ANTI-SHARIA STICKER ACTIE!

Screenshot 6

Op verzoek van veel reageerders op de site hebben enkele mensen het initiatief genomen om bovenstaande sticker te gaan produceren. Hun verzoek: zij hebben vrijwilligers nodig voor de distributie en het plakken van de stickers in het kader van de vrijheid van meningsuiting.

Als u bereid bent om praktisch vrijwilligerswerk voor de goede zaak te doen, kunt u dit aangeven middels een email via “CONTACT” rechts bovenaan in de header op de voorpagina van deze site. Ondergetekende zorgt er dan voor dat een van de initiatiefnemers contact met u opneemt voor verdere afspraken.

Lees eveneens:
https://ejbron.wordpress.com/2014/09/20/pamela-geller-en-jihad-bewustwording/

Webmaster E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

240 reacties op ANTI-SHARIA STICKER ACTIE!

 1. Republikein zegt:

  Dat ga ik niet doen, wil wel bijdragen in de kosten!
  8:-)

  Like

  • jans zegt:

   Waarom een anti-sharia sticker? De complete islam moet verboden worden. Waarom niet een anti-islam sticker?
   Er anti-islam sticker zou ik steunen.

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Dit is nog maar het begin, ik ben er zeker van dat bij volgende rondes de stickers gewijzigd zullen kunnen worden zodat alles aan bod komt. Ook b.v. GEEN ISLAM MEER IN NEDERLAND. WEGWEZEN! Of: de islam wordt in Nederland NIET meer getolereerd. En zo is er nog heel veel ander moois te bedenken. .

    Like

   • Republikein zegt:

    Zeker jans, het kan beter, een druppel op de plaat.

    Like

   • Driek zegt:

    Ik zag vanmiddag een verkoopster bij C&a met een hoofddoek. Ik geef het op. Dit is een ongelijke strijd. Daar helpt geen sticker meer aan.

    Like

   • Sjaak zegt:

    DEN HAAG –
    PVV-leider Geert Wilders eist – opnieuw – dat de Koran verdwijnt van de tafel van de voorzitter van de Tweede Kamer, Anouchka van Miltenburg. Hij deed dat woensdag aan het begin van de algemene beschouwingen, het jaarlijkse debat over de kabinetsplannen voor het jaar erna.

    Wilders kreeg geen steun van andere fractievoorzitters, maar eiste een hoofdelijke stemming over zijn voorstel. Hij heeft daar volgens de regels van de Kamer ook recht op. Vervolgens verwierp een overgrote meerderheid in de Kamer het voorstel van Wilders en de zijnen.
    ‘Oorlogsverklaring’
    Wilders eiste al eerder verwijdering van de Koran van het bureau van de Kamervoorzitter maar kreeg ook toen nul op het rekest. Volgens Wilders heeft terreurgroep Islamitische Staat het vrije westen de oorlog verklaard en beroept zich daarbij op de Koran. „Een oorlogsverklaring, een license to kill.”
    SGP-leider Kees van der Staaij zei in een aparte stemverklaring dat ook wat de SGP betreft er geen Koran op de tafel van Van Miltenburg hoeft te staan. Maar wat Wilders woensdagochtend deed is volgens Van der Staaij misbruik van procedures in de Tweede Kamer om een punt te maken. Om die reden stemde de SGP tegen.

    Like

 2. AdVader zegt:

  westerse gescheiden vaders hebben geen enkel eergevoel meer, bende kutNLers!

  Like

 3. contact maken is mij niet mogelijk… waar ligt dat aan ?

  Like

 4. janfreak zegt:

  Ben bang dat een dergelijke actie de spanningen in ons land alleen maar toe zal laten nemen en dat lijkt me geen goede zaak. Daarmee geven we aan dat wij net zo intolerant zijn als waar we hen van beschuldigen.

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Beste Jan, die spanningen zijn er al. Als we niks ondernemen, betekend dat we ons over gegeven hebben en zullen wij binnen afzienbare tijd ons ook zullen moeten overgeven aan de islam. Die stikker heeft niets met intoleransie te maken. Dit is alleen een boodschap aan moslims, dat zij hier niet thuis horen. Wij zijn een Germaans volk en zij zijn berbers uit de woestijn, waar zij thuis horen.

   Like

  • Willie zegt:

   Jan , weet je t nog altijd niet ??? ONDER DE WOLVEN MOET JE DE GROOTSTE ZIJN !!!! Anders vreten de andere je op . Dus laat ons ook maar INTOLERANT zijn ,ja ??? Je omhelst toch ook niet de beul die je een strop rond je nek legt,niet ??? Als je t nog kan ,geef m liever een trap tegen zn kloten !!!! Of zou je dat niet durven dan ??

   Like

  • Jan, klets eens niet zo onnozel en laf.

   Like

  • Rick zegt:

   Door deze stupide houding heeft het dus zo ver kunnen komen!!!!
   Misschien is lijsttrekker voor D66 iets voor U.

   Like

  • BertG. zegt:

   En ik, tegendraads zoals als altijd, ben het een heel klein beetje eens met janfreak.
   Maar ik steun de actie wel.
   Ik woon in een zeer leefbaar gebied in NL. Nergens last van. Volgens de kranten is dit anders dan ik zelf ervaar in mijn woonplaats. En ik ben niet blind.
   Het is niet iedere dag van de week raak hier. Alleen in het uitgaans circuit in het weekend soms. Maar daar doe ik allang niet meer aan mee.
   Verder enkel mensen die mij groeten als ik ze tegen kom. Op uitzonderingen na. Maar om nou te zeggen dat ik er last van heb, nee. Er zijn vervelende mannetjes bij, dat klopt.
   Toch nog toe luisteren ze als ik zeg, ga eens opzij of doe eens even niet.
   Ik wil er wel een paar ergens opplakken maar dat zou ik dan moeten doen in een woonplaats waar de terreur inmiddels heerst de hele dag. Den Haag, Amsterdam enz…..
   Omdat nou te doen in mijn rustige winkelcentrum met vriendelijke mensen vind ik ook nou weer niet direct nodig. Het zou een beetje vragen zijn om.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dat vind ik heel eerlijk en oprecht van U gezegd. Maar U reageert heel veel op blog hier, dus die islamisering van NL doet U wel wat.
    Voor ons hier is het helemaal een “ver-van-ons-bed-show”. Maar toch ergeren mij die dingen wel en de laksheid van de meeste NL-ers om zich tegen islamisering te verzetten, kan ik al HELEMAAL niet begrijpen.
    Hoofd-doeken hier bij overheids-instansties, bus of trein, scholen of gewoon bij de cassieres ? ?
    ONMOGELIJK, zou men niet pikken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Die laksheid irriteert mij ook. Mensen volgen het NOS journaal. Maak het ze dan nog maar eens duidelijk. Zelfs wanneer ze kinderen op een vervelende school hebben zitten, dan nog blijven ze mee doen. Want ze willen geen onrust stoken.
    Kortom gezegd, een laf volk waar ik tussen leef.
    Maar ik doe me best. Maar het is er erg moeilijk in te krijgen in de gemiddelde NL’er.
    Een iedereen is lief mentaliteit is het probleem.
    Ze willen het niet zien. Zo hopen dat het wel goed komt.

    Like

   • Leo zegt:

    Al woon je in een NL omgeving, waar het … ach wel mee valt ? ook daar zal het ( wellicht sneller dan je dankt heen sluipen.)

    Het stampen van laarzen hoor je aankomen, het geschuifel van pantoffels niet.

    verschuil je nooit achter slappe excuusjes: Toon Ballen !! ( voor je zelf !)

    Anders NOOIT meer zeiken via het toetsenboord op deze blog.
    Ga dan maar bloemschikken of zoiets.

    Grijze muis.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Willie 11 september 2014 om 22:31

   Onze heer janfreak is ‘koningsgezind’ en ‘koningsgezinden’ zijn gewetensvolle, dociele mensen die weten wat ‘hun plaats’ is.
   Zij beseffen niet dat de ‘oranjes’ net zo schadelijk voor ons welzijn zijn als de islam, de eu en noem maar op.
   De ‘oranjes’ zijn namelijk hemeltje rijk en hoeven NOOIT ergens hinder van te ondervinden; ook niet van ISIS-slachtpartijen.
   De ‘oranjes’ kunnen te allen tijde vluchten naar één van hun veilige en paradijselijke oorden, met medeneming van ‘hun’ bij elkaar gegraaide mega-fortuin.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   De spanningen en de tweedeling is een vaststaand feit, je ontkent met jouw reactie het feit dat Nederland overgeleverd is aan islamitische organisaties die steeds meer van de dociele overheid eist om tegemoet te komen aan hun eisen, waarbij langzamerhand de Nederlandse cultuur door beide zijden vertrapt wordt. En jij maak je druk om deze sticker actie welke blijk geeft dat er óók nog Nederlanders bestaan die voor Nederland geven, ik beschouw deze stickeractie als een daad stellen van patriottisme. Jij bent in mijn opinie de ‘enemy within’ je heb al meerdere malen reacties geven hier bij E.J. om tweedracht proberen te zaaien waarvan bij mij het kippenvel één centimeter dik op de huid kwam te staan, gore linkse fantast en verrader.

   Like

   • BertG. zegt:

    Over welke persoon heb jij het. Wie bedoel in jouw reactie.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ peterselie1 12 september 2014 om 10:42
    Ze zijn er in alle maten en sommigen hebben een heel goede vermomming maar enkel beroeps weten zich zeker van geen fouten te maken.
    Deze reageerder schrijft”…Ben bang dat een dergelijke actie de spanningen in ons land alleen maar toe zal laten nemen en dat lijkt me geen goede zaak…”
    Dit betekend dat deze reageerder impliciet beaamt ook tegen Geert Wilders te zijn want die heeft enige tijd terug een een sticker actie gelanceerd en misschien is het programma van Geert Wilders op zichzelf al een provocatie…(ik ben pragmaticus en dus ga gemakkelijkshalve uit van logische verbanden).
    En mijn mening over tollerantie is deze : het ware beter als de Nederlandse regeringsleiders voor het volle pond intollerant zouden zijn wat betreft de islam(iet) en hetzelfde kan gezegd worden van het islamofiele zooitje in Vlaanderen en brussel.

    Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Mee eens beste Trucker, deze meneer zijn gevoel zit achter zijn ellebogen, ‘hit n’ run’ reacties is zijn steil daar blijft het bij en voor mij ook voorlopig. Natuurlijk Trucker is de sticker actie van Wilders een provocatie, heerlijk dat Wilders de hele reguliere verwijfde, politiek correcte angsthazen de gordijnen in joeg, en er is genoeg informatie bij het volk blijven hangen. Vond het wel jammer dat Wilders zijn anti-islam stickers campagne snel in de vergetelheid weg ebte en het was jammer genoeg niet zo’n doorslaand succes waar ik op gehoopt had. Misschien had het te maken dat de tekst “De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif.” in het Arabisch gepend was. Daarom vind ik de nieuwe sticker actie óók een goed plan en tevens van mening dat er gewoon een tandje bij moet aan islam kritiek, er is genoeg veroveringsellende gaande, ondanks dat de publieke opinie de laatste tijd de baardmannen ook parten speelt. De tolerantie voor de intoleranten hebben groteske vormen aangenomen en dat is in Vlaanderen óók het geval, denk niet dat de politieke leiders in Nederland zich een harde intolerante houding aan durft te meten tegenover de islam. Zelfs het islamisme wordt door hen in betrekkelijke rust gelaten, en nogmaals ben ik van mening dat het in het verlengde van de resolutie van Straatsburg ligt om Europa op haar knieën te krijgen, want er zit een structurele intelligentie hier achter.

