Nogmaals Zweden. . .

Screenshot 19

(Vertaling: delamontagne)

Iedere week komen er 2000  vluchtelingen in Zweden aan. Kosten: 15 miljard euro. Als Zweden al wordt geprezen om zijn genereuze politiek wat asielzoekers betreft, het record aantal asielzoekers trekt een zware wissel op de algemene middelen en dit voedt het debat. Geen enkel ander land in Europa heeft meer verblijfsvergunningen verleend aan vluchtelingen dan Zweden vorig jaar. Het Scandinavische land verwacht dit jaar meer dan 80.000 nieuwe vluchtelingen, wat niet eerder  vertoond is sinds het conflict  “Joegoslavië” begin jaren-90.

Omdat ze geconfronteerd wordt met een nieuwe toestroom aan vluchtelingen uit de conflictgebieden Syrië en Somalië heeft het agentschap voor de immigratie in juli opnieuw een bedrag van 48 miljard Kronen ( 5,2 miljard euro ) gevraagd, bovenop het bedrag van 91 miljard Kronen 9,9 miljard euro ) dat al was gebudgetteerd voor de komende 4 jaar. Omdat de opvangcentra volledig vol zitten, moet het agentschap hotels, jeugdherbergen en vakantieparken afhuren om de meer dan 2000 mensen, die iedere week aankomen, onder te brengen.

Screenshot 22

Bron:
www.lexpress.fr

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Nogmaals Zweden. . .

 1. Sjaak zegt:

  En een deel daarvan ook uit Nigeria !
  Fideraldada de Ebola is da,da da !
  ————————————————–
  Stewardessen doodsbang voor ebola

  Cabinepersoneel van luchtvaartmaatschappij KLM
  maakt zich grote zorgen om de gevaren van het
  dodelijke ebolavirus.
  Dat meldt het Algemeen Dagblad.
  Een KLM-stewardess vertelt tegenover de krant:
  “Mijn collega’s begrijpen er niets van dat we nog
  steeds op West-Afrika vliegen en mensen vervoeren
  vanuit ebola-landen.”
  Vooralsnog overweegt KLM niet te stoppen met
  vluchten op Nigeria. Wel wordt er contact gehouden
  de Amerikaanse Centers for Disease Control and
  Prevention, de Wereldgezondheidsorganisatie en
  in Nederland met het RIVM en de GGD, zegt een
  woordvoerder van de maatschappij in een reactie.
  “We zijn altijd alert.”
  Eerder riep de Franse vakbond CGT al op dat
  cabinemedewerkers van Air France, de
  van KLM, zouden moeten weigeren nog langer op
  Afrikaanse bestemmingen te vliegen waar ebola heerst.

  Like

  • Anneke zegt:

   De Ebola bacteriën moeten vlot, in turbo-tempo over de planeet verspreid worden. Hoe meer zieken, hoe meer doden….Hoe BETER voor de overheden, zij willen de gehele planeet voor zichzelf. Een sluipende genocide dus, héél goed te vergelijken met de Aids-ellende. Trouwens de gevaccineerde kankercellen hebben ook al ‘goed’ werk afgeleverd voor de globale overheden. Noem de jaren vanaf plusminus 1945 het groeiende kankercellen-tijdperk. Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig in zijn -, of haar familie wel een paar kankerpatiënten. Embryo’s zijn eveneens belaagd door die alles-vretende cellen !!! Hoe is dat nu toch mogelijk ????…Haal het antwoord maar bij Roel Coutje en zijn handlangers van het RIVM.

   Like

  • Jade zegt:

   Peins peins, een rottend ebola-lijk bij de ingang van
   het Binnenhof en Brussel moet toch te doen zijn…

   Like

   • Cathja zegt:

    Toch maar liever niet, @ Jade! Er zouden ook veel onschuldigen het loodje gaan leggen!

    Like

   • Jade zegt:

    Dat gaat toch wel gebeuren, Cathja…
    KLM blijft maar doorgaan met vluchten op die landen.
    En ze blijven maar slepen met verdachte gevallen.

    Like

 2. Ekster zegt:

  Zweden zijn IDIOTEN!!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Assalaamuallaikum Zweden!De eerste moslim land in Europa, als de Zweden het zonder morren weggeven.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Goodbye….met het rijke ijskoude Zweedland. “Te lang, veel te lang totaal los van de Waarheid”.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ach, wat ruimte betreft kunnen ze nog wel even vooruit, want (uit mijn hoofd gezegd) is Zweden wel 22x zo groot als Nederland. Maar omdat ze enorm veel ongeschoolden en analfabeten ‘in huis halen’, zullen die paar miljoen Zweden die werken moeten opdraaien voor de steeds groter wordende groep niet-werkenden, oftewel zij die permanent vakantie vieren.
  De kruik gaat net zolang te water tot hij barst. Er komt een keer een punt van inkeer, maar dan is het véél te laat en is er niks meer te redden. Uitzetten zullen ze niet doen, want stel je voor dat ze lelijke dingen over je gaan zeggen. Dat ze je een racist zullen vinden!!
  Het is verder niet te hopen dat al die ‘nieuwe Zweden’ enge ziektes meenemen als souvenir, want dan heeft Europa er nóg een enorm probleem bij! Ziektes houden zich namelijk niet aan landsgrenzen!

  Eigenlijk is het dom volk, die Zweden! Alles stroomt maar binnen, en de deuren staan wijder open dan ooit. Wacht maar Zweden, het duurt echt niet zo lang en dan zijn jullie in de minderheid. Dan worden jullie slaven van die opvreters die jullie zélf hebben binnen gehaald!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Daar zijn ze al op voorbereid, @Cathja. Een Zweedse regeringsfunctionaris heeft gezegd:

   “Als we nu aardig voor de moslims zijn, zullen zij ook aardig voor ons zijn, als wij de minderheid vormen”.

