VIDEObewijs: Waar moslims in een land immigreren, is geen plaats meer voor vrijheid

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Sjaak)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Moslims, Rotzakken, sharia, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEObewijs: Waar moslims in een land immigreren, is geen plaats meer voor vrijheid

 1. janfreak zegt:

  Een ding is duidelijk, de inhoud van zijn baard is vele malen groter dan die van zijn hersenen.

  Like

 2. Dr.Kwast zegt:

  http://brabosh.com

  De VN zijn het niet eens waard om de schoenen van Israël op te blinken [Giulio Meotti]
  Geplaatst op 12 september 2014 door Brabosh.com

  un-againstisrael
  De Verenigde Naties hebben andermaal een wettelijk en politiek bloedsprookje gelanceerd tegen de Staat Israël, zijn ambtenaren en burgers-soldaten, ditmaal voor de defensieve oorlog in Gaza. Het is verbazingwekkend om de morele vooringenomendheid en ideologische arrogantie te observeren van’s werelds meest absurde organisatie.

  Like

  • fleckie zegt:

   …………ER IS ALTIJD EEN KEUZE….., NW.ISR.WEEKBLAD 12.9.2014,door L.A.Menco,Lelystad.
   In zijn opinie’ Er is altijd een keuze( NIW 4.5.2014) schrijft Hans Knoop:’ Het was deze massale arrestatiegolf (…) die de raketbeschietingen veroorzaakte’.Op pag. 6 van datzelfdeNIW staat dat er in totaal 4564 RAKETTEN op ISRAEL ZIJN AFGEVUURD. U gaat de lezer van het NIW toch niet PROBEREN WIJS te maken dat Hamas die raketten had aangeschaft uit verzamelwoede?
   OOK is aan het licht gekomen dat zich noemende HAMASSTRIJDERS van plan waren met JOODS NIEUWJAAR en GROTE VERZOENDAG inwoners van het Zuiden van Israel via de, INMIDDELS OPGEBLAZEN, TUNNELS te ONTVOEREN en te VERMOORDEN. ..Een terechte keuze van Netanyahu om die tunnels te laten opblazen. ……………Dan heeft u ook een mening over het internationale Strafhof in den Haag. Waarom is dit Internationale Strafhof eigenlijk
   In den Haag gevestigd? Komt dit omdat onder andere de Nederlanders zo een smerige rol hebben gespeeld in de slavenhandel,of komt het door de wandaden die ze hebben uitgehaald in INDONESIE? De veronderstelling of bewering dat Israel het Strafhof terecht mijdt om dat dit bevooroordeeld zou zijn, berust niet op enig feit en helaas uitsluitend op een INGEBAKKEN VIJANDBEELD. …..Waar was het INTERNATIONALE STRAFHOF gedurende de burgeroorlog ..in..SYRIE, momenteel opgelopen tot 180.000 doden? Daarvoor is GEEN ARABIER de straat opgegaan of heeft president Assad aangeklaagd. MAAR HET GAAT DAN OOK NIET OVER JODEN…………….Aan het eind,schrijft u over het koesteren van het vijandbeeld door Erets en Am Jisrael.Verbaast u dat zo, NA TWEEDUIZEND JAAR VERVOLGING VAN ONS VOLK?……………..
   #######################################<#####################################
   ( dit was een reactie, (ingezonden brief), op een column van H.Knoop, in h. NIW 45)….. …fl.
   ##############################################################################

   Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Een kogel door zijn verziekte hersens!

  Like

 4. Jade zegt:

  Nederland…, Europa…, mobiliseer het leger,
  deel de wapens uit, ten aanval !!!
  En zo niet, rust in vrede…(zucht)

  Like

 5. Avidia zegt:

  Waar gaan we naar toe, naar totale overgaven of tot verzet, ik ben die haardbaarden meer dan zat, wie denken ze wel dat ze zijn??? Tuig is het, ze willen onze wereld totaal bezetten, laten we dat toe??? Nou ik niet, ik verzet me met hand en tand, smerig zooitje dat denkt onze maatschappij te beheersen, kom op, ik roep op tot verzet, laat van je horen!!!!

  Like

 6. windwens zegt:

  Wat een neo- nazie hoewel dit is nog een graadje erger.

  Like

 7. D.DAY zegt:

  De arabist Hans Jansen verkondigde ook al in één van zijn boeken dat de sharia echt niet alleen voor de moslims zal gelden, maar ook voor elke niet-moslim. Na dit filmpje gehoord en gelezen te hebben weten wij zo langzamerhand wel waar het op uit draait. De vraag is niet òf we de sharia zullen krijgen, maar de vraag is wanneer. Wanneer zullen de politieke leiders en machthebbers zich daarover durven uit te spreken of worden wij stilzwijgend opgeofferd.

  Like

 8. Even recapituleren: Moslims die naar een land emigreren gaan daar hun eigen shariawijken oprichten waar geen enkele niet-moslim (dus ook niet degenen van wie dat land is) mag komen! Deze ‘geclaimde’ wijken’ zijn dus verboden islamitisch grondgebied!
  En wijken worden straks uitgebreid tot hele dorpen, alle steden, ehhh daarna heel Nederland…
  Ik ben halverwege gestopt met luisteren naar deze man, het lijkt net op hij constant staat te rochelen en te kotsen! (wat een walgelijke taal!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s