Nu dagelijks islam gerelateerd geweld in Schilderswijk

Screenshot 22

(Door: Tim Engelbart)

Vrijdag werd een Joodse man aangevallen, en zaterdag de politie. Langzaam bij beetje wordt duidelijk dat de Schilderswijk eigenlijk geen onderdeel van Nederland meer uitmaakt, maar een ISIS-enclave in den vreemde is.

De Haagse Schilderswijk heeft – ondanks verschillende pogingen de buurt van nieuwe allure te voorzien – nooit echt gedeugd. Midden negentiende eeuw begon de wijk onder de naam ‘het Rode Dorp’ als pre-modern ‘tuigdorp’ waar de regio Den Haag allerlei asocialen kon huisvesten.

Fast forward naar 2014, en men ziet dat er eigenlijk niet veel veranderd is. Behalve dan het geloof dat de Schilderwijkse radbrakers aanhangen. Want waar de islam destijds nog een exotisch verschijnsel in Nederland was, waarover je hooguit in boeken van ontdekkingsreizigers las, is de Schilderswijk in 2014 praktisch een kolonie van radicale en internationale moslimgroeperingen zoals al Qaeda en ISIS.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nu dagelijks islam gerelateerd geweld in Schilderswijk

 1. Zilvermeeuw zegt:

  In het artikel wordt de indruk gewekt dat de Schilderswijk al vanaf de helft vorige eeuw een tuigdorp was. Dit is ver bezijden de waarheid! Het was een VOLKSBUURT, mijn beide ouders zijn er geboren. Mijn ene opa was schoenmaker en mijn andere opa was pianostemmer. Er zullen best ook asocialen hebben gewoond maar het merendeel waren gewone, keurige arbeiders. De meeste woningen werden heel goed onderhouden en er hingen prachtige vitrages voor de ramen.
  Pas in de jaren ’80 is het volgeplempt met buitenlanders en even later werden alle mooie huizen gesloopt, zo ook die van mijn tante en oom die beneden een slagerij hadden in de Hobbemastraat. Ze MOESTEN weg van de gemeente hoewel ze er al 50 jaar woonden. Want het moest een ‘PRACHTWIJK’ worden.

  Hoeveel miljoenen er al ingestoken zijn weet ik niet, maar heel, heel veel. En het heeft niets geholpen want al zet je een varken (sorry varken, dat ik je naam gebruik) in een paleis, het is en blijft een varken.
  Nu is het al véle véle jaren een moslimghetto en mijn familie – die uiteraard elders in den Haag woont) kan al lang niet meer naar de Haagse markt in de Herman Costerstraat. Blanken worden daar geïntimideerd, bespuugd en bestolen. Ik zou zeggen: een bom er op is het enige middel om van die PEST verlost te worden. Ja het is rigoreus maar er zit niets anders op.

  Like

 2. En nog roepen politici:zijn maar incidentjes!Afzetten ,die wegkijkers in Den Haag!

  Like

 3. janfreak zegt:

  Ik heb ook een aantal jaren in den Haag gewoond, maar toen was er niks mis met de Schilderswijk. Ja, er woonden daar veel arbeiders, maar dat is toch niet erg. Dergelijke wijken heeft elke grote stad wel en het is triest genoeg dat deze mensen zich geen betere woning kunnen permitteren. Maar om dan meteen te roepen dat de Schilderswijk nooit gedeugd heeft vind ik wel een boude uitspraak.

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Nou , heel eenvoudig …stuur het Korps Mariniers er maar heen …..die vegen de wijk wel schoon ….Jammer dat de Haagse politie , nog nooit heeft gehoord van de BBE …!!!

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Daar zullen ze vast wel van gehoord hebben, maar ja ze moeten al toestemming vragen om met zwaailicht aan te rijden, gewoon te zot voor woorden.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Helemaal mee eens Tempelier ,…dat je voor zulke shit al toestemming moet vragen…. Men is toch verdorie getraind als politie agent , MET de daarbij horende verantwoordelijkheden ….Maar ja…zoals je zegt …te zot voor woorden ….

    Like

  • Leo zegt:

   Zou COM ook wat kunnen betekenen in deze, als niet gebonden ondersteuning ?

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Geachte Leo , wat is COM ? Korps Commando Troepen ? Zo ja,…ook deze zijn van harte welkom , net als Luchtmobiele Brigade…. En dat we ferme jongens zijn dat zullen ze we-eten , zullen ze we-eten….Klats boem ,….en toen ging het licht uit bij die Marocs…..en ander Moslim gespuis…. !!!

    Like

   • Leo zegt:

    Oei !! als “,oud – marinier” zou je dat toch ZEKER moeten weten.
    COM s zijn over het hele land verpreide, regionale organisaties van oud mariniers. die altijd gebroederlijk naast elkaar blijven staan in woord en daad.
    Beschikken zelfs over eigen schietverenigingen.
    Eens marinier , altijd marinier.

    C.O.M. – Contact Oud Mariniers

    maar is effe googelen: COM westland of zo………..

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Geachte Leo , dank voor de info. Ben na mijn tijd bij het Korps Mariniers mijn eigen weg gegaan. Heb WEL contact met enkele mede oud mariniers (individueel) , maar zeer sporadisch. En pas sinds een jaar of 10 met enkelen via internet/email enz enz. Ook vanwege , mijn werkzaamheden over de gehele wereld . Vaak en langere tijd weg. Niet als marinier , maar in de olie en gas winning als brandweerman. Maar , ik zal zeker zsm contact opnemen met COM . Lijkt me wel leuk om wat “jongens” van toen weer te zien. Verder , ben ik ivm mijn huidige woon en werk plek ook niet echt dichtbij. (Bali) . En ik moet toegeven , dat ik me hier aardig thuis voel. Maar even een vraagje, ben je zelf ook oud-marinier ? Of misschien nog steeds actief ? QPO !!!

    Like

 5. Bas Koning zegt:

  Homos worden al 20 jaar uit het straatbeeld geslagen door de mohamenazies.
  Wie er wat van zei was een ‘racist’ en kreeg ook nog de linkse haat over zich heen.

  Het word tijd dat wij de islam en hun linkse vrienden de oorlog geven waar ze zo hard om vragen. Het debat is door links op professionele wijze doodgemaakt.

  Nu staat de slachtoffers van de islam nog maar een weg open:
  Lang leve het gewapende verzet tegen de mohamenazies en hun enablers!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Knulletje Engelbart voert al jaren een hetze tegen de PVV op de DDS. En met succes, want de islam is hier steeds nadrukkelijker de boel aan het verzieken. Zodat hij fijn stukjes kan schrijven over hoe erg het is dat de islam hier de boel verziekt.
  Beter was het geweest de PVV door dik en dun te steunen. Soms moet je in het leven keuzes maken en wie tegen de PVV is, zou moeten beseffen dat je dan het haatgeloof vrij baan geeft. Met alle gevolgen van dien.
  Je kunt ook de daders aanspreken: de politieke elite van ons land. In beide gevallen moet je wel ballen hebben en een ruggengraat, hopelijk gaat er ooit een lichtje branden, want de tijd voor “minder” is gekomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s