Libanezen na onthoofding van Libanese soldaat woedend op Syrische “vluchtelingen”

Screenshot 4

Meer foto´s van de onthoofding van de Libanese soldaat door de islamitische moordenaarsbende IS zijn te vinden bij Walid Shoebat

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Wij zeggen altijd al dat de Syrische “vluchtelingen” hoofdzakelijk familieleden van de IS-moordenaars zijn. De naam “Syrische vluchteling” is synoniem aan misdadigersbende, want de islam kent geen individuele daders – daar is altijd de hele clan verantwoordelijk voor de daden – een reden, waarom de “familie” individuele leden ertoe aanmoedigt zelfmoorddader te worden. Want de families van de daders krijgen van de desbetreffende islamitische gemeenschap enorm hoge premies als de zoon zich bereid verklaard om in naam van Allah een zelfmoordaanslag uit te voeren

Dat zijn nu eenmaal de feiten, die in de Duitse [Nederlandse!?] media niet genoemd worden. Maar wat men hier niet weet, dat weten de Libanezen maar al te goed. Daarom laten zij zich niets wijsmaken en zich dus ook niet opzadelen met “arme vluchtelingen” voor een moordenaarshorde – om het even wat de VN & Co. ook proberen.

Hier komt eerst de daad van de “vreedzame moslimbende”, die enkele maanden geleden nog door onze achterlijke journalisten bejubeld werden als vrijheidsstrijders en activisten:

Radicale islamieten onthoofden Libanese soldaat

Screenshot 5Beiroet – Leden van de radicale IS-militie hebben blijkbaar voor draaiende camera´s een Libanese soldaat onthoofd om de vrijlating van medestrijders af te dwingen. In een vandaag op internet gepubliceerde video was te zien hoe een extremist de dood van een op de grond liggende en met de benen schoppende man met gebonden ogen aankondigt. Daarna wordt deze door een andere extremist onthoofd. Bij het slachtoffer zou het om een soennitische soldaat uit het noorden van Libanon gaan. IS eist de vrijlating van een in Libanon gevangen zittende rebellencommandant evenals die van meerdere andere radicale islamieten.

Bild

Hoe men in Duitsland op zo´n incident van de “aardige, vreedzame moslims” reageert , is te zien aan de zaak van Daniel S. uit Kirchwehye: het was een “op zichzelf staand geval”, de moslims kunnen er niets aan doen en Daniel was in geval van twijfel een nazi.

Welnu, in Libanon gaat dat iets anders:

Familieleden van de vermiste soldaat, die vorige maand  bij de bloedige botsingen in de grensstad Arsal werd ontvoerd, en politieagenten blokkeerden uit protest de straten – en voerden zelfs van hun kant ontvoeringen uit.

De crisis leidde tot een zware tegenslag voor de Syrische vluchtelingen in Libanon. De tenteni n de vluchtelingenkampen werden in brand gestoken en honderden Syrische vluchtelingen (familieleden van de radicale islamieten, van de vijanden van Assad) vluchtten uit angst voor de aanvallen.

France 24

Welnu, wij zeggen hierover: Beste IS-“islamisten”, jullie zijn beter uit wanneer jullie Amerikaanse of Europese journalisten onthoofden in plaats van Libanese soldaten. Er is minder risico voor jullie families en jullie zouden nog een kans hebben om hen als asielzoekers in Londen, Berlijn of Stuttgart onder te brengen – met vette uitkeringen, waarvan jullie alleen maar kunnen dromen!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Krankzinnigheid, Libanon, Moslims, Rotzakken, sharia, Syrië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Libanezen na onthoofding van Libanese soldaat woedend op Syrische “vluchtelingen”

 1. Jade zegt:

  Bah, die foto, ik hoop dat ik straks de slaap kan vatten…
  Kijk maar goed mensen, dit doet die alleraardigste
  Turkse buurman ook bij u, zodra hij de opdracht krijgt.

  Like

 2. Leo zegt:

  @ Oud Marinier.
  Uw vraag beantwoord betreffende C.O.M. op topic schilderswijk ( oudere berichten )

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, dat is een van de “kernactiviteiten”, van de zogenaamde ” religie van de vrede”.

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  “Het heeft allemaal niets met islam te maken!” aldus Bobobama! Trouwens dat wisten we, want de holocaust heeft ook niets met nazisme of fascisme te maken. Het waren gewoon enkele losgeslagen heethoofden die het nazisme misbruikt hebben.
  Welke leugens gaat men ons nog wijsmaken.
  Asad had dit trouwens allang begrepen. In de ISlam is geen plaats voor democratie. Alleen de sterkste overleeft. Shariawet van de jungle n° 1:

  Like

 5. vigilante zegt:

  De eerste vluchtelingen die uit Syrie kwamen, vluchtten voor de door het westen gesponsorde anti Assad koppensnellers.
  Een groot gedeelte wat het laatste jaar uit Syrie als vluchteling de wereld over zwermt ZIJN nu juist de koppensnellers..

  Like

 6. Jaantje zegt:

  Turkije heeft vluchtelingenkampen die dienen als onderkomen voor de Jihadi’s en hun familie ze worden daar ook van wapens voorzien.
  Dat gebeurde eigenlijk al in het eerste jaar van de oorlog.
  Nederland en Frankrijk maakte daar ook gebruik van door daar materiaal af te leveren.

  Like

 7. Roger Heylen zegt:

  Laat ons hetzelfde doen met deze beesten!!! Ja want het zijn geen mensen dus geen medelijden met zulk een volk!!. Het vlaamsbelang terug aan de Macht !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s