    De groeten Trucker.

    Like

  • Wat heb je liever? Dat er nu spaningen ontstaan of dat straks je hoofd er wordt afgehakt zoals we dat nu op steeds grotere schaal zien in o.a Syrie, Irak en Nigeria?
   Deze lieden zullen niet stoppen totdat ze ook Nederland onder de Shariawetgeving hebben.

   Like

  • Harry zegt:

   Bent je nou altijd al zo geweest Janfreak of ben je zo in de war door je geleden en trieste verlies dat je de realiteit uit het oog verloren hebt ?
   Daar kunnen we uiteraard begrip voor opbrengen , die laatste optie .
   Zoals iemand hier al eens opmerkte , neem dan een time-out om de boel weer in de goeie volgorde te krijgen .

   Er is een woord voor je huidige houding : DEFAITISME !
   En dat helpt NIEMAND !
   Behalve die lui in het zadel , dan .

   Like

   • Marijke zegt:

    Ik ben het met Janfreak eens. Olie op het vuur gooien heeft geen enkele zin. Hoe zouden wij het vinden als er stickers kwamen met “verboden voor homo’s” of iets dergelijks? Het enige wat echt kan werken is onze overheid er aan houden dat zij het recht uitvoeren op basis van artikel 1 van de Grondwet. Op Van Aartsen hoeven we daarbij niet te rekenen, aangezien hij discrimineert door banen te willen creëren voor allochtonen. Weg met die man!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Marijke, 13 September, 23.16u.: Nou goed: Weet jij een manier om hem weg te werken? Ik niet. Tot op heden zit-ie er nog steeds.
    En wat wij ergens van zouden vinden als er stickers geplakt zouden worden met …..enzovoort enzovoort, ik moet je zeggen, dat dat me al lang geen ene moer meer interesseert!
    Vergeet niet, dat dit nog altijd óns land is. En dat wij hier traditioneel nog altijd íets meer recht van spreken hebben:
    Als de NEDERLANDER tendensen bespeurt, de niet de zijne zijn, dan mag hij die kenbaar maken! WIJ zijn niet degenen die onze bek moeten houden, dat zijn ZIJ!
    IK sta achter de sticker-actie! Plakken, jongens!

    Like

  • Hendrick M. zegt:

   Celui qui se fait un brebis, est mangé par les loupes !

   Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ah, goed, kan ik ook die groene sticker krijgen?

  Like

 6. Ik heb nog wat tips voor degenen die de stickers ontwerpen:

  1) Beeld een afgehakt hoofd of een kruisiging/verkrachting van een christen bij de tekst “mohammed was wreed”.
  2) Plaats ook een afbeelding van een varken op de sticker (dan zullen de moslims de stickers niet durven te verwijderen)
  3) ontwerp ook een sticker binnen de bekende zwarte rechthoek met de tekst: “De islam is schadelijk voor de Nederlandse autochtonen volksgezondheid”

  En voor de plakkers:
  3) Begin te plakken op het Binnenhof en ga in een wijde cirkel verder met plakken tot de Schilderswijk en verder door het land.
  4) Plak ze ook bij Nederlandse politici, burgemeesters (vooral van Aartsen) op de deuren en auto’s

  Wellicht heeft iemand anders nog meer tips die in het ontwerp verwerkt kunnen worden.

  Like

  • Rick zegt:

   OK. Geweldige “adviezen”! Plakt U mee??

   Like

  • koloth zegt:

   Ik ben ook niet echt onder de indruk van die sticker, Moslims zijn dom en begrijpen die sticker niet.
   Geert Wilders had ook stickers, die waren in het Arabisch of zo, maar daar hebben we ook weining van gehoord.
   Ik ben meer voor Varkenskoppen aan de voordeur van de Moskee en zo.
   Of een vrachtwagen varkens (afval) bij de Moskee dempen, dan gebeurd er echt wat.
   Of het binnen hof (van binnen) vol spuiten met stront, zodat de hele regering weer naar huis kan.

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Een idioot Theresa. Hij was me even ontglipt… 😦

  (reactie inmiddels verwijderd!)

  E.J.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  E. J., welgemeende raad: Let op die ….

  (Webmaster: I know! Thank you!)

  Like

 9. cat zegt:

  “NO ISLAM “, was beter geweest.

  Verbod op de Koran
  Verbod op Sharia

  Mohammed was een pedofiel, slavendrijver, oorloghitzer, vrouwenhater, sexmaniak, geesteziek, ordinaire rover, analfabeet, bastaard, dierenbeul, jodenhater, christenhater, hater van de mensheid behalve zijn clubje moslims, afgodendienaar, leugenaar, saddist, narcist, valse profeet, Anti Christ, grootste plagiaat pleger van de Bijbel,grondlegger van de meest saddistische cult op aarde:Islam, n motherfucker !!

  FUCK ISLAM !

  ISLAM GONNA DIE 4 EVER.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Het vrouwtje in de boerka ziet er te ‘schattig’ en te onschuldig uit.
  Is er met opzet gekozen voor die grote eerlijke blauwe ogen?
  De basiskleur van de sticker -oranje- roept bij mij onplezierige associaties op.
  De sticker moet een grimmiger uitstraling hebben, vind ik.

  Like

 11. cat zegt:

  “ISLAM IS NOT A RELIGION”
  “ISLAM IS A POLITICAL IDEOLOGIE”

  dit is toch duidelijk, vindt ik.

  Geen Sharia??, dsn lijkt het of Islam wel mag.

  Like

 12. Zilvermeeuw zegt:

  Ik vind de sticker te “lief”. “Mohammed was een massa-moordenaar” is de werkelijkheid. Wreed dekt de lading niet want je kunt op diverse manieren wreed zijn zònder te moorden.

  “De islam is een ideologie en GEEN godsdienst, de koran is een satansboek en Mohammed (zie boven)
  Dit is opbouwend bedoeld.

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  Oranje vind ik geen goede kleur. De oranjes zijn dikke vrindjes met allerlei sjeiks en ook met Erdogan.

  Like

 14. Ahava zegt:

  Blij met jullie reacties, schrijft hier de mede-initiatiefnemer. Als de eerste tienduizend stickers ( vandaag besteld bij de drukker) op zijn, dien we graag een vervolgactie. Ontwerper Peter R neemt de aangedragen suggesties graag mee in een volgend ontwerp. Let wel: beeld is ‘pakkender’ dan tekst. We moeten het met weinig woorden kunnen zeggen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jawel, beeld is beter dan veel tekst, maar het ontwerp moet een dreigende ‘zwarte’ uitstraling hebben. Eén die walging oproept; de huidige sticker is te ‘schattig’ zoals ik al eerder zei. Hij moet shockeren.
   Ik zou de basiskleur zwart maken en de plaatjes wit en/of knalgeel.
   Rood bloed is ook passend bij de horror die islam is.

   Overigens vind ik het een prima initiatief!

   Like

  • vanhetgoor zegt:

   Beste Ahava, het is een goed initiatief. Er kunnen bepaalde dingen nog beter. Bijvoorbeeld wordt er gesproken over het feit dat wij in een ‘westers’ land leven, dat geldt voor ons, maar dat geldt niet voor iedereen die minachting voor de islam heeft. Er zijn tal van hoogstaande en lovenswaardige culturen die niet westers zijn, ik zou liever spreken over een BESCHAAFD land. Dit om niet de aandacht te richten op de geografie, maar op de innerlijkheid van de mens, het karakter en de wellevendheid! Ik zou daarom graag een soort tekst zien als:

   “Verdedigt de beschaving, bestrijdt de islam!”

   Dat is een duidelijke tegenstelling die geen enkel beschaafd mens kan negeren! Het moet ook in gebiedende wijs worden gesteld. Mogelijk zou die Nederlandse tekst gevolgd kunnen worden door een vertaling in het Arabisch, of Turks of Berbers. De Nederlandse tekst kan dan in zwart op wit, en in de analogie van de kalifaatvlag kan die Arabische tekst dan in wit op zwart.

   Like

  • Leo zegt:

   juist !!
   Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden, kan zelfs door analfabeten en schepsels die
   ONZE niet kunnen en niet WILLEN spreken GOED begrepen worden.

   Like

  • jitskesez zegt:

   Een Mohammeddaan met zijn mond open met dracula tanden met bloed druipend, die Nederland gaat opeten. Met eronder: ISLAM IS DEATH

   Like

 15. delamontagne zegt:

  aanvulling op ; “12 september 2014 om 08:24 ”
  “Ach, wat maakt het uit?”
  ACH WAT MAAKT HET UIT !!!!!!!!!!!

  Updated & nog steeds actueel.

  Dit is nu salonfähig
  /x/x/x/x/x/x/x/x/
  “Hoezo islamisering? Geef dan voorbeelden?! Ik kan nog steeds doen en laten wat ik wil dus waar maakt iedereen zich eigenlijk zo druk om?

  “En dit zijn toch maar incidenten: ‘Devote moslimvoetballers die niet tegen homo’s willen spelen’? Of een moslima raadslid die ’n raadsvergadering een kwartier laat schorsen om te bidden?
  “Hoe vaak komt dat nou voor? Laat ze toch hun ding doen! Vermeld eens positief moslimsnieuws! Altijd dat islamgebash! Waarom moet een kunstenaar zo nodig telkens die arme moslims provoceren?

  “Islamitische propaganda bij de publieke omroepen? We hebben het toch ook over kerst? Nee, dit is echt spijkers op laag water zoeken. Trouwens, Nederlandse kinderen worden veel te individualistisch opgevoed, dus het is een zegen dat er meer (gehoofddoekte) niet-westerse kleuterleidsters komen.

  “Geen enkele bezoeker heeft er toch last van als moslima’s in het theater niet naast een man willen zitten of dat er gescheiden loketten voor mannen en vrouwen in één gemeente zijn? Wat maakt het uit dat vrouwen in een boerkini willen zwemmen? Het stoort me niet en anders kunnen ze niet zwemmen. Het is beter dan de sexualisering van de samenleving en ’t voorkomt ook nog eens huidkanker want ‘onze meisjes’ lopen er veels te bloot bij. Belangrijker is dat genitale meisjesverminking nu effectief wordt aangepakt.

  “Ik kan m’n hond nog steeds uitlaten hoor, maar je hoeft dat toch niet per se naast een moskee te doen? Kwestie van respect.

