Het moet afgelopen zijn met de verkeerd begrepen multiculti

Screenshot 13

(Door: Jacques Schuster – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, verbiedt de terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS, voorheen ISIS). Daarmee geeft hij een signaal af, dat gevolg moet worden door andere. Het belangrijkste strijdtoneel tegen het “islamisme” moet in Duitsland liggen.

Zelfs het terrorisme had zijn gouden tijden – moreel gezien! Ze zijn te vinden in het tsarenrijk. In de 19e eeuw vroegen de Russische terroristen zich bezorgd af of ze het recht zouden bezitten om te doden.

Ze brachten hun bommen alleen tot ontploffing als ze zagen dat hun slachtoffer niet door vrouw en kind begeleid werd. Tegenwoordig bestaan de terreurgroepen weliswaar nog steeds voornamelijk uit jonge mannen, maar discussies over ethische kwesties voeren ze al lang niet meer.

Erger nog, ze stijgen zelf uit boven de woorden van de chef van Hezbollah, Hassan Nasrallah: “Wij houden van de dood” – en tonen een moordlust, een bloeddorstigheid, die alleen maar beestachtig genoemd kan worden. De gruweldaden, die de terreurbeweging “Islamitische Staat” alleen al in de afgelopen twee maanden heeft gepleegd, plaatsen alles wat geweest is tot nu toe in de schaduw.

Het is juist om met alle middelen op te treden tegen IS – militair, politiek, economisch, justitieel, ter plaatse en daar waar zijn moordenaars en handlangers tekeergaan. Opmerkelijk snel heeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière in naam van de Duitse regering en deze republiek met het verbod van IS in Duitsland duidelijk gemaakt: zelfs een liberale, in de ogen van veel “islamisten” verwijfde, westerse democratie is in staat weerbaar te zijn en een principe toe te passen, die al geldt sinds de oprichting van de staat: “Geen vrijheid voor de vijanden van de vrijheid!”

Exact dit principe zal de bondskanselier ook benadrukken als zij morgen haar stem verheft op de demonstratie in Berlijn tegen de antisemitische aanvallen tijdens de Gaza-oorlog.

Geen plaats voor de “islamistische” meute

Het is onverdraaglijk dat in Duitse straten de “islamistische” meute zwaait met de zwarte vlaggen van IS, diens emblemen zowel als onderscheidingen draagt, onthoofdingen bejubelt of zelfs fanatiek gemaakte gekken naar Syrië en Irak stuurt om opgeleid te worden in het moorden, opdat zij daarna hun moordlust tussen Bonn en Berlijn kunnen botvieren of het alleen maar wagen hun haat te spuien tegen alles wat westers is.

Je krijgt steeds meer de indruk dat de regering begrepen heeft dat het front in de strijd tegen het “islamistische” terrorisme voor Duitsland niet in de Hindoekoesj of elders verloopt, maar vooral hier in het land, en dat deze strijd juridisch en politiek gestreden moet worden. Kortom, het is de taak van alle politici en alle op het welzijn van de staat georiënteerde partijen om ervoor te zorgen dat Duitsland bij dalende geboortecijfers en een toenemend islamitisch bevolkingsaandeel vasthoudt aan zijn waarden. De tijd van verkeerd begrepen multiculturalisme moet afgelopen zijn.

Bron:
www.welt.de
Auteur: Jacques Schuster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Multiculti. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het moet afgelopen zijn met de verkeerd begrepen multiculti

 1. luckybee zegt:

  Multiculti is een Marxistische uitvinding dat moeten wij niet willen hebben.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Nu wachten op het ontwaken van de 2e Slaapkamer, wanneer worden zij wakker ????
  Als ongelovigen hier op straat de kop afgehakt worden ???

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Ik weet helaas maar al te goed hoe ver de Duitse overheid is gegaan in het kritiekloos verwelkomen van alles en iedereen die uit het buitenland komende zich in Duitsland wilde vestigen.
  De grenzen van de gastvrijheid werden ruimer en ruimer en de naïviteit met betrekking tot de gevolgen die de aanwezigheid van islam voor ieder westers land heeft ,zijn hier meer dan zichtbaar geworden.
  We mogen rustig zeggen dat de werkelijk grote gastvrijheid in dit land uiteindelijk verworden is tot een infantiel soort waanzin., want werkelijk niets was te gek voor de nieuwe Duitsers. Dit riep een toenemend gevoel van ergernis op bij de meerderheid van de Duitse burgers, omdat hun belangen er kennelijk minder toe deden.

  De gevestigde grote partijen konden heel lang vasthouden aan het concept dat de EU voorstaat en waarin allerlei etnische groepen op commando zomaar door elkaar gehutseld moeten worden als ingrediënten in een experimenteel soort gebak, waarvan het recept nog nooit echt is uitgeprobeerd.
  Welnu, voor steeds meer Duitsers smaakt het nieuwe gebak naar niets. Het blijkt niet te eten en langzamerhand stemmen veel Duitsers niet meer traditioneel, zoals de verkiezingswinst voor de opkomende politiek incorrecte partij ,het AfD (Alternativ für Deutschland in de deelstaat Saksen liet zien.

  Dat was schrikken voor de gevestigde orde en het kan zijn dat daarom de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière met het plan is gekomen om de ISIS beweging totaal in Duitsland te verbieden.

