“Islamist” Choudary: “In het jaar 2050 is Groot-Brittannië een islamitisch land, waarin de sharia heerst!”

Screenshot 20

Anjem Choudary

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De Engelse krant “The Guardian” had een verhelderend interview met de radicale islamiet Anjem Choudary, een volgeling van Omar Bakri Muhammed (Muhammed behoort tot de soennitische Moslimbroeders, vestigde zich in Londen en geldt daar als haatprediker. Na een verblijf in het buitenland weigerde de Britse regering hem opnieuw het land binnen te laten. Op dit moment zit hij in de gevangenis in Libanon).  

De 47-jarige Choudary geldt als iemand met een goed netwerk in de Britse radicaalislamitische scene en zou ook contact hebben met de moordenaar Michael Adebolajo. Deze had in mei 2013 de Britse soldaat Lee Rigby openlijk op straat afgeslacht.

Het interview laat de plannen zien die radicale islamieten overal ter wereld op zak hebben en weldra realiteit kunnen worden. en gezien het toenemende aantal jonge moslims dat zich aansluit bij de moordenaarsbende IS zou men mannen als Choudary niet moeten negeren. Zij zijn het, die de ideologische basis bieden en enthousiasme voor de jihad wekken.

Verleden kwam de organisatie “Hete not Hope” in een rapport tot de conclusie dat Choudary´s netwerk de grootste uitvalspoort voor terrorisme in de jongste Britse geschiedenis is en het voor honderden jonge moslims uit heel Europa mogelijk maakt om zich aan te sluiten bij de milities die tegen het Assad-regime vechten.

Daarbij past ook de moord in koelen bloede op de beide gijzelaars James Foley en Steven Sotloff door een IS-strijder met een Brits accent. Choudary betwist weliswaar de beul te kennen, maar zijn stem komt hem op de een of andere manier bekend voor: “Er bestaan in de sharia zeker daden die zo´n zware straf rechtvaardigen. Ik weet niets over deze beide journalisten. Waarom ze daar waren, of ze gespioneerd hebben of misschien deel uitmaakten van het leger. Vaak blijkt pas achteraf dat zulke mensen een heel andere rol gespeeld hebben dan vermoed werd”, insinueert Choudary in het interview.

“Je hoeft alleen maar naar de man te luisteren die Foley terechtstelde, dan weet je dat de Amerikanen met hun buitenlandse politiek schuldig zijn aan hun dood.”

Net zo nuchter spreekt Choudary over kruisigingen, stenigingen en het eeuwige hellevuur, dat iedereen verwacht die de koran niet erkent als het woord van Allah. In zijn zwart-witte kijk op de wereld bestond er in het verleden al een begerenswaardig politiek systeem, het kalifaat, dat na 1300 jaar door het westerse imperialisme werd vernietigd.

“Van de vroege 7e eeuw tot 1924, het einde van het Ottomaanse rijk, heerste de sharia over een groot deel van de mensheid en heeft haar rechtvaardigheid en tevredenheid gebracht.”

Choudary gelooft dat de sharia het antwoord op alle misstanden in deze wereld is en door niet-moslims alleen maar verkeerd wordt begrepen, omdat zij zich teveel concentreren op het handen afhakken en het stenigen van vrouwen bij overspel.

“De sharia is een systeem voor sociale en economische rechtvaardigheid, inclusief een wetboek van strafrecht.”

Ook al beïnvloedt Choudary anderen om zich aan te sluiten bij de IS-strijders, voor hem als vader van vier kinderen, royaal ondersteund door de staat die hij zo haat, is de jihad geen optie.

“Waarom zou ik uit Groot-Brittannië weggaan, ik ben hier geboren.”

Choudary is er van overtuigd dat Groot-Brittannië tot 2050 een islamitisch land zal zijn met de sharia als rechtssysteem.

“Wij geloven niet in vrijheid en democratie. Wij geloven in de heerschappij van Allah.”

Dan mag er volgens hem geen recht op protest meer bestaan, er zal seksescheiding heersen, vrouwen moeten zich verhullen, homoseksuelen en afvalligen van de islam worden gedood, muziek en alcohol verbannen.