  “Waarom is het toch nodig religies te bekritiseren en mensen onnodig te kwetsen? Wat heeft haatzaaien of aanstoot geven nu voor zin? Er zijn toch ook bruggenbouwers als Tarik Ramadan, Achmed Marcouch en Kader Abdolah? En kijk eens hoe fantastisch Aboutaleb of Tofik Dibi ’t doen!

  “Ik kan nog steeds eten en drinken wat ik wil. Dat er in de schappen van A.H. steeds meer ruimte komt voor halalprodukten is alleen maar logisch en wat maakt mij dat nou uit? Als die mensen dat willen… ik hoef het toch niet te eten? Nou ja, ik weet ook wel dat er in de kantine van mijn werk sinds kort alleen nog maar halalkroketten worden geserveerd en op de universiteit van mijn zoon, maar ik proef het verschil toch niet en van varkensvlees word je maar dik, dus wat maakt het uit? Halal is toch niet slecht?

  “En dat er op de vrijdagmiddagborrel geen alcohol meer wordt geschonken omdat dat nu eenmaal niet integrerend werkt, dat is toch ook niet zo erg? Je kunt overal wel een probleem van maken. Het is eigenlijk wel gezond voor me, dan begin ik wat later te drinken en ik kan daarna toch gewoon met mijn vrienden naar de kroeg gaan? Daar kan ik zo veel drinken als ik wil, dus nee, ik zie het probleem niet.

  “Ik heb er ook geen last van dat sommige collega’s een paar keer per dag naar de speciale ‘stilteruimte’ gaan waar vrouwen en mannen gescheiden kunnen bidden. Dat vind ik eigenlijk wel mooi, en ik ga ook wel eens wat langer naar de wc of buiten een sigaretje roken. Daar zegt toch ook niemand iets van? Een beetje meer respect voor elkaar, dat zou wel helpen.

  “En dan dat gezeur over die hoofddoek! Mijn moeder droeg vroeger ook een hoofddoek, of een sjaal, dan bleef haar dure permanentje tenminste goed als ze door weer en wind op de fiets boodschappen ging doen. Die hoofddoek wordt al zo lang door vrouwen gedragen! En om zoveel verschillende redenen. Wat gaat mij dat aan? Nee, als het de eigen vrijwillige keuze is van die meisjes dan mag dat toch zeker? Als ze ‘m niet zouden dragen, dan mogen sommigen helemaal het huis niet uit of werken of sporten. Dat is pas erg. Dus nee die hoofddoek moet je respecteren. Bovendien zijn de meesten al gewend om ‘m als kind te dragen. Dat is nou eenmaal die cultuur! En het is maar een kledingsstuk hoor, dat trouwens vaak nog heel charmant, fleurig en verleidelijk is, je mag ze daarom niet buitensluiten. Ik zie niet in dat die vrouwen zich aan onze cultuur moeten aanpassen. Wat is er zo mooi en vooruitstrevend aan die ordinaire meiden met navelpiercings die ik overal zie? Vindt u het gek dat die meiden voor hoer worden uitgescholden? Nou, ik niet, ik zie liever een meisje met een hoofddoek bij de kassa van A.H. dan zo’n Hollandse del met een grote bek. Ik reken het liefst bij zo’n hoofddoekje af want dan weet ik tenminste dat ik nog met égard word behandeld. Wat dat betreft kunnen we nog een voorbeeld nemen aan die vrome moslims. Je kunt er eenvoudigweg niet omheen.

  “Trouwens, mijn dochter hoeft er toch zeker geen een te dragen als ze dat niet wil? We leven hier in Nederland hoor en niet in een islamitisch land! En háár dochtertje van vier, mijn eerste kleinkind, heeft een gehoofddoekte juffrouw die hartstikke lief is voor mijn kleinkind. En dáár gaat het toch om! Bovendien had mijn dochter in de buurt waar zij woont geen andere keuze, haar dochtertje speelt gewoon met meisjes die ook een hoofddoekje dragen. Nee, je mag niet discrimineren. Hier in het dorp zie je ze trouwens niet of nauwelijks. Mijn dochter is nog nooit voor hoer uitgescholden, ook niet toen ze onlangs in Amsterdam bij een vriendin logeerde die nota bene in De Baarsjes woont. Je moet alleen geen aanstoot geven en niet in korte rokken gaan lopen, niet provoceren, dan is er niets aan de hand en word je echt niet aangerand. De hoofddoek is gewoon een verworven recht.

  “Het valt allemaal wel mee met die islamisering. Ik zie het niet en Hollandse meisjes trouwen toch ook met Marokkanen of Turken? Dat is toch pure integratie? Nee, ik heb nergens last van. Het gaat maar om een klein groepje dwarsliggers en vind je het gek dat die boos zijn? Ze worden altijd maar gediscrimineerd of beledigd. Ze mogen de discotheek niet in omdat ze meisjes lastig zouden vallen, alsof Hollandse jongens dat niet doen! En wat wil je met zo’n Wilders die continu aan het beledigen is! Waar is dat nou goed voor? Eerst die Ayaan Hirsi Ali en Verdonk en nu gaat Wilders nog eens polariseren, en polariseren – de Amsterdamse burgemeester heeft het zelf gezegd – leidt tot haat en haat heeft nog nooit iemand goed gedaan. Zo is het toch! Kijk maar wat er met Van Gogh is gebeurd.

  “Laat die moslims toch leven zoals ze willen, dan doen ze ook niemand kwaad. Ik heb geen problemen met ze, ik pas me wel aan. Het zijn hele aardige Turkse mensen bij onze snackbar, ze spreken niet zo goed Nederlands maar ze zeggen altijd vriendelijk gedag. Onze westerse normen en waarden hebben ook zo hun nadelen. Onze vrouwen zijn veels te geëmancipeerd geraakt. Veels te ver doorgeschoten. Wat maakt het nou uit dat die moslimvrouwen alleen door vrouwelijke artsen behandeld willen worden? Laat die vrouwen toch lekker apart zwemmen en gymnastieken en naar de kapper gaan, het is helemaal nog niet zo lang geleden dat dat in Nederland ook zo was. We kunnen toch wel een beetje toegeeflijk zijn en de tijd wat terugdraaien? Ik vind dat niet meer dan normaal. Als we dat doen, dan stoppen de bedreigingen vanzelf.

  “Ik zie die mensen als een verrijking hoor, al die heerlijke restaurants die erbij zijn gekomen, die zou je toch niet meer willen missen? En die muziek! Dat is nog eens wat anders dan André Hazes! En ze zijn hartstikke gastvrij, de moskee houdt heel vaak open dagen, zodat je kan zien hoe vriendelijk die islam is, je moet alleen even aan hun gewoontes wennen, maar dat is niet meer dan een kwestie van beleefdheid, toch? En nogmaals, het went vanzelf.

  “We moeten niet zo moeilijk doen. Kijk, in de bijbel staan ook een heleboel nare dingen en wij hebben ook de kruistochten gehad. En wat te denken van de katholieke kerk aan het begin van de vorige eeuw? Alsof die zo gezellig was. En het is toch allemaal goed gekomen? Dus ik zou zeggen, steek de hand eerst maar eens in eigen boezem en gun die mensen nog een paar decennia. Je moet juist medelijden met ze hebben en aardig voor ze zijn. Het is onze plicht ze te helpen want eigenlijk zijn ze zielig.

  “Wat is er nou eigenlijk aan de hand? Ik ben nog net zo vrij als altijd! Ik kan gaan en staan waar ik wil. Tijd om me in al die problematiek te verdiepen heb ik trouwens niet. Ik ga straks lekker in de polder fietsen en vanavond drink ik een wijntje bij het eten en morgen weer gezond naar het werk. Nee, het zal mijn tijd wel duren en wie dan leeft dan zorgt en als we nou gewoon een beetje lief voor elkaar zijn dan komt het allemaal wel goed en doen ze ons helemaal geen kwaad.”

  Like

  • cat zegt:

   Zo herkenbaar ! Dat is echt de mening van de meeste NL’ers. Vooral NL studenten hebben een handje van. Een volk krijgt een regering/samenleving die ze verdient. Zak maar door de Islam stront !!

   Grootste probleem zijn dit soort NL’ers. Nog steeds de meerderheid.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Een dikke plus voor jouw ironisch bedoelde epistel delamontagne!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik wil wel even eerlijk blijven, die dikke plus verdien niet ik, maar de oorspronkelijke autheur van dit schrijven, weet niet wie. Ik kan wel vertalen etc, maar schrijven zoals meneer Driek of Erik….., ieder zijns.
    Ik lees ook met interesse als U schrijft over R,dam Zuid, waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. 20 jaar geleden wilde ik de oorspronkelijke markt “Op Zuid” ( vroeger Maaskade Oost.) weer eens bezoeken, is nu op Afrikaanderplein. Verschrikkelijk……………., NL doet zichzelf in de uitverkoop.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Niks mis mee om eerlijk te blijven delamontagne ik vind dat prachtig hoe je het bracht, eigenlijk als je het op de keeper beschouwd is alles al eens gezegd en geschreven. Voor mij is de intentie waarmee het gebracht wordt belangrijk, het is net zoals op de TV; herhaling is de kracht van de reclame. Belangrijk is ook dat ‘Die hards’ der islam criticasters zoals als jij door blijven gaan op de ingeslagen weg bij E.J. Tsa wat Rotterdam Zuid betreft is het net zo treurig gesteld in de buurt waar ik mijn jeugd heb door gebracht in Zaandam waar hele flat’s bevolkt wordt door Somaliërs, verleden week bracht ik een bezoekje aan mijn jongere broer die daar in de buurt woont en reed door de Harpoenierstraat en kwam een groepje van 4 jonge Somaliërs tegen, waarvan er één met zijn uitgestrekte arm en wijsvinger en de duim naar boven deze beweging naar mij maakte, mijn vrouw die flipte hiervan en wilde aanvankelijk niet dat ik door deze buurt reed. Wou gewoon even zien wat politiek Nederland er een bende van gemaakt heeft.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 12 september 2014 om 08:39

   Zolang er nog gevaarlijke islam-verheerlijkers zijn, komen we NOOIT van die zooi af!
   De reacties die u ons hier laat lezen, zijn zó herkenbaar; ik hoor niet anders…
   Het kan h e l e m a a l geen kwaad, die moslims, en het is alleen maar gezellig!

   Like

  • cat zegt:

   @Delmontangne, dit moet bewaren ! Dit is dus precies wat je hoort.
   Goed hoor ! Toppie !

   Like

  • windwens zegt:

   Tis een heel epistel om door te worstelen, en als dyslex wordt je ongeduldig omdat je echt alle clichés voorbij zie komen. Heb dus niet echt alles gelezen. Maar wel herkenbaar, vooral de treffende onwetendheid die velen aan de dag leggen soms zou ik ze wel eens willen schudden om te vragen of ze wakker worden. Dat help niet was dat maar waar.Maar rare vindt ik vaak als ik zeg gewoon de schurft te hebben aan de islam dan zeggen ze, ja maar dat heb ik ook. Ik kan het dan helemaal niet meer rijmen, en vraag me dan af hoe krom zit dat dan in iemand z’n hoofd. Maar door gaan met de discussie is gewoon zinloos zo vreemd.

