Jülich verduistert overdekt zwembad vanwege moslima´s

Screenshot 18(Vertaling: E.J. Bron)

Nu is ook het overdekt zwembad in Jülich bij Aken de klos: de ramen werden volledig beplakt met folie, opdat islamitische vrouwen op zondagmiddag (!) kunnen leren zwemmen. Vaders, die in het weekend ook een keer met hun kinderen naar het zwembad willen, moeten dan uit het bad.

De “Aachener Zeitung” bericht:

Al twee maanden lang zijn de hoge ramen in het overdekt zwembad in Jülich voor de helft “kijkdicht”. Een volgens de exploitant (de stad Jülich) licht doorlatende folie zorgt ervoor dat niemand naar binnen kan kijken. Naar buiten kijken kan wel.

Deze omstandigheid en een nieuw seksespecifiek aanbod van de exploitant zorgen voor discussie in de stad, die vooral gevoerd wordt door een groep op Facebook. Tot woensdag waren er al 200 comments, die het thema tegenstrijdig en “levensbeschouwelijk” benaderen: dames-zwemmen op de zondagmiddag.

Het aanbod raakt blijkbaar meerdere “kwetsbare punten”: enerzijds is het op de zondagmiddag voor gezinnen met kinderen in Jülich niet mogelijk om het zwembad te gebruiken. Anderzijds storen veel mensen zich aan de raamfolie, die een “verduisteringsgevaar” vormt. En ten derde zijn veel mensen in principe tegen cursussen speciaal voor één sekse. Men spreekt van “discriminatie”, wat echter ook betrekking heeft op een gebruikersgroep waarvoor het aanbod mede werd gecreëerd: vrouwen van het islamitische geloof. In enkele Facebook-comments wordt gespeculeerd dat zij gedwongen zouden zijn met elkaar en zonder mannen te zwemmen en dat ze dit niet uit vrije wil doen.

De woordvoerster van de exploitant, Sigrid Baum, gaf op vragen wel toe dat de dames van het islamitische geloof “de grootste groep” geweest zou zijn die de onderneming had benaderd om zondagmiddag in het zwembad te kunnen zwemmen. “We kregen echter ook verzoeken van niet-islamitische vrouwen uit Jülich.”

De woordvoerster zei verder: “Wij betreuren het ten zeerste dat er over onze goed bedoelde actie ´dames-zwemmen´  zo tegenstrijdig wordt gediscussieerd. Juist in het zwembad bieden wij zoveel sekse-gemengde mogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen.”

De vrees dat door de nieuwe raamfolie kosten zouden zijn ontstaan die voor prijsverhogingen zouden kunnen zorgen of voor besparingen op herstelwerkzaamheden, sprak zij tegen: “De kosten worden gedekt door de extra entree-inkomsten.”

Toch blijft de kritiek bestaan dat er voor de zondagmiddag nog steeds geen gezinsaanbod is in het zwembad van Jülich. Sigrid Baum legde op Facebook uit dat er in het weekend niet genoeg  werknemers van de exploitant beschikbaar zijn. Daarom zou het zwembad ´s zondags gesloten zijn. De cursus dames-zwemmen wordt verzorgd door medewerksters van de DLRG, de Duitse Maatschappij tot Redding van Levens.

Overigens: de exploitant schakelt tijdens de damescursus ook de webcam uit.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

46 reacties op Jülich verduistert overdekt zwembad vanwege moslima´s

 1. Sjaak zegt:

  En nu begint de televaag met hun rooie flutbroeders
  met flutverhaaltjes en manupuleerd bewijsmateriaal
  landverraad voor oekrainische terroristen in de wereld
  te zetten !
  STOP HET MAAR IN JE REET TELEVAAG !
  ———————————————————————–
  MH17 is neergehaald door Russen’
  LONDEN –
  Vlucht MH17 is neergehaald door Russische soldaten.
  De bemanning van raketinstallatie waarmee het toestel
  van Malaysia Airlines is neergeschoten, sprak met een
  Moskous accent. Dat beweren drie ooggetuigen, allen
  burgers, met wie een verslaggever van het BBC-programma
  Panorama heeft gesproken.
  De ooggtuigen zijn volgens de Britse journalist
  ( Namens Mohamed Obama ? ! )
  betrouwbaar, omdat ze voorheen voor de
  pro-Russische rebellen vochten.

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Sorry, ben even kotsen.

