Waarom moslims Joden moeten haten

Screenshot 16

(Door: Nonie Darwish)

Nonie Darwish is afkomstig uit Gaza, waar haar vader in de jaren vijftig een leider was van de terreur tegen Israël (ook toen al, vóór er een ‘bezetting’ was!) en daarbij om het leven kwam. Zijzelf woont tegenwoordig in de Verenigde Staten en is journalist. Ingekorte vertaling: Simon de Koning, 11 september 2014.

Recentelijk zei een Pakistaanse religieuze leider, Pirzada Mohammad Raza Saqib Mustafai: “Wanneer de Joden zijn uitgeroeid … zal de zon van de vrede beginnen te schijnen over de hele wereld.”

Dit soort preken zijn routine, niet alleen door geestelijken, maar ook door politici – in Iran, Saoedi-Arabië, Egypte en elders. Het zit in het hart van de islamitische theologie dat vrede in de wereld pas bereikt zal worden als alle Joden van de aarde zullen zijn weggevaagd.


Lees verder>>>

(h/t vederso)
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

3 reacties op Waarom moslims Joden moeten haten

 1. luckybee zegt:

  De eerste Gashwa van Mohammed de rasul Allah was niet alleen tegen de Mekkaanse handelaren, maar ook tegen de Joodse stammen in Jatrib (Medina).

  “Allah’s Apostle (Muhammed) said, ‘The Hour will not be established until you fight with the Jews, and the stone behind which a Jew will be hiding will say. “O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him.'”
  (Hadith, Sahih Bukhari, Volume 4, Book 52, Number 177)

  Dit leren moslim kinderen als ze beginnen te praten overal in deze wereld.

  Like

 2. fleckie zegt:

  …………..OMDERZOEK SCHELDPARTIJ SCHILDERSWIJK…..NW.ISR.WEEKBLAD 12.9.2014
  Het Openbaar Ministerie gaat onderzoek doen naar een incident rond een joodse bewoner v.d. Haagse SCHILDERSWIJK. Vorige week werd Fabrice Schomberg uitgescholden en bedreigd,iets wat hem al vaker is gebeurd. ” Daarom ben ik ruim een jaar geleden gestopt met het dragen van een keppeltje”. Voor de camera’s van het EO tv-programma 3 ONDERZOEKT Gong hij weer met keppel de straat op en werd in korte tijd meerdere malen uitgescholden. Schomberg deed afgelopen zaterdag aangifte bij de politie. Hij heeft de gemeente den Haag al eerder verzocht om een urgentieverklaring voor een nieuwe woning,zodat hij met spoed de Schilderswijk kan verlaten. “Ik voel me in de wijk echt onveilig sinds wijkagenten op demonstraties’DOOD AAN DE JODEN” riepen”, vertelt hij het AD. (Algemeen Dagblad) . BurgemeesterJoziasvan Aartsen liet weten dat het Openbaar Ministerie de zaak .’grondig gaat onderzoeken’. Het OM bevestigt dat.
  Schomberg roept iedereen op om voortaan op zaterdagen naar de Schilderswijk te komen,om daar uit solidariteit rond te lopen met een keppeltje op. “In Zweden hebben ze dat ook gedaan om te protesteren tegen antisemitisme”. De uitzending van 3 ONDERZOEKT in de SCHILDERSWIJK
  Is te zien op Woensdag 8 oktober, 21.55 uur op NPO3.##################################

  tv-pr

  Like

 3. windwens zegt:

  Nou dan hebben ze nog even te gaan als ze het complete joodse volk willen uitmoorden. Want er zit meestal niet achter elke steen een jood. Tevens zijn er zoveelen die niet eens weten dat ze Joods zijn. Zouden zij het dan wel weten, gelukkig niet. De arrogantie van dat haat geloof dat ze de wijsheid in pacht hebben. Vaak zijn ze er gelukkig te stom voor en weten ze meestal niet meer dan wat er in die K*T koran staat. Verder zijn er niet veel boeken in het arabische die over iets anders gaan dan over Mo en zijn bende

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s