1400 Engelse meisjes verkracht door multiculturalisme

Screenshot 9

(Door: Dennis Prager – Vertaling: vederso)

Vorige week werd bekend dat tussen 1997 en 2013 tenminste 1400 meisjes in slechts een relatief kleine Engels stad (Rotherham, bevolking 275.000) de afgelopen 10 jaar werden verkracht door bendes mannen. Waarom werd er gedurende 16 jaar niets voor de meisjes gedaan? Zoals het werd samengevat in een Britse regering onderzoek:

“Het is moeilijk om de verschrikkelijke aard van het misbruik dat de minderjarige slachtoffers leden te beschrijven. Ze werden verkracht door meerdere daders, slachtoffers werden aan andere dorpen en steden in het noorden van Engeland doorgegeven, ontvoerd, geslagen en geïntimideerd. Er waren voorbeelden van kinderen die overgoten werden met benzine en gedreigd werden in brand gestoken te worden, ze werden bedreigd met wapens, gedwongen om van gewelddadige verkrachtingen getuige te zijn en er werd gedreigd dat als ze het iemand zouden vertellen ze de volgende zouden zijn. Meisjes van 11 werden verkracht door grote aantallen mannelijke daders”

Waarom werd er 16 jaar niets gedaan?

Incompetentie van de politie was een factor, maar niet de eerste en belangrijkste reden. De belangrijkste reden was politieke correctheid. Het blijkt dat de daders alle, of bijna alle, van “Pakistaanse afkomst” waren en de meisjes bijna allemaal blank waren.

Deze verklaring komt niet alleen van de Conservatieven. Vrijwel iedereen, met inbegrip van de media en politici van de Britse linkerzijde, erkennen dat dit de reden is. Wat zij noch de Amerikaanse linkerzijde hebben erkend, is dat politieke correctheid is gecreëerd en ondersteund wordt door links.

Het is een bewijs van het gebrek aan zelfkennis van links dat hierbij geen cognitieve dissonantie ervaart. De New York Times en andere linkse media hebben dit verhaal grondig gemeld, ook het feit dat politieke correctheid de schuld van de aanhoudende wreedheden tegen deze meisjes was. Toch zijn ze zich niet bewust van het feit dat  juist zij degenen waren die de morele monsters bekend als politieke correctheid, het multiculturalisme en de diversiteit hebben gecreëerd – de leerstellingen die het beoordelen van niet-blanken, moslims en anderen door dezelfde morele normen als blanken en christenen verbieden.

Deze linkse doctrines maakten 16 jaar van groepsverkrachtingen van Engels meisjes mogelijk.

In 2002 heeft het Kamerlid van Labour van het nabijgelegen Keighley, Ann Cryer, een klacht ingediend bij de politie over “jonge Aziatische jongens” die meisjes in haar kiesdistrict verkrachtten. In haar woorden “werd ze door elementen van haar partij genegeerd en gemeden”. En merk op, dat zoals geëist wordt door links in het Verenigd Koninkrijk, vermeldde ze niet eens dat de verkrachters Pakistaans, zelfs niet dat moslims de schuld hadden van dit kwaad. Het waren “Aziatische jongens.” En voor de goede orde, haar pogingen om de lokale imams in te laten grijpen, mislukte; ze werd een racist genoemd.

De redacteur van National Review, Rich Lowry, meldt dat:

“In een BBC-documentaire zei de auteur van een rapport van 2002 over het schandaal aan de gemeenteraad van Rotherham dat haar werk werd vernietigd. Toen ze opmerkte dat de daders uit de Pakistaanse gemeenschap kwamen, zei een collega tegen haar “je mag hier nooit meer naar verwijzen – je moet nooit verwijzen naar Aziatische mannen”. Ze werd naar een training over diversiteit gestuurd en volgens haar bijna ontslagen.”

De Britse minister van Binnenlandse Zaken, Theresa May, vertelde het Parlement dat “geïnstitutionaliseerde politieke correctheid” verantwoordelijk was voor het gebrek aan aandacht voor de massale verkrachtingen.

In 2001 verkondigde Jack Straw, de toenmalige MP van Brighton en voormalig Brits minister van Binnenlandse Zaken, dat “er een specifiek probleem was met mannen van Pakistaanse afkomst … die zich richten op kwetsbare jonge blanke meisjes”. Straw werd ontslagen door links. Bijvoorbeeld vertelde Keith Vaz, een Labour MP, aan de BBC: “Ik ben het oneens met Jack Straw … Ik denk niet dat je een hele gemeenschap kunt stereotyperen”.