“De islam is niet alleen een spiritueel geloof, want de sharia behelst een rechtssysteem, economisch systeem en buitenlandse politiek. Daarom kan hij niet bestaan naast kapitalisme of communisme, omdat dit ook politieke ideologieën zijn. De islam heeft weliswaar een spirituele basis, maar hij wil dingen in politieke zin veranderen. Als moslim kan men niet zij aan zij met anders gelovigen leven, men zal zijn best doen de sharia door te drukken.”

Zolang jonge Britse moslims zich door zulke woorden laten verleiden, zal IS het eenvoudige antwoord op de complexiteit en de uitdagingen van de huidige tijd blijven.

Overigens: tijdens het interview, dat plaatsvond ergens achter in een café, gaf daar een moeder haar kind de borst. Toen Choudary dit zag, zei hij: “Zoiets zal onder de sharia niet meer gebeuren, zoiets zal bestraft worden.”

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel:
www.theguardian.com
Auteur: Andrew Anthony

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

44 reacties op “Islamist” Choudary: “In het jaar 2050 is Groot-Brittannië een islamitisch land, waarin de sharia heerst!”

 1. Vederso zegt:

  Choudary timmert wel aan de weg momenteel. Hannity, CNN, RT en nu dit. GB had hem z’n activiteiten allang onmogelijk moeten maken. Straks zitten ze met de brokken.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Eerste beweging uit Duitsland !
   ——————————————
   FORDERUNG DER AFD
   Volks-Abstimmung zum Moschee-Bau !
   —————————————–
   VORDERING VAN DE PARTIJ AFD DUITSLAND !
   VOLKSAFSTEMMING VOOR OF TEGEN MOSKEE BOUW !
   86 % VOOR EEN AFSTEMMING !
   14 % DAARTEGEN !
   ( NATUURLIJK 14 % GEITENNEUKERS EN
   LINKSE VADERLANDSVERRADERS ! )

   Like

  • Sjaak zegt:

   Er komen enorme verschuivingen naar Engeland.
   Schotland wil een eigen autonomie en de pijling
   zegt nu al uit dat 51% er voor zijn !
   EN DE BRITSE POND
   ZAKT NU AL IN DE STRONT !
   In 8 dagen weten we meer !

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Oh, dat had ik tot nu toe nog nergens gelezen: Hij is er WEL uitgezet. Of tenminste: Hij mag er niet meer in!
  EN in de nor in Libanon! Uitstekend! Hartstikke blij!
  Dat werd tijd! En laat maar kletsen, dat stuk vergif: Op wat hij daar allemaal voorspelt, kan HIJ persoonlijk geen invloed meer uitoefenen!
  Nu al die andere haatpredikers nog! Want volgens mij stíkt GB ervan!
  Maar ik zeg het nog eens: Dit is nieuw voor mij. Wist iemand hier al van af?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Verkeerd gelezen, zag ik nu: NIet Choudary zit vast in Libanon, maar zijn grote voorbeeld, Omar Bakri Muhammed. Ik dacht ook al…..Te mooi om waar te zijn.
   Wanneer smijt GB déze gore klootzak er nou toch eens uit? Moet je nou toch weer eens lezen, wat hij in dit interview allemaal uitbraakt!

   Like

 3. jitskesez zegt:

  Maar Robert Spencer en Pamela Geller mogen Engeland niet in, DAT zijn pas radikale elementen die haat zaaien, zeg.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Choudary is er van overtuigd dat Groot-Brittannië tot 2050
  een islamitisch land zal zijn met de sharia als rechtssysteem !
  ———————————————————————————-
  EN IK BEN DE MENING DAT TOT 2050 HEEL
  EUROPA VAN DE ISLAAMPEST EN DAN VAN
  DE LAATSTE GEITENNEUKER VERLOST IS !

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Dat zal zeker gebeuren als WIJ ons verenigen en ons HARD maken om ONS vaderland van deze pestilentie te bevrijden.

   Like

  • Sjaak zegt:

   ISIS-barbaren verleiden onze meisjes

   door Bart Olmer en Chris Ververs
   SOESTERBERG –
   Wéér is een Nederlands meisje op jihad naar Syrië vertrokken.
   De 19-jarige Soesterbergse Angela is drie weken geleden in
   haar eentje naar Syrië gegaan om zich aan te sluiten bij de
   islamitische terreurbeweging ISIS. Enkele dagen voordat ze
   via Turkije afreisde, haalde ze in Nederland nog haar rijbewijs.
   ———————————————————————————–
   HOOGSTE TIJD MET HET OPRUIMEN EN
   UITZETTEN VAN MOSLIMS IN HEEL EUROPA !
   HET IS EEN ZIEKTE WIE EBOLA EN MOET
   UITGEROEIT WORDEN !
   DE ROTTE APPELS MOETEN UIT DE MAND !

   Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Ik geloof er niet in dat in het jaar 2050 Groot-Brittannië een islamitisch land is waarin de sharia heerst.
  Integendeel zelfs. Ik verwacht dat er in 2050 geen enkele moslim meer daar woont. Datzelfde geldt ook voor de rest van West Europa.
  In dit soort landen wonen nu eenmaal beschaafde en geciviliseerde mensen. Je kunt ze heel lang tergen, maar eens houd het op.

  Like

  • cat zegt:

   Ik sluit me aan jou mening. Tot die tijd is Islam harstikke dood. (… verwijderd door webmaster).

   Like

  • koloth zegt:

   Nou joannes ik denk eerder andersom, we hebben al: een marokkaanse voorzitser in de 2e kamer/Marrokaanse burgemeester en verder barst het al van de buitenlanders in de politiek en bij de overheid. Ze zijn stuk voor stuk harstikke dom maar dat maakt niet uit, allemaal zgn. positieve discriminatie.
   Nee het is al te laat, ze hebben bijna de overhand en dan kunnen we het helemaal wel vergeten, slaven worden we ja.
   Zag het weer bij die ontplofte flat in Diemen, allemaal buitenlanders en ze schreeuwden het uit, want ze hadden recht op een nieuwe woning, het vuur kwam uit hun ogen.
   Ben blij dat ik tussen de koeien woon, hier gaat het net nog.

   Like

   • koloth zegt:

    En weet je waarom die mensen zo temperamentvol zijn ?
    Nou omdat ze de hele dag niet doen, alleen hun uitkeringen ophalen.
    Ze liggen de hele dag op bed en snacht’s gaan ze op rooftocht.
    De Nederlanders moeten werken voor hun te betalen rekeningen en zijn allemaal dodelijk vermoeid van het werk en de stresss.

    Like

   • meneertje zegt:

    Ik hoop dat de optimisten hier gelijk hebben, maar ik ben het toch bijna geheel met koloth eens.

    Als de moslims er in 2050 uitgegooid zouden moeten zijn, dan zou je daarvan nu al iets merken. Groepen mensen die zich aaneensluiten en die niet alleen op weblogs schrijven (geen woord kwaad overigens over dit log!), maar die bereid zijn te vechten en daarvoor ook getraind zijn (sportclubs, fitness centra e.d.).

    Zonder groot fysiek geweld krijg je Europa niet meer islam-vrij.
    Om over de vele landverradersregeringen en -partijen in de verschillende landen nog maar niet te spreken.

    De mogelijkheid groepsgewijs fysiek geweld uit te oefenen komt de Europeanen niet zo maar opeens aanwaaien. Dat moet worden getraind en ook georganiseerd. Daarvan zie ik hoogstens hier en daar een aarzelend beginnetje. Misschien is er ondergronds al wat gaande?

    Nu is 2050 nog een eind weg. Er is misschien nog tijd om weerstandsgroepen tegen de islamisering te laten groeien.
    Maar daarmee moet dan wel snel een begin worden gemaakt, willen zij vóór 2050 sterk genoeg zijn..

    Like

   • Meneertje:dat duurt niet nog eens 35 jaar,echt niet!

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Koloth 9 sept. 17.51 Genetisch afval bij de overheid op sleutelposities geplaatst is ons door de strot geperst. Dagelijks lezen we berichten over moslims, zoals gewoonlijk altijd negatief. We hebben een overheid die dit alles toelaat en hen bovendien een hand boven het hoofd houd.
    Ik hoop, weliswaar niet van harte, dat het nog veel slechter gaat worden de komende tijd. Wellicht dat de burgerij de handen dan een ineen gaat slaan. Wapens? Helaas, ze zijn er nog niet, maar tegen de tijd dat ze nodig zijn gaan ze er beslist komen. Net zoals de Koerden nu voorzien worden van wapens. Ik voorspel dat er veel, heel veel bloed gaat vloeien. Ook aan onze zijde. Maar onze vrijheid heeft zijn prijs. Die vrijheid zijn wij verschuldigd aan onze nazaten. Net zoals onze voorvaderen voor onze vrijheid gevochten hebben. Ik hoop echter uit de grond van mijn hart dat de regeringsleiders die dit allemaal mogelijk gemaakt hebben, evenals al die linkse hufters met hun dhimmie gedrag onder geen enkele voorwaarde vergeten worden.
    Ik ben bereid de strijd aan te gaan. Mijn volk verdient ons mooie vaderland waar zij in vrede en vrijheid kunnen leven.
    Ik ben bereid om daar mijn leven voor te geven. Maar niet voordat ik een enorme massa kankergezwellen naar de eeuwige verdoemenis geholpen heb.

