Islamitische vrouwenonteerders versus naïeve meisjes

Screenshot 26

(Door: Fubar)

‘Eerst was ik nog een meisje en niet veel later een hoer’

Nee hoor. Je was altijd al een hoer en in de islam doet de leeftijd er niet zoveel toe. Aisha was zes toen Mohammed, de rest van die zin kunt u inmiddels zelf wel invullen. En weet je waarom je een hoer bent? Omdat je een ongelovige bent. In principe ben je oorlogsbuit voor de dappere mohammedanen. Een mohammedaan mag naast zijn vier vrouwen nog zoveel slavinnen nemen als zijn rechterhand houden kan. Wist je niet hè? En daarom dat ik je in de titel een naïef meisje noem, Laura Veneklaas. Je doet alsof je nadenkt in je stukje in het Parool, maar je repeteert slechts wat losse flodderzinnen die je eerder opgevangen hebt in de goedmensch-media. Dat is geen nadenken. Je bent een typend cassettebandje, een papegaai. En weet je waar een mohammedaan zijn slavinnen mag halen? In de wereld van de ongelovigen, de Dar-al-Harb, het land van oorlog, ja, ze zijn in oorlog met ons.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Mohammed, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

3 reacties op Islamitische vrouwenonteerders versus naïeve meisjes

  1. janfreak zegt:

    Ja, die gozer in Engeland zei het toch ook al, bij hun is een vrouw nog minder waard dan een op de grond gevallen lolly.

    Like

  2. Tempelier. zegt:

    Dit walgelijke gedrag van die jongens, wordt thuis met de paplepel ingegeven, overgoten met een sausje uit de koran. Het woord hoer lijkt wel het eerste woord in hun vocabulaire.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s