Groot-Brittannië richt een hek op tegen illegale immigranten – in Calais!

Screenshot 17

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Welnu, het begint erop te lijken dat het bouwen van een hek tegen de plaag van de illegale immigranten langzamerhand mode wordt. Groot-Brittannië was ooit een van de meest liberale samenlevingen, die zelfs niet eens een identificatieplicht wilde invoeren. Men wilde de vrijheid bejubelen, men wilde geen grensbewaking, men voelde zich beschermd en vrij op zijn eilandenwereld. Deze periode is nu echter voorbij.

Groot-Brittannië bouwt nu een hek tegen de veroveraars uit het zuiden, de Pakistaanse verkrachters, de Afghaanse klaplopers, de criminelen van de Balkan, simpel gezegd tegen alle gespuis dat naar Calais stroomt en daar hoopt op de een of andere manier in Groot-Brittannië terecht te komen.

Groot-Brittannië heeft aangekondigd een hoog hek in de Franse havenstad Calais te willen oprichten. Daarvoor wil men de ijzeren hekken gebruiken, die men voor de NAVO-top had gebruikt. Deze stap maakt deel uit van de maatregelen om illegale immigranten er van af te houden Groot-Brittannië binnen te komen.

Het ijzeren hek, ongeveer 15 kilometer lang en 3 meter hoog, werd daarvoor gebruikt bij de NAVO-top in Wales. Het werd de eerste keer opgericht rondom de Celtic Manor in Newport en daarna op het terrein van de NAVO-top in Cardiff. Daar moest het tientallen staatshoofden en ministers uit de hele wereld beschermen tegen mogelijke terreuraanslagen.

RT.com (artikel + video!)

Eigenlijk zou men het hek aan de zuidgrens van Europa moeten oprichten – maar daarvoor is het vermoedelijk al te laat. Ook Duitsland [Nederland?!] zou er zo langzamerhand over moeten gaan nadenken om weer serieus grenscontroles in te voeren, met gewapende douanebeambten en desnoods uitgerust met een schietbevel.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

20 reacties op Groot-Brittannië richt een hek op tegen illegale immigranten – in Calais!

 1. cat zegt:

  Afschieten ! Enige oplossing. Clean and quick.

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  Symptoombestrijding ten voeten uit. In Jip en Janneke taal, het blijft dweilen met de kraan open. Zolang de urgentie ontbreekt de oorzaak te bestrijden is een hek niets meer dan een symbool van pure onmacht. Lees pure onwil.

  Like

  • cat zegt:

   Groot probleem, zijn de linkse gutmenshen die door rond hoppen, met eten, dekens,kleding.
   Dat is mijn grootste ergenis: de blanke domme Fransen. En Engelsen en Hollanders enz.
   Het deugd voor geen meter.

   Like

 3. Sjaak zegt:

  Hebben die geluk dat ze op een eiland wonen !

  Like

 4. Jan zegt:

  Nu hier nog ..van Belgie tot Noord -Duitsland 😉

  Like

  • Sjaak zegt:

   Steigende Asylbewerberzahlen und viele Flüchtlinge in Bayern alarmieren die CSU. Die Christsozialen wollen die Kontrollen an der Grenze zu Österreich wieder einführen.
   ———————————————————————————————————————
   Sterk steigende asylantenstromen en vluchtelingen in Beieren
   luiden de noodklok van christelijk soziale uni met de vordering
   kontrolle naar de Oosterijkse grenzen weer in te voeren !
   MEER MEER MEER !

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Tijdens de 1ste wereldoorlog stond er een draadversperring van enkele meters hoog met 2000 Volt spanning op de draden. Deze draad was aangelegd om de grote stroom vluchtelingen i.v.m. de oorlog (Nederland was neutraal) richting Nederland in toom te houden. De Duitsers bouwden deze draadversperring van Cadzand helemaal langs de Nederlands-Belgische grens tot aan Vaals. De Duitsers deden dit omdat ze niet wilden dat België leegliep en Nederland zelf was op dat moment ook blij met de versperring. Niet ondenkbaar dat deze geschiedenis zich gaat herhalen langs veel Europese grenzen. Uiteindelijk zal er iets moeten gebeuren om de grote stroom economische vluchtelingen richting de bijna lege Europese honingpotten tegen te houden.

  http://www.geschiedenis24.nl/andere-tijden/afleveringen/2001-2002/De-grens-onder-hoogspanning.html

