De “Islamitische Staat”: De grootmoefti van Saoedi-Arabië verwerpt de slachtingen onder de moslims, NIET die onder de christenen

Screenshot 11

De grootmoefti van Saoedi-Arabië

(Vertaling: delamontagne)

Joachim Veliocas is op zijn blog “Observatoire de l’islamisation” de dubbele standaarden  aan  het stigmatiseren, om het in gewone taal te zeggen: “de huichelachtigheid van de grootmoefti van Saoedi-Arabië.” Dit blijkt uit zijn laatste verklaring , die door de MSM  bij ons  zeer  wordt geprezen, maar door hen SLECHT is gelezen. Voor de grootmoefti, de stem van zijn Saoedische heersers, is het doden van moslims door de Islamitsche Staat  HARAM.  Maar als zij christenen doden is dit  HALAL. Maar kijk eens wat de politieke media ervan maken…………

De grootmoefti heeft moslims opgeroepen om de Islamitisch Staat te bevechten, zowel  agressief maar  hen ook  te onderdrukken als zij moslims aanvallen.  De “IS”  heeft bloed laten vloeien  en haar Jihadisten hebben niets anders gedaan dan moorden sinds ze hun gevechten in Syrië en Irak begonnen. Maar, verklaarde Sjeik Abdel Aziz Al-Cheikh, de hoogste religieuze autoriteit van Saoedi-Arabië, ze moeten  slechts diegenen bevechten en zich er van ontdoen die het verkeerde geloof verkondigen en hierdoor schade aanrichten (aan het ware geloof). Aldus in het afgelopen zondag verschenen rapport.

De moefti antwoordde op een vraag van een Irakees met betrekking tot een “fatwa”, die over het bestrijden van de “IS” ging. Het was niet helemaal met toestemming van koning Abdullah dat de grootmoefti de “IS” de voornaamste vijand van de islam had genoemd. Hieruit begreep men dat de grootmoefti zich geen zorgen maakte over de etnische zuivering van christenen en Yezidi en ook niet over de massale verkrachting van hun vrouwen, hetgeen volgens de woorden van de profeet is toegestaan. De soldaten die aan hun profeet vroegen of het was toegestaan geslachtsgemeenschap te hebben met de gevangen genomen vrouwen en in boeken over de islam die verkocht werden aan de Fnac en het Arabische Wereld Instituut. Strijden tegen de ongelovigen, de niet-moslims uitmoorden, wel oké,  maar als de “IS” zich misdraagt tegenover andere moslims “waarom eigenlijk?”, NEE dat kan niet. Ze moeten maar gauw een excuus vinden voor de Jihadisten van Baghdadi, die dreigen op te marcheren naar Riyad.

Nee, voor de moefti gaat het erom om de officiële stem van Saoedi-Arabië te laten horen, dat meer dan iets anders vreest dat het nieuwe kalifaat zijn pionnen op haar grondgebied zullen plaatsen,ook al omdat veel van de Saoedische onderdanen zich in de gelederen van het islamitisch front bevinden. Hij moet er ook voor zorgen dat het merendeel van de bevolking zich niet bij de Jihadisten aansluit. Waarom zou je moeten geloven dat deze grootmoefti zich zorgen maakt over mensenrechten, het is dezelfde man die ervoor pleitte dat alle kerken op het Arabisch Schiereiland moesten worden vernietigd. Maar de media waren erg omzichtig om dit te onthullen. Stel je de woede voor in de media indien de Paus zou eisen dat alles  moskeeën in Europa vernietigd moeten worden.

Bron:
www.islamisation.fr

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

30 reacties op De “Islamitische Staat”: De grootmoefti van Saoedi-Arabië verwerpt de slachtingen onder de moslims, NIET die onder de christenen

 1. windwens zegt:

  Het staat met een been in het graf, het hoeft alleen nog maar het hoofd neer te leggen. Maar nog zal zijn haat geloof zegen vieren. Als dit kreng in zijn lappen licht zou ik er graag met een dozijn liter flessen wijwater over heen gaan. De griezel als men de duivel zoekt nou met deze hoeft men niet echt ver meer te zoek hij woont in Saoedi-Arabië. hoewel daar zijn er nog veel meer te vinden. Zouden wij- waterbommen wat doen tegen dit soort lui, sissend langzaam oplossen of zo. Soms is dromen gewoon even lekker.

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  De Heere de God van Israel zegt, jullie gaan zwaar boeten voor jullie moordpartijen op Joden en Christenen. Maar ook buiten de Bijbel kennen we het begrip, Karma. It’s a bitch, dude.

  Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  Heer bron, ik denk dat u het verkeerde plaatje bij het artikel hebt geplaatst.
  Dit is een havik, en niet de grootmoefti van Saoedi-Arabië.

  Like

 4. jans zegt:

  De islam moet vernietigd worden!

  Like

 5. Niet lullen maar poetsen. Aanpakken die moslims.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Wat een engerd, je zult hem tegenkomen om je dood te schrikken,

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Dus de MSM bedonderen ons weer eens.
  Ik verwacht niet anders.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  ZO ZIET EEN RIOOLRAT UIT !!!