  Like

 3. rs zegt:

  Dit gebeurde in de jaren 80 al in Deventer bij het Overdekte zwembad aan De Smijrnastraat.Staat NU een moskeet!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. jans zegt:

  De islam moet verboden worden!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Typisch: De cursus dames-zwemmen komt dus weer uit orthodoxe hoek! Ik kan het me zo voorstellen.
  Inderdaad hoef je daar niet per sé moslima voor te zijn.
  Dat is trouwens ook weer zo ’n vervelend nevenverschijnsel van de islam/islamisering: Verschillende aspecten van preutsheid, die we al vele jaren overwonnen dachten te hebben, steken de kop weer op en diverse groeperingen uit ‘bevindelijke’ hoek, die met hun mónd belijden, hartstikke tegen de islam te zijn (want: niet-christelijk, satanisch enz.) nemen het heel slinks en heimelijk blij weer over.
  Vind ik, eerlijk gezegd, wel iets achterbaks hebben. Maar ja, wie ben ik?

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Bijzonder triest – en ergerlijk – om weer eens een flinke uithaal naar de autochtone orthodoxie te lezen en die op één lijn te stellen met de pislam. Nog nóóit in mijn hele leven heb ik meegemaakt dat uit de orthodoxe hoek – waartoe ik zelf ook behoor – vrouwen apart moesten zwemmen, meisjes en jongens apart in de klas en wat je verder nog aan “separatisme” kunt bedenken. Nóóit en nèrgens. Ik heb er helemaal geen moeite mee dat er speciale uren zijn voor bv. baby-zwemmen (heb ik met mijn babies ook gebruik van gemaakt), ouderen-zwemmen (dan wordt het water extra verwarmd), het zwembad wordt afgehuurd (het diepe bad) door de waterpolo-vereniging en ja, desnoods moslim-zwemmen (ik zou mij trouwens niet tussen die lui willen begeven, niet alleen niet in een zwembad maar helemaal nergens. Ik mijd ze als de pest. 0f – tegenwoordig spraakmakender -: Ebola). . Allemaal heel normaal dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen wie het zwembad wil huren. Maar RAMEN DICHTPLAKKEN voor die islamtrutten (en dan schrijf ik dat nog heel vriendelijk want ik heb er véle andere benamingen voor) gaat 1000 stappen te ver.

   Niet de islam is het grootste kwaad maar de dhimmies die hen in àlles hun zin geven! De AUTOCHTONE LANDVERRADERS!

   Een 20-tal jaren geleden werd mijn zoon het buitenbad uitgestuurd omdat hij een kniebroek aan had. Dus een broek tot net boven de knie die hij alléén als zwembroek gebruikte.. Hij mocht terugkomen in een kortere broek.

   Maar nu, jaren later, worden er wèl moslimwijven toegelaten in een “boerkini”! Kijk, zó lopen de hazen door de LANDVERRADERS, gesteund door onze dhimmie-overheid. En de schuld ligt beslist niet alleen bij de genoemden maar vooràl bij de ZWIJGENDE BEVOLKING die dit allemaal laat gebeuren en daartegen NIET in opstand komt! De bevolking heeft alleen een grote bek vanaf het toetsenbord maar wanneer Wilders oproept tot een demonstratie tégen deze regering, krijgt hij met pijn en moeite 3.000 personen (van de 15 MILJOEN – de andere 2 miljoen zijn moslims -) op de been, zoals een jaar geleden. Notabene op een zaterdag, prachtig weer, de PVV had bussen ingezet voor 15€ retour (!) naar de Koekamp in Den Haag, mijn hond mocht zelfs gratis mee!. Dus dan denk je, wat let iedereen om in de bus te stappen.
   Ik was blij er te zijn – de TWEEDE keer in mijn 69-jarige leven dat ik demonstreerde, de 1e keer was voor de rechtbank Amsterdam toen Geert daar terechtstond (ook maar 250 demonstrerenden !!) – maar schaam me NOG STEEDS kapot voor de rest van Nederland met hun grote bekken vanaf het toetsenbord.

   Voor mijn kinderen en kleinkind vind ik het vreselijk wat op hen afkomt maar tegen de rest zeg ik: EIGEN SCHULD! Toen jullie er iets aan konden doen bleven jullie op je krent zitten en pluk daarvan nu dan ook maar de BITTERE vruchten!

