ABOUTALEB

Screenshot 33

(Door: Frans Brassens)

EENS MAROKKAAN, ALTIJD MAROKKAAN (regel van Marokko). EENS ISLAMIET, ALTIJD ISLAMIET (regel van de koran + hadith, inclusief doodsbedreiging). Op de site van Leefbaar Rotterdam stond iets flinks: “Aboutaleb en Eerdmans: Jihadgangers plegen verraad.” Ze hadden daarover een brief gepubliceerd in ‘Trouw’ (overigens een nogal links-activistisch groen krantje geworden) en er was ook nog een uitzending over bij ‘Nieuwsuur’. Eerdmans geloof ik wel, maar hoe zit dat met Aboutaleb?

Toen Pownews opdraafde voor nadere informatie was Aboutaleb ineens totaal onvindbaar. Ene ‘Sprens’ (pseudo van iemand van wie ik vermoed dat hij momenteel senator voor de PVV is) wijst, op de Leefbaar-site, op het Pownews-gebeuren. Ik antwoordde daarop als volgt:

Ja Sprens, waar wás ie nou, die Aboutaleb? ‘Flink’ schrijven en flink kletsen voor de Bühne, maar niet opdraven als er mogelijk lastige vragen over gesteld gaan worden? Lijkt mij dan een typisch gevalletje van angst om door manden te duikelen.

-Het wijst op mislukte Taqiyya, in dit geval het naar de mond praten van islam-jihad-critici om toch maar vooral aan te tonen dat er ook kritische moslims bestaan. Wat niet ‘des waren moslims’ is en mag zijn, omdat jihad een gebod is uit het onwrikbare en onfeilbare betonboek de koran dat zo strikt wordt nageleefd door de IS-moordenaars.

-Of is de moslimkant boos op hem en dat telt dan het meeste? Gevolg: Bakzeil en wegvluchten?

Het zit kennelijk toch niet zo lekker met de twee loyaliteiten van Aboutaleb. Twee loyaliteiten kán ook niet, dat draait op keuzemomenten altijd uit op verraad aan één ervan.

Ik voel mij dus bijzonder onprettig met onze Marokkaanse (paspoort in zijn bezit) toch echt nog wel islamgerelateerde burgemeester. Waar stáát die man nu eigenlijk voor?

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, landverraad, Marokkanen, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

30 reacties op ABOUTALEB

 1. BertG. zegt:

  Abou Laadklep had toch ook al eerder een uitspraak gedaan dat het geheel ondenkbaar is dat ze dochter ooit met een ongelovige zou trouwen. Duidelijk dan toch.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  GEVANGENISSEN VOL ?
  STUUR ZE MAAR NAAR NEDERLAND !

  EINER GEHT NOCH !
  ENERGEHT NOCH REIN !

  Häftlingsflut:
  Norwegen will Straftäter in den Niederlanden unterbringen
  Gefängnisflur in Baerum bei Oslo:
  Anfrage an die “guten Nachbarn im Osten”
  Die eigenen Gefängnisse sind überfüllt, warum also
  Verurteilte nicht in freien Zellen eines anderen Landes unterbringen?
  Genau das will die norwegische Regierung:
  Hunderte Häftlinge sollen in niederländische Haftanstalten kommen.
  ————————————————————————————–

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Waar hij voor staat? Taqiyya! Het Project!
  Ga daar maar gerust van uit, dan zit je er 10 tegen 1 niet ver naast!

  Like

 4. cat zegt:

  Aboutaleb, is en blijt een moslim. Hij is trouw aan de Islam.
  Men kan geen 2 heren dienen.
  Hij is vooral bang dat hij’s wordt omgelegd door een mede moslim.
  wat hij allemaal zegt is de ware taquiyya.

  Like

 5. laura van der storm zegt:

  Allochtonen met 2 paspoorten onder geen beding in de regering of bij de overheid. Maar ja, dat roep ik al sinds 2011 (crisis en islam by Laura van der Storm), maar niemand luistert.

  Ik heb genoten van de speech van Wilders, wat een inhoud!! Helaas, totaal geen commentaar vanuit de regering. Wordt gewoon doodgezwegen.

  Obama denkt IS binnen 3 jaar te hebben weggevaagd. Een illusie. Ze duiken overal op en hebben geld.

