PvdA-leden reduceren Midden-Oosten tot één conflict

Screenshot 16

(Door: Frank Verhoef)

Eén keer raden om welk conflict het gaat. ISIS pleegt genocide in Syrië en Irak. Iran dreigt een nucleaire supermacht te worden in het Midden-Oosten. Hamas wil Israël nog altijd van de kaart wegen. Er zijn genoeg conflicten in het Midden-Oosten die onze volle aandacht verdienen, maar wat doen de leden van de PvdA? Die gaan weer eens lekker tekeer tegen… Israël.

In een petitie met de naam ‘Recht in het Midden-Oosten‘ reduceren de PvdA’ers het gehele Midden-Oosten tot het conflict tussen Israël en de Palestijnen. De petitie is gericht aan het partijbestuur van de PvdA, de PvdA-fracties in de Eerste en de Tweede Kamer en het Europees parlement. De petitie moet 20 september worden ingediend tijdens het PvdA-congres. De initiatiefnemers van de petitie schrijven:

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", Arabische wereld, Desinformatie, Heilige Land, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op PvdA-leden reduceren Midden-Oosten tot één conflict

 1. jans zegt:

  Partij van de Arabieren, is een stelletje NSB-ers met wat islamitisch tuig. Hoe objectief is dat?

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  Zalig zijn de onwetenden van geest. De PVDA past de feiten aan op haar slinkende achterban. Wat is dan mooier om de Joden en/of Wilders de schuld te geven. Dat het een aantoonbare leugen is maakt niet uit. Dat heeft de huidige PVDA achterban van huis uit meegekregen.

  Van mij mag Israel zo langzamerhand de Palestijnen van de kaart vegen. Dan valt even de hele wereld over ze heen maar daarna kunnen we over tot de orde van de dag. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Zie Nederland als beschamend voorbeeld.

  Like

 3. johannes zegt:

  idd die hele palestijnen kliek de zee indrijven,en en als de pvda nog iets wil zeggen ,ze laten weten dat de noordzee groot genoeg is voor nog zo’n actie

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Terwijl de PvdA (met zijn hetze tegen Israel) in Nederland gelukkig aan het wegkwijnen is, krijgt de PvdA’er FranSS TimmermanSS in Brussel de hoge post van eurocommissaris, en gaat mogelijk vanuit Brussel (als tweede man na Juncker) met PvdA denkbeelden Israel EN ons dwarszitten. Op zo’n manier komen we nooit van die socialisten af, zelfs als ze dus in Nederland verdwenen zullen zijn. De PvdA als een veelkoppig monster. Men hakt er een kop af, en er komen er drie voor terug !

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Alleen al het lezen van de titel is voor mij voldoende..

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Het links gereformeerde, islamofiele dagblad Trouw is echt niet meer te redden…. 😦

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Uit dat artikel in Trouw:
   “Maar in Gaza vechten moslims tegen joden, zeggen ze. En dat mag wél van de Koran”

   Kijk, en dáárom bestaan er geen ‘gematigde’ moslims, want ook in hún koran staat dat moslims tegen niet-moslims (joden) mogen vechten.

   Like

 6. Jade zegt:

  Misschien is het wat om overal bewegwijzering te plaatsen:
  Brussel, x – kilometer, en de Russische vertaling hiervan.
  Voor als de tanks komen…

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik heb een grote droom, dat links verdwijnt en nooit meer terug keert in onze regering, stelletje dom volk, volgens statistieken leven linkse mensen meer van uitkeringen dan rechtse mensen, dat zegt heel veel, links is afhankelijk van wat wij rechtse opbrengen. Wordt het niet eens tijd dat wij gaan protesteren????

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Als je hersen hebt en die ook gebruikt, zit je niet bij de PvdA !!!

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Aan de PvdA wil ik geen woorden meer besteden, .
  Tegen het brede scala van verstandsmatig zieke en verziekende (ver)links(t)e partijen en media zeg ik dit: voor jullie gedachten en strategieën behoort in een gezonde maatschappij in de toekomst nooit meer plaats te zijn.
  Jullie opvattingen zullen net zo lang door ons met argumenten worden bestreden, totdat de strekking van jullie woordenstroom niet meer door het volk zal worden geaccepteerd, omdat de praktijk van alledag jullie leugens zal hebben ontmaskerd.
  Niemand zal dan nog naar jullie luisteren!
  Uiteindelijk zal er een allesoverheersend besef bij de meerderheid van ons volk overblijven:
  WILDERS HEEFT GELIJK!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Linksen kunnen heel goed liegen; vooral in verkiezingstijd.
  Linksen kunnen geweldig manipuleren en hun zin doordrammen.
  Linksen doen net alsof ze het beste met ons voorhebben.
  Linksen zijn een zeer kwaadaardig, alles verwoestend virus, dat zelf intact blijft.