   Like

  • Leo zegt:

   gohhhhsamme , heeft Jann je dat gemeelt !!

   Like

  • Hendrick M. zegt:

   Nog steeds niet goed wakker zeker ?

   Like

 16. delamontagne zegt:

  HET VERSCHIL ; CHRISTENDOM EN ISLAM ( in een no……., een caricature )
  Ik hoop niet ik er gelovigen mee kwets, is niet de bedoeling.
  Jesus: “Mohammed mijn Koninkrijk is niet van deze wereld.
  Antw Mo: “Het mijne wel “.

  https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWHflPKybr8tlWUhEiKNXANhCiHjPcuJYwqXgb9DJFAw08jBVd

  Like

 17. Tempelier. zegt:

  Lieve mensen, teveel tekst op de sticker, de strekking gaat verloren. Mensen schrikken en walgen van een afgehakt, gesneden hoofd. Ja is grof en vies maar wel de ultieme schok. zet de bijbehorende Korantekst erbij zodat de link gemaakt wordt tussen islam en geweld en verderf. Bij mijn voordeur hangt zo’n sticker met James Foly, eerst met hoofd en daarna zonder. Mensen met westerse waarden en normen walgen hiervan. Daarom laten de msm deze foto’s bijna nooit of maar zeer kort zien. Het heeft effect , ik heb al velen vragen kunnen beantwoorden van wildvreemde die aan mijn deur komen. Och ja en de woningbouwvereniging is natuurlijk niet blij. Maar dit valt onder vrijheid van meningsuiting.

  Like

 18. Tempelier. zegt:

  Dit wil ik ook nog even meegeven , door een stelling met een vraagteken gaan mensen onbewust nadenken of ze nu willen of niet. dat is de psychen van de mens, en natuurlijk aan geleerd, want bij een vraag hoort een antwoord.

  Like

 19. Rick zegt:

  WEG MET ONS !!!!

  Kunnen we dáár misschien óók maar een sticker van laten drukken 😦

  ZWARTE PIET GESCHRAPT UIT LIEDJES:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23072437/__Zwarte_Piet_geschrapt__.html
  Het wordt nu écht een misselijk makende vertoning.

  Like

   • Rick zegt:

    Misschien een leuk idee om zijn voorstelling te verstieren:
    http://www.stedelijk.nl/agenda/performance/a-village-called-gario
    massaal reserveren en niet gaan. Of tijdens de voorstelling jezelf zwart schminken, grote gouden ring door je neus en een Zwarte Piet musts opzetten 🙂

    Like

   • Rick zegt:

    Kwam deze tegen in de comments van Geenstijl 🙂

    Hoor wie klopt daar kind’ren,
    Hoor wie klopt daar kind’ren.
    Hoor wie sist daar zachtjes tegen je zus.
    ’t Is een moslim zeker
    die zich thuis waant zeker.
    ‘k Zal eens even vragen naar zijn klus:
    mo hammed, mo hammed
    brengt elke vanavond een bezoek
    en schreeuwt dan allah oeh ackbar
    en verkracht je zus in de hoek.

    Zo iets?
    Parsons | 12-09-14 | 09:15

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Rick, 11.46U: Ik ben niet o wèg van die liedtekst, Rick: Het maakt vrouwen (zussen) wel heel erg tot willoze objecten.
    Wie die Parsons ook is, dit hadden de moslims -die het immers ook altijd hebben over de ‘eer’ en ‘bescherming’ van hun ‘zusters’- hem niet verbeterd.
    Kon-ie niet even een ander voorbeeld nemen? Er zijn er legio te bedenken!
    En maken jullie, westerse mannen, je nou liever even niet al te druk over het wel en wee van ons, westerse vrouwen; dat levert alleen maar islamitische toestanden op.
    WIJ regelen onze zaakjes zelf wel.

    Like

   • jitskesez zegt:

    Vroeger was ik pal tegen de doodstraf. Ted Bundy heeft dat veranderd; nu ben ik er vlak voor. Vroeger was ik geen racist. Quincy the nikker heeft dat veranderd. Ik kijk nu ALLE donkere immigranten met wantrouwen aan. Maar alleen klootzakken zoals Quincy noem ik nikker. Een woord dat ik vroeger nooit in de mond zou nemen.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Rick 12 september 2014 om 11:13

   “Volgens de initiatiefnemer bleek het idee van Sint en Piet als boeman in de liedjes hangen. Daarom zijn niet alleen zwarte en knecht geschrapt, maar ook de woorden straf, zak of roe in voorkwam, zijn geschrapt.”

   Knettergekke idioten! Hebben ze niks belangrijkers te doen? Het was toch een hartstikke leuk fenomeen, dat in de zak meegaan naar Spanje?!!! En van die roe heb ik ook nog nooit last gehad; het hoort er gewoon allemaal bij!
   Net zoals onverdoofd met een roestig scheermesje dames ‘besnijden’, koppensnellen en ‘halal’ slachten bij de moslims hoort, maar dan veel minder wreed, meedogenloos en pijnlijk.

   Bij deze wat tekstballonnen van mij in cartoontjes van Toon van Driel over die zak:

   Deze van Hein de Kort is briljant:

   En die met die stropdas is de allergrootste zak:

   Like

  • Harry zegt:

   Mijn beste Theresa , waarom denk je dat ze vrouwen nog steeds : “het zwakke geslacht” noemen ?
   Dat komt toch niet uit de lucht vallen ?
   En dan lees ik : “wij regelen onze zaakjes zelf wel” , zijn er dan twee categorieën vrouwen ?
   De “ik weet het niet hoor , je moet me even helpen” , begrijp jij die gebruiksaanwijzing ???en “ik krijg dit blik niet open” types en degenen wie dat kennelijk wél lukt ?
   En zoals mijn helaas overleden buurvrouw die als ze het deksel van een potje appelmoes niet open kon maken , het ding op de aanrecht kapotgooide en dan de boel door een zeef prakte om het glas er uit te zeven .
   Die regelde haar zaakjes ook wel zelf , dat wél .
   Maar het is soms ook de manier waarop .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik ken de verschijnselen, waarover jij het hebt, Harry.
    Maar ik kan daar reeds lang niet meer aan toegeven, omdat ik er praktisch alleen voor sta.
    Mijn jongste zoon woont nog wel thuis, maar slaapt of is de hort op. Dus niks blik openmaken; als ik het open wil hebben, zal ik zelf een oplossing moeten zoeken.
    Zo werkt dat.
    Trouwens, aan mijn man zaliger met z’n alcoholisme had ik ook niet veel ( Zachtjes uitgedrukt.)
    Nou dan leer je wel, de zaken zelf op te lossen. Misschien niet altijd op de meest handige manier, maar toch…..

    Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Jammer dat uw buurvrouw niet wist dat ze met een aardappelmesje – gewoon de punt in het deksel rammen zodat er lucht bij komt – de pot heel eenvoudig open had gekregen.
    Er zijn natuurlijk klussen die veel mannen – in het algemeen – beter kunnen dan vrouwen dus wat is daar mis mee? Sinds mijn man 16 jaar geleden overleed, dop ik ook mijn eigen boontjes maar er zijn nou eenmaal dingen die hij wel, en ik niet kon. B.v. een kippenhok timmeren (om maar een van zijn niet te tellen kwaliteiten te noemen), Of het nou timmeren was, behangen, de keuken betegelen, een wandmeubel maken, bouwtekeningen, een waterleiding verleggen, hij kon gewoon alles. En niet voor zn werk want hij was beroepsmilitair. Alleen van tuinieren had hij geen kaas gegeten want hij wist niet wat wel of geen onkruid was. 🙂
    Ik mis hem nog elke dag maar sla me desondanks aardig door het leven heen. Heb geen andere keus.

    O ja en vrouwen zijn fysiek nou eenmaal de mindere van mannen. So what? Eerlijk gezegd heb ik iets tegen die manwijven die zich altijd afzetten tegen mannen. Maar ja, dat is mijn persoonlijke mening.

    Like

   • Jade zegt:

    @Zilvermeeuw, ik ben er juist achter gekomen dat man
    en vrouw volkomen identiek zijn…
    Prima, waarom ook niet???

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Waarom hebben mannen tepels Harry? 🙂

    Like

   • Harry zegt:

    Zeg Jade , kijk nog eens beter !
    Ik zie het verschil dagelijks !
    Als je geen verschil ziet , dan heb je het verkeerde geslacht te pakken !

    Like

   • Harry zegt:

    Nou Peterselie , als je een nieuwe auto koopt zit er toch ook meestal een extra wiel bij ?
    En een set reservelampjes . Gewoon van die rommel die je hopelijk nooit nodig hebt .
    In dat kader moet je het zien .

    En voor degenen die nog in god geloven : god was ook maar een prutser !
    Er is wel héél veel misgegaan !
    Ik haat amateurisme .

    Like

   • jitskesez zegt:

    Peterselie, Mannen hebben tepels omdat hun dochters ze nodig hebben.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 zegt:
    13 september 2014 om 11:09
    Waarom hebben mannen tepels Harry? 🙂

    Dan kan Rutte er aan likken. H—O

    Like

  • windwens zegt:

   Nou deze vindt ik wel lekker duidelijk. Want ik vindt het niks meer niks minder. Ben al aan het brainstormen hoe en waar ik die gevallen moet plakken, zit al in het oorlogsgebied hoe ga je plakken in een wijk waar ze alleen maar wonen. Welk tijd stip, totaal niet snel meer want hard weg lopen kan ik niet meer. Dan zit ik zo te denken in de tram er snel ff een achter laten maar dan is hij er na 5 minuten weer af. Op de bankjes in het park naast de Moskee, binnen een mum zijn ze ook daar afgepulkt. Bij Bas op de boodschappenkarretjes want die is helemaal hot deze dagen. Op de tramhalte paal. Ik ben niet zo groot dat ik heel hoog kan plakken. Dus ideeën zijn echt welkom.

   Like

   • Tempelier. zegt:

    Maak niets uit waar u het plakt, alleen bij een winkelketen hangen camera’s en kunnen ze u betichten van vernieling van hun eigendom, dus het beste is waar geen bewaking is.

    Like

 20. Een aanvullend item voor het ontwerp van de sticker zou kunnen zijn voor het puntje op de i van ‘islam’ een afgehakt westershoofd waar het bloed van af druipt. En dit alles natuurlijk in de juiste proporties.

  Like

 21. En in aanvulling van de vorige post schiet dit me nog te binnen. Voor de I van islam zou je een westers persoon, bijv. met een kruisje om de hals, kunnen afbeelden met het hoofd los van de romp voorstellende het puntje van de I. En dit alles weer in de juiste proporties.

  Like

 22. john zegt:

  zie ginds komt een stoomboot
  uit pakistan aan
  met tanten en nonkels
  ik zie ze al staan
  de moh wacht hen op
  bracht zijn kientjes ook mee
  vandaar trekt de stoet
  nu naar ’t o-cé -em- wee !