  Arme wereld.

  Like

 6. Frans Brassens zegt:

  De moslim Aboutaleb was ook degene die (zoals ook een aantal andere ‘prominente’ islam(achtige)figuren) de paginagrote advertentie ‘Geen excuus voor Jodenhaat’ die sluit met: ”Kritiek op Israël? Oké! Jodenhaat? Nee!” niet wenste te ondertekenen. (Wilders deed dat ook niet, maar die mócht nota bene niet meedoen!).
  Niet getekend dus door onze Marokkaan, maar anderszins wél tekenend. Erg duidelijk zelfs naar mijn mening.

  Like

  • windwens zegt:

   Die man is met zijn koran onder het matras en de leugen in de wieg gelegd. Wilders uitsluiten, is bevolking van Nederland uitsluiten en de moslim boven het bestaande volk plaatsen. Fijn he dit is ons Nederland. Een hoer gaat nog beter met haar clientele om.

   Like

 7. Tempelier. zegt:

  Die “goed” geïntegreerde moslims vallen met bosjes door de mand.

  Like

 8. cat zegt:

  http://www.prophecynewswatch.com/2014/September09/091.html#YTZc3LLz4Rh7H7Bq.99

  gematigde moslim bestaat niet
  moslim is een moslim.
  volgens de bovenstaande link, moet je als de ware moslim je aan 10 zaken vd Islam houden.
  Isis houdt zich aan al de 10 punten en dus aan de ware Islam.
  Volg je de 10 punten niet? Dan ben je een “afvallige”, en wordt je gedood.

  Like

  • windwens zegt:

   Inderdaad moslim is moslim. Alles wat in het boek staat, staat niet ter discussie. De islam is 1400 jaar geleden gestopt met interpretatie leer, en wee je waardeloos gebeente dat er een idioot rond loopt die tracht de Islam te verlichten. Dus Islam is Islam.

   Like

   • cat zegt:

    PRECIES ! Aboutaleb was allang onthoofd als ie in het Kalifaat had gewoond. Het is toch zot, dat n moslim aan t hoofd staat vd grootste haven Europa. Zo zot in de regerong. Zo zo n verraad. Multidificulti zooie…participatie maatschappij. Kots !

    Like

 9. jans zegt:

  Natuurlijk zijn jihadisten verraders, ze verraden het ware gezicht van de islam. Abutalab wilde dat uitstellen totdat de islamieten de meerderheid zijn in Nederland. Nu hebben de jihadisten de geheime agenda van Abutalab en Markoesh verraden. De islam moet verboden worden.

  Like

 10. Jans;dan zullen we toch eerst de regering er uit moeten schoppen!En uit de Eu stappen!Maar voor beiden is het volk te laf;die luisteren alleen naar wat ze willen horen:propaganda,dus!

  Like

 11. windwens zegt:

  Au laadklep wie in godesnaam heeft deze gladgluiperd gewoon weer 6 jaar laten bij teken. IK heb doel bewust geen leefbaar gestemd de afgelopen keer omdat ik aldoor had via allerlei kanalen dat het gewoon een zooitje is bij de Leefbaren en alles doen om op een leuk plekje te komen. Jawel over de rug van de inwoners. Maar je heb tegenwoordig eigenlijk totaal geen keus meer in dit kneuzen land. Zolang de PVV met te weinig lokalen zit heb je echt niets te kiezen. Eerdmans zit al een hele lange tijd opschoot bij Aububu, of weet ik hoe die vent heet. Deze geschoren gluiperd moet als eerst Rotterdam uit en wel graag heel spoedig. Als ze de Jihad broeder zin in zijn nek hebben mijn zegen hebben ze. Ga gerust je goddelijke gang zou ik zeggen

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Windwens, ik stemde op Leefbaar Rotterdam in de beginjaren uit enthousiasme, maar later, naar aanleiding van wat gebeurtenissen en opvattingen aldaar, wijzigde dat in ‘omdat er geen enkel alternatief is’. Nu er zo overduidelijk zaken mis zijn in die partij begin ik er toe te neigen om maar niet meer te gaan stemmen, hoewel dat ook weer consequenties heeft.
   Ik hoop dat de PVV zich hier komt vestigen. Het levensgrote probleem daarbij is natuurlijk het vinden van integere kandidaten.

