Vijf miljoen Nederlandse neo-NSB’ers, zevende vervolg

Screenshot 9

(Door: Manfred Gerstenfeld)

De origines van het Nederlandse islamo-nazisme tot aan de moord op Theo van Gogh.

Het islamo-nazisme in Nederland is een beduidende, gedeeltelijk georganiseerde beweging. De AIVD moet dit al lang geweten hebben. Echter pas begin september vertelde Rob Bertholee, hoofd van het AIVD, dat het aantal sympathisanten in Nederland van de gewelddadige jihad in de duizenden loopt en dat de beweging honderden aanhangers heeft.1 Tot juli wekten de autoriteiten de indruk dat het grootste terroristische gevaar voor Nederland van terugkerende jihadi´s uit het Midden Oosten kwam. De vermelde getallen waren: er zijn 130 jihadi´s vertrokken uit Nederland, waarvan 30 zijn teruggekomen, en een stuk of 15 zijn gedood.2 In september werd het officiële aantal vertrokken jihadi´s verhoogd tot 140.3

Dat dit niet de hele waarheid over het gewelddadig jihadisme representeerde werd afgelopen zomer opeens duidelijk. Toen verscheen het ideologische islamo-nazisme in het Nederlandse publieke domein. Het ging om ongeveer 100 in Nederland wonende pro-Isis demonstranten. Er volgden discussies over hoeveel daarvan uit de Haagse Schilderswijk afkomstig waren en hoeveel uit de omgeving van den Haag. Uit de door Bertholee genoemde getallen mag afgeleid worden dat het in werkelijkheid om een beduidend landelijk probleem gaat. Dat blijkt ook uit een opinieonderzoek uit 2013 dat concludeerde dat een grote meerderheid van de Nederlandse moslims de vertrokken jihadi´s helden vond.4

Lees verder>>>
(h/t katan)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antizionisme, Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, nazisme, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vijf miljoen Nederlandse neo-NSB’ers, zevende vervolg

 1. Vederso zegt:

  Ik vrees dat het verhaal van Gerstenfeld aardig klopt. Iets waarvoor dit land zich diep moet schamen.

  Like

 2. Eerst maar eens de regering eruit trappen,daarna pakken we dit tuig aan:eruit!Allemaal!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Het feit alleen al dat 73% van de Nederlandse moslims pro Jihad is, spreekt boekdelen. Onder de 1,5 a 2 miljoen Nederlandse moslims is dus een zeer groot potentieel aanwezig dat zijn medewerking gaat verlenen als de Jihad ook in Nederland zijn intrede gaat doen. Als de eerste aanslagen eenmaal een feit zijn, zal dit voor een kettingreactie zorgen onder de rest van de alhier aanwezige moslims, die dan alras mee gaan doen. Zowel de politiek, alsmede de justitie, politie alsmede de restanten van ons ooit zo imposante leger, zullen niet in staat zijn dit proces te doen stoppen. Volgens mijn visie gaat er geen generatie overheen, eer de Jihad ook in Nederland een feit zal zijn.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Jammer dat je bij die likes het niet met “plus 10″kunt beoordelen. Dat gedeelte over de scholen, leraren(ressen ) , tegenwerking leiding, misdragingen van Maroc-leerlingen komt bij ons ( mijn vrouw in ieder geval ) zo bekend voor. De dag na 9/11, moest mijn vrouw ( ex-lerares Frans in R,dam ) met de metro met de leerlingen naar een of andere happening in de stad. Dat was ene juichstemming en gejoel en waardering voor die laffe misdaad in NYC, waarbij 3000 mensen omkwamen. Ze heeft er geen trauma ( van die metro-rit ) aan overgehouden, maar wil er nooit ( ook niet over M,se leerlingen praten ).
  HULP VAN NL-MEDE-PASSAGIERS in die metro ???????????????????, iedereen keek voor zich.

  Like

  • Willie zegt:

   ”iedereen keek voor zich.” Yep ,idd allemaal SCHIJTLAARZEN !!!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Willie: 21.31. uur, op 10/9. Inderdaad schijtlaarzen, Willie. En het ergste vind ik, het niet reageren van Nederlandse burgers op deze JODENHAAT. En dat ca. 70 jaar na de HOLOCAUST. Ik weet dat een filosoof ooit gezegd heeft: ” HET KWAAD ZAL OVERWINNEN ALS DE GOEDEN HET TOELATEN”. Ergo, door weg te kijken van dit islamofascisme, zal dit KWAAD zich steeds meer uitbreiden.

    Like

 5. Jan zegt:

  ‘Onze’ nazipartijen de PvdA en de SP en D666 hebben weer iets te mekkeren, hebben kritiek op naakte feiten omdat die hun visie pijn doen en dus dient er gelogen te worden zoals in de VS in de common course (basisvorming) Marcouch: “Kutmarokkanen zijn geen kutmarokkanen, Nederlanders zijn vuile kafirs, die wij, kutmarokkanen fatsoen moeten bijbrengen”

  Lesboek staat stijf van vooroordelen over moslims, allochtonen
  Lesmateriaal vmbo lijkt uit een kadercursus voor PVV’ers afkomstig

  Op sociale media is met verbijstering gereageerd op fragmenten uit een lesboek dat bedoeld is vmbo-leerlingen kennis bij te brengen over de multi-etnische samenleving van Nederland. De fragmenten in het boek ‘Blikopener’ staan bol van de vooroordelen over Nederlanders met buitenlandse wortels. Van Nederlandse moslims heeft de auteur ook weinig kaas gegeten.

  PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch stelt Kamervragen over het boek, zo laat hij op Twitter weten. De vragen zijn ingediend met steun van SP en D66.
  http://www.joop.nl/leven/detail/artikel/28514_lesboek_staat_stijf_van_vooroordelen_over_moslims_allochtonen/

  Like

 6. helletocht zegt:

  Dat klopt, de linkse PVD Islam mag dan niets meer voorstellen, hun naïve linkse achterban is groot. Vijf miljoen lijkt me overdreven. Als ik mensen spreek zijn er meer dan vijf van de tien het oneens met wat er op multi-cultigebied in dit verdomde land gebeurt. Het punt is dat de elitaire media van tv, radio, pers, en de salonsocialisten een grote invloed hebben, waardoor het lijkt alsof een groot deel voor de MC maatschappij is. Heel veel Nederlanders haten de islam en zijn verschijningsvorm in dit land. Er is een manco, ze laten het niet indringend genoeg weten. De islam hoort niet bij Nederland, net zo min als wij bij de islamitische landen horen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s