PVV-hater Livestro stellt islamcritica kalt op 9-11

Screenshot 26

Joshua Livestro

(Door: Fubar)

Zo, gaan we weer verder met de soap die Joshua Livestro heet. Ik citeer: “De in Engeland wonende politiek activist“.

Nou ff van mijn stoel pleuren en roflolbulderdebulder over de grond kruipen hoor. Een crypto-socialistische eurofiele VVD-er. Het laagste van het laagste dat dit land ooit heeft voortgebracht bestempelen als een politieke activist? Als er één partij is die ik haat… Waarom ik de VVD meer haat dan de rest? Omdat de VVD doet alsof ze wel redelijk is. En daarmee mensen misleidt en weghoudt van de revolutie die er moet komen. Mark ‘geen cent meer naar Griekenland’ Rutte, die in een demissionaire periode het ESM er door jast, kan als een landverrader beschouwd worden. En Livestro in zijn kielzog. Livestro heeft dan wel ooit gemeld dat ie zijn VVD-lidmaatschap opgezegd heeft. Iedereen kan wel wat zeggen, maar die stemfie dat ie niet op die bierpompbabbelaars gestemd heeft, heeft ie nooit laten zien. En op zijn wiki staat nog gewoon dat ie lid van de VVD is.
En gezien dat VVD´ers notoire leugenaars zijn. Die er alles aan doen om de PVV te beschadigen. Ja, ik verdenk hem er ook van dat dit de enige reden is dat ie ooit met DDS begonnen is. Daarom werd daar ook Artikel 50 gesteund en tegenwoordig VNL, om stemmen bij de PVV weg te stelen.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV, VVD, Wilders. Bookmark de permalink .

17 reacties op PVV-hater Livestro stellt islamcritica kalt op 9-11

 1. Giny zegt:

  Die vent (Livestro) spoort niet, je kan nu ook precies zijn waar Pieter Omzigt voor staat, de schijnheiligheid druipt van zijn bek af!!!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  nou deze VVD klootzak mag een keer aan mijn vinger trekken
  achter de betaalmuur , gauw deur dicht pleuren en sleutel weggooien !!
  en
  ja, ja, ja,
  bij de DDS die ernaast blijft bestaan gaat het ook goed !!
  whahahahaha
  alle geweldige reageerders zijn pleiten ,
  ze geven nu ook commentaar als een collega een stukkie vuil neergepend heeft !!

  andersd is het zo leeg op de pagina whahaha

  nee, die staan op instorten , komt helemaal goed ,

  je krijgt het heel druk bertje , whahahaha

  gr. bob

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Fubar heeft het door en zegt waar het op staat. Weinig aan toe te voegen behalve dat ik zijn mening ten volste onderschrijf. Met vrienden als Livestro heb je geen IS meer nodig.

  Like

 4. N.F. van Kleef zegt:

  Kan niet wachten tot dat die hele hypocriete DDS wordt opgedoekt. Walgelijke site.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Nu begrijp ik waarom ik niet op DDS kan reageren; dank!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Nu begrijp ik ook nog beter waarom ik op DDS, een permaban heb gekregen. De puzzlestukjes vallen op hun plek. Misschien kan DDS beter samengaan met de RODEN/Socialisten van de JOOP.NL!

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Nog betalen ook voor een site die je er om niks af flikkert en je er nooit meer op laat!zonder enige verklaring of wat dan ook!Ze zijn achteruit gehold en hun artikelen zijn altijd een beetje vaag!En alle goede reageerders zijn weg,of,misschien ook geband!Nou,van mij mag Livestro door zijn knieen zakken.Als Bron iets dwars zit,zegt hij het recht voor zijn raap en dan kun je kiezen of delen.En zo hoort het ook!Niet mensen de toegang ontzeggen zonder opgaaf van redenen;hoe vaak je ook verzoekt om antwoord:noppes!Toppunt van onbeschoftheid!En,spijtig voor Nanninga:ik ga niet voor shit betalen!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dezelfde Joshua Livestro heeft mij destijds ook een ban gegeven. Over een reactie van mij die hij compleet verkeerd interpreteerde en uit context haalde. Hij zei er nog bij: “Je mag nog van geluk spreken dat ik geen aanklacht tegen je indien.”
   Ik heb hem tot tweemaal toe gevraagd om alsjeblieft zo’n aanklacht alsnog in te dienen. Maar je raadt het al: niets! Wat mij tot de conclusie bracht: “Big talk is a sure sign of small people.” Livestro is in mijn ogen een regelrechte minkukel. Ook al draagt hij duurdere pakken dan ik.

