VIDEO: Anne Bayefsky in de VN: “De VN zijn de veroorzaker van de wereldwijde toename van antisemitisme”


Meer informatie over Anne Bayefsky vindt u hier.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Anne Bayefsky in de VN: “De VN zijn de veroorzaker van de wereldwijde toename van antisemitisme”

 1. cathari a zegt:

  de VN heeft zich ontwikkeld in het tegendeel van wat ooit bedoeld werd. een orgaan met enige zelfreflectie zou nooit zo ver van haar eigen kern weten af te dwalen. we weten allemaal (behalve VN zelf) hoe dat komt: de influx van niet-democratische (islamitische) staten. opdoeken die policor gestapo!

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Psalm 2 King James Version (KJV)

  2 Why do the heathen rage, and the people imagine a vain thing?

  2 The kings of the earth set themselves, and the rulers take counsel together, against the Lord, and against his anointed, saying,

  3 Let us break their bands asunder, and cast away their cords from us.

  4 He that sitteth in the heavens shall laugh: the Lord shall have them in derision.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Een schitterende analyse ,waar ik helemaal mee in stem.
  Het is de hoogste tijd dat de V.N – die sterk onder de invloed staat van de Organisatie van islamitische Staten (O.I.S) – OPENLIJK gaat erkennen dat men zich als wereldorganisatie al jaren lang schuldig maakt aan de bevordering van antisemitisme.

  Of dat zal gebeuren betwijfel ik. Persoonlijk ben ik al een hele tijd van mening dat de V.N. geen bestaansrecht meer bezit, omdat die volledig door de O.I.S is overgenomen en gecorrumpeerd..

  En weer ligt het monster verbond tussen verdwaasd links denken en de islam aan de wortels van de meest ernstige vorm rechtsverdraaiing uit de moderne geschiedenis: de verregaande wereldwijde Jodenhaat die systematisch wordt aangewakkerd!

  Wie islamitische opvattingen wil vermengen met zogenaamd progressief westers denken vervalt automatisch tot totale waanzin en intellectuele aftakeling.
  Kijk maar de verschuiving in de standpunten van partijen die geleidelijk aan worden overgenomen door politici die geïnspireerd worden door ”een niet westerse ideologie”.
  De bewust eenzijdige, negatieve beeldvorming die men nu over Israël verspreidt is werkelijk DE modieuze dekmantel waarin onversneden antisemitisme zich schaamteloos hult, precies zoals Anne Bayefsky met voorbeelden aantoont.

  En ondanks dat wil de ”progressieve politiek” doorgaan op de weg van het multiculturalisme en plaats inruimen voor opvattingen uit een ons vijandige ideologie !
  Wie tegenstrijdige doelstellingen toch met elkaar wil verenigen belandt vanzelf in een spagaat en dan is ook de afloop van zo’n poging voorspelbaar: wie BLIJVEND in een spagaat is beland moet niet verbaasd staan dat men -politiek bezien- uiteindelijk geen been meer heeft om op te staan.

  Maar wat mij werkelijk met afgrijzen blijft vervullen is dat er ongelofelijk arrogante mensen zijn die echt denken dat zij het recht hebben om te gaan morrelen aan een goedgeorganiseerde RECHTSTAAT, met een vreedzame, creatieve samenleving die zo GOED functioneerde, omdat die was gebaseerd op redelijkheid, rechtvaardigheid, vrijheid ,menslievendheid en ondernemingszin! Zo aanmatigend te denken is voor mij het toppunt van puur ontspoorde logica, het summum van decadentie.

  Ik noem het ZIEK en MISDADIG wanneer men een onverantwoordelijk experiment blijft uitvoeren in een goed functionerende staat waarin alle ingrediënten voor een gezond,harmonisch bestaan AL AANWEZIG WAREN en waarin de mensen helemaal zichzelf kon zijn en waarin zeker ook de Joden in rust en veiligheid als burgers konden fungeren…

  De onbeschrijfelijk arrogante waanzin van links!!!Het ontbreekt er maar aan dat er een halvegare opstaat die verkondigt dat ook een ingebakken Jodenhaat NIETS te maken heeft met de islam…

  En ook hier past maar één conclusie: wat links ook wauwelt, WILDERS KRIJGT TOCH GELIJK!

  Like

 4. Tempelier. zegt:

  Wat wil je als er ongeveer 57 islamitische landen deel uitmaken van de VN, voor hun telt alleen de islamitische agenda en dat is Israël van de kaart vegen en daarna het westen.

  Like

 5. Ahava zegt:

  Mooie speech, evenals haar vorige die naar voren komen na het bekijken er van. Ook hier is het lastig voor menige toehoorder en kijker, de waarheid te vernemen. In deze lijn ligt ook het onderzoek dat Ban Ki Moon wil instellen naar het “bewust vernietigen van een school in Gaza”, oftewel een Arabische lanceerinrichting om Joden te doden,,,

  Like

 6. Jan Van zegt:

  Fantastische speech!!! Een doorn in het ogen vd Arabs….. Mooi…, ff doordrukken!!

  Like

 7. De VN mag wat mij betreft vandaag nog opgeheven worden. Laten we ons aansluiten bij de nieuwe “VN”, georganiseerd door de BRICS-landen. (Zover is het nog niet maar reken er maar op dat de islamieten die niet zullen kapen…)
  Ik kom trouwens aan de 42 islamitische landen in de VN,maar ik kan me vergissen natuurlijk.
  Het grote probleem met de VN is de nieuwe VN Mensenrechtenraad (2006). “Een minimum van een derde van de 47 landen kan tot een speciale noodzitting oproepen. Aangezien de islamitische landen met 17 landen in de Mensenrechtenraad zijn vertegenwoordigd, kunnen zij de raad naar believen bijeenroepen. Ook is er een resolutie aangenomen die bepaalt dat tijdens iedere zitting van de raad aandacht wordt besteed aan mensenrechtenschendingen door Israël. Dit geldt voor geen enkel ander land.”
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Verenigde_Naties#Kritiek
  Misselijkmakend, als je het mij vraagt.

  Like

  • sam zegt:

   @Elsingh1st (@Elsingh1st)

   Dat van die BRIC landen, diende ik eerst zelf op te zoeken, wat het feitelijk betekend.
   Je zal wel meer dan gelijk hebben aangaande de moslimlanden.
   Wat meer dan onbekend is in Europa, is dat Brazilië een super-mogendheid is (in wording).
   Nochtans heeft de” “nieuwe VN” reeds een kwalijke reputatie opgebouwd, als zijnde “Imperialistisch”. Schijnbaar passen zij dezelfde methodes uit het kapitalisme toe, die zich nu tegen ons keren.
   Anderzijds als deze groep landen aaneensluit, stellen wij ons als Europa meer dan belachelijk over. Wij hebben geen enkele grondstof, onze zogenaamde kennis is reeds lang voorbijgestreefd. Toch vinden bepaalde “randdebielen” het nodig maatregelen te nemen tegen Rusland
   Een land als Turkye probeert van beide walletjes te eten, zowel van Europa als van de BRIC landen. Turkye zou graag toetreden tot beide organisaties. Niet alleen de NAVO is belangrijk, maar kan Europa nogmaals uitgezogen worden door een bende leeglopers uit het Nabije-Oosten.
   Wel een goede analyse trouwens

   Like

 8. Schitterende speech!!
  Gelukkig noem ik de VN al jarenlang consequent de Verenigde Nazi’s.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Prachtig en helder uiteen gezet door deze dame, ga dan ook de rest van de linkjes beluisteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s