   Het linkse denken maakt inderdaad knettergek ….. ik hoop niet dat het mij in het verleden teveel heeft beïnvloed. 😉

   Like

 6. de 13de imam zegt:

  We mogen hopen dat de situatie in Zweden heel snel dermate uit de klauwen giert dat de rest van Europa eens wakker wordt. Dan is het voor Zweden wel te laat, goodbye Sweden!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Deze nieuwe Zweedse vlag, dekt beter de lading !!! 🙂

  Like

 8. D.DAY zegt:

  De zgn. vluchtelingen zijn al decennialang een plaag voor de Westerse samenleving. Nu is de kans groot dat ze een tweede plaag veroorzaken: nl. de verspreiding van het ebola-virus. Maar het antwoord van de autoriteiten luidt: “Geen gevaar, we zijn altijd alert”. Nou, dat kunnen we alleen maar hopen, maar beter is het zekere voor het onzekere te nemen en ze niet meer toe te laten.

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Arme Zweden, rust in vrede .

  Like

  • required zegt:

   Waarom medelijden hebben? Al sinds ik jong was hoorde ik elke vier jaar op het nieuws dat de “progressieven” met flinke overmacht de verkiezingen hadden gewonnen. Elke vier jaar was er wel weer een “record” en het was zulk nieuws dat werd gebracht alsof het een wereldwonder was.

   Mooi toch dat ze allemaal naar Zweden willen? Ik heb redelijk wat ervaring met wat er in Zweden gebeurt, het is er allemaal nog 1000x erger dan bij ons. Wees nou maar blij dat je in Nederland woont!!! Je moet ook nog rekening houden met andere groengraszoekers zoals Aziaten, oost-europeanen en zuidamerikanen die massaal naar Zweden komen omdat de staat alles betaalt. Zweedse gezinnen zijn koploper met adoptie van andere nationaliteiten waar je je vraagtekens bij zet. Alle nationaliteiten had ik zo wel eens een keer gezien, Taiwanees, mexicaan, indonees, libanees…Zo had ik een keer een gezin gesproken met een geadpoteerde Chileense ameriandiaan en je vraagt je af waarom dat nodig is, maar enfin die Chileense was echt moddervet en vertelde me over wat ze geweldig vond aan haar nieuwe thuisland en dat waren vooral gratis studeren, geweldige zorg, de riante zwangerschapsverloven. Op liefde voor zweedse gerechten en de zweedse natuur kon je lang wachten mits je daar specifiek naar vroeg, en misschien dan zelfs nog niet. Het zal toch eerlijk gezegd wel lachen worden als Zweden net zo failliet gaat als IJsland en dat hun kroon nog maar 1/16de waard is kunnen we er eindelijk eens een keer goedkoop naar toe, wedden dat ze dan ineens wel euro’s willen??..overigens gaat het er overal zo aan toe, zelfs in Finland van hetzelfde laken een pak.

   waarom medelijden hebben?

   Like

 10. Johan zegt:

  Wat in Zweden gebeurt, is etnische zelfmoord op termijn.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Die hele immigratie is inderdaad de schuld van links, wat hopen zij ermee te bereiken, stemmen? Dat zijn dan wel erge dure stemmen waaraan zijzelf ook moeten bijdragen. Is de haat van links voor eigen bevolking dan zo groot dat zij de eigen bevolking laten opdraaien voor alle kosten die de immigranten teweeg brengen, dat zij die vreemden aan alles te gemoed komen zonder er iets tegenover te stellen. Als ik iemand in huis neem eis ik dat zij mee betalen aan alles wat mijn huis te bieden heeft. Ik weet hier alles van, had eerder een woninginrichting winkel, al die Turken, Marokkanen konden alles maar uitzoeken wat zij wilden, de rekening naar de gemeente, verschrikkelijk toch? Ik ben een keer naar de gemeente gegaan om te vragen hoe dit nu zat, moeten wij burgers opdraaien voor de kosten van die vreemdelingen, en waarom? Omdat ze zelf geen geld hebben, ik: er zijn hier genoeg mensen die ook geen geld hebben, krijgen die ook een complete nieuwe inrichting? Antwoord nee, want die mensen wonen al, die krijgen een gewone uitkering, ik kan nog wel een tijdje doorschrijven, doodziek word ik hier van.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Avidia: 03.21. uur. Avidia de ellende is inderdaad begonnen door de RODEN! Het was Joop den Uyl, die voor – nota bene- Turkse – en Marokkaanse “gastarbeiders”, de poort wijd opende, en deze ALLEMAAL TOESTOND IN NEDERLAND te blijven. Wat, ze mochten hun hele familie- vrouw en kinderen – ook laten overkomen! Daarna kwam het smerige VERRAAD met DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, waaraan ook de VVD,D66 en het CDA mee instemden. En dat was in 1975! Daarna kwamen er nog veel meer van deze mensen binnen, en ook de NVO/NCW- de werkgevers- stonden daar 100% achter! Goedkope arbeidskrachten, dat WAS HUN DRIJFVEER! En zie waar we nu gekomen zijn! NEDERLAND NAAR DE VERDOMMENIS GEHOLPEN!

   Like

 12. Jade zegt:

  Gezien de ontwikkelingen in Zweden, zal het wel niet lang
  meer duren voordat de pleuris in heel Europa uitbreekt…
  Enfin, we gaan het zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s