   Maar we moeten niet uit het oog verliezen dat DDS over uitermate bekwame columnisten beschikt. Dat onderscheid moeten we wel kunnen maken.

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Hier nog een, zou het blog van E.J. dan toch nog de laatste strohalm zijn. 😉 😉 😉

   Like

   • bobzelf zegt:

    als ik zie dat de normale reageerders hier ( nou ja normaal ) whahahahahahahah incl Bob daar een ban hebben (bob zelfs overal , de laatste deze week op Z24 whahahahaha )
    dan blijven de eigen schrijvers daar alleen over , OOK LEUK !!
    Had trouwens van die Trias wel wat meer response verwacht ,
    maar op dit gebied ook hersens uit hersenspoeling en het was :
    EEN BUK RAKET !!
    dan krijgt hij 15 reacties in een minuut die het wel met bob’s verhaal eens
    zijn

    en hoppa weg was hij ??, zij ?? het ???
    geen argument, geee ??, helemaal niks
    valt toch tegen dan , of ben ik nou gek ???

    geef ik hem nog de kans om met het Timmermans leugen verhaal de show te stelen IN HEEL NEDERLAND ????

    DOODSE STILTE

    gr. bob

    Like

 8. leefbarbaar zegt:

  GS en ik zullen Annabel hard missen. Jammer, maar helaas. Waarom trappen ze die Kwit er niet uit? DDS is al jaren drie keer niks, gewoon de zoveelste anti-PVV site.

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Ik mis de juiste conclusie uit dit verhaal: De (terecht) veelgeroemde Annabel Nanninga blijkt dus óók te koop. En degradeert zichzelf daarmee.

  Wie zijn ‘zendingsdrift’ laat verbergen achter een betaalmuur, een muur die ál te weinig mensen zullen slechten, geeft er blijk van niet wézenlijk, niet ten diepste, betrokken te zijn bij zijn of haar ‘geloof’.
  Er hoort geen belemmering, geen muur te staan om degene die op gedreven wijze het Nederlandse volk wil voorlichten over het reilen en zeilen en de grote gevaren van afschuwelijke lieden en afschuwelijke ‘groepen’ op diverse terreinen.
  Dat moet zo iemand gewoon niet willen.
  Dit nog afgezien van de liaison met het nare mannetje Livestro.
  Oók dát moet zo iemand gewoon niet willen.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Hier moet ik de Heer Brassens uiteindelijk gelijk geven. Ik doe het niet direct van harte, omdat ik nooit één simpel ‘sorry’ van hem heb mogen vernemen voor een zware belediging (Ik laat het even bij twee woorden: “Groene zeep,” dan weet hij het misschien nog wel) maar in dit geval kan ik er niet onderuit: Hier heeft hij het bij het rechte eind.
  Het zal toch niet zo zijn, dat Annabel zich onvrijwillig achter die betaalmuur heeft laten inmetselen: Ze is gezwicht, natuurlijk. ‘Pecuniae causa.’ Men mag die Livestro nog zo ’n etterbak vinden, voor deze gang van zaken zijn er toch echt twee nodig en A. Nanninga heeft toegehapt. Zo simpel ligt het. Het is nog mogelijk, dat ze op het moment zelf de consequenties niet ten volle overzag en in dat geval kun je er op wachten, dat ze zich binnenkort de haren uit het hoofd trekt. Of niet. In dat laatste geval zijn de financiën belangrijker dan haar schrijvers-bevlogenheid. Niet onmogelijk en het zij zo, mocht het zo zijn.
  Maar het gaat toch wel te ver om haar af te schilderen als een willoos werktuig in handen van ene Joshua L. Veronderstel ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s