Het directe geval dat Straw tot de verklaring bracht, was de veroordeling van twee Britten van Pakistaanse origine op beschuldiging van verkrachting. Multiculturalisme en politieke correctheid beïnvloedden duidelijk de rechter in deze zaak. Hij zei “dat hij niet geloofde dat de misdaden ´raciaal waren verergerd´ en hij aan voegde er aan toe dat het ras van de slachtoffers en hun misbruikers ‘toevallig’ was.”

“Toeval”

Leugens zijn voor politieke correctheid, het multiculturalisme en de diversiteit wat water is voor vissen.

Uit de Guardian in 2001: “De gepensioneerde hoofdinspecteur van de recherche, Max McLean, die een eerder politieonderzoek naar seksuele uitbuiting waarbij het ging om de verzorging van en handel in jonge meisjes in Leeds, vroeg zich af of het een cultureel probleem was.”

Misschien is de hoofdinspecteur niet op de hoogte van het volgende uit zijn eigen land (zo meldde vorige week de New York Times):

“Hetzelfde [als in Rotherham] was waar in de afgelopen vervolgingen in Oxford, in het zuiden van Engeland en de noordelijke steden van Oldham en Rochdale, waar negen mannen van Pakistaanse, Bengaalse en Afghaanse afkomst in 2012 lange gevangenisstraffen kregen voor het misbruiken van maximaal 47 meisjes. Onderzoekers in Schotland hebben naar verluidt een vergelijkbaar patroon van misbruik ontdekt.”

Dus waarom stelde de rechter de vraag ter discussie “of het een cultureel probleem was”? Omdat moreel oordelen over culturen (behalve de christelijke, Israëlische en Amerikaanse culturen) verboden is door links. Inderdaad is niet oordelen over niet-westerse culturen de definitie van ‘multiculturalisme’.

En tenslotte uit hetzelfde rapport: Mohammed Shafiq, hoofdverantwoordelijke van de islamitische organisatie de Ramadhan Foundation: “om te suggereren dat dit een of andere manier zit ingebakken in de gemeenschap is diep beledigend.”

“Beledigend?” Maar wat, meneer Shafiq, als het waar is?

Het antwoord is duidelijk en belangrijk. Voor multicultureel links dat de status van slachtofferschap van groepen verdedigt – en voor de miljoenen jongeren die links op scholen en universiteiten heeft geïndoctrineerd- is de vraag of iets waar is of niet waar is niet belangrijk. Waar het om gaat is de vraag of het door links kan worden bestempeld als beledigend.

Zo’n 1400 meisjes werden verkracht door bendes, door mannen – “[Terwijl een meisje werd verkracht] de rest van de mannen, allen twintigers, stonden over haar heen, juichten en joelden en verblindden haar met de flitser van hun fotocamera’s” – dankzij de moraal ontkennende doctrine van het multiculturalisme van links.

Dit is allemaal slechts een voorbeeld van de belangrijkste morele regel sinds het begin van de 20e eeuw: Bijna alles wat links aanraakt, wordt ofwel beschadigd of verwoest.

In dit geval was dit het leven van 1400 Engels meisjes.

Video met een interview met Gavin Boby (twee delen):

 

Rapport door de Law and Freedom Foundation (pdf): “Easy Meat”,

http://lawandfreedomfoundation.org

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Dennis Prager

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Dhimmitude, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op 1400 Engelse meisjes verkracht door multiculturalisme

 1. @geertwilderspvv DURVEN JULLIE NOG LANGER WEG TE KIJKEN? https://ejbron.wordpress.com/2014/09/11/1400-engelse-meisjes-verkracht-door-multiculturalisme/ @MinPres @APechtold @sybrandbuma @keesvdstaaij @emileroemer

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Islam is de ‘religie’ van de immoraliteit. Moord, verkrachting, incest, slachterij, terrreur, you name it en het is niet verboden. In de kokoran is er geen wet, geen torah, geen 10 geboden, alleen herhaalde oproepen tot afslachten van kafirs, dit allemaal in naam van ene allaat. Wie hoopt dat Bobama en andere ‘leiders’ en de media hun ogen open doen, heeft het verkeerd. Het wordt allemaal deskundig onder de mat gevaagd.

  Like

  • Ekster zegt:

   Klopt als een bus. De policor-elite zal NOOIT toegeven dat ze fout zit. Liever offeren ze nog duizenden meisjes op aan islamitische verkrachters dan er iets aan te doen. Ik hoop en denk wel dat het in Nederland minder erg is als in het VK, want daar zijn ze compleet van het pad af.

