ISIS houdt twee Duitse gijzelaars vast in foltergevangenis in Syrië

Screenshot 14

(Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische terreurmilitie IS heeft volgens informatie van “Focus” twee duitse gijzelaars in haar macht. De beide personen zouden voormalige Salafisten zijn, die na de gruweldaden van IS naar Duitsland zouden willen terugkeren. De Jihadisten beschouwen hen als verraders.

Bij de gijzelaars zou het volgens veiligheidsautoriteiten om voormalige Salafisten gaan, die, geschokt door de gruweldaden van IS, naar Duitsland zouden willen terugkeren. De Duitsers zouden samen met vijf Britten, drie Fransen en twee Belgen in een foltergevangenis in de Syrische stad Raqqa worden vastgehouden. Andere gevangenen komen uit Arabische en Aziatische landen. In de ogen van IS gelden zij als verraders, die de dood verdiend hebben.

Er vechten 3.500 Europeanen voor IS

De terreuronderzoekers gaan inmiddels uit van 500 radicaalislamitische terreurstrijders, die vanuit Duitsland naar Syrië afgereisd zijn. Van hen werden er 40 in de “Heilige oorlog” gedood. Volgens berekeningen van de geheime diensten vechten er op dit moment ongeveer 3.500 Europeanen onder de zwarte IS-banier.

Screenshot 15

Het Duitse openbaar ministerie heeft nu tegen drie vermoedelijke Salafisten aangifte gedaan wegens terreurdelicten. De mogelijke hoofddader, een Libanees van geboorte, die in Stuttgart is opgegroeid, zit in voorarrest. Hij heeft een boekje opengedaan tegenover de autoriteiten en inkijk gegeven in de structuren en methodes van de Jihadisten en hun ondersteuners in Duitsland.

De 24-jarige zou volgens de binnenlandse veiligheidsdienst na zijn opleiding in een terreurkamp van IS deelgenomen hebben aan de strijd in Syrië. Na zijn terugkeer naar Duitsland in oktober 2013 kocht hij uniforms, nachtkijkers medicijnen zoals de bloedstiller Celox en medische apparatuur zoals scalpels en bloeddrukmeters voor IS. Op de terugreis naar Syrië werd hij opgepakt door de terreuronderzoekers.

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Duitsland, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op ISIS houdt twee Duitse gijzelaars vast in foltergevangenis in Syrië

 1. Zilvermeeuw zegt:

  Tja, bleek het toch niet zo’n gezellig uitje te zijn maar daar hadden ze eerder aan moeten denken. Trouwens, het zijn geen Duitsers maar moslims met een Duits paspoort.

  “De 24-jarige zou volgens de binnenlandse veiligheidsdienst na zijn opleiding in een terreurkamp van IS deelgenomen hebben aan de strijd in Syrië. Na zijn terugkeer naar Duitsland in oktober 2013”

  Dus dat stuk tuig kon gewoon in en uitreizen. Goed dat ze hem op de terugweg naar Syrië gepakt hebben. Hopelijk verraadt hij een heleboel mede-tuig maar het is natuurlijk de vraag wat Duitsland daarmee gaat doen. Hopelijk geen kopjes thee maar voor vele jaren im Knast. Uiteraard in een isoleercel anders gaan ze daar verder met hun plannetjes. Kost ook geld, maar dan zijn ze tenminste van de straat.

  Like

 2. cat zegt:

  Ze komen gewoon gezellig terug om wat te gaan shoppen!
  Ff paar spulletjes inslaan dan weer fijn tetug naar de Kalifaat.

  Ik zou zeggen:NO entry EU

  Laat ze maar tunnels graven naar de Kalifaat.
  Hupsakee graven maar.

  Like

  • Harry zegt:

   En dan volstorten met varkensmest .
   Zo komen we ook van de mestoverschotten af .
   En die andere shitzooi .

   Like

  • Charles Martel zegt:

   De tunnels worden gegraven in de Schilderwijk, Transvaal en noem maar op. En plots komen de ratten boven, van overal, en worden we gewoon overspoeld door dit ongedierte.Dit zal geen 10 jaar meer duren. En Nederland, noch de EU zullen in staat zijn hier iets tegen te doen. En het Europees Hof van de Rechten van de Mens laat 90.000€ uitbetalen aan een gangster!

   Like

 3. cat zegt:

  The schoolbook stipulated that the act can be carried out so long the human flesh is eaten uncooked in respect to the dead body and that the act “does not necessitate a governor’s consent or is it punishable by law.” [1]

  Ma.w. god vd Islam vindt mensen offers accaptable en eten van het vlees van een mens (kufar) is toegestaan..Het is echt een “religie” van Satan

  Like

 4. Zilvermeeuw zegt:

  Cat, dat is je reinste HORROR. Ja met hoofdletters.

  Like

 5. Begrijp ik nou goed dat die 2 daar al hebben gevochten?Zo ja,lekker daar hun eigen hete kolen uit het vuur laten halen!

  Like

 6. Lis zegt:

  Gewoon een bedrijfsrisico. De baan kan toch minder leuk zijn dan je dacht. Helaas voor jou kun je niet zo gemakkelijk ontslag nemen. En houd toch op dit soort vullis Duitsers te noemen, Het zijn Duitse paspoorthouders. Zelfs als het etnische Duitsers zouden zijn, hebben ze door dit soort landverraad zichzelf buitenspel gezet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s