Terroristen zeggen dat een voetbalwedstrijd van kinderen een “misdaad tegen de menselijkheid” is

Screenshot 27

(Door: Daniel Greenfield)

Volgens Obama zijn Abbas en zijn PLO-terroristen partners van Israël in de vrede. “Ik geloof dat je in president Abbas echt wel een echte partner hebt”, zei Obama. Abbas en zijn terroristische misdadigers hebben een andere mening over de kwestie, zij haten Israël zo erg dat ze het niet eens kunnen verdragen dat ​​kleine kinderen voetballen.

Deze week ontmoetten Palestijns-Arabische en Israëlische jongetjes elkaar in Zuid-Israël om in een voetbalwedstrijd te spelen die georganiseerd werd door het Israëlische Peres Center for Peace.

In reactie op de vriendschappelijke wedstrijd verklaarde Jibril Rajoub, adjunct-secretaris van het Fatah-Centraal Comité en hoofd van de Palestijnse Hoge Raad voor Sport en Jeugdzaken dat “elke activiteit van normalisatie in de sport met de zionistische vijand een misdaad tegen de menselijkheid is”.

Anderen hebben gevraagd om een onderzoek en om de vervolging van de Palestijnse organisatoren die hebben ingestemd met deelname aan de wedstrijd met de Israëli’s.

De wedstrijd bekritiserend als “een misdaad en een onvaderlandslievende en immorele daad” eiste het lid van het Palestijns Olympisch Comité Abd Al-Salam Haniyeh dat Rajoub “onmiddellijk de organisatoren van de wedstrijd zou ondervragen, hen ter verantwoording roepen en hen te vervolgen op beschuldiging van ernstig verraad van het bloed van de martelaren [die in de Gaza-oorlog zijn gestorven] en de schending van de beslissingen die door de leiding van de Palestijnse sportgemeenschap zijn genomen”.

De secretaris, Dr. Kamal Makhamreh, van de Fatah-tak zei dat de deelname aan de wedstrijd “een individuele daad was, bedacht door zieke geesten die het ermee eens waren om te worden vernederd voor een handvol geld” en hij “drong er bij de inwoners op aan om hun kinderen te begeleiden en hen weg te houden van dit soort activiteiten die onze zaak schaden.”

Tot nu toe heeft niemand ertoe opgeroepen dat iemand moet worden onthoofd, maar de wind waait in die richting. De “martelaren van Gaza” zijn Hamas-terroristen die je vertellen waar deze terroristische bendes staan.

Het is belachelijk en het ligt voor de hand dat vrede met deze terroristen onder geen enkele voorwaarde mogelijk is.

Het is ook duidelijk dat de islamitische terroristen waardesystemen hebben vervormd die leiden naar een omkering van de betekenis van de fundamentele begrippen. Het doden van Joodse kinderen is geen misdaad tegen de menselijkheid. Dat kinderen voetballen met Joden is dat wel.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, demoniseren, Fatah, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op Terroristen zeggen dat een voetbalwedstrijd van kinderen een “misdaad tegen de menselijkheid” is

 1. BertG. zegt:

  Volgens Obama zijn Abbas en zijn PLO-terroristen partners van Israël in de vrede. “Ik geloof dat je in president Abbas echt wel een echte partner hebt”, zei Obama.

  Dit is net zo iets. Steeds duidelijker komt zijn aard naar buiten als moslim zijnde.
  Obama wil Arabieren bij anti-IS-coalitie, maar lukt dat wel?
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/9/Willen-de-Arabieren-wel-meedoen-aan-anti-IS-coalitie-1594113W/?masterpageid=158493

  Like

 2. Jan zegt:

  Bij mij gaat de vlag uit als De Gek in het Witte Huis z’n kop van zijn romp wordt geschoten.

  Like

 3. Cathja zegt:

  De vrede is verder weg dan ooit….!!

  Like

 4. Tempelier. zegt:

  De secretaris, Dr. Kamal Makhamrehhij “drong er bij de inwoners op aan om hun kinderen te begeleiden en hen weg te houden van dit soort activiteiten die onze zaak schaden.”
  Wij weten allemaal wel welke zaak hij bedoeld !!! De gluiperd.

  Like

 5. vrijheidsduif zegt:

  Die gasten worden steeds gestoorder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s