   Like

  • elisamad2013 zegt:

   De gewone simpele, alleen Roddelkranten lezende burger,zal dit gegeven NOOIT zelf ontdekken omdat hij alleen leeft om te eten te slapen eventueel te werken en te Sexen..Als hij zijn “natje en zijn droogje”heeft zal hij buiten de sport en de regionale sterfgevallen, geen krantdeel lezen…Alles wat verkeerd gaat,gebeurd onder de ogen van het hele land,eenvoudig omdat ze te weinig algemene ontwikkeling hebben!

   Like

 3. jantjeuitnl zegt:

  Waarom is de doodstraf afgeschaft?
  Deze monsters verdienen hem.

  Like

 4. Politieke correctheid[wie in Gods naam heeft dat woord verzonnen?]is misdadig en hypocriet!Helaas druipt het van onze [politici af,op Wilders na dan!Nog zo,n woord wat te pas en te onpas wordt misbruikt;discriminatie!Slaat nergens meer op!En als er al iemand gediscrimineerd worden zijn het de geboren Europeanen wel;niet de lange tenen brigade!

  Like

 5. windwens zegt:

  Dan te bedenken dat nu ook al het bewijs materiaal is verdwenen, ouders die verhaal wilde halen zijn gearresteerd men heeft in heel de UK een doofpot die geloof ik net zo groot is al het eiland zelf.
  Terwijl alle verantwoordelijke voor deze doofpot ook nog weigeren hun baan aan de wilgen te hangen, ontkennen of niet eens in overweging nemen op te zouten van deze plaatsen. Je kan toch maar een conclusie trekken dat het een stel psychopaten is die daar regeren over een volk.

  Like

 6. Ik geloof mij ogen niet,ophangen die beesten met hun nageslacht en familie.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Niet alleen de daders maar ook alle verantwoordelijke bij politie, OM, rechters en politici dienen zwaar gestraft te worden !

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  SOCIALISME en ISLAM = VERGIF VAN DE WERELD!

  Like

 9. Bas Koning zegt:

  En ze deden een plas,
  ze dronken een glas,
  en alles bleef,
  zoals het was.

  Like

 10. Vederso zegt:

  Het verhaal is nog niet voorbij. Van politie-chef wordt geëist dat hij aftreedt;

  http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/09/11/Sex-Abuse-Victims-Shout-Down-Rotherham-Police-Chief

  Like

 11. Goeie keus en bijdrage, Vederso!

  Like

 12. Lis zegt:

  Politieke correctheid is racisme. Het gaat hier om blanke meisjes; die zijn kennelijk minder waard dan ‘Aziatische’ mannen. Dit is een gruwelijk misdrijf, niet alleen van die rotmossels die dit gedaan hebben, maar nog veel meer van de racistische politiek-correcten die dit wisten, maar niets deden en daarmee schuldig zijn aan de verkrachtingen die voorkomen hadden kunnen worden als er eerder was ingegrepen.

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Jaren geleden was in Gouda een Pvda wethouder die sprak, op een Pvda congres, over overlast van marokkaanse jongeren in Gouda.
  Hij werd verzocht meer tolerant te zijn en verder zijn mond te houden.
  Dus hier werkt het niet veel anders.
  Overigens zag ik in een discussie met ik meen Robert Spencer en een moslim dat die moelim zei dat moslims nooit verkrachten.
  Hij bedoelde waarschijnlijk nooit moslims verkrachten want niet moslims zijn immers geen mensen.

  Like

 14. Jean zegt:

  Please geef ons die rotkoppen een uurtje maar en draai even het licht uit, een uurtje maar, please…

  Like

 15. The real guiltyness is by OUR own POLITICIANS…. wipe them out in your next vote !

  Like

 16. Rein Hard zegt:

  Ik ben niet akkoord met de stempel ‘multi-cultureel’. Er is niks mis met hindoes, met zuid-afrikanen, met zuid-amerikanen, met antillianen, met centraal-amerikanen, met chinezen, met japanezen, met nieuw-zeelanders… Enkel met Islam.

  Like

 17. elisamad2013 zegt:

  Als het over verkrachtingen gaat is voor al deze criminele Demmink een voorbeeld…HIJ verkrachtte jonge jongens met behulp van zijn positie…

  Like

 18. Jan zegt:

  Djihadisten vallen in oost-Londen politie aan met vuurwerk

  Like

 19. Pingback: Duitsland capituleert – Géén bescherming voor criminele asielzoekers! | ikwasinharen.nl

 20. Pingback: Uit het nieuws 18-01-2016 / Europa in de greep van islamitische verkrachtingsbendes | Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s