   Om op het artikel terug te komen: als er duizenden mensen hadden gedemonstreerd bij het bewuste zwembad, waren die afgeplakte ramen binnen de korste keren verleden tijd. Zéker weten!

   Like

   • Helemaal mee eens!Ik stond daar op de Koekamp en dacht:waar blijven ze nou?Bijna 2 miljoen Pvv-stemmers en dan dit?????Ach,het mag schijnbaar geen moeite kosten!Maar vrijheid valt niet door de brievenbus!

    Like

   • Driek zegt:

    Zilvermeeuw, u heeft uw mening hier mooi neergeschreven, en ik ben het met u eens. Ik moet wel heel ver in de tijd teruggaan, je mocht vroeger op bepaalde gedeelten van het strand, en dat was in Zandvoort, niet met ontbloot bovenlijf. Dus mannen moesten een hemmetje aan. Maar was niet alleen op het Zandvoortse stand, ook in het Amsterdamse Bos mocht je op bepaalde plekken niet met ontbloot bovenlijf, en dat gold ook voor kinderen. Maar om nou overal die christenen erbij te halen? Tot ver in de jaren zestig had je in de het Mirandabad te Amsterdam, gescheiden zwembassins. Het werd met bordjes aangegeven. Je waagde het als jongeman niet om in het damesbad te gaan zwemmen. En ja, die afgeplakte ramen, daar zijn we zelf schuldig aan.

    Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Beste Driek
    Dat was dan anders in Amsterdam dan in Den Haag (waar ik geboren en getogen ben). Heb als kind mijn diploma gehaald in het Regentesse-zwembad op de jawel, Regentesselaan. Via de personeelsvereniging van mijn vader’s werk. De precieze dag dat we zwemles hadden weet ik niet meer. Maar het was in ieder geval van 4-5 (denk op woensdagmiddag) en van 5 – 6 was er waterpolo voor de mannen van de personeelsvereniging w.o. mijn vader. Wij bleven dan op de tribune zitten kijken tot we samen met mijn vader naar huis gingen. In de zomer zwommen wij in het Zuiderpark zwembad wat ook gewoon een openlucht zwembad was met een diep en ondiep gedeelte. Of natuurlijk in zee. Dat men op het strand niet topless liep – dat kwam pas vele jaren later – had helemaal niets met geloof maar met fatsoen te maken. Met de tijd is ons land in alle opzichten verloederd. En beter is het er zéker niet op geworden. In een zwembad mag trouwens óók niet topless gezwommen worden. Tenminste, niet in het zwembad in mijn huidige woonplaats maar van andere zwembaden weet ik dat natuurlijk niet.

    Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Beste Driek, na het nogmaals lezen van uw reactie nog even het volgende: ik heb nooit maar echt helemaal nooit meegemaakt dat mannen op het strand van Kijkduin waar ik de helft van miijn jeugd heb doorgebracht, een hemd aan moesten. Echt helemaal nooit. Als kleine kinderen gingen we er al met onze ouders heen (de baby in de kinderwagen) en mijn vader liep altijd in “zn blote bast” (zoals wij dat noemden, lol) heb nooit anders gezien. Als hij een uurtje langs de zee ging lopen deed hij een handdoek om zn schouders om niet te verbranden. Ik denk dat het de gemeentes zijn die de regels op het strand bepalen of destijds – zoals in Zandvoort – bepaalden. Dat geldt natuurlijk ook voor het Amsterdamse bos maar daar ben ik niet bekend.

    vriendelijke groet.

    Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Om op de laatste vraag te antwoorden: M.i. iemand die een enòrme haat heeft (ontwikkeld), vooral tegen het (bevindelijke) christendom. Dat komt in heel veel reacties naar voren. Ik vind dat ammer, heel erg jammer. Christenen (NIET die LINKSEN) EN atheïsten hebben m.i. één GEZAMENLIJKE DOODSVIJAND en dàt is de islam. Ik zie IEDEREEN die tégen de islam is, als mijn mede-strijder (strijdster) tegen die doodscult. Maar wanneer men mij als ortodox christen gelijkschakelt met islamieten, is het voor mij dus over en uit.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Zilvermeeuw, ik ben het van harte eens met wat u in uw comments schrijft. Ook ik ken de ‘bevindelijke christenen’ en heb geen enkel bezwaar ooit gezien of gehoord met het gemengd zwemmen e.d. Ook ik heb wel eens mijn vraagtekens bij (soms maar nauwelijks verholen) hatelijkheden tegen mensen die uit orthodoxe kring afkomstig zijn. Waarom doet men dat? Af en toe krijg ik het gevoel dat ‘orthodoxen’ allemaal over één kam worden geschoren! Maar ook in orthodoxe kring zien we diverse opvattingen, en dat is goed.
    (Orthodoxe) christenen zijn niet gelijk te schakelen met islamieten. Nu niet, en nooit. Laat dat voor een ieder duidelijk zijn!

    Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Helemaal mee eens Cathja. Laten we zoveel mogelijk vrede met elkaar houden want er is op de wereld al oorlog genoeg, toch? EN onze krachten bundelen t.o.v. de islam. Ik denk, dat er soms dingen worden geschreven die nooit gezegd zouden worden als men met de ander aan tafel zou zitten. Begrijp je wat ik bedoel? Dan is het niet anoniem meer, wat op internet wel het geval is.
    Ik besluit met een bijbeltekst en knipoog naar Theresa: “voor zover mogelijk, hou vrede met alle mensen”. Nou dat is toch een mooie?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat doet niemand. Ook hier niet. N i e t als die orthodoxe christen zijn/haar geloof belijdt op pragmatische wijze.
    Dat wil dus zeggen: In de eerste plaats anderen niet ongevraagd zijn/haar geloof opdringen en op een site als deze wil het op de eerste plaats zeggen: Inderdaad zij aan zij gaan voor ons gezamenlijke doel, de strijd tegen de islam, niet meer en niet minder.
    Wie dat kan opbrengen, op díe manier, hoeft echt niet te vrezen, dat zijn/haar orthodoxe gezindheid hem of haar nagedragen zal worden: Een eenvoudige uitleg: Ik ben christen en ik beleef dat en dat zo en zo, wekt op zichzelf heus geen wrevel of agressie.
    Maar de moeilijkheid is, dat er hier op de site gelovigen zijn, die deze pragmatische aanpak niet beheersen. Die het van tijd tot tijd niet kunnen laten om hun christelijk-zijn heel erg te benadrukken en daarvoor ‘respect’ te verwachten van de andersdenkenden. Die zelfs zo ver gaan, de andersdenkenden hun seculier-zijn te verwijten, omdat men zichzelf ‘vanuit het Geloof’ een betere strijder tegen de islam acht. Als U zich afvraagt, waar de wrevel en de wrok vandaan komen, die U meent te bespeuren: Daar komen die vandaan.
    Wanneer U bij uzelf naar eer en geweten kunt vaststellen, hoeft u het U geenszins persoonlijk aan te trekken. Maar uw geloofsgenoten, die het op deze verkeerde manier aanpakken des te meer. Net als overal zijn het de kwaden, die het dreigen te verpesten voor de goeden.

    Like

 6. Jade zegt:

  Men zou dat zwembad gewoon moeten boycotten.
  Eens kijken wie er dan de langste adem heeft.
  Maar dat kun je ook zeggen over de auto, laat dat ding
  maanden staan net zolang tot de torenhoge accijns omlaag gaat.
  Het punt is dat je de neuzen van de mensen niet dezelfde kant op krijgt.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Ze krijgen ook echt álles voor elkaar hè? Nu dit weer! Wat zal het volgende zijn waarin ze hun zin willen hebben? Ik zou vanwege dit achterlijke beleid nooit meer een voet over de drempel van dit zwembad zetten!
  Moslima’s die willen leren zwemmen moeten er op gewezen worden dat ze zich doodgewoon aan de daarvoor geschikte tijden hebben te houden, en anders zwemmen ze maar niet! Rivieren zat in Duitsland overigens, en dan gaan ze daar maar totaal gekleed koppie onder.
  Voor welke andere bevolkingsgroep worden er nét zoveel uitzonderingen gemaakt en aanpassingen gedaan als aan de moslims?
  Het is om te kotsen!

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ga nooit een zwembad in, wil er niet mee geconfronteerd worden, ik woon aan het IJsselmeer, duik zo het meer in. nooit in een glorebad, met uitzicht op al die rendabele, moet er niet aan denken. Geef mij maar de ware cultuur in de juiste plaats.