  De moh vindt het heerlijk
  en roept nonkel toe
  ge moet hier nie werken
  al zijt gij nie moe
  en wordt je een dag
  toch als dealer geklist
  verwijt dien agent dan
  voor vuile racist !

  Like

 23. Trucker zegt:

  Wat ik nu zal pennen zal voor sommigen denigrerend lijken maar is allesbehalve de bedoeling!
  Deze sticker actie is lovenswaardig maar de tekst zou er niet hoeven op te staan zeker niet dat mohamed gedoe, ik verklaar me nader pictogrammen kan iedereen lezen zelfs ongeletterden maar als er tekst aan te pas komt is het een ander paar mouwen.
  Trouwens de krachtigste boodschap is de kortste en dat “mensen gaan nadenken” kan ook met enkel pictogrammen zonder bloederig “gedoe” want daar schrikt men te veel mensen mee af, zou ze geen brood willen geven zij die hun tv uit zetten als er islamieten geweld wordt getoond op tv en dan praat ik nog niet over wat hier of op BNI dagelijkse kost is.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Inderdaad Trucker pictogrammen spreken voor zich.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Natuurlijk heeft u gelijk, het is ook walgelijk maar wegkijken heeft ook geen zin. Het is nu eenmaal de realiteit.

   Like

   • Trucker zegt:

    @ Tempelier.14 september 2014 om 10:17

    WAAR leest u dat ik zou “wegkijken” ik poog duidelijk te maken dat er zeer goed moet nagedacht worden wat er op de sticker komt te bloederig en half Nederland kijkt de andere kant op en spreekt schande te veel tekst en een substantieel deel van zij die bereikt moeten worden lezen het niet.
    Tussen haakjes ik heb geen probleem met wat jullie er op zetten voor mijn part de bloederigste beelden (dat wordt moeilijk want de islam(iet) is…euh creatief in excessief gratuit geweld) ik laat mijn eten niet koud worden als ik zo’n filmpje bekijk maar velen gaan geschokt worden door wat ze zien en hun ongenoegen gaat zich uiten tegen zij die de aktie uitvoeren (het verhaal van het schieten…op de pianist, soms kan de beste bedoeling contraproductief werken.
    Zij die hun tv uitzetten of kanaal wisselen als er teveel islam(ieten) geweld (er is geen ander) op de buis komt gaan jullie niet meehebben net als de linkse multikulle islamofiele zooi die er teert in jullie land kijk naar het laatste verkiezingsresultaat.
    Ik breek het initiatief niet af integendeel mijn kritiek is opbouwend hoewel dat dit waarschijnlijk niet zal geapprecieerd zal worden.

    Like

 24. Jean zegt:

  Geen islam hier en sowieso geen sharia hier.
  Totaal verbod aan die zwijnerij.

  Like

 25. joopklepzeiker zegt:

  Misschien iets toevoegen over het gedrag van christelijke lijers !
  lees dit eens

  According to Alana Goodman, writing at the Washington Free Beacon, In Defense of Christians (IDC) was funded by a controversial Clinton donor that featured pro-Hezbollah and pro-Assad speakers.

  Clinton donor and Lebanese-Nigerian billionaire Gilbert Chagoury, who pledged $1 billion to the Clinton Global Initiative in 2009, reportedly provided funding for the IDC summit.

  Chagoury, says the Free Beacon, also has backed Lebanese politician Michel Aoun, Hezbollah’s main Christian ally in the country, according to United States diplomatic cables published by WikiLeaks.

  As Breitbart News’ Matthew Boyle reported Wednesday, the summit’s keynote speaker, Sen. Ted Cruz (R-TX), was booed off the stage during the organization’s gala dinner when he offered public support for Israel. Cruz ultimately left the stage, observing the crowd’s hatred for Israel and asserting that he could not stand with them if they did not stand with Israel.

  Other Washington lawmakers scheduled to attend the event included Rep. Darrell Issa (R-CA), Rep. Brad Sherman (D-CA), and Sen. Debbie Stabenow (D-MI).

  As the Free Beacon notes, Lebanese Information Center president Joseph Gebeily, a Lebanese Christian who is adamantly opposed to the Assad regime, said he was “shocked” by many of the invited speakers to the IDC summit but attended because he knew members of Congress would be present.

  “I decided we should be present and not let the bad representatives of Middle East Christians hijack the true message of Christianity, which is basically democracy, tolerance, co-existence, inclusiveness,” said Gebeily.

  In May, AsiaNews.it reported that Maronite Patriarch Cardinal Bechara Rai, also scheduled to speak during the IDC keynote time slot, travelled to Jerusalem to meet Pope Francis during the pontiff’s visit to the Holy Land. Rai was criticized for visiting Jerusalem by two pro-Hezbollah newspapers, referring to his action as an “historic sin.”

  Rai noted, however, that he was only going to Jerusalem to meet the pope and would not meet Israeli leaders, stating he was “aware that Israel is an enemy state that is occupying Lebanese territory.”

  The Daily Star reported in September of 2011 that Rai, in an interview with Dubai-based Al-Arabiya satellite channel broadcast, said:

  Hezbollah’s arms are linked to several issues. We have said this to the authorities in France. Everyone says why is Hezbollah carrying arms? We responded that the international community did not exert pressure on Israel to withdraw from Lebanese territory. As long as there is an occupied Lebanese territory, Hezbollah will maintain that it wants to carry arms in defense of its land. What will we say to it then? Isn’t it [Hezbollah] right?”

  Rai also said Hezbollah’s arms were linked to the return of about 350,000 Palestinian refugees in Lebanon to their homes in Palestine. He was criticized also for his statement that Assad should be given the opportunity to carry out political reforms though protesters were demanding his ouster, and for warning that the rise of the Muslim Brotherhood in Syria would pose a threat to the Christians there.

  Rai’s comments were praised by Hezbollah.

  “Patriarch Rai’s stance is not biased toward Hezbollah. It is biased toward the all-embracing national interest in general, and in the interest of Christians in particular,” Hezbollah MP Ali Fayyad said.

  According to the Free Beacon, the Maronite patriarch said earlier this month that he would welcome a meeting with Hezbollah chief Hassan Nasrallah to discuss the threat of Islamic State (ISIS) against Christians.

  “A dialogue committee already exists between [the Lebanon Maronite Church] and Hezbollah, and we are ready to hold any meeting in this respect,” Rai reportedly said.

  Another attendee at the IDC summit, Syriac Orthodox Church Patriarch Moran Mor Ignatius Aphrem II, posted photos on his Facebook page on September 5th with a “high level delegation from Hezbollah.”

  Also present at that meeting with Hezbollah were Al-Sayyed Ibrahim Amin Al-Sayed, president of the Political Council in Hezbollah, and Ghaleb Abou Zeynad, the terrorist group’s designated Christian relations diplomat.

  IDC summit speaker Antioch Church patriarch Gregory III Laham in 2010 charged that a “Zionist conspiracy against Islam” is responsible for al-Qaeda attacks on Iraqi Christians, according to the Daily Star.

  “I believe it is necessary to deeply examine fundamentalism…and terrorism that are masked by religion, along with violence and disturbances against Christians here and there and on an increasing level,” the patriarch said. “All this behavior has nothing to do with Islam.”

  “But it is actually a conspiracy planned by Zionism and some Christians with Zionist orientations, and it aims at undermining and giving a bad image of Islam,” Laham said.

  A controversial figure within the Catholic Church, Laham issued a message in 2012 welcoming Pope Benedict XVI to Lebanon, in which he called upon the Holy See to recognize the State of Palestine, causing his statement to be described as “a great embarrassment to Rome” by the Vatican Insider.

  Similarly, in 2013, cathnews.com reported that a prominent French bishop, Claude Dagens of Angoulême, accused Laham of “scheming with President Bashar al-Assad to block a planned Vatican peace visit to Syria by Catholic prelates in 2012.”

  Dagens said that when the Vatican announced its plans for the visit to Syria, Laham promptly telephoned Assad, “of whom we know he is an ally politically and financially,” and made an unspecified deal with him.

  The Free Beacon notes that other IDC summit speakers, including Antioch Church leader John X (Yazigi) and Syriac Catholic Patriarch Ignatius Joseph III Younan, have all persistently defended the Assad regime.

  A report from CNEWA in May of 2013 cited Younan’s statement that events in Syria were the result of Western nations carrying out a geopolitical strategy “to split Syria and other countries” in the Middle East.

  “It’s not a question of promoting democracy or pluralism as the West wants us to understand of its policies,” Younan said. “This is a lie, this is hypocrisy.”

  Younan added that Western nations “bear responsibility for what is happening in Syria,” and that his and other leaders’ warnings about the violence in the region leading to chaos to countries such as the United States “chose not to believe that.”

  Breitbart News made numerous attempts to contact IDC media spokesperson Joseph Cella by phone and email and was sent an article by AINA News about the incident with Cruz and a statement by IDC president Toufic Baaklini:

  As Cardinal Rai so eloquently put it to the attendees of the In Defense of Christians’ inaugural Summit gala dinner: “At every wedding, there are a few wedding crashers.” In this case, a few politically motivated opportunists chose to divide a room that for more than 48 hours sought unity in opposing the shared threat of genocide, faced not only by our Christian brothers and sisters, but our Jewish brothers and sisters and people of other all other faiths and all people of good will.

  Tonight’s injection of politics when the focus should have been on unity and faith, momentarily played into the hands of a few who do not adhere to IDC’s principles. They were made no longer welcome…

  “For more than 48 hours, our initial IDC conference was successfully bridging divides of faith, language, geography and politics,” Baaklini continued. “It has not been easy, and not without challenges. Tonight’s events make clearer than ever, that the [IDC] is desperately needed in a world that remains divided to the point where even the most fundamental value of life and human dignity are cast aside.”

  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/09/11/In-Defense-of-Christians-Summit-Features-Supporters-of-Hezbollah

  Like

  • windwens zegt:

   Nou daar ga je dan met je goede gedrag,wat een shit zooi is het aan het worden in de wereld. Soms is er geen touw meer aan vast te knopen. Hoewel hier Hezbollah bontjes aan het vormen is met Christenen. Lees je elders weer dat Iran voorzichtig toenadering zoekt bij Israel omdat ze er gewoon simpelweg helemaal alleen voorstaan. Terwijl Hezbollah zo Iranees is al de hell. Ik laat het maar allemaal weer even bezinken.