  Ik zat zomaar te denken aan een zin waarvan elk woord met de letter ‘I’ begint:

  Irritante Intolerante Infiltrerende Incapabele Invasieve Idiote Islamieten Irriteren Iedere Intellectuele Intelligente Integere Israëlische Inwoner Immer Intens.

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Grote vergissing geweest om de Nederlandse arbeider te willen vervangen door allochtonen maar ja de werkgevers zagen het goud blinken dat later lood bleek te zijn.
  Dat die groep allochtonen inmiddels uitgegroeid is tot een paar miljoen burgers en de PvdA omgevormd hebben tot de partij van de allochtonen was te voorzien.
  Denk dat de statistieken dan ook meer betrekking hebben op niet westerse(allochtonen) werkelozen dan op de autochtonen Nederlander.
  maar ja daar heeft men dan ook weer een verklaring voor discriminatie.
  Kotsmisselijk van dat gezeur over rechts en links zijn gewoon allemaal de weg kwijt(zacht uitgedrukt) kijk maar goed naar de partijprogramma’s van links zoals rechts valt er niemand iets op?
  Zijn allemaal gelijk geschakeld anders had het namelijk nooit gekund na het referendum Nederland in de EU met de dure Euro.

  Wat was links blij!
  Hoera nog een Pardon.
  Greep(EU subsidie) in de kas.

  Wat waren de liberalen blij!
  Werknemerslegalisatie(Polen Bulgaren) voor tuin/landbouw.
  Greep(EU subsidie) in de kas.

  Dat die EU subsidie uit de burger hun zak komt behoeft geen uitleg.

  Nivelleren is een Feestje.

  Ps:Het lente akkoord(Kunduz akkoord) werd door zowel links als rechts ondertekend.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Wat ‘rechts’ wordt genoemd, is ook ‘links’.
   Er zou helemaal geen sprake moeten zijn van ‘links’ en ‘rechts’.
   Een land moet gewoon bestuurd worden door mensen die verstand hebben van hetgeen waarover zij zeggenschap hebben.
   Tevens dienen verstandige bestuurders geen graaiers te zijn en écht het beste met de bevolking voor te hebben, zodat die ook prettig kan leven zonder zware belastingdruk en zónder islam!

   Like

 12. PvdA,ers zijn chronisch psychisch gestoord!En nog kwaadaardig bovendien!

  Like

 13. Jaantje zegt:

  Loopt trouwens binnenkort af dat lente/Kunduz akkoord in 2015.
  Tegen die tijd even opletten vinger aan de pols.
  Best kans dat ze de gelegenheid aangrijpen om de arbeidsmarkt nog meer te hervormen/belastingverhoging en er weer een stroom nieuwe Nederlanders op gang komt.
  Broodroof!

  Like

 14. Anneke zegt:

  Halleluyah…blijf maar gestaag tegen de Israelische schenen schoppen!!! ! !!! “Jullie scheppen je eigen ondergang…die feitelijk al op sluipende wijze een feit is”. Verkiezingsbedrog tot op het ‘blote bot van de kiezer’…spreekt boekdelen. Zielepoten zijn jullie politici…Vuile trollen van de NWO-satanisten, die de LEEFBAARHEID van deze wereld letterlijk VERZIEKT hebben. Leiders met een ijzeren rug hebben we nodig, niet die slappe zakkie’s. Consequentie in de regie van deze aardbol is zeer WELKOM. “Maar de Tijd is blijkbaar nog niet Rijp”.

  Like

  • Anneke zegt:

   De PvdA-afgezanten….NAKOMELINGEN van Hitler’s heilige leger. De Satanische gedropte beesten…De anti-semieten!!! Nog immer versuft door hun eigen dromen, die géén realiteit zullen worden. “Kunnen ze niet accepteren, dus blijven ze maar teren op de leugen…….”. Tot ze UITGETEERD zijn!!! ! !!! Dàt moment is heel dichtbij…

   Like

 15. Jan zegt:

  Libanon: volgende staat van ISIS:

  Rebels Reportedly Control Syrian Golan, Entering Lebanon
  Rebels continue onslaught by capturing key Quneitra mountain solidifying control; clashes in Lebanon push Hezbollah from border.

  Syrian rebels strengthened their hold of the Syrian side of the Golan Heights on Tuesday morning, conquering the mountain Al-Mal in the Quneitra region where they have recently been capturing control from Syrian President Bashar Assad’s forces.

  In conquering the strategic point on Tuesday, rebel forces killed roughly ten Syrian soldiers according to Arab news sources cited by Walla!, with some reports assessing that all of Assad’s forces in the area were killed in the clash.

  The victory gives the rebels full control over the mountain located roughly ten kilometers (just over six miles) from the border with Israel.
  ..
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/184922#.VA_Vica-1b0

  Volgen de PvdA-hitleristen het nieuws eigenlijk wel eens?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s