Europa wordt gesloopt door politici zonder enig historisch besef

Screenshot 19

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t R. van Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Europa wordt gesloopt door politici zonder enig historisch besef

 1. aquarius4422 zegt:

  Tja, opgeleid in de DDR.
  Wat kan je daar ook van verwachten.

  Like

 2. Jan zegt:

  Merkel, de politieke zombie van de DDR

  Like

  • bigljohn zegt:

   Prachtige fotoshopper Jan ! Als kenner van Dracula films (ik heb de hele reeks uit de jaren 60 met Cristoffer Lee, en enkele hedendaagse versies), zie ik in de bovenste foto geen Merkel zombie, maar eerder een Merkel als bruid van Dracula. Bijvoorbeeld Dracula 1958 met de door Dracula tot een ondode gemaakte tante Lucie. Een zombie echter, is een echte dode die door voodoo toverkunsten tot – leven- gewekt is, en een zeer beperkt bewustzijn meegekregen heeft. Merkel is alleen maar uit op macht. Dat Europa naar de Filistijnen gaat, mede door haar toedoen, interesseert haar geen zier. Tijdens de laatste verkiezingen was zij eigenlijk al uitgerangeerd, maar er werd een politieke show rondom haar opgevoerd waardoor Duitsland en wij nu weer opgezadeld zitten met de zoveelste bruid van Dracula. Zij wil ons bloed drinken, maar wij kunnen haar bloed wel drinken !

   Like

 3. Dat wijf is net een stazi-commandant;ze deugt voor geen meter!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  “Samba”, de nieuwe, linkse propaganda-film ter promotie van het multicultiralisme, assimilatie en immigratie.
  Aangeprezen door de MSM, blinkt “Samba”, het verhaal van een Senegalees die al 10 jaar illegaal in Frankrijk is, uit in linkse propaganda.
  Hij laat zich bijstaan door Alice,een werkneemster van het middenkader, om aan de vereiste papieren te komen.

  Like

  • cat zegt:

   Oh.oo..meneer Bron, heb’t weer gedaan. Sorry. Zal geen neger meer zeggen.oeps. The N word

   (Webmaster: nee, een neger is een neger. Daar gaat het niet om. vooral de rest van het comment, daar ging het om!)

   Like

 5. Jaantje zegt:

  Merkel staat onder zware druk Duitsland staat nog steeds onder curatele en vol met Amerikaanse bommen Ze kan geen kant op trouwens heel Europa ligt in de dubbele Nelson.
  Als Amerika oorlog wil volgen wij braaf.

  Like

 6. Jean zegt:

  500.000.000 Europeanen worden dagelijks overgoten met geweld, barbaars geweld, bedreigingen, bestolen, belogen en bedrogen, hun leefwereld vernietigd door importbarbaren die zodra ze de 2 voeten op Europese grond hebben al beginnen te dreigen met messen, verkrachten en moorden, de onveiligheid is giantisch en “bepaalde” advocaten waarvan ik zelfs de namen niet wil uitspreken liggen zich te verrijken door krapuul van de hoogste richel teverdedigen wetende dat hun vermogen zwart geld betreft en doen daarbij nog aan ethervervuiling.
  500.000.000 Europeanen worden geterroriseerd door een 100 tal laaards en verraders en dat voor puur eigen gewin ook al weten ze verdomd goed dat al wat ze uitspoken nadelig is voor de eigen bevolking.
  Die rotmussen (marionet van de wapenindustrie) ligt maar te zeiken over Oekraïne, een land da geen problem is ma ove het echte grote gevaar wat dagelijks toeneemt nl. Het Moslim/Islam terrorisme, een echte bedreiging voor onze westerse seculiere gemeenschap daar hoor je de eikels zich niet druk over maken, E.T. is er gerust in maar ja die is in alles gerust want maandelijks komen er zo maar 25 a 30.000 euro op de rekening om zoveel mogelijk Europeanen te beliegen en te bedriegen.
  Hopelijk volgg er snel een revolutie waar de doelstelling van zal zijn die huichelaars, lafaards en verraders uit te schakelen en ze alles af te nemen wat ze bij mekaar geroofd en gestolen hebben dan zal er terug rust en vrede komen in Europa, uiteraard na dat de laatste moslim uit Europa verdreven is, m.i. tegeb 2016….

  Like

  • Jaantje zegt:

   Zodra de revolutie begint zult u begrijpen waarom er zoveel allochtonen zijn die tot dusver weinig of geen bijdrage geleverd hebben.
   Die bijdrage gaan ze pas ten tijden van revolutie leveren.
   Zijn de huurlingen(plaatsvervangend leger) van onze regering.

   Like

 7. wouteenhoorn zegt:

  Vertel dit al jaren. Toen als een man die dacht dat we links nodig hadden en nu als aanhanger van Wilders. Het kan veranderen. Ook heb ik eens geschreven dat Engeland in 2050, ja precies dat jaar, Islamitisch zou zijn. Het hoongelach dreunde door tot in onze huiskamer.

  Like

 8. Jaantje zegt:

  Wilders is de enige die zich aan zowel de linkse als wel de rechtse politiek heeft kunnen ontworstelen(1 pot nat).
  Werd tijd ook dat er zo iemand opstond na Pim.
  Mijn stem heeft hij al vanaf het begin.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Europese Evil Union…!!! Hetzelfde geldt voor de drie andere continentale unie’s!!! De huidige globale politici zijn NWO-MARIONETTEN van de regerende garde achter de PIKZWARTE duistere schermen. De (on)vrije metselaars……Dé bazen van de grote multinationals…onder andere. Máár dat hun ‘zaken’ niet gesmeerd lopen is al tijden een duidelijk feit. De leugen wordt panisch, zijn tijd is geteld. Lucifer/allah..bahbah…ect.ect…..ZIJ gaan met z’n allen ‘op hun neus’. Verbranden in hun eigen opgelaaide vuur!!! Verlossing voor ons wereld-burgers is komende….’Goede tijden staan te trappelen om actief te mogen worden’!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Wat is Merkel toch een pracht foto-model…..Getekend door verwoesting, die zijzelf vrijwillig heeft doen ontstaan….Trol van de NWO; je bent getekend!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s