat het een soort satanische gedachtengolf is, die (bijna) niet te stoppen is.
  Misschien dat er toch een soort van (abstracte) satan bestaat, wie een andere oorzaak weet mag het zeggen.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Omdat je hier GRATIS kan vreten en leven en je zoveel, als maar mogelijk is, en wat dan ook maar in je opkomt, jezelf mag uitleven, Er zijn geen grenzen hier.
  Wij noemen dat, vrijheid van meningsuiting. Niemand zal je iets kwalijk nemen.
  Dat is het probleem.
  En een beetje fanatiek islamisering uitoefenen, daar heb je alleen maar voordeel aan. Wij kruipen wel. Want ga ons vooral niet voor racist uitmaken. wij vinden iedereen lief, toch.

  En anders deug je niet. Dan heb je het niet goed begrepen hoe lief de rest van de wereld is.

  Like

 13. Pingback: EURABIA IS AL VOLOP IN ONTWIKKELING! | eunmask

 14. Jaantje zegt:

  Goed stuk en het klopt als een bus.
  Kan maar een bedoeling hebben en dat is de ondergang van onze beschaving.
  Zijn zo bezeten door schuldcomplexen dat men niet anders wil/kan geloven dat na zo een ondergang de volgende beschaving beter is…hoe dom het tegendeel bewijst zich terwijl ik schrijf.

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Van Lars Hedegaard kunnen wij een samenhangend artikel verwachten dat hout snijdt.

  Hij heeft natuurlijk gelijk:de globalisering zoals hij die uitlegt (daarmee bedoelend dat niet-westerse elementen zich massaal in die gebieden willen vestigen waar de westerse cultuur het levenspatroon dicteert) is niet een zaak van uitwisseling en verbroedering tussen culturen, zoals de politiek correct zwevende luchtfietsers denken, maar een vorm van demografisch éénrichtingsverkeer, een doorgaande invasie die de beëindiging van de westerse cultuur beoogt.

  De meerderheid van de ”vluchtelingen” komt hier niet door de nood gedreven, maar met economische en religieuze motieven.
  Voor de zielige types die de Middellandse Zee willen oversteken richting Europa, is per hoofd zo’n vijftienhonderd à tweeduizend euro neergeteld. De mensensmokkelaars verdien daar enorm aan, net als de onbeschrijfelijk menslievende linkse hulporganisaties die vele jaren nuttig werk kunnen verrichten.
  En als er al een verband wordt gelegd met de kruistochten die bijna duizend jaren geleden nog plaatsvonden, dan is de herinnering daaraan niet meer levend in de westerse hoofden, althans niet in psychisch gezonde westerse hoofden ,want waarom zouden WIJ die periode als een belasting voor ons geweten met ons moeten meedragen??? Ik peins er niet over.

  Hedegaard plaatst de kruistochten in een duidelijk perspectief. Het was een tijd van actie (mohammedaanse verovering van het ”Heilige Land” en de reacties uit toen nog het Rooms katholieke Europa daarop. Een mooie tijd was het niet bepaald, want er kwam veel grof geweld aan te pas, van beide kanten, maar die periode is gelukkig al lang voorbij en wat Europa heeft gedaan is simpel LERING trekken uit het verleden.
  Dat is wat de Europese cultuur kenmerkt: zelfbespiegeling en naar verbeteringen in je doen en laten zoeken. Europa is door perioden van verlichting gegaan, dit in tegenstelling tot de bezoekers die onze wereld willen overnemen.

  Het kan zijn dat er moslims zijn die nog frustraties ervaren bij de gedachte dat het Westen ooit probeerde islamitisch grondgebied (eerlijk met veel geweld veroverd) weer te ontdoen van moslim invloeden.Dat was eigenlijk niet netjes van het westen en dat mag dan ook niet weer gebeuren. Eens door de islam onderworpen betekent altijd onderworpen. Wij, in het Westen, moeten gewoon onze plaats kennen en berusten in het onvermijdelijke.

