FPÖ tegen oorlogsophitsing tegen Rusland

Screenshot 14

Harald Vilimsky, de delegatieleider van de Oostenrijkse FPÖ in het Europees Parlement

(Vertaling: E.J. Bron)

De door de VS en de EU aan de dag gelegde politiek tegen Rusland in het Oekraïne-conflict wordt steeds irrationeler. De aangescherpte sancties tegen Moskou en de levering van militaire goederen door NAVO-lidstaten aan Oekraïne zullen de situatie in Oost-Oekraïne verder doen escaleren. Wat betreft de FPÖ-delegatieleider in het Europees Parlement, Harald Vilimsky, is dit optreden “politieke oorlogsophitsing”.

Dat nu de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz (ÖVP), zelfs voorstander is van het inzetten van Oostenrijkse dronen, maakt de Alpenrepubliek als neutrale staat absoluut ongeloofwaardig.

De FPÖ is als enige politieke partij in Oostenrijk voorstander van een strikte inachtneming van de neutraliteit. Harald Vilimsky gebruikt duidelijke taal omtrent de actuele politiek tegen Rusland:

“Dronen uit Oostenrijk hebben helemaal niets te zoeken in de Oekraïne, vooral niet in zo´n fel omstreden gebied als de Oekraïens-Russische grensstreek, waar men op ieder moment uitgeleverd is aan het gevaar van een schending van het luchtruim.”

EU draait zichzelf de gaskraan dicht

Vilimsky eist een complete verandering van de huidige Rusland-politiek en daarmee tot een onmiddellijke opheffing van de sancties, een verbod op alle geplande leveringen van militaire uitrusting aan het Oekraïense leger en tot vredesonderhandelingen tussen Rusland, de Oekraïne en de EU.

“Door nog meer sancties aan grote Russische energieondernemingen op te leggen, kiest de EU opnieuw heel duidelijk partij. Allegorisch gesproken draait de EU daarmee zelf de gaskraan dicht. Wat denken de heren in Brussel hoe lang Poetin zal wachten met desbetreffende tegensancties in de energiesector? Decennia lang heeft men aan de burgers verklaard dat de EU een vredesproject zou zijn. In werkelijkheid bedrijft ze samen met de NAVO en de VS een politiek van oorlogsophitsing.”

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, FPÖ, kwaadaardige opzet, NAVO, Oekraïne, Oostenrijk, Poetin, Rotzakken, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op FPÖ tegen oorlogsophitsing tegen Rusland

 1. koddebeier zegt:

  Met dank aan Obama die overal in de wereld ellende trapt om de shit in z’n eigen land te verbergen, zo leid hij de aandacht af van de economische problemen en het gestolen goud, waarom krijgt Duitsland z’n goud niet terug??? En waar is het Nederlandse goud ????

  Like

 2. Frans Brassens zegt:

  Ik zou willen dat de PVV bij monde van Wilders hier in Nederland dezelfde of vergelijkbare duidelijke (en teréchte) taal bezigde. Het kan aan mij liggen, maar ik hoor de PVV tot nu toe erg weinig zeggen over de situatie in Oekraïne. Het geeft mij, als ‘recht voor zijn raap’ Rotterdammer, een beetje te denken.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  EN DE VIEZE VUILE OORLOGSAANDRIJVER RASMUSSEN EN
  DE GORE BLINY-VRETER KLITSCHKO EN ZIJN ONGEKOZEN
  OORLOGS-HITZER-VRIENDTJES KRIJGEN IN NIET AL TE LANGE
  TIJD, DE REKENING HIERVOOR !

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dit is tamelijk of topic. Ik heb vandaag NPO2 Leven inde Frontline gezien. Over de strijd van Boeren tegen olivanten.Wat mij geergerd heeft zijn de uitspraken van een meneer Hoedemaker, een echte weg met ons. kloyo; die niet eens de geschiedenis kent.De VOC heeft in Ceylon alleen een handelsposten , en meer niet. Geregeered worden de Ceylonesen door hun eigen Raja’s.Eerst de Engelsen hebben bewust Ceylon gecolloniceerd, voor hun koning en koninginnen.En uitgebuit dat doen colloniale machten.
  Met de strijd in Ukraine moeten wij onze handen weg houden. de Ukrainers en de Russen weten niet wat democratie is.Het is moeilijk voor ons om te kiezen wie wij moeten steunen.Dat moeten ze zelf doen.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  En Stadler (Oosterijk) heeft al bij de krimverkiezingen
  waar hij persoonlijk ook was gewaarschuwt voor deze
  oekranische oorlogsaandrijversbende !