  Like

 9. Cathja zegt:

  Het zal iedereen wel duidelijk zijn waarom de Arabische Liga eensgezind van mening is dat IS bestreden moet worden.
  Eigenbelang.
  Mochten we óóit gedacht hebben dat ze dit in het belang van de hele wereld achtten, dan zijn we nu weer met onze neuzen op de werkelijke feiten gedrukt!
  Islam = islam. Allemaal uit hetzelfde rothout gesneden. Allemaal dienen ze hetzelfde doel.
  Daarom moet de islam de wereld uit!

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Sheikh Ahmed Ismail Hassan Yassin moslimbroeder, blind en kreupel door een rugblessure aan zijn rolstoel gekluisterd, de blinde haat tegenover de Israëli’s werd Yassin werd in de ochtend van 22 maart 2004 door het Israëlische leger gedood met drie raketten die werden afgeschoten vanuit een gevechtshelikopter op het moment dat hij een moskee verliet. Het israëlische leger deed dat met zo’n enorme precisie en timing waar ik nog mijn petje voor af neem, er stegen gelijktijdig Israëlische gevechtsvliegtuigen op welke hun nabranders volledig open gooiden en door dit enorme lawaai hoorde de beveiligers van deze Haat Sheik de gevechtshelikopters niet. Dit is de manier om af te rekenen met de doods cultus der islamieten er is geen andere optie om de fascistische monocultuur af te breken voor dat het te laat is.

  Like

 11. Tempelier. zegt:

  Dus grootmoeder theedoek is het niet eens met de handelswijzen van IS. Hoezo, als je de verkeerde stroming binnen de islam volgt dan ben je ook een afvallige ! Dus IS heeft de koran nog beter gelezen dan grootmoeder. Nee, de fam. Saud is bang hun dictatorschap te verliezen door IS.

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Islam = IS-lam. Krak het zelfde. Wilde men dat in het Westen maar eens inzien !

  Like

 13. Jean zegt:

  Als ik een foto zie van dergelijke perverse eikel met zo een theedoek over die rotkop dan jeuken mijn handen, dergelijke zwijnen moeten levend (halal) die rotkop uitgetrokken worden. Alles wat uit dergelijke bekken komt is pure kanker, dodelijk vergif.

  Like

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Wat heeft die grootmufti toch een rot smoel, een tyfus kop, wat een gedrocht.”

  Echt een bek om twaalf uur op te slaan met een houten hamer.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 15. Jean,u zult niet de enige zijn met dergelijke gevoelens,echt niet!

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Het zal mij een worst zijn wat die vent zegt; ik laat me door die grootmoefti niets aan m’n neus hangen!

  Like

 17. Jan Van zegt:

  “Wat heeft die grootmufti toch een rot smoel, een tyfus kop, wat een gedrocht.”
  Ik was van plan dit artikel door te linken, maar zie er met zulk taalgebruik maar vanaf.
  MIJN moeder heeft me in elk geval geleerd geen ordinaire scheldpartijen te houden!
  Dit doet onze zaak geen goed, maar dat zal wel niet begrepen worden en ik wacht de scheldpartij die hier op volgt wel af. En van J.C. Th. had ik dat al helemaal niet verwacht.
  De ommekeer van onze politici naar meer rechtse uitgangspunten is hier mee weer een stapje terug.
  Mvg, Jan van Eechoud

  Like

  • jans zegt:

   Sorry Jan, Het was niet de bedoeling om te schelden. Maar volgens mij is zijn gezicht, hersenen en waarschijnlijk de rest van zijn lichaam aangetast door de tyfus, tering, kanker, aids en alle andere virus strings op aarde. Zij oog en tanden pluren bijna uit zijn kop, zo rot van de haat is deze muftie, hij heeft zoveel gevloekt en gescholden tegen Joden en Christenen. Ik zou de foto’s met zijn rotte kop echt niet aan mijn moeder laten zien, maar je moet zelf bepalen wat jouw grens is.

   Like

 18. Tistochwat zegt:

  @ Theresa Geissler 10 september 2014 om 15:17

  [gezwam]Kom, kom, Theresa, laten we een klein beetje respect tonen voor deze islamitische ‘hoogwaardigheidsbekleder’; hij heeft toch ook héél veel respect voor ons westerlingen?
  Ik bedoel: we moeten wél iedereen in zijn waarde laten hè? Ik kon het daarom niet over mijn hart verkrijgen om een varkensworst te gebruiken.[/gezwam]

  Like

 19. Jan zegt:

  Daar is het schijnheilige moslimvolk weer: laptop van ISIS extremist vol met liedjes van Celine Dion en recepten voor bananenmousse naast recepten voor gifgas en nazi-propaganda

  IS extremist’s laptop holds recipes for bombs and banana mousse
  RECIPES for bombs and banana mousse existed side by side on a laptop seized from terrorist organisation IS in Syria.

  The Dell computer belonging to 24-year-old jihadist Muhammed S contained speeches by both Muslim and Neo-Nazi extremists.
  Bizarrely, it also showed he had listened to music by Celine Dion, according to Foreign Policy journalists, who were handed the laptop by the commander of a moderate Syrian rebel group.
  http://www.news.com.au/technology/online/is-extremists-laptop-holds-recipes-for-bombs-and-banana-mousse/story-fnjwmwrh-1227054311160

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s