  Like

 6. Jade zegt:

  De hekken in Melilla (Lampedusa)zijn een stuk hoger, als zij
  daar al overheen komen, zal zo`n hek van 3 meter een eitje zijn.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Engeland blijf maar hangen in deze droom !
  Wij hebben al geoefend in een hoge boom !
  Over deze hekken zijn we al binnen Europa gekomen
  En over deze hekjes komen we erover in stromen !

  https://fubarbaar.files.wordpress.com/2014/05/001_rbiadam-image-1532400.jpeg?w=711&h=476

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Een hek van drie meter hoog is een eitje voor de hooggeachte heren gelukszoekers. Dat heeft Lampadusa ruimschoots al bewezen met veel hogere hekken ! Het Ijzeren gordijn is uit Berlijn verdwenen, maar het zou vandaag de dag wonderen kunnen verrichten om dat Afrikaanse gespuis buiten Europa te houden. Werden we eerst al getrakteerd op Aids (oorspronkelijk afkomstig vanaf Afrikaanse apen), nu worden we opgezadeld met Ebola. En wie weet wat er nog meer onder de pet zit van vreselijke ziektes. De Engelsen lieten door de jaren heen hun land overspoelen met massa’s allochtonen uit hun voormalige kolonien. Iedereen mocht probleemloos Engeland in. Behalve honden en katten. Die moeten in Engeland eerst een half jaar in quarataine verblijven, eer dat ze in Engeland vrijgegeven worden. Maar dat gold en geldt niet voor die Afrikaners die de meest erge ziekten meebrachten en brengen !

  Like

 9. delamontagne zegt:

  De fransen willen zich beschermen tegen de invasie van die vluchtelingen en krijgen van England een hek om…………OM het havengebied te plaatsen. Dus voor de Engelsen zelf. . De inwoners van Calais hebben daar NIETS aan.
  Die haven-gebieden liggen aan de Noord-west kant van de stad en gelijk daartegenaan begint de stad. De bewoners zullen dus eerder nog meer last van die lui ondervinden. Al veel reacties daarop in de kranten gelezen.
  Dat hek moet om de stadsgrens komen, net zoals vroeger in de middeleeuwen de stadsmuren er waren om de vijand buiten te houden.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Te laat, te laat! GB zit al propvol met allochtonen, die ze er met geen stok meer uit krijgen (Kijk maar naar die etter Choudary) Dus dan maakt het echt niet uit, of je er nu een paar buiten weet te houden..
  Zie eerst maar, dat je de rotzoot, die nog b i n n e n zit, er uit krijgt. Dàt zou nog eens opruimen!

  Like

 11. Allemaal flut maatregelen!Het enige afdoende is verplichte,volledige remigratie en goed bewapende grensbewakingen door heel Europa!Maar dan moeten we toch eerst die farizeeers in Brussel en Den Haag van het pluche afknuppelen!

  Like

 12. Jade zegt:

  Het probleem moet bij het begin worden aangepakt.
  Boten met de mensen moeten worden teruggesleept naar het thuisland,
  waarna de boot tot zinken wordt gebracht.
  De volgende stap is dat je ze allemaal afknalt, dan komt er echt niemand meer.

  Like

 13. Leo zegt:

  Moe dat kostuhh zaun hek rond NL,?? uit de ontwikkelings pot dan he ?

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Hey meest vervelende is dat de Pakistaanse verkrachters meestal in het bezit waren van een Brits paspoort en zo binnen konden wandelen, het probleem van een rijk waar de zon nooit onderging.
  Pakistaan maakte ooit deel uit van Brits Idie.

  Like

 15. Jaantje zegt:

  Helemaal niet blij mee om achter hekken te moeten leven.
  We worden steeds opgescheept met de koloniale ellende van een ander land.
  Afrikanen van de Britten.
  Marokkanen van de Fransen.
  Roemenen en Bulgaren uit de oostblokkolonie erfenis van WestDuitsland..
  Begin te begrijpen waarom men voor 1Europa is….kan je de ellende af/doorschuiven naar piepkleine landjes die dus weinig in de melk te brokkelen hebben qua stem en beleid maar wel welvarend zijn.
  Wilders heeft gelijk we moeten als de donder uit de EU en van de verdragen af.

  Like

 16. Anneke zegt:

  Een ijzeren hek is net zo erg als een betonnen -, of gemetselde muur. Zeg; kijk eens in de spiegel en STOP het hete commentaar op de Israelische beschermende veiligheids-muur. “NWO-staatje England…mond dicht. Spaar je vergiftigende tongenpraat voor jezelf”.

  Like

 17. win zegt:

  een hek??? nounou,…doen ze nu opeens die ¨kwaadaardige zionisten¨ na?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s