  Like

 9. Avidia zegt:

  sorry, moet zijn onrendabele

  Like

 10. Lis zegt:

  Waarom moeten die mossels leren zwemmen? Is dat niet haram? Ze mogen toch niet zonder mahraam naar buiten, dus hoe kunnen ze ooit in de gracht vallen? Waarschijnlijk gaan ze dan ook met al die vieze lappen het water in. Daar is nooit voldoende chloor voor om dat te reinigen.
  Ik vind het zeer discriminerend naar de Duitse mensen toe dat ze niet eens meer als gezin samen kunnen gaan zwemmen in het weekend. Een schande is het.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Ben het helemaal met je eens maar WAAR zijn die protesterende Duitse gezinnen dan? Helemaal nergens. Ze laten het gewoon gebeuren. Ik kan daar echt geen medelijden mee hebben.

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Oproep aan de autochtone Duitsers…….Boycot dat zwembad !!!… Gooi die ruiten eruit !!

  Like

 12. scooter zegt:

  Is die wijven hun reet van goud of wat

  Like

 13. AdriePVV zegt:

  Verduistering van de ramen vindt ook al 20 jaar plaats in zwembad Almere-Stad en er mogen geen mannen aanwezig zijn als de moslima zwemmen.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Ik lees hier van verschillende reageerders dat zoiets ook in NL voorkomt. Ik herinner me toen begin jaren 80 onze kinderen leerden zwemmen, we foto,s namen ( ook door de toen nog niet verduisterde ramen ). MAAR zoals ik ooit weer ergens las, mag je als vader nu geen foto,s maken van je blote kindertjes, dat dan weer wegens iets anders……………..

  Like

 15. peterselie1 zegt:

  Niets nieuws onder de zon, mensen erken eens dat er een intelligente structuur achter deze dweperigheid zit welke de islam op alle mogelijke middelen faciliteert. Heb het zelf meerdere malen mee gemaakt op mijn werk, dat collega’s die met de mond belijden dat Turken en Marokkaanse medewerkers minderwaardig tuig waren en geen kans onbenut lieten om de etnische collega’s zwart af te schilderen.

  Maar de zelfde autochtone collega’s gingen wel lekker op vakantie naar Turkije en Marokko, op mijn vraag waarom zij daar op vakantie gingen was hun antwoord in de trant van: Ja maar Peter daar zijn zij zo anders, het is zo goedkoop en meer woorden van gelijke strekking. Daar antwoordde ik weer dan moet je ook je muil houden over deze collega’s en toen was ik weer de gebeten hond, bemoeide mij zo min mogelijk met deze Turken en Marokkanen, en zij begrepen wel dat ik eigenlijk niet met hen wilde communiceren.

  Met andere woorden Nederland is hopeloos verdeeld en dat zal altijd zo blijven vrees ik, veel geblaat en weinig wol. Maar de collega’s welke op vakantie gingen naar Turkije en Marokko deze stonden wel als één man buiten de poort te demonstreren bij verschillende stakingen, terwijl het gehele kantoor personeel dóór werkte, en dus stakingsbrekers waren in mijn optiek, en zij kregen óók de misselijke 1% loonsverhoging , lust u nog peultjes.

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Welke moslimheerschap wil het vrouwelijke badwater, mogelijk onrein, nog gebruiken om een rondje te zwemmen?
  En de Duitsers?
  Oplossing eisen: geheel bad met ’n kuub of 300 opnieuw van water verversen. Dag badhuis.

  Like

 17. Zilvermeeuw zegt:

  @Theresa Geissler zegt:
  9 september 2014 om 16:20″

  Dank voor je antwoord, Theresa, ik waardeer dat je de moeite hebt willen nemen om je eerlijke mening neer te schrijven.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Al dat bloot geeft aanstoot.

  Like

 19. Cathja zegt:

  @ Zilvermeeuw 19:55

  Inderdaad, een mooie tekst! En ik begrijp de bedoeling van uw woorden.

  Like

 20. Anneke zegt:

  Gezellig zeg…zwemmen in de duisternis. “Ach; deze wereld ‘zwemt’ al ontelbare tijden in diepe duisternis. Nou ja; ontelbaar” ??? Het kost (de mensheid) meer en meer moeite om ’t koppie boven water te kunnen houden, in deze git-zwarte duisternis. Velen zijn verdwaald geraakt, het rechte spoor verloren en dwalen panisch (in het) rond. Geschiedherhaling keer op keer, maar net wat dramatischer. De Grote Navigator hebben velen uit hun leven verwijderd (in de prullenbak geworpen) vóór hun ellende actief werd. “Hé, mensen….een nadenkertje, voor zover men nog kàn filosoferen”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s