   Onder hetzelfde artikel als ik hier meldde schreef ik ook nog:
   “Wat betreft verraad: Ik voel mij als Leefbaar kiezer van het eerste uur verraden door het lopende ‘poppetjes’gezeik dat Leefbaar ernstig verzwakt.
   Wie begon er ook weer met een soort van ‘coup’?
   Wie zijn er verantwoordelijk voor het buiten hangen van de vuile was?
   Wég wezen met zulke ontstellend onintelligente en onverantwoordelijke lieden. Dan is er misschien nog hoop op goede stadspolitiek”.
   Daar kwam tot nu toe geen enkele reactie op.

   Like

 12. Het is al erg genoeg dat de wereld steeds meer barbarisme begint te accepteren, want geen ENKELE regering, organisatie of ‘club van moraalridders en Gutmenschen’ die hiertegen actie onderneemt…
  Elke uiting van ‘discriminatie ‘(zoals ‘kutmarokkaan’ of ‘minder, minder’) wordt afgestraft met een proces, maar het overnemen van hele wijken in de grote steden en deze tot Sharia-gebied beschouwen wordt toegestaan! IS-terroristen die letterlijk koppen hebben laten rollen, worden hier weer (al dan niet met open armen) ontvangen! Er worden steeds meer islamitische bestuurders/ambtenaren aangesteld, die de allochtone kiezers moeten ‘vertegenwoordigen’. Iedere Wéldenkende kan niet meer ontkennen dat Europa, inclusief dit knollenlandje, in rap tempo aan het islamiseren is!
  En zoals prof. Ellian al perfect heeft verwoord “Het tolereren van barbarisme is het begin van barbariseren: !!!!

  Like

 13. Jean zegt:

  De grootste fout die Europa gemaakt heeft en ondanks de kennis en informatie nog steeds maakt is het toelaten van moslims in Europa alleen al daarvoor verdiend dat zweeds kutwijf de doodstraf.
  De overteffende grootste fout is moslims toe te laten tot publieke functies resp. kiesrecht.
  Gevolg, enorm stijgend barbaars geweld, verkrachtingen, verminkingen, moorden, vernederen van onze burgers en een msdadig parasitisme.
  Conclusie, ALLE MOSLIMS-ISLAMIETEN ZO SNEL MOGELIJK UIT HEEL EUROPA VERDRIJVEN EN DIE SMEERLAPPERIJ ISLAM VERBIEDEN.

  Like

 14. luckybee zegt:

  De Naam Aboutaleb heeft de Marokkaan aangenomen toen hij wolwassen was volgens de Islamistische wet.(13jaar) hij heeft bewust de naam van een mujahedin van de Profeet Mohammed genomen, die tegelijkertijd ook de oom en opvoeder was van Mohammed de Rasul Allah.Dus alles wat hij ons verteld is gelogen het is gewoon Takkeyah.
  Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  OPPASSEN voor deze moslim.

  Like

 15. Daiyu-ninja zegt:

  Naar mijn gevoel begeleiden onze leiders de moslims naar het stichten van een kalifaat in Nederland waarvoor ze dik betaald worden door de Arabieren.
  Steeds meer moslims krijgen een plek op een belangrijke functie. Alsof politici bewust al de macht aan het overdragen zijn aan de moslims.
  En zodra de moslims op hun plek zitten en ze het kalifaat kunnen verwezenlijken,nemen onze leiders de benen, want ze willen niet in de hel op aarde leven en afgeslacht worden.
  PS:dit is enkel een gevoel van mij.

  Like

 16. Jan zegt:

  De vlag kan uit:

  Ahmed Aboutaleb krijgt tweede termijn als burgemeester

  Burgemeester Ahmed Aboualeb blijft zes jaar langer in Rotterdam, de stad die verscheurd wordt tussen aanhangers van Leefbaar Rotterdam en de PvdA. Bij Koninklijk Besluit heeft de eerste Marokkaans-Nederlandse burgemeester van Nederland zijn ambtstermijn verlengd zien worden op nadrukkelijk verzoek van de Rotterdamse gemeenteraad. Zijn huidige mandaat loopt in januari 2015 af.
  http://www.joop.nl/politiek/detail/artikel/28562_ahmed_aboutaleb_nog_eens_zes_jaar_burgemeester_rotterdam/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s