Opa Opstelten en de jihadstrijders van IS

Screenshot 17

(Door: Erik60)

Beste lezers, neem eerst een straffe bak koffie want ik ga jullie een sprookje vertellen over een opa die in weggeefland minister van Justitie en Veiligheid is, in ‘het weg met ons’ kabinet van rubberen Robbie (Mark Rutte). En neen, ik ga niet beginnen met er was eens….. Ik ga beginnen met er is nu….

Ja, er is momenteel een opa die heel lief is voor zijn kleinkinderen, maar tevens een heel belangrijke functie bekleed in ‘het weg met ons’ kabinet van rubberen Robbie en de goedmenschen. Deze opa leeft in weggeefland. Weggeefland is een mooi land waar het goed leven is en waar de mensen lief en leed met elkaar delen. Weggeefland is zo´n goed land dat de bevolking van dat land jarenlang geen kwaad zag in de boze grote mannen met hun lange baarden en hun soepjurken die massaal naar weggeefland kwamen om een nieuw en veilig leven te leven. De mensen van weggeefland ontvingen hen met open armen. Deze nieuwelingen kregen alles wat hun hartje begeert en krijgen nog steeds alles wat hun hartje begeert. Deze grote boze mannen met hun lange baarden lieten snel hun familie overkomen. Hun vrouwen, verpakt in een linnen doos, voelen zich hier als een vis in het water als zij met hun talrijke kroost waggelend over straat lopen. De verbaasde blikken van de bevolking van weggeefland deert hen niet. Niemand kan trouwens in de doos kijken. En met de komst van de lange baarden en de linnen dozen volgde hun “godsdienst” in hun kielzog. Deze “godsdienst” is niet alleen slecht voor vrouwen, maar is ook de brave bevolking van weggeefland slecht gezind. Deze “godsdienst” heeft een profeet die moord en doodslag predikte  op ongelovigen en dit ook in zijn sprookjesboek zette. Elke ongelovige moet de aarde verlaten, behalve jonge meisjes natuurlijk.

Nu willen die boze mannen met lange baarden en de vrouwen in de linnen dozen naar het land van hun profeet verhuizen, omdat de aanhangers van hun godsdienst iedere anders gelovige onthoofd hebben. In dit nieuwe vroegmiddeleeuwse land hoeven ze de mooie blonde kort gerokte vrouwen niet meer te aanschouwen. In dit nieuwe land loop iedere vrouw in een linnen doos en de vrouw die dat niet doet, mag door iedere man met een jurk aan en een lange baard als seksslavin gebruikt worden. Na heel lang wegkijken zijn opa, rubberen Robbie en de rest van ‘het weg met ons’ kabinet samengekomen om iets aan de leegloop van weggeefland te doen. Want hun geliefde vrienden, die graag naar het nieuwe land willen verhuizen, willen zij niet kwijt. Daarom heeft opa hen verboden om weggeefland te verlaten. In samenspraak met ‘het weg met ons’ kabinet en een kleine minderheid goedmenschen hebben zij besloten om deze mensen goed op te vangen en hen te helpen met meer geld. Ook de koppensnellers van het nieuwe land zijn in weggeefland welkom. Zij krijgen ook meer geld en langs alle kanten hulp om het koppensnellen af te leren. Indien ze willen, krijgen ze zelfs een blonde vrouw waar zij hun lusten op kunnen botvieren en die zij zoveel kunnen slaan als ze willen. Want zij zien de vrouwen van weggeefland toch maar als sletten. Bovendien is het leven van een koppensneller meer waard dan het leven van een oorspronkelijke inwoner van weggeefland.

Maar opa heeft nu wel een probleem; opa heeft geen centen om dat allemaal te betalen. Daarom laat hij rubberen Robbie en ‘het weg met ons’ kabinet nog eens samenkomen om dit uitzinnig zware probleem op te lossen. Maar de oplossing kwam er even snel als een duivel uit een doosje. Rubberen Robbie had namelijk een uitstekend idee. Hij stelde voor om het geld bij onze ouderen te gaan halen. Rubberen Robbie stelt voor om de ouderen van weggeef-and te korten op hun pensioen, minder geld te geven voor het medicijngebruik en hen hun het recht op douchen te ontzeggen. Deze voorstellen worden door ‘het weg met ons’ kabinet op luid applaus onthaald. Nu de ouderen niet meer kunnen werken, zijn zij een last voor het land. Daarom besluit ‘het weg met ons’ kabinet de ouderen een handje te helpen om zo snel mogelijk weggeefland te verruilen voor de hemel, waar rijstpap in overvloed is. En zo kan opa Opstelten weer met gerust hart een mooie verhaaltje aan zijn kleinkinderen vertellen. Slaap zacht mensen van weggeefland: opa Opstelten waakt over jullie.