  Maar of hij nu uit echte innerlijke overtuiging tot deze stap is gekomen, of door puur strategische overwegingen werd gedreven, zijn voorbeeld zal hoe dan ook overal in Europa moeten worden nagevolgd.

  Het herstel moet ergens beginnen en daarom stel ik voor dat de eerste stad waar in Nederland het gezonde verstand terugkeert Den Haag zal zijn, omdat het stadsbestuur daar op een absurde manier met zich heeft laten sollen.
  En wat zou er mooier zijn dat dat de heer van Aartsen uit zichzelf zou terugtreden? Het zou hem sieren.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Geen plaats voor de “islamistische” meute….En dat, terwijl jaarlijks nieuwe lichtingen Allah mannen, bij honderdduizenden de Europese grenzen passeren. 73% van hun is pro Jihad. De politiek denkt dat wij gek zijn, en besloot (Duitsland voor op) om IS uitingen te verbieden. Deze actie is net zo zinloos als water naar de zee dragen. Ons lot is al lang bezegeld en NIET meer terug te draaien, zolang de politiek ons maar blijft vernaggelen met hun voorliefde voor de Islam en die buitensporige en onverantwoorde import van Islamieten. Wil er alhier echt iets veranderen, dan moet de PVV er in slagen 78 of meer Kamerzetels te bemachtigen…..

  Like

 5. helletocht zegt:

  A Putin a day, keeps the muslims away!

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  De politici worden pas wakker uit hun multi-culti droom als hun kop er af gaat, door een woedende moslimmeute. Te laat dus.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  De Duitsers zouden, wat de vreselijke multiculturele samenleving betreft, beter het sprookje over ‘De ganzenhoedster’ van de gebroeders Grimm opnieuw gaan lezen. In dit sprookje ging een prinses naar haar aanstaande prins toe en zij werd vergezeld door haar valse en jaloerse kamenier. De prinses was erg goedhartig, bescheiden en beleefd maar wel onzelfstandig en ze kon van haar brutale kamenier niets gedaan krijgen. Deze kwam zelfs in opstand tegen haar bazin en door middel van chantage en doodsbedreigingen moest de prinses aldus haar paard en kleren afstaan aan de kamenier en deze nam zo de plaats van haar meesteres in. Bij de aanstaande schoonvader van de echte prinses werd de laatste vernederd tot ganzenhoedster maar ze schikte zich in haar lot, tot groot verdriet van haar sprekende paard Falada en haar moeder.
  Langzaam maar zeker kwam de koning erachter wie de echte prinses was (via de ganzenhoeder Koen) en klaagde zij haar nood aan een kachel. De koning begreep meteen dat de prinses de waarheid sprak en zowel hij als zijn zoon, de prins, hadden blijkbaar geen plezier beleeft aan de namaakprinses. Deze was (dat wordt alleen niet in het sprookje vermeld) schijnbaar alleen maar op de troon uit geweest en niet op de liefde van de prins die zij probeerde te domineren zodat de laatste een gruwelijke afkeer van haar kreeg. Niettemin slaagde de koning erin om tijdens het verlovingsfeest de machtslustige bedriegster te ontmaskeren via een raadsel waarbij de oplichtster zichzelf verraadde en hierna haar eigen uitgesproken vonnis onderging. De echte prinses trouwde op het einde van het verhaal gelukkig toch nog met de prins.
  De vergelijking met de Duitse regering is dat zij zich precies als de opgenoemde koning en prins gedragen en zich laten bedriegen door een valse prinses (de “islamistische” meute) en deze haar weldoenster en meesteres (een bescheiden en goedbedoelende politicus) zodang chanteert en met de dood bedreigt om hierna de macht over te nemen. En nou gelukkig talloze Duitse politici merken wat voor een gevaarlijke bedriegers deze “moslims” zijn kunnen zij dezen Duitsland beter meteen uitjagen of zwaar straffen, net als de namaakprinses want dat was pas een vals loeder al zijn de moslimextremisten vele malen erger!

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Zolang ze hier ontkennen dat IS islam is,mogen we niks,noppes,nada!Maar misschien volgen ze toch Frau Merkel wel,als ze nog beschikken over een beetje realiteitszin;ze zien tenslotte dat het in de Schilderswijk en andere wijken niet veel meer scheelt.Al ontkennen ze dat nu nog zo hard,het is wel een feit!Een feit dat niet meer heel lang onder kleed geveegd kan worden!

  Like

 9. ieznogoud zegt:

  Typisch Duitse gedachte: Ik verbied iets en dan doen mensen het ook niet meer.
  Duitsers zijn heel erg regelgeil en zullen niet gauw hun regeltjes overtreden. Dat maakt echter dat ze zich helaas ook maar moeilijk kunnen voorstellen dat anderen met het overtreden van regels wellicht veel minder moeite hebben. Een volstrekt nutteloos verbod dus.
  Helaas is de Duitse regering niet enig in het niet kunnen begrijpen van de situatie in Europa.
  Vrijwel alle Europese regeringen hebben last van dezelfde manier van waandenken, daarin flink gestimuleerd door de onbenullen van de EU.
  Beter is het om al die is-aanhangers te identificeren, Europees paspoort afnemen en de grens overschuiven naar hun zandbak thuis.
  Uiteraard dan wel even een flinke tatoeage op voorhoofd en handen zetten voordat ze afreizen. Dat maakt het stiekem terugkomen in ieder geval een stuk moeilijker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s