    Pugna pro Patria
    en
    God zij met Ons

    Like

 6. Marc Bouwman zegt:

  Ach ja, vrijheid van meningsuiting. Natuurlijk. Maar eerst zal hij toch die burgeroorlog moeten winnen. Aangezien hij het wezen van vrijheid niet kan plaatsen, weet hij daarom niet wat de islamitische wereld te wachten staat. Het zal hard tegen hard zijn, ja. Maar verliezen zullen ze. Jammer voor ze, maar wel rechtvaardig.

  Like

 7. Er zijn niet veel druppels meer nodig!

  Like

 8. Jade zegt:

  Johannes en Sjaak, ik help het jullie hopen.
  Men zegt toch niet voor niets regeren is vooruitzien…
  Vooralsnog vliegen de Afrikanen ons om de oren,
  is het leger wegbezuinigd, de politie en politiek geïnfiltreerd, en voor ons,
  de gewone burger, de wapenwet compleet dichtgetimmerd.
  Het is de regering er gewoon om te doen, dat wij het veld ruimen.

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Ik zou geen moeite hebben als ik een klein gaatje zou zien ontstaan tussen Choudary’s ogen.
  Dit soort mensen is het leven niet waard.

  Like

 10. Jacob zegt:

  Theresa helaas geen Choudry die in de gevangenis zit, al hoort hij daar wel.
  Lees nog eens:
  Anjem Choudary, een volgeling van Omar Bakri Muhammed (Muhammed behoort tot de soennitische Moslimbroeders, vestigde zich in Londen en geldt daar als haatprediker. Na een verblijf in het buitenland weigerde de Britse regering hem opnieuw het land binnen te laten. Op dit moment zit hij in de gevangenis in Libanon).

  Like

 11. Sylvia Groot zegt:

  Ik denk dat er in 2050 in naam van beschaafde ontwikkeling en menselijkheid een wettelijk verbod op de Islam zal zijn.
  En mijn stille hoop is dat daarbij alle collaborerende politici gestraft zullen zijn.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik geloof het ook niet, heb heel wat Engelse vrienden en ze haten hen net zoveel als wij, gebeurt nooit!!!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Alle moslims hebben een dubbele agenda, ze zijn allemaal uit op de vernietiging van onze beschaving, de normen, waarden en cultuur zoals wij de kennen.
  Rest ons maar twee mogelijkheden:
  1. We laten het allemaal over ons heenkomen en sterven uiteindelijk allemaal een verschrikkelijke
  dood.
  2. We verzetten ons en vernietigen de islamieten.
  Andere opties zijn er niet, want ze zullen nooit opgeven !

  Like

 14. Jan zegt:

  Alle uitkeringen van moslims blokkeren en het gehele probleem is opgelost. Gericht schieten als zij de straat opgaan om te plunderen.

  Waar een wil is, is een omweg.

  Like

 15. Ex-Moslima zegt:

  Droom maar lekker verder..

  Like

 16. Ekster zegt:

  Ja ik geloof ook dat de stemming aan het omslaan is. Mensen zien meer en meer in dat de islam de vijand is van alle vrijheidlievende Europeanen. De vraag is wel wat we aan moeten met al die mohammedanen in ons midden. Zij zullen nooit veranderen, hun 1400-jarige, barbaarse geschiedenis bewijst dat ze niet tot enige verandering in staat zijn. Op een gegeven moment zullen de Europeanen zo schoon genoeg krijgen van die smerige doodscultus dat er een grote opstand of oorlog van komt. Zal niet fraai zijn, maar het moet gebeuren. We zullen trouwens niet alleen met de islam, maar ook met onze verraderlijke politici moeten afrekenen.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  off topic:

  Misschien zie ik hem over het hoofd, maar klopt het dat Tom Hendrix hier al enige tijd niet meer reageert? Het zou toch wel goed met hem gaan?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ja, ik kan je verzekeren dat alles oké is!!