   Like

 26. Peter Rissing zegt:

  Beste reageerders,
  dank voor de vele reacties en opmerkingen n.a.v. de sticker.
  De tekst voor deze sticker, die nu gedrukt wordt, is zorgvuldig gekozen om zo veel mogelijk mensen aan het denken te zetten.
  Hoe ruw en ruig we de afbeeldingen en de teksten ook zouden maken, ze halen het niet bij de realiteit.
  Jammer genoeg realiseert een groot deel van onze bevolking -en het overgrote deel van onze politici- zich nog niet, dat ook de zogenaamde gematigde islam het ‘Paard van Troje’ is waarmee de islam in haar ware gedaante in onze cultuur meer en meer vaste voet krijgt.
  Zonder koran geen islam en zonder islam -hoe ‘gematigd’ ook- geen jihad(-gangers).
  Simpel.
  Vandaag valt in de kranten te lezen over het onbegrip bij het binnenhalen van Ebola-patienten.
  http://⇯⤐.⇒.ws
  “Waarom Nederland onnodig blootstellen aan dergelijke ziekten” twitterde iemand daarover.
  Dat zelfde zou voor de islam moeten gelden, die momenteel de oorzaak is van het gruwelijk lijden van miljoenen mensen.
  Meetbaar doet de islam veel meer kwaad dan ebola.
  Daarbij tracht de islam -zoals ‘zwart op wit’ opgetekend in de koran en bijbehorende boekwerken- onze cultuur te vernietigen, waar wij aan alle kanten signalen van opvangen.
  Dat is nog veel erger dan ebola, en in veel landen al een realiteit.
  Dat er dan moslims zijn die roepen dat dat niets met hun geloof te maken heeft, is weer typisch een onderdeel van de islam.

  Lees “Bedrieglijke ideologie” in de kop van dit blog, of dit verhaal http://⇯⤑.⇒.ws , dat ingaat op de taqiyya-factor.
  Met andere woorden er is behoefte aan voorlichting over de gevaren die de islam voor onze volgende generatie met zich meebrengt, want bij de islam hoort ook dat ze geen haast maken met hun veroverings-plannen.
  Maar, noem mij een land -wereldwijd- waar de islam zich vredelievender opstelt dan in het verleden !
  Eén land slechts, en nu denkt u na over het kern-probleem aangaande de islam.
  Want het gaat over de steeds sneller stijging van het geweld dat de islam met zich meebrengt.
  Net als over ebola behoeft Nederland -en de Westerse wereld in het algemeen- meer voorlichting.
  Voor die mensen die de ware aard van de wereldwijde islam niet goed begrijpen, daar is de sticker voor bedoeld.

  Voor wie ook mee wil doen aan de sticker-actie, aanmelden bij de webmaster graag.

  Like

 27. Tistochwat zegt:

  Even iets rechtzetten:

  Alleen in het eerste cartoontje van Toon van Driel is de tekstballon van mij.
  Ik dacht dat ik nog een andere hier had geplaatst.
  Mijn excuses.

  Like

 28. OphEUffen zegt:

  Ik ben bereid mee te doen aan actie´s. Maar wat schiet ik er mee op om stickers te plakken tegen lui die ons bij voorkeur de kop afhakken? Mijn credo luidt vooralsnog een gezond oog om oog, tand om tand. Daarnaast heb ik een nog veel groter probleem met de faciliteerders. Zij die het mogelijk maken en gemaakt hebben.

  Like

  • Harry zegt:

   Ach , het is een goed begin , O.
   Onderschat niet het belang om mensen wakker te schudden . Zelf bemerk ik de laatste weken dat er meer mensen de islam verschrikkelijk beginnen te vinden en nu beter beseffen wat voor gezwel we binnengehaald hebben .
   Het lijkt me dat het de goede kant op gaat .
   En misschien zijn er wel betere stickers te bedenken , dat kan in de toekomst ook nog , maar voorlopig hebben we iets tastbaars .
   Het begin is er !
   En laten we dat koesteren .
   Bestellen !

   Like

  • koloth zegt:

   Idd. OphEUffen daar heb je gelijk in:
   Die Moslims zijn nou eenmaal gek/gevaarlijk net als een jakhals bijvoorbeeld en die jakhalsen kan je ook niet vertrouwen maar dat is de natuur nou eenmaal, daar kunnen ze zelf niets aan doen.
   Die jakhalsen/moslims moet je gewoon niet in je huis/land halen, dat begrijpt een gans nog wel.
   Die gasten moet je gewoon daar in het zand laten en elkaar laten uitmoorden, lekker makkelijk.
   Maar Neeee, wat doet onze regering ? bootladingen van die jakhalsen binnenhalen en dat is vragen om problemen.
   Idd. ophEUffen de echte daders zijn onze regering/overheid.

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Begrijpelijke reactie. Echter, zo lang dat oog om oog, tand om tand niet gaat lukken – als dat wel het geval is zitten we midden in een burgeroorlog – vind ik deze stickeraktie geweldig goed. Al gaan er door b.v. 100 stickers maar 10 mensen echt eens nadenken over de islam, dan is dat al mooi meegenomen.
   En om iets te doen tegen de faciliteerders is er maar één mogelijkheid: PVV stemmen.

   Like

 29. OphEUffen zegt:

  Een anti-islam sticker zonder afgehakte hoofden, zoals in Fitna 3, doet de wereld geweld aan. Die van Khalid K. uit Almere met 8 hoofden op een staak is gepast.

  Like

 30. maar vóór we hoofden af gaan hakken
  tóch maar eerst nog wat stickers plakken ;-P

  Like

 31. hans zegt:

  Politiek Creatief Nederland los,” eindelijk, mijn idee, ooit eens hier dat idee gedumpt met het oogmerk een reactie los te maken, want in je eentje is ook maar in je eentje.
  Fantastische ideeën en ontwerpen hier de revue zien passeren door de jaren heen, dus geen gebrek aan ideeën, niet waar? Stickeractie eindelijk in initiatief!
  Bij deze ben ik ook beschikbaar. Het begint bij dit soort opstanden, stickers, a4, pamfletten en a0`s.
  ZO MOET HET!!!

  Like

 32. OphEUffen zegt:

  Okay, stickers plakken zal het zijn, voorlopig. Voorspel media aandacht die het als een schandalig iniatief gaat wegzetten. Dat vind ik dan wel weer leuk.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Het plakken zal wel in het donker moeten gebeuren want je verrader slaapt niet en daar zijn er heel veel van! Maar geen nood, over een paar weken gaat de wintertijd in dus dan is het vroeger donker. Ben nu al een lijst aan t maken van plaatsen waar ik zal gaan plakken. Regeren is vooruitzien, toch? 🙂

   Like

 33. Cat.Limburg zegt:

  Nou geef me vrijwillig op stickers te plakken en eventueel uit te delen in Limburg, en zijn er nog wel meerdere hier die dat met alle liefde en plezier willen doen Grtzzz Cat.Limburg

  Like

 34. Lazlo zegt:

  Ik doe mee, fuck de sharia..

  Like

 35. Het valt te prijzen dat men iets doet, maar het is wel weer übersoft allemaal. Zowel de stickeractie an sich, als het ontwerp ervan. Als dit de reactie van de meest kritische groep Nederlanders op de islam is, dan vrees ik het ergste. Ik lees net dat die halve gare van Aartsen de Nederlandse samenleving de schuld geeft van het bestaan van islamitische terroristen alhier.
  Dit soort randdebielen moet je eens beginnen aan te pakken, keihard en niet met een flauw stickertje. Misschien is de gemiddelde Nederlander ook gewoon te laf en te zwak en gedoemd om overwonnen te worden door de vastberaden inteeltbarbaren. Je ziet het gewoon aan het volstrekt geretardeerde stemgedrag. Dan krijg je wat je verdient. Dit soort Nederlanders zijn net zo goed de vijand als de haatmoslims, vergis je daar niet in.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Ben het met u eens voor het grootste deel van uw betoog. Maar…..het is natuurlijk vrij eenvoudig om commentaar te hebben op de stickeractie wanneer men zelf niet – eventueel met POSITIEVE KRITIEK – daaraan bijdraagt.

   Daarom mijn rechtstreekse vraag aan u: hoe zou het volgens u dan WEL moeten? Uw suggesties zie ik met interesse tegemoet.

   Daarnaast vind ik het onterecht, ja zelfs een belediging voor allen die – op welke manier dan ook – aan deze stickeractie willen meewerken en er hun tijd resp. geld al aan besteed hebben door de stickers te laten drukken en degenen die zich hebben opgegeven om de stickers te gaan verspreiden.
   DAT is de andere kant van het verhaal, hr. Kempenaer.

   Like

  • Harry zegt:

   Kempenaar , hopelijk schuilt er een soort Breivik in U die in z’n eentje de boel even fors op z’n kop zet .
   Maar als je je redelijk aan de wet en de normen wilt houden en niet in de nor wenst te belanden zullen terroristische acties niet zo gemakkelijk gepleegd gaan worden . Wij proberen ze met woorden , hoe stevig soms ook om te turnen en wakker te rossen . En misschien met een beetje burgerlijke ongehoorzaamheid .
   Stickers is een voorzichtige prikactie , het is een begin , maar er gebeurt tenminste iets .

   Kom maar op met een geweldig ontwerp , produceer het maar en als het me aanstaat koop ik er een fors aantal .
   Maar een initiatief van anderen opblazen dat lijkt me nou helemaal niks !

   En wat kun je als burger doen om Van Aartsen weg te krijgen ?
   IDEE ???

   Like

   • Breivik is een massamoordenaar van geïndoctrineerde onschuldigen. En dan ook nog kinderen. Volstrekt verwerpelijk. Zijn weerzin jegens de linkse kerk is begrijpelijk, maar zijn moordpartij is dat niet.
    Ik herhaal nogmaals mbt de stickeractie dat het te prijzen valt dat men iets doet, ik vrees alleen dat het weinig effect gaat hebben.
    Het lijkt me beter om gelijkgestemden te organiseren en voor te bereiden op de confrontatie met islam en de nsb-kerk.

    Like

  • Tempelier. zegt:

   Natuurlijk heeft u gelijk, maar je moet ergens beginnen !!!!!

   Like

  • koloth zegt:

   Ik stel me de situatie als volgt voor: Het is WW2 Hitler heeft Nederland veroverd, de éérste Joden worden naar de gaskamers afgevoerd. (bijna vergelijking met nu)
   Wat doen wij ? Nou wij gaan stickers plakken, want hullie zijn stout.

   Zo kijk ik tegen deze stickeractie aan.
   Het is eigenlijk gewoon zielig zo’n actie.

   Like

   • meneertje zegt:

    @koloth,
    Dat ben ik absoluut niet met u eens.
    Die stickeractie is een begin, niet het einde.
    Die stickeractie geeft ons een beetje moed. En met dat beetje moed kunnen we een volgende actie bedenken die wat verder gaat.
    En zo stapje voor stapje naar de onvermijdelijke fysieke confrontatie.
    Maar je kunt brave burgers (wat de meeste mensen hier zijn) niet in één klap veranderen in houwdegens die het monster bevechten.
    Het moet echt stapje voor stapje.

    [ Ik schrijf “ons”, maar zelf kan ik tot mijn verdriet op geen enkele manier meewerken.
    Ik kan het huis niet meer uit en zal niet lang meer leven. Geen reacties van medelijden s.v.p.]