Screenshot 18

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islamisering, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Opa Opstelten en de jihadstrijders van IS

 1. Wesley zegt:

  Het begint er op te lijken dat ook deze opa Opstelten in het zaaltje zat, waar kinderen werden verkracht en vermoord. Evenals zoveel bekende Nederlandse politici. Het zou mij niet verbazen dat ook hij wordt gechanteerd. Zie de getuigen verklaringen van het Internationale Gerechtshof in Brussel (ITCCS). Wat daar aan getuigen verklaringen passeert doet je de haren te berge rijzen!

  Like

  • Anneke zegt:

   Is men géén Vrijmetselaar, dan komt men de politieke business niet binnen. Iedere politici, groots zakenman, hoog gepromoveerde prof.,drs…mr….. is een trol van de NWO-garde. “Een Welgeleerde NWO-specialist….waaronder tevens vele Weledel zeer geleerden. De adel behoort evemeems tot deze gifadder-groep. Met ons koningshuis voorop”. De demonische zotten die het heft strak in handen houden. “Nou ja; strak….Ze worden toch slordiger. Vallen vaker, als VERDORD blaadje van de verzuurde boom. De hechte warme (a)-sociale banden onder deze leugenaars zijn vlot aan het AFKOELEN”. Ze zijn al tijden niet meer zo close. Concurrentie heerst NU enorm in de NWO-sector!!! Ook zij zijn massaal gaan fuseren, met mede-verwanten. Kan beter zeggen: HANDLANGERS en…kunnen elkaars bloed wel drinken. “Nou, veel gifdrank GENOT zure ZOT”.

   Like

  • Leo zegt:

   @ wesley
   Heeft er kennelijk 1 uit de school geklapt op 9 september j.l
   http://www.itccs.org
   Dutch Royalty, Notables, accuses of child killing. – Ook Rutje zn naam wordt genoemd.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  En de moraal van deze geschiedenis ?

  Komt de linkse vaderlandsverraders aangeslopen !
  Zie je eerst de moslimkont waar ze zijn ingekropen !
  Totdat door hun schuld de dag aanbreekt !
  Dat niet de islaam maar Smith & Wesson preekt !

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Ik stel voor dat we OPA zo snel mogelijk WEGGEVEN.
  En rubberen robbie mag met hem mee.
  Laat ze maar in het Midden Oosten uitstappen.
  Wat zal dat opluchten.
  En het kan me niks schelen als de volgende baas van het kabinet peroxide-haren heeft.
  wat zullen de haat-baarden en linnen dozen dan hard lopen om weg te komen.

  Like

  • Driek zegt:

   Het begint nu toch echt tijd te worden dat Geert Wilders de baas van Nederland wordt. Wat zullen we dan een ruimte hebben. Geen woningnood meer. We hebben geld voor zieken en bejaarden. Bijna twee miljoen mohammedaanse klootzakken minder. Wat zal Nederland een blij land worden.

   Like

   • Kunnen we eindelijk weer de ramen openen en de touwtjes uit de brievenbus!Eindelijk weer pinnen zonder je hond mee te moeten nemen!Eindelijk……ach,ik zou nog wel een uurtje kunnen vullen!

    Like

   • bigljohn zegt:

    Ik zou dat ook wel willen Driek. Maar hoe komt de PVV aan 75 of meer Kamerzetels ? Ik zie het niet vlug, of zelfs nooit gebeuren.

    Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Je zou willen dat dit sprookje niet waar was. Maar helaas. Echter in maart 2015 komen er verkiezingen (indirect via Provinciale Staten) voor de Eerste Kamer. Zaak is om de kiezers voor die tijd wakker te krijgen. En te kiezen voor een partij, die het wel voor alle Nederlanders opneemt.