  De grote, (licht)getinte emigratie stromen die alleen maar richting westerse samenlevingen trekken (overal ter wereld!) willen zich dus nestelen in democratische ,primair BLANKE samenlevingen!
  Daarom staat ook , Israël,het enige westerse land in het Midden Oosten permanent onder grote druk en wil men die laten verdwijnen, net zoals ALLE westerse samenlevingen met een joods christelijke en humanistische ondergrond voor vermenging en dus voor raciale en religieuze verandering in aanmerking komen.

  Dat is mijns inziens de achtergrond van de door politiek correct bejubelde globalisering en dat er volop idioten rondlopen die eenvoudig niet kunnen wachten tot ze raciaal en ideologisch zijn vermengd mogen worden en Allah zij dank,zich met iedereen ÉÉN mogen weten, van al hun historische wortels heerlijk vrij geworden, blijkt wel uit het stuk “Refugees welcome”, ook in Havelstadt”

  Tja, de idioten zijn onder ons.

  Het wordt tijd dat overal in ons land een tekst verschijnt, kort en zeer krachtig:

  ”WILDERS HEEFT GEWOON GELIJK”
  Een duidelijker boodschap is niet nodig.

  Like

 16. Bochra zegt:

  Ik denk dat U de vraag terecht stelt.. Maar uw conclusie wankelt volgens mij. U legt nl. de oorzaak neer bij de mensen uit de islamitische landen. U vergeet echter zich af te vragen wie er in het westen eigenlijk baat bij heeft dat de landen worden overspoeld door immigranten van overal en nergens. Wat willen die mensen eigenlijk bereiken.

  Like

 17. Bochra zegt:

  Ik bedoel dus.. Degene die massa immigratie toestaan en zelfs bevorderd hebben en dat nu nog doen (de mensen voor wie die immigranten naar Nederland werden/worden gehaald).. wat voor baat halen ze eruit. Immers, heel langzaam zal de democratie worden uitgehold. Is dat soms de bedoeling. Moeten wij in Nederland af van die lastige democratie. Misschien wel. En zo ja, dan is het toch erg handig om Nederland vol te stoppen met mensen voor wie die democratie geen waarde heeft. Mensen die vanuit hun cultuur al worden onderdrukt en dat heel normaal vinden.
  M.a.w… de door uw gesuggereerde daders, zijn niet de mensen die komen.. maar de leiders die dit mogelijk maken, en nog steeds toestaan.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Is deze vraag aan mij gericht, Bochra?
   Ik zal er in elk geval op proberen te antwoorden.
   Met uw eind conclusie ben ik het helemaal eens: ”M.a.w… de door uw gesuggereerde daders, zijn niet de mensen die komen.. maar de leiders die dit mogelijk maken, en nog steeds toestaan”

   In de jaren zestig vielen een aantal ontwikkelingen samen .Deze laten zich in hun uitwerking tot op de dag van vandaag zeer voelen.

   -In bepaalde bedrijven (bijvoorbeeld in de textiel industrie en de hoogovens)-die destijds heel goed liepen- ontstond de vraag naar ongeschoolde arbeiders die fysiek zware arbeid onder vaak ongezonde omstandigheden moesten verrichten( vaak in stoffige werkruimtes).
   Dit werk betaalde bovendien niet erg goed.De animo onder Nederlandse werkzoekenden was niet erg groot.Nederlandse en Duitse bedrijven (Duitsland worstelde met hetzelfde probleem) zetten in diverse landen wervingsbureaus op om buitenlandse arbeiders naar hier te halen.

   Zo maakten wij voor het eerst kennis met een beperkte islamitische immigratiestroom uit Marokko (en in mindere mate uit Turkije). Het ging om werkwillige, energieke en ondernemende mannen. Hun gezinnen bleven achter.
   Het gaat te ver om over de niet al te daverende opvang van deze mannen uit te weiden…
   Het CDA moeten wij ervoor verantwoordelijk houden dat het thema van de gezinshereniging op tafel kwam, wat er toe leidde dat het aantal islamitische immigranten sterk toenam en het verblijf van de gastarbeiders en hun gezinnen permanent werd.