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Dhr. Vilimsky heef volkomen gelijk. De muzelman Obama wenst oorlog, omdat de U.S.A. compleet failliet zijn, en hij oorlog wenst om daarvan af te leiden! Von Clausewitz, militair strateeg, zei het zo: “Oorlog is de voortzetting van politiek, maar dan met andere middelen”. En de RODE FASCISTEN van Brussel lopen aan de leiband van deze MOSLIM, en zijn zeer bereid om hem te volgen. Tevens zijn daarbij betrokken de BILDERBERGBENDE en de NWO. Schandalig hoe WIJ door deze smeerlappen, en tuig van de richel een oorlog worden ingerommeld. Ook de situatie omtrent het neergeschoten vliegtuig geeft te denken. De “foute TELEGRAAF”, blijft maar stoken en zeggen dat de seperatisten met een BUK het toestel hebben neergehaald. Ik geloof daar geen sodemieter meer van.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Tom ! Zo is het en niet anders ! De moslim Obama heeft niet anders
   in zin, als zijn failliete en aan de grond liggende economie op andermans
   kosten draaiend te houden ! Hij wil zijn oorlogskarrosel draaiend houden
   en dat de EU daarvoor meebetaald ! En wat werkelijk achter de
   moslimschermen afloopt en wat voor deals hij met de tapijtvreters uit de
   olielanden bespreekt, is enig en alleen naar het motto
   ,, ikke,ikke en de rest kan stikke ” mentaliteit ! En het zou me niet
   verwonderen dat hij de smerige oorlogsaandrijver RASMUSSEN
   steekpenningen betaald daarmee Rusland niet tot rust komt !
   En nu zijn we mooi de pineut en zitten opgescheept met een
   volle wagenlading met EU strontknikkers en een NAVO
   flutverreniging die bij een kanonscheet van Putin niet meer
   existeert !

   Like

 7. Cathja zegt:

  Hier ben ik het volmondig mee eens! Het kamp van de leugenaars wordt alsmaar groter en groter, en de mensen die voor de waarheid uit willen komen wordt de mond gesnoerd! De wereld hangt van leugens en bedrog aan elkaar.
  Poetin wordt uitgedaagd, maar men is te stom om in te zien welke gevolgen dit voor ons allemaal kan hebben!
  Wie met vuur speelt, brandt zich vroeg of laat!

  Like

 8. Helemaal eens, heb vanaf het begin al geconcludeerd dat Rusland niets te maken had met het neerhalen van dat vliegtuig, en de ophitsing vanuit de Nederlandse politiek ter plaatse heeft Rusland besloten een stukje Ukraine in te pikken, alleen dat deel wat al pro Russisch is. Groot gelijk. De Europese en Amerikaanse agenda stroken niet met het internationaal recht. Ze zijn werkelijk helemaal de weg kwijt. De Europese expansie drift neemt wanstaltige vormen aan ten koste van de burgers. Wat hebben we liever, Russische olie en gas, of blijven we fijn zaken doen met landen die ons bloed liever zien vloeien.
  Ron

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Een wijs man,die Vilimsky!

  Like

 10. Eindelijk een wijze politicus.Hij moet met gelijkdenkende uit de rest van een blok vormen om ons te behoeden voor WO 3.

  Like

 11. Breget zegt:

  Obama zijn privé oorlog tegen Poetin moet gestopt worden.

  Like

 12. Jan zegt:

  Rusland nog even geniepig over gedode Russische soldaten in de Oekraïne als ten tijde van de oorlog in Tsjetsjenië

  Special Report: Moscow stifles dissent as soldiers return in coffins

  Yelena Tumanova could not be reached for comment and Reuters was unable to review the documents. But more than 10 soldiers in her dead son’s unit told Krivenko and Ella Polyakova, another member of the presidential human rights council, that Anton Tumanov died in an Aug. 13 battle near the Ukrainian town of Snizhnye.

  https://ca.news.yahoo.com/special-report-moscow-stifles-dissent-soldiers-return-coffins-090051931.html

  Like

 13. Joke Bosman zegt:

  de heer harold vilimsky heeft het bij het rechte eind deze man weet waar hij over praat die rasmussen is een stuk geboefte die bilderberg bende moet opgedoekt worden zo ook onze maffia kabinet vergeet niet obama is en blijft een moslim dit moet stoppen die haat zaaiende heren die anderen de schuld in de schoenen schuifen en onze bevolking de oorlog in loodsen mensen word wakker we moeten zo snel mogelijk uit de eu pas dan zal er verandering komen

  Like

 14. Pastoor Geudens zegt:

  Dit is op 2012-2016: de grote verdrukking herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s