De immigratieramp: deel 3

Screenshot 2

Een argument voor de massa-immigratie is dat “we allochtonen nodig hebben in de Zorg”. Echter, de animo van moslims om in de zorg te werken is miniem. Dat heeft te maken met de kans op lichamelijk contact ( zeker met de kafirs), of de mogelijkheid  van roddels als een moslima na een late dienst alleen over straat moet. Bij sommige  allochtone groepen geniet een beroep in de Zorg maar weinig aanzien, zegt directeur  Luuk Hammecher van Transvorm, het Brabantse centrale informatiepunt voor werken en leren in de Zorg.

Beroepsvereniging Verpleegkundigen en Verzorgenden (V &VN) stelt: “Als moslim-verpleegkundigen bezwaar hebben tegen het wassen van de billen van mannelijke patiënten, moeten ze zich afvragen of ze GESCHIKT zijn voor het werk in de Zorgsector”. Ook op andere manieren kampt de zorg met de ISLAMISERING. Vrouwen (moslima’s) die behandeling door mannelijke artsen weigeren, moslima’s  die niet door mannelijke broeders  willen worden gewassen, islamitische OUDEREN  die van de koks in hun verzorgingshuis  HALAL VOEDSEL EISEN, medewerkers van de Thuiszorg, die een tolk moeten meenemen, omdat de patiënt/cliënt  slechts het Turks of Arabisch beheerst.

Allochtonen zijn oververtegenwoordigd als het gaat om WANBETALING  voor de Zorgverzekeringswet: drie keer zo vaak . Van de nieuwe WANBETALERS is zelfs 40% ALLOCHTOON! In maart 2005 stelt minister Hoogervorst van Volksgezondheid dat “met name moslims op religieuze gronden weigeren hun organen af te staan, maar DIE WEL WILLEN ONTVANGEN als ZIJ ziek zijn. Dat wringt. Het gaat niet om een incidentele moslim, maar om een substantiële groep MOSLIMS! De ramadan leidt tot een forse stijging van het aantal ziekmeldingen. Op de eerste dag van de islamitische vastenmaand verdubbelt meteen het aantal ziekmeldingen van/door werkgevers bij de verzuimcontroleur VCC Groep.

Wordt vervolgd.

(Lees hier deel 1 en hier deel 2 van “De immigratieramp”)

Bron:  “ De schijn-élite van de valse munters”.
Auteur: Martin Bosma
(h/t Tom Hendrix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op De immigratieramp: deel 3

 1. Charles Martel zegt:

  Nieuw is dit niet; alleen wordt het steeds opnieuw onder de zo geliefde sluier verstopt. Overigens, bloed is onrein. Wat wil je dan in de zorgsector (tenzij een ‘leidinggevende’ functie waar je je handen niet hoeft vuil te maken)?

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  In plaats van de eigen bevolking aan te zetten tot grootse daden importeert men liever kostenposten die onze cultuur willen vernietigen. De grootste fout van dit millenium. En gewoon stug blijven doorgaan. Wie doordenkt weet hoe dit gaat eindigen.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Liever thuis creperen in bed, dan in de zorg een votkop aan m’n bed !!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Zou ook wat wezen zeg. Komt er zo’n bebaarde kerel met ze jurk aan je even helpen.
  Zo van, goedemorgen meneer, zal ik u eens even lekker scheren. Oh, u scheert zich nog ouderwets met een mes. Geen probleem hoor. Ben ik wel gewend.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Laat maar lekker verder
  lopen totdat de pot leeg is !
  Het kan ook wel zijn dat hij
  bereits leeg is !
  Maar ja die smerige linkse
  verkwanselaars spelen ja
  graag verstoppertje !

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Best mogelijk, dat moslims minder geschikt zijn voor een baan in de (zieken)zorg: Dat komt helemaal overeen met hun cultuur.
  Ga maar na: In ziekenhuizen in het Midden-Oosten is het eigenlijk de gewoonte dat de patiënten door hun FAMILIE verzorgd worden, die ze elke dag eten komt brengen en zich, wie weet, ook wel bekommert om hun verschoning en dergelijke.
  Volgens mij is de intensieve zorg door verplegers/verpleegsters zoals wij die hier kennen daar totaal niet gebruikelijk. En dat heeft logischerwijze dan tevens te maken met islamitische scrupules zoals bovengenoemde.

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Willen zeker alleen maar baas zijn?.

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  In principe kunnen moslims geen gebruik maken van donor-organen. Er is een regeltje in hun boekje die het gebruiken van vlees van een vlees-eter niet toestaat. Dat geldt ook voor de organen dus. Mensen zijn in het algemeen vlees-eters, dus een moslim mag niets van dat vlees gebruiken. Dit regeltje in hun boekje was feitelijk bedoeld om er voor te zorgen dat honden, katten, varkens en leeuwen niet gegeten mochten worden. Vlees-eters kunnen makkelijk voor zorgen dat bepaalde ziekten worden overgebracht, in de basis was het ergens wel gezond verstand. Moslims mogen ook geen bloedtransfusie, net als joden en Jehova’s Getuigen, is niet meer relevant omdat er tegenwoordig heel goed kunstbloed is en het bloed van de bloedbank voornamelijk gebuikt wordt door de farmaceutische industrie om bepaalde stoffen te winnen.

  Overigens mag de moslim van zijn geloof ook het merendeel van de medicijnen in Nederland niet gebruiken, soms wordt als vloeistof om stoffen in op te lossen alcohol gebruikt, soms wordt pectine gebruikt om de poeders een jasje te geven zodat ze als pil kunnen worden ingenomen. Dan blijven er feitelijk alleen de zetpillen over omdat deze slechts een oplosbaar vettig laagje gebruiken als medium.

  Nee, als er een god is dan weten we wel wie zijn/haar uitverkoren volk is en dan weten we ook wie nu al in het verdomhoekje zitten. Ik begin steeds meer de indruk te krijgen dat Allah de naam is van de eeuwige tegenstander van God de Vader! En dat binnenkort de dienaren van het kwaad (moslims) in een allesovertreffende slag zullen worden verslagen (de eindstrijd dus) en dat de wereld als de islam verslagen is eindelijk in vrede kan leven. (zouden ze dit bij Xander Nieuws ook weten?)(grapje)

  Like

 9. Ekster zegt:

  Laat ze maar lekker dood gaan als ze moeilijk beginnen te doen over mannelijke dokters, onrein bloed of weet ik wat voor andere waandenkbeelden. We hoeven gvd toch niet ons hele bestaan te veranderen om een stel achterlijke idioten tevreden te stellen? Als ik in de zorg zou werken zou ik het wel weten… ga maar dood, opgeruimd staat netjes.

  Like

 10. Pingback: De immigratieramp: deel 4 | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s