   -Inmiddels was er een geheel andere -zeer belangrijke- ontwikkeling al heel lang gaande .Deze zou sluipenderwijs enorm veel invloed krijgen en naar een heel andere kijk op de samenleving leiden en de plaats die men daarin als individu zou moeten innemen!

   Signalen van deze ontwikkelingen die in de jaren zestig maar al te zeer zichtbaar en hoorbaar werden,waren onder meer diverse rellen, kraakpanden bezetten, studenten betogingen,arbeiders massa betogingen, het aanprijzen van een ver door gevoerde ik cultuur , reclame maken voor het gebruik van geestverruimende stoffen, totale omslag in de seksuele moraal, opkomst van een hippie cultuur en ”ontzuiling” van allerlei organisaties…

   Al deze zaken speelden zich gelijktijdig , maar vaak werden zij niet in hun onderlinge verband gezien.
   Dit verband , zo wezen latere onderzoeken uit, bestond wel degelijk .Alle gebeurtenissen waren het resultaat van een jarenlange subtiele beïnvloeding door een ultra -linkse politiek gerichte stroming die haar opvattingen met medewerking van sympathisanten in allerlei opvoedingssituaties had geïntroduceerd. Deze stroming noemen wij de Frankfurter Schule.

   Deze linkse denktank besefte dat de greep op het onderwijs de sleutel vormt tot de verandering van de opvattingen van mensen.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Frankfurter_Schule.

   Ik heb daar in de loop van de tijd een aantal keren aandacht aan besteed, omdat het werk van deze linkse gedachten manipulators onze maatschappij ernstig heeft aangetast. Nagenoeg niemand in de hedendaagse politiek is vrij van de sporen ervan!
   In deze ‘Frankfurter School” bevonden zich zeer intelligente lieden die een totaal nieuwe maatschappij voorstonden naar socialistisch model.Dit model moest de Westelijke samenlevingen her structureren.

   De ”Frankfurters” beseften dat een goed functionerende kapitalistische maatschappij wel bestand was tegen revoluties .
   Voor het slagen van een revolutie is chaos nodig en als er geen chaos heesrt, dan wordt het tijd dat je die zelf schept.
   Het was dus zaak iedereen ”links” te laten denken.Wanneer iedereen links denkt is het namelijk niet perse nodig dat een linkse partij regeert.
   Hoe waar dat is blijkt nu, in 2014, want in onze verlinkste samenleving verschillen de meeste partijen niet meer diep van elkaar!

   De Frankfurter School vond dat de beste manier was om geestelijke te bereiken was dat men die wortels door sneed die de opvattingen maatschappij eeuwen hadden gevoed.
   Vandaar de voortdurende aanval op religies door middel van het benadrukken van de relativiteit der opvattingen.
   Het politiek correcte denken van nu is gebaseerd op die gedachte dat alles relatief is, waar en niet waar, goed of fout, ieder moet dat voor zichzelf vaststellen.
   Normen en waarden die voor iedereen gelden kun je alleen toepassen wanneer je van vastgestelde waarden uit gaat, die in zekere zin als min of meer absoluut gelden.
   De Frankfurter School bestreed het concept van absolute waarheden en zorgde daardoor voor het wegvallen van een gezamenlijk moreel kompas , waardoor in de heersende opvattingen chaos ontstond, waardoor er lieden opdoken die grensverleggend bezig wilden zijn (kennelijk op zoek naar absolute grenzen?)..

   Zo leidde het wegvallen van vaste waarden ook tot de verstoringen in de relaties tussen jongeren en ouderen.
   En wie nu op religieus gebied modieus wil overkomen die verkondigt bijvoorbeeld gewoon de opvatting dat alle religies op hetzelfde neer komen, wat het succes van ”Frankfurt” weer eens benadrukt. Ach, en zo kan ik nog wel ever doorgaan….