   Webmaster

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je hebt gelijk; het was mij ook al opgevallen.
   Maar Jack (Terrible) was ook alweer een tijdje heel stil en die heeft nu gelukkig weer gereageerd.
   En dan ben ik over Tom nog iets minder ongerust, omdat hij een echtgenote heeft, begrijp je; hij staat niet alleen.
   Mocht hem iets overkomen, dan is de kans redelijk, dat we het snel te weten komen. -Zo redeneer ik.

   Like

   • Ja Theresa en anderen; ik reageer al een maandje of twee haast niet meer op E.J. Bron omdat ik druk bezig ben met dichten, schilderen en Facebook; https://www.facebook.com/hans.vantamelen.9

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maandje of twee is quatsch, Jack: Je ‘stilteperiode” begon pas na de demonstratie en die is morgen precies een maand geleden. -Zo lang is dat dus nog niet.
    Maar ik was tóch opgelucht, vandaag weer eens een levensteken te vernemen.

    Like

   • Ja Theresa, je hebt het nog beter bij gehouden dan ik. Ik zal af en toe toch ook weer reageren. Want we zijn per slot van rekening allemaal PVV-ers! Laatst droeg ik mijn Davidsster op mijn borst. Toen zei een Turkse collega tegen mij; “Kun je die ster niet wegdoen? Ik kan er niet tegen.” Aan de chef uitgelegd en hij is op het matje geroepen en ik mag mijn Davidsster gewoon op mijn borst blijven dragen!!!

    Like

   • Hij kan er niet tegen?Wat krijgen we nu!Dan gaat hij er maar langs,of nog beter,terug naar Turkije!En die chef is een voorbeeld voor vele,kruiperige bazen!

    Like

 18. de 13de imam zegt:

  Ik ben bang dat Choudary gelijk zal krijgen, de medewerking van de socialisten, liberalen en de meeste conservatieven heeft hij in ieder geval op zak. En ik geloof niet dat Choudary een “radicaal” islamiet is die je tegenover een “gematigde” islamiet uit kunt spelen, Islam is islam en de gemiddelde hoofddoek achter de kassa bij Blokker denkt er precies zo over.

  Like

 19. Anneke zegt:

  Wat een islamitische BLUF-kletspraat!!! Grote monden, maar oh zulke BANGE harten. Angst voor de GEWELDADIGE afgod allah…bahbah. Angst om niet hun afgodische paradijsje binnen te mogen wandelen??? Hoe angstiger, hoe heftiger het geweld…..!!! De Enige Ware G’d, de Vader van Abraham, Isaac en Jacob….zal hier zeker (op Zijn tijd) een hindernis creëren. Hij zal er een ‘stokje voor steken’. Het westen is al tijden geheel losgekoppeld van de G’ds Woord, verslaafd geraakt aan het succesvolle materialisme, verslaafd geraakt aan de kapitalistische dollars en hyper verslaafd aan rang/status. De verdwaasde westerse leiders (incl. de versufte socialistische leiders uit Israel) ontvangen nu hun welverdiende DEB-SALDO…De burgers ontwaken nog net op tijd (G’ds Tijd) men is de regerende leugen SPUUGZAT. Het is niet zonder reden, dat de groep burgers die walgen van…..sterk groeiende is!!! En…het is niet zonder reden dat er meer moslims ontwaken en inzien dat allah NIET de ware god is!!! “Na ISIS…komt ISA….Yeshua”. Hij zal schoon schip gaan maken, gebeurd indirect al tijden. Máár dat zien veel mensen nog niet in, hoe komt dat nou toch??? “De LOSKOPPELING van de Bijbel…..de mondiale burgers moesten hoe dan ook gehersenspoeld blijven worden. Lucifer/satan moest ten koste van liters menselijk bloed succes blijven boeken”. Pech voor de NWO-gekken, hun droom gaat GEEN realiteit worden!!!! Shalom!!! ! !!!

  Like

 20. Jean zegt:

  De gieren vreten dergelijke rotzooi zelfs niet, voor 100% vuile rotzooi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s