    Like

   • koloth zegt:

    @Meneertje:
    U zult waarschijnlijk wel gelijk hebben, je moet ergens beginnen.
    Maar ik ben in dergelijke situatie meestal snel op een kookpunt, dan moet er wat gebeuren zo snel mogelijk en met grof geschut.
    Krijg dan van die lichte woede aanvallen dat ik niet meer redelijk ben, vandaar.
    De volgende dag is het meestal weer wat afgezakt allemaal.
    Jammer dat het leven voor U niet zo lang meer duurt, maar hou er voor de zekerheid toch maar rekening mee dat er misschien nog wat achteraan komt.
    Probeer t.z.t. naar het licht(puntje) te vliegen, wie weet.
    Wat ik een mooi afscheid vindt is:
    Zo’n Noormannen boot met daarop allemaal takken en daar op gaan liggen in een kist of zo.
    Dan een stuk het water op drijven en dan de brandende pijl er in.
    Ja dat heb wel wat.

    Like

 36. Opportunisten als van Aartsen draaien pas bij als hun eigen veiligheid bedreigd wordt.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Van Aertsen is omringd door ja-knikkers, doet helemaal niets aan de islamisering van Den Haag, heult met de islam dus met zijn veiligheid zit het wel snor. Toen een paar dagen na de demonstratie in de Schilderswijk brand ontstond in een parkeergarage , ging meneer hoogst persoonlijk polshoogte nemen. En wie het debat in het Haagse stadhuis gezien heeft – ik ben afgehaakt na de bijdragen van de PVV en Richard de Mos want kon het NIET meer aanzien – weet wat voor een islam-slangenkuil die hele gemeenteraad is. Behalve dan bovengenoemden. De 46.000 (!) PVV-stemmers in den Haag tellen gewoon helemaal niet mee omdat ze verre in de minderheid zijn t.o.v. de landverraders. Het is vechten tegen de bierkaai.

   Like

 37. jan zegt:

  Zie ze liever hangen want weet hun achterban ook dat ze bedreigd worden ..En voor de duidelijkheid : niet door mij

  Like

 38. jan zegt:

  Krijg wat van dat softe geklets hier : we weten immers allemaal al jaren dat een policor-overheid minstens zo intolerant is als wat ze nu wil bestrijden of liefst dood wil knuffelen : ISlam. Hoe dat gaat is nu ook wel duidelijk : niet of met tezachte hand en met alle gevolgen van dien. Nederland naar de kloten iig

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Het gaat wel heel snel die kant op maar NOG is er weerstand, o.a. op dit blog en op vele plaatsen elders op internet. Binnenkort meerdere demonstraties in Den Haag (20 sept) en dan op zaterdag 23 oktober op meerdere plaatsen in het hele land. (Zie artikel op deze website van EJBron). Dus er wordt aan gewerkt! Laat a.u.b. de moed niet zakken! GA naar in ieder geval één van die demonstraties en probeer familie, vrienden en kennissen mee te nemen. (Prop uw auto auto vol want dat scheelt weer in de benzinekosten die in dat geval gedeeld kunnen worden). Maak er een “dagje uit” van!

   Ik kan helaas niet naar Den Haag vanwege het feit dat ik als oudere door dit kabinet tot op het bot uitgeperst ben EN DE REIS DUS NIET KAN BETALEN maar D.V. zéker aanwezig bij de demonstratie in Losser op 23 oktober omdat het maar 1/2 uur rijden is dus dat MOET lukken.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Zilvermeeuw: 13.09. uur. De demonstratie van 23 october komt mij wel gelegen. Ik neem aan dat we nog te horen zullen krijgen, waar deze demonstratie plaats zal vinden, Zilvermeeuw.

    Like

 39. jowitteroos zegt:

  Weet niet of mail is aangekomen Bert. Laat ff weten aub. on het ook niet via je website meer doen. Groetjes 😉

  Like

 40. johan zegt:

  Ik heb voor mezelf al 10 Gouden Regels opgesteld en daar hou ik me aan:

  De 10 Gouden Regels:

  1. ‘Vergeet’ als je bij de supermarkt bent ‘per ongeluk’ wat ‘haramprodukten’ die je op bijvoorbeeld ’n halalpizza legt.

  2. Reken nooit af bij een hoofddoek (succes verzekerd!!)

  3. Ga zo min mogelijk op zondag naar een winkel want de moslomieten staan al ver van te voren kwijlend en heel ongeduldig te wachten totdat de eerste winkel opengaat. Voor hun betekent dit namelijk niet gewoon boodschappen doen maar de zoveelste overwinning op ons de ‘ongelovigen’. (Pannenkoekenhuis,IJssalon, Italiaans- Grieks- Nederlands/Vlaams restaurant kan geen kwaad)

  4. Protesteer tegen elke ‘vreemde’ ‘winkel’ die in de buurt komt. Doe je dit niet dan zijn dat er na korte tijd al 5 of 6. Denk aan belwinkeltjes, ‘pizzeria’s, ‘koffiehuizen’ die na een paar weken of maanden opeens een ‘kapper’, ‘groenteman’ of ‘uitzendbureau’ zijn geworden (Gebruik hiervoor je eigen fantasie en mogelijkheden)

  (Het is niet voor niets dat ik sommige woordjes tussen aanhalingstekens zet want bij heel veel van die benamingen zoals pizzeria, dekt de vlag de lading niet. Ze hebben Italiaanse namen maar zijn gewoon turks of marokkaans)

  5. Sluit je aan bij een beweging of partij die protesteert tegen de islamisering.

  6. Protesteer tegen elke moskee start desnoods een handtekeningenactie. Buurtbewoners willen ook dat hun wijk leefbaar blijft (behalve de linksen uiteraard) dus je kan dan als argumenten aanvoeren: parkeeroverlast, criminaliteit/verloedering en intimidatie. Je zegt daarmee niks verkeerd want als er zo’n ‘gebedshuis’ verrijst dan gaat dit gepaard met deze drie verschijnselen.

  7. Koop geen aangepaste produkten van Haribo en Campina en Millner. Zij hebben hun snoep, melk, yoghurt, kaas, vla ijs al halal gemaakt.

  8. Stem alleen op een politieke partij die ook tegen de bouw van een moskee is.

  9. Spreek moslims aan als ze in hun eigen taaltje zitten te bellen, praten. Ze wonen niet in hun eigen land.

  10 Laat merken dat een hoofddoek, burka, burkini niet iets normaals is.

  Like

 41. een patriot zegt:

  Respect voor de initiatiefnemers in deze.
  Mooi ontwerp.
  Ik hoop dat er zo veel geplakt word dat de wegkijkers géén mogelijkheid meer hebben om nog langer weg te kijken.
  Iedereen moet weten wat ISlam is.
  Niemand kan dan nog zeggen: Ich habe es nicht gewusst.
  Vooral plakken bij Gemeentehuizen, politiebureaus, provinciehuizen en alle andere overheidsinstellingen.
  Ik plak mee.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   ….en plakken bij pinautomaten !

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Dat vind ik nu óók!

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Ik zal nog eens wat filmpjes van opsporing verzocht gaan bekijken maar volgens mij ziet de camera niet of ik iets opplak, b.v. naast de plaats waar je de pincode moet intoetsen. En dan nog, is het verboden om een sticker te plakken? Staat dat in de wet? Ik ben niet zo gauw bang te maken hoor, maar heb natuurlijk ook geen zin om uren in een politiebureau te zitten (om van de bekeuring nog maar te zwijgen) voor een STICKERTJE. Want ik weet voldoen “gevaarloze” plekken om te plakken maar dit leek mij gewoon leuk omdat er bij een pinautomaat heel veel klanten komen. Vooral die bij mij in de buurt, naast de AH.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zilvermeeuw, ik heb geen flauw idee of camera’s bij een pin automaten pas werken als je iets aanraakt of dat ze de hele tijd werken. Van iedereen die pint bij zo’n automaat, zijn beelden van. Anders kunnen ze geen filmpjes van fraude/pasjes diefstal laten zien.
    Ja, er komen veel mensen bij een pin automaat. Ik zou ‘m niet erop plakken.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peter beging in de vijfhoek en poelenburg.(moskee).

    Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Hallo Monalisa ja dat zou een goed idee zijn, niet alleen in de wijk ‘Poelenburg’ welke vergeven is van satellietschotels, maar heel Zaandam komt in aanmerking voor deze stickers. De wijk poelenburg ligt bijna 100 km van mijn huidige woonplaats en daardoor valt dit af, jammer vind het nog steeds een goed initiatief, maar ik zie het niet zitten om in ‘mijn’ buurt welke relatief weinig moslims wonen stickers te plakken en ik ga niet in mijn uppie naar Rotterdam in bepaalde wijken deze stickers plakken, dit moeten wat jongere mensen doen die heel wat vlotter ter been zijn als ik.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 dus jij woond ook niet meer is de Zaanstreek dat wist ik niet alle zaankanters vertrekken daar vandaan, er wonen velen zaankanters in mijn buurt.

    Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Vanaf 1972 tot 1985 was Rotterdam mijn woonplaats geworden, daar na ben ik verhuist naar een kleinere gemeente in de buurt van Rotterdam Monalisa. Heb nu eigenlijk niets meer te zoeken in Zaandam mijn ouders zijn in 2010 en 2011 overleden en voor de rest heb ik geen familie in Zaandam wonen, zij zijn allemaal verhuist naar verschillende randgemeentes.

    Groeten Monalisa.

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 ik wens je nog veel geluk in die kleine gemeente waar je woont.is beter dan een grote stad Gr Monalisa
    peter nog een mooie herinnering de oude gedemtegracht, dit is de nieuwegracht. Nog nooit gezien,en kom er niet meer.

    Like

 42. jowitteroos zegt:

  Webmaster n.a.v. de update, ik deel het constant rond op FB, kan ik meer doen op FB? mail me anders ff. Groetjes. 😉

  Like

 43. Dr.Kwast zegt:

  Wat doen we toch moeilijk. De ene stikker is de ander niet. Wij zijn allemaal voor Geert Wilders. (neem ik aan) Waarom dan niet een stikker voor Geert gemaakt? Een ieder weet dat Geert tegen de islam is, daar met volle energie zijn leven voor riskeert. Wat is mooier om hem te helpen en ons een over winning te verschaffen om hem nummer een te maken met een score boven de 75% van de kiezers. Daar kunnen ook wel wat argumenten bij gezet worden van tegen de mossels. Een vroeg begin is ook niet slecht. De msm zal als de verkiezingen beginnen hem zeker weer afbreken. Het inprenten om tegen de mossels te stemmen kan nooit te vroeg mee begonnen worden. Geert in een mega varkens hok, met wat hoofddoekjes als hulp om te voeren.

  Like

 44. Dr.Kwast zegt:

  Zilvermeeuw @

  Niet om je militair af te breken in zijn kunnen. Maar ooit heb ik ook zo’n beroepsmilitair ontmoet. Hij moest nog wat schuurwerk verrichten in de keuken. Er was een stuk muur geplaatst. Met een rol schuurpapier was hij op weg naar de keuken.

  Like

 45. Dr.Kwast zegt:

  Harry @

  Daarom halen mossels overtollig gereedschap bij de vrouw weg.