   Wat duidelijk is, hoop ik, dat door de beïnvloeding van een doortrapt soort links denken ons land (of beter het gehele Westen) geheel ontregeld is geraakt en weerloos omdat de huidige elites die er de dienst uitmaken zeer uit de bron van de Frankfurter School hebben gedronken , zonder dat zelfs maar te beseffen!

   -En als klap op de vuurpijl zien wij dat de Europese Unie (doordrenkt van het Frankfurter denken) in 1975 een verdrag sluit met de islamitische wereld, het Midden Oosten.
   Dat gebeurde bij het Verdrag van Straatburg, waar de olieboeren en de Europese leiders elkaar voor eeuwig in de armen sloten.
   Het gevolg is dat er nu stromen islamieten Europa binnen mogen komen , waar zij (volgens de EU) welkom zijn EN hun ideologie met vreugde wordt begroet.

   Wel, de mensen die hier binnenkomen benutten gewoon de mogelijkheden die hun worden geboden. Zij die de sluizen hebben open gezet en daarmee doorgaan, zijn degenen die wij moeten aanpakken.
   Zij die totaal verantwoordelijk zijn bevinden zich in een krankzinnig makende spagaat, omdat zij zich bevinden in een staat van geestelijke, morele en -kennelijk ook verstandsmatige- desoriëntatie.

   Ziedaar! Het Westen is een puinhoop in bijna elk opzicht.
   Inzicht in de intenties van de islam wil men niet bezitten, want van zulke overwegingen wordt een mens maar moe en dan moet je maatregelen treffen die meer belastend zijn dan het drinken van thee..
   Inzicht in de gevolgen van de intocht van moslims voor de zittende bevolking staat evenmin hoog op de agenda van de elites..

   Kennelijk moet de maatschappij het zelf maar uitzoeken.

   En degenen die alarm roepen wanneer de waanzin groter en groter wordt, zijn gewoon extreem rechtse types die terug verlangen naar ”de jaren vijftig”.
   Dat is een hoogst interessante opmerking, want het is waar: de afbraak van de samenleving begon inderdaad NA de jaren vijftig,op de manier zoals ik boven beschreef.

   Maar als het werkelijk zo is dat de maatschappij zichzelf moet redden, dan moeten wij ons daar maar precies daarop gaan voorbereiden..

   Like

 18. Kraftavilqa zegt:

  Na WO2 heeft overal denazificatie plaatsgevonden maar na de koude oorlog heeft nooit de zo nodige demarxificatie plaatsgevonden het Westen was toen natuurlijk al te zeer verlinkst. En zo kon de verellendung gewoon voortgezet worden, aanstonds de zusammenbruch en dan eindelijk revolutie, joechei! Eindelijk kraait de rode haan victorie. Nou fijn. Linkse koprot is verdomme besmettelijker en dodelijker dan Ebola. Maar i.p.v. een socialistische heilstaat zullen we een islamitische – hebben en zullen de muzels de nuttige idioten (de rooien) opruimen precies zoals in postrevolutionair Iran gebeurde want muzels dulden geen concurrentie. De ironie is tastbaar.

  Like

 19. Tekin zegt:

  De schrijver van het artikel vergeet een ding te vertellen: Het draait allemaal om olie en water.
  Wie kan mij vertellen waarom er iedere keer iets verzonnen wordt om op die zogenaamde islamitische staten bommen te gooien zogenaamd om er democratie te brengen.
  Is er democratie in Irak? NEE!
  Het land is verdeeld en er vallen dagelijks honderden doden. Het gaat niet om de democratie maar om de olie en water.