  Ik blijf PVV stemmen.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Decennialang wordt de autochtone bevolking GE-DIS-CRI-MI-NEERD, door de overheid van Weggeef-land!!! Deze discriminatie is jaren vrijwel onmerkbaar geweest, men had het toch zo goed. Nederland was zo welvarend, de bevolking zo goed geschoold….”Wat wilden we nog meer, klagen was géén noodzaak. Want men HAD het toch zo goed”. In de vroege jaren-80 ging het in een sneller tempo bergafwaarts. Een fikse werkloosheid, specifiek in de onderwijs-sector en de verpleegkundigen stonden eveneens aan de rand van de samenleving. “Net klaar met de opleiding en men kon vrijwel direct de BEDEL-functie aannemen”!!! De dienstverlenende beroepsgroep telde NIET MEE. Deze sector was immers niet economisch interessant !!! ! !!! Daar zaten géén zakenmensen, die bekwaam waren in fraude- en corruptie-business !!! Heel frustrerend allemaal, maar NOG frustrerender….de situatie op de arbeidsmarkt is feitelijk alleen maar MEER VERSLECHTERD. Tijden van loze beloften, wat zijn wij autochtonen toch geduldig geweest…”Nee; radicaal gehersenspoeld door de reguliere media!!! Hun ontvingen al tijden een financiële beloning voor het RIJKELIJK verkondigen van de LEUGEN. Ofwel HANDLANGERS van de NL R…overheid. Wij autochtonen werden overal van beschuldigd; zwart gemaakt!!!
  Wij zouden ‘het vuile werk’ op de arbeidsmarkt niet (meer) willen uitvoeren. We zouden arrogant zijn geworden, door de succesvolle studies en goede inkomens. Vandaar de massale invoer van de haatbaarden, met hun liefjes en nazaten!!! MAAR NU zit Weggeefland met intens rotte vruchten ‘in d’r maag’. “Vergiftigd door het KWAAD….vol HAAT richting het eigen vlees en bloed. Komt het ooit nog goed met Weggeefland???? Dàt is onbeantwoorde de vraag, van vandaag”!!!

  Like

 6. Giny zegt:

  Kreeg even de slappe lach, maar dat was eigenlijk meer van de waarheid die klinkt als een klok!
  Je zal zo’n opa hebben die van die vreselijke dingen verteld!
  En dan oompje Mark, die kinderen hebben toch voor de rest van hun leven een trauma!!!

  Like

 7. BertG. zegt:

  Maak het al die bejaarde maar wijs die traditie getrouw nog steeds stemmen op de PVDA, CDA of VVD.
  Je zou dit moeten flyeren in en rond bejaarden huizen. Misschien snappen ze het dan als je het op deze wijze uitlegt. Want erg bijster komen ze niet over bij mij wanneer je nog steeds op 1 van deze partijen blijft stemmen.
  Ze werken mee aan hun eigen ondergang en ze hebben het nog steeds niet door.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Prima artikel Erik60! Chapeau!

  Like

 9. Laten we deze ‘rubberen robbie’ wegcatapulten…

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik zeg nogmaals, het is nog nooit zo simpel geweest. Iedere Moslem, beginnend met degenen die in haatbaarden en kopvodden rondlopen, moet worden ondervraagd of hij ISIS steunt, en als het antwoord Nee is moet hij dat bewijzen dmv. op de ISIS vlag te spuwen, er zijn voeten mee te vegen, en hem vervolgens te verbranden met plaatsing op Youtube en social media in de Burn the ISIS Flag Challenge. Indien niet gewillig OF ja antwoord, uitzetten naar ISIS gebied met hele familie, OPGEROT STAAT NETJES.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  EN HIER DE GROTE BELOFTES MET HET
  OPRUIMEN VAN DE GEITENNEUKERS !

  Televaag !
  Laatste verdachte ‘jihadganger’ Huizen vrij !

  De laatste vermoedelijke jihadganger uit Huizen
  komt donderdag vrij uit voorarrest. Dat heeft de
  rechter-commissaris in Lelystad donderdag besloten,
  meldt de advocaat van deze Mourad M.,
  Michiel Pestman. ( KRIJG DE PEST MAN ! )
  De rechtbank bevestigt dit.

  Like

 12. Jean zegt:

  Wie voor islam is dadelijk naar ginder sturen dus ook die zak opstelten eens zien of hij dan nog dat liedje zingt als (?) hij terug komt….

  Like

 13. BertG. zegt:

  PVV-leider Geert Wilders zal op 20 september in Den Haag niet meedoen aan een demonstratie tegen de terreurbeweging Islamitische Staat (IS). Die betoging zou aanvankelijk in de Schilderswijk plaatshebben, maar burgemeester Jozias van Aartsen heeft de demonstratie verplaatst naar de Koekamp (bij het Malieveld).
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/09/wilders_wil_per_se_naar_schild.html

  Like

 14. treintrien zegt:

  Opa Opstelten heeft het veel te druk met nevenfuncties om een beetje leuk met de kleinkiendjes tikkertje te spelen.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/ivo_opstelten_heeft_nog_meer_f.html#more

  Die man moet écht weg.
  Dit is toch niet te handhaven, zo een burgerhatend fossiel?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s