  Like

 46. Dr.Kwast zegt:

  De I van islam is het best door de mossel te vervangen die het hart van de gedode eet.

  Like

 47. vigilante zegt:

  Mooi plan!
  Is het mogelijk om TURBO lijm te gebruiken en/of van dat irritante stickermateriaal waar je wanhopig van word als het probeert te verwijderen?
  En plakken zal ik!

  Like

 48. Peter Rissing zegt:

  Goed nieuws van het Sticker-front.
  De inschrijvingen voor ‘plakkers’ blijven binnenkomen, vaak met een verhaaltje erbij, zoals:
  Mw. W. uit R’dam:
  Ik woon in ‘Zuid’ dus zo beetje in het oorlogsgebied, ik ken het tuig hier. Ik wil graag die dingen gaan plakken, maar ben 1m56 en mankeer echt van alles. Kan dus niet weg rennen als ik op de hielen wordt gezeten.
  Hr. B. uit Heeze:
  Peter, ik kan niet bij die demonstratie zijn, maar ik wil wel wat doen, niet alleen mijn ongenoegen uiten bij E.J., dus deze sticker-actie is een goed initiatief !
  Wij komen wekelijks door heel Nederland, België, Duitsland dus plakgelegenheid genoeg ! Zelf heb ik ook stickers bij mijn voordeur, om mensen wakker te schudden en om een reactie uit te lokken.
  Hr. S. uit Den Haag:
  Bedankt voor je actie, het geeft een hoop mensen steun ook al is het slechts een begin.
  En, ja ik wil graag zo veel mogelijk stickers plakken dus stuur maar op (kan eventueel verzendkosten betalen).
  Mw. V uit Utrecht
  Met provincie PVV contact gehad betreffende de Marokkaanse vlag tijdens dodenherdenking. De gemeente stond dat toe, omdat men de toentertijd de vernielende en ophitsende Marokkaanse jeugdbendes wilde bedaren met die Marokkaanse vlag. Nu was het wel rustig tijdens de dodenherdenking.
  Hr. W uit Eelde:
  Kom maar op met die handel. Zal ze zelfs bij Antidiscriminatieburo’s op de voordeur plakken…die lol gun ik ze ook wel ;).

  Maar, om al onze stickers kwijt te raken hebben we nog meer vrijwilliger nodig voor daden.
  Lees ook de update in rood boven aan deze pagina, het kost je al met al maar een paar uur om de boel in gang te brengen.
  Wie kent nog meer gegadigden voor de stickeractie of heeft een adres bestand dat we kunnen gebruiken, mail naar de webmaster.
  ‘All hands on deck’, geen sharia in Nederland, hoort zegt het voort.

  Like

 49. Pingback: Omdat we ’t zat zijn al dat oeverloos gezaag ! | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 50. Wil Pronk zegt:

  zijn die stikkers met een hand te plakken , als het niet lukt om het beschermlaagje er af te halen met een hand, hebben jullie niks aan mij, kom ook de deur al niet veel uit de laatste tijd, maar ben er wel voor in

  Like

 51. R.Kroonenberg zegt:

  als het me lukt, knip ik een tempex bootje van 20 cm lang en 2 cm dik, prik daar een dubbelgevouwen stukje elektriciteitsdraad doorheen als mast… plak daarop 2 stickers tegen elkaar en laat m’n bootje fijn rond het Binnenhof ( of daar in de buurt ) varen 😛

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   Prachtig idee, kan in elke vijver nagevolgd worden.
   (Wel de draad door het ‘bootje’ heen steken en daar aan de onderkant een oude moer ofzo hangen anders blaast ‘ie zo omver.)

   Like

   • R.Kroonenberg zegt:

    dank @ Peter….dit ga ik hier thuis uitgebreid uitproberen….is de afmeting van de sticker al bekend ?

    Like

 52. delamontagne zegt:

  Jullie in Nederland hebben blijkbaar het goede voorbeeld gegeven. Nu ook in Frankrijk:

  UDCC komt met het eerste Nationale Initiatief: anti-sharia; Parijs, Bordeaux, Tahiti en spoedig overal in Frankrijk………….https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4ycspsQS1bY#t=29
  …………..
  Wees niet langer slachtoffer , DOE IETS.
  Wie of wat je ook bent, U kunt ons helpen en U bij ons aansluiten

  Like

 53. delamontagne zegt:

  De moslimisering van Engleland in een………….table:

  Like

 54. Pingback: Identitair Verzet Sticker Aktie! | Voice in the Desert

 55. Burgers uit plaatst Kobuleti in Georgië laten het niet toestaan, ​​dat in hun plaats moslims gaan bouwen madrassa/islamitishe school….http://srbinaokup.info/wp-content/uploads/2014/09/prase.jpg…………………https://www.youtube.com/watch?v=o6J8Ka-0pPI

  Like

 56. cat zegt:

  Wilders sticker

  Like

 57. Stella zegt:

  Wat een onzin, ik woon in new zealand en spreek engels, waar het nodig is, maar ik spreek gewoon nederlands met mijn man. Niemand stoort zich daar aan. Chinezen spreken chinees met elkaar, russen rusisch, zo gaat dat hier.

  Like

 58. Met afschuw neem ik afstand van deze ziekelijke islam verheerlijking in opdracht van regering Rutte Asscher https://www.facebook.com/video.php?v=348427975324557

  Like

 59. Jan zegt:

  Megyn Kelly Explodes at Muslim Guest over Ayaan Hirsi Ali Speech

  Like

 60. Pingback: Pamela Geller en “JIHAD-BEWUSTWORDING” | E.J. Bron

 61. Pingback: Geen sharia hier ! | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 62. Pingback: Tja, mijnheer Pechtold | E.J. Bron

 63. dutchess43 zegt:

  De eerste anti-sharia bootjes varen al…..
  En van mijn pakketje is de helft al weggeplakt, op geldautomaten, op supermarkten en lantaarnpalen….
  Sticker is tè lief, lees ik hier, maar men moet èrgens beginnen.

  Like

 64. dutchess43 zegt:

  Ik probeerde een foto hier te plakken webmaster, maar lukte blijkbaar niet.
  Men kan ook deze link proberen.
  http://jasterke.wordpress.com/2014/09/26/23158/

  Like

 65. dutchess43 zegt:

  [IMG]http://i1306.photobucket.com/albums/s566/openeyes1943/GEBRUIKER-PC/Pictures/BanIslamArtwork_zps61f7af50.gif[/IMG]

  Like

 66. Peter Rissing zegt:

  Mooie kiek Dutchess, meer van zulke ideeën zijn van harte welkom.
  Wie was het nu ook al weer die die dingen in de Hofvijver zou laten varen ?
  Een foto daarvan zou prachtig zijn.

  Like

 67. dutchess43 zegt:

  Daar komt vanavond wat meer nieuws over, hoop tenminste dat er een foto van gemaakt kan worden.

  Like

 68. Ivm verspreiden FB en Twitter is dit een beetje wat je bedoelde Bert Bron?

  Uiteraard doe ik mee met stickers plakken, ik zal ze zo bij je bestellen,
  ook al besef ik dat ik hier nog steeds ‘bevoorrecht’ leef met wat landbouwgeluiden die te verkiezen zijn boven die sharia idioten…
  maar er zijn vast genoeg plekken waar deze stickers geplakt kunnen worden want ook in België is nog steeds de moslimONTKENNING èn BEVOORDELING een feit!

  @geertwilderspvv Ons 1e bootje ging vandaag te water houzee jippeejeeh ho-ho je komt ze straks bij duizenden tegen http://jasterke.wordpress.com/2014/09/26/23158/

  @geertwilderspvv om datte we toffe jongens zijn en zo
  rust er op onze waarschuwing vast veel zegen want er stroomt https://ejbron.wordpress.com/2014/09/11/anti-islam-sticker-actie/

  @geertwilderspvv voldoende water door de Rijn,dus doe mee met onze actie: Hier geen Sharia,want onze eigen Wetgeving komt die noodzaak na!!

  @geertwilderspvv De anti-sharia stickers zijn klaar en onderweg! http://wp.me/p1O7aM-iEs via @wordpressdotcom

  @geertwilderspvv DOE MEE MET DE ANTI-SHARIA STICKER ACTIE! (+ update)MAIL bron.contact@gmail.com
  http://wp.me/p1O7aM-ilm via @wordpressdotcom

  @geertwilderspvv Ben niet langer slachtoffer!DOE IETS!Wie of wat je ook bent,U kunt ons helpen sluit U bij ons aan https://ejbron.wordpress.com/2014/09/11/anti-islam-sticker-actie/#comment-231785

  @geertwilderspvv Hoe stickers te bestellen n wàt zijn de kosten? Mail:pr@deduno.com Ook zelf te downloaden http://www.facebook.com EJBron

  @geertwilderspvv @MLP_officiel Frans UDCC 1e Nat.ANTIsharia aktie Parijs Bordeaux,Tahiti spoedig overal in Frankrijk https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4ycspsQS1bY#t=29

  Like

 69. @geertwilderspvv GEWELDIG dit BOOTJE in de HOFVIJVER FOTO GEEN SHARIA HIER:Jasterke houdt woord! http://wp.me/p1O7aM-iFy via @wordpressdotcom

  Like

 70. @geertwilderspvv OOK IN AMERIKA start v Anti-islam campagne in de straten van New York http://wp.me/p1O7aM-iDx via @wordpressdotcom

  Like

 71. Pingback: ISIS wint terrein in Irak, Syrië en Zweden met behulp van linkse politici | E.J. Bron

 72. Pingback: De “religie van de vrede” in Scandinavië | E.J. Bron

 73. Pingback: Sweden Revisited | E.J. Bron

 74. Pingback: De islamitische parallelwereld en Abraham van Ojik | E.J. Bron

 75. Pingback: Vervolg anti-sharia stickeractie | E.J. Bron

 76. Pingback: Vervolg anti-sharia stickeractie | Identitair Verzet Limburg & Peter de Realist Verzetsstrijders

 77. Richard Meert zegt:

  Over al dat sticker gedoe kan ik maar 1 ding zeggen >>>maak een sticker ‘Iederéén gelijk’.
  Ondertussen zoek ik wel een sticker ‘I have no problem with god, it’s his fanclubs i don’t like’ .
  In de 8 de en 13 de eeuw hebben moslims al Europa proberen te veroveren.
  En nu weer hé.

  Zwarte piet…als je op Youtube naar Aalst (België) carnavalstoet 2017 kijkt.
  Dan zal je een paar zwarte Sint-Maarten (bij ons geen Sint Niklaas) zien, op zoek naar een witte piet.
  Of een Sint Maarten met vrouwen als piet.
  Wij lachen er mee, en voor de rest kunnen ze de pot op.

  Dat de donkerkleurige in Afrika en Zuiden USA niet bij de blanken mochten, heeft niets met racisme te maken, maar bescherming van blanken vrouwen en kinderen tegen donkergkleurige verkrachters en pedeofielen.

  We zijn geen racisten >>>zij maken ons racisten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s