  Waren de leiders in die Arabische landen niet pionnen van Amerika? Als de houdbaarheidsdatum verstreken is schuwt Amerika niet om zijn pionnen te doden. Kijk maar naar Enver Sedat, president van Egypte, die Amerika door dun en dun steunde en als beloning werd vermoord omdat het volk zich tegen Enver Sadat keerde. Dus moest een andere leider gekozen worden die het volk steunde maar ook tevens een bondgenoot van Amerika moest zijn. En dat werd Hosni Moebarak. Zijn houdbaarheidsdatum is ook verstreken en er is een vervanger gevonden. Zo zal het blijven doorgaan.

  Het Westen en Amerika zijn een stelletje hypocrieten. Hoe kan het dat zij IS als terroristen zien terwijl Amerika hen heeft opgeleid, zoals Al Qaida en andere extreem moslim groeperingen?
  Juist eerst om het Communisme (USSR) te bestrijden. Nu de communisten er niet zijn moeten de moslims onderling elkaar afmaken. Verdeel en heers politiek. Zelfs in Afrika heeft men de bevolking verdeeld. Kijk maar naar Noord- en Zuid-Sudan. Waarom heeft men dat land verdeeld? Juist ja, om de olie. In het zuiden ligt olie.

  Als het Westen en Amerika inderdaad de islam als bedreiging zien, waarom steunen zij dan Erdogan (nu president van Turkije). Erdogan is bezig om een moslim staat op te richten en steunt IS. Ook Amerika steunt IS. In Syrië heerst al 3 jaar een burgeroorlog, maar Esad, president Syrië, krijgen zij niet op hun knieën. Amerika heeft Erdogan vaak onder druk gezet om het Turkse leger in te laten grijpen. Alleen het leger ziet er niets in en het volk staat niet geheel achter Erdogan. Omdat het leger niet meewerkte heeft men de helft van het Turkse legertop de gevangenis in gestopt zogenaamd omdat zij een staatsgreep wilden verrichten. Hoe hypocriet kan men zijn?

  Amerika heeft toen wat anders bedacht en IS in werking gesteld. IS is niet zomaar uit de lucht komen vallen mensen. Dit is allemaal van te voren in scenario’s uitgewerkt door de Amerikaanse Think Tank organisaties.

  IS wordt gebruikt om zogenaamd de opkomende terroriserende islam tegen te houden. Kortom een smoesje om in te grijpen. Zoals jullie weten heeft de Verenigde Naties besloten om niet in Syrië in te grijpen omdat Rusland en China hun veto stem hadden gebruikt. Nu heeft Amerika andere plannen verzonnen om alsnog Syrië ten val te laten brengen om zo de weg voor zich zelf te maken en een zogenaamde Koerdistan op te richten. Deze Koerdistan die men wil oprichten is bedoeld voor Israël om zich uit te breiden. Dus zo zielig en onschuldig is het Westen en Amerika en Israël niet.

  Uit mijn schrijven zullen jullie denken dat ik een extreme aanhanger van de islam ben en anti Amerika of het Westen of Israël ben. Niets is minder waar. Ik wil alleen aangeven dat men niet objectief is met de berichtgeving en dat men de bevolking doet vermoeden dat de islam een bedreiging is voor het Westen. Ik wil niets met die gekke idiote figuren te maken hebben die de Nederlandse samenleving willen ontwrichten. Ik woon hier al mijn hele leven en laat mij door niemand wegjagen en vooral niet door Wilders. Wilders doet niets anders dan de samenleving ontwrichten en zo hun zetels te winnen door angst op te kweken alsof het Westen wordt veroverd door moslims. Het merendeel van de moslims leven zonder dat men er last van heeft. Die paar honderd die de rest van de moslims een slechte naam toebrengen moeten tegen gehouden worden.

  Het is de schuld van de overheid die zijn vinger gaf en vervolgens zijn arm kwijt is. Men had nooit zoveel toe moeten geven aan die malloten.

  Ik hoop dat jullie nuchter blijven nadenken en jullie niet te snel laten misleiden door een schrijver die niet echt de feiten weergeeft en alleen maar angst aanjaagt.

  Samen moeten en zullen wij strijden tegen malloten die onze vrijheid willen ontnemen of willen ontwrichten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s