De aardige ISIS-Jihadist van hiernaast

Screenshot 30

De Amerikaanse staatsburger Abdirahmaan Muhumed uit Minneapolis werd onlangs gedood toen hij vocht voor ISIS

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: E.J. Bron)

Iedere week gaat er een andere kerel of meisje op weg van St. Louis of Toronto of Sydney naar de “Islamitische Staat”. En iedere keer schrijft een verslaggever van de plaatselijke krant na een gesprek met de buren hetzelfde over de aardig en normale Jihad Joe of de Jihad Jane.

Daniel Greenfield beschrijft voor “Frontpage Magazine” dat het om partijgangers of teruggetrokken, normale zou zijn gegaan, totdat ze op zekere dag begonnen waren speciale kleding te dragen, de vrouwen begonnen zich te versluieren.

Ze hielden van hun ouders, poseerden voor grappige foto´s op Facebook, wilden biologen of boksers worden. tot het moment dat ze begonnen mensen te doden, waren ze net zo normaal als alle anderen.

Op één uitzondering na waren ze dat ook. Wanneer je hun leven forensisch onderzoekt, dan blijkt daaruit niets bijzonders. Dat geldt ook voor de bommenleggers van Boston – niets duidt erop waarom ze een bom naast een kleine jongen tot ontploffing brachten.

Het antwoord is een thema, dat de media zorgvuldig vermijden. Net als bij de andere islamitische terroristen liggen de motieven in het kleine zwarte boek van hun religie begraven, dat hen beveelt te doden. Nu is de Jihadist geen seriemoordenaar. Enkele bekeerlingen tot de islam hebben echter een neiging tot geweld, maar normaal gesproken bekeert men zich daarom niet.

De koran zegt (soera 2, vers 216): Vechten is je geboden ofschoon je er afkerig van bent; maar het kan zijn, dat je tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor je is en het kan zijn, dat je iets behaagt terwijl het slecht voor je is. Allah weet het en jij weet het niet.”

Allah weet dat men moet doden, ook als men denkt dat men het niet zou moeten doen. De aardige Jihadisten die in Mosul samenscholen om Jezidische meisjes te verkrachten, zijn er van overtuigd dat Allah het beter weet en dat de kalief het het allerbest weet. De ergere exemplaren handelen spontaan, de betere exemplaren op grond van het geloof.

Het geloof is irrationeel, gelovigen geloven zonder te begrijpen en handelen zonder na te denken. De heiligen in onze religie handelden, omdat ze geloofden. Precies datzelfde doen de heiligen in de islam ook. Dat is hetgeen zij hebben – geloof, en dat is het probleem.

Het probleem is niet de “radicalisering”. Datgene wat westerse regeringen “radicalisering” noemen, is het proces waardoor de moslims zich bewust worden van het dictaat van hun geloof. Het zijn niet de internetpredikers met hun fatwa´s. Zij zijn slechts de wegwijzers voor deze bewustwording. Het probleem is de islam.

Het huidige in verkeerde banen geleide denken is, dat wij een discussie tussen een “goede” en een “kwade” islam zouden kunnen winnen. De goede islam zal de moslims vertellen dat ze zich verre van ISIS moeten houden en in plaats daarvan de verscheidenheid van de culturen moeten aannemen en de democratie moeten leven. Maar deze goede islam is slechts het concept van een linkse hoe religie zou moeten zijn en heeft weinig met de realiteit van de islam te maken.

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op De aardige ISIS-Jihadist van hiernaast

 1. Tempelier. zegt:

  Correct verhaal.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Er bestaat geen goede islam,punt!Islam is evil!Pure kwaadaardigheid;horror,verwerpelijk,om te kotsen;dat is islam voor mij!

  Like

 3. Avidia zegt:

  Islam is venijn, er is niets goeds aan alleen oorlog en verderf, vernietiging van alles wat wij opgebouwd hebben, totale aftakeling, maar ze leven wel onder ons en wij onderhouden ze wel, ze leven op onze kosten, want daar hebben ze recht op vinden zij en ook onze regering, en wij maar betalen voor al die soepjurken, schande tegen de regering.

  Like

 4. windwens zegt:

  De Islam is een broednest van massamoordenaars daar blijf ik bij. Ze hebben het standaard gedrag van nagenoeg elke opgepakte massamoordenaar.
  Hij/zij was zo aardig, zo gedienstig, was altijd bereidwillig om iets voor je te doen, je heg knippen zonder dat er om gevraagd heb. Of o altijd aardig, onopvallend aanwezig, niets op aan te merken. Niet dat hij/zij zo graag een praatje maakte maar je had er nooit last van enz enz. In Amerika hebben ze er een mooi woord voor ze Blend in.

  http://www.wikihow.com/Blend-In

  Like

 5. Jan zegt:

  Goed idee van de moefti in Washington: gematigde ISIS-strijders inzetten om radicale ISIS-strijders te bestrijden.

  De Verenigde Staten denken binnen een jaar meer dan 5000 rebellen in Syrië in te kunnen zetten in de strijd tegen Islamitische Staat (IS). De gematigde rebellen kunnen in Saoedi-Arabië worden getraind. De Amerikanen willen 500 miljard dollar beschikbaar stellen voor het klaarstomen van de strijders, zei woordvoerder John Kirby van het Pentagon gisteren.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3747337/2014/09/13/VS-willen-5000-rebellen-inzetten-in-strijd-tegen-IS.dhtml

  Wat kan er mis gaan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s