“Jermaine W. betrokken bij Koranles kinderen Het Gooi”

Screenshot 46

Rechtbanktekening van vier verdachten in de Hofstadgroep-zaak, waaronder Jermaine W.

Een jihadistennetwerk in het Gooi verzorgt al vijf jaar Koranlessen aan kinderen en jongeren. Voorzitter van de stichting Educatief Instituut Arabische Taal en Cultuur is de voormalige Hofstad-verdachte Jermaine W., meldt NRC Next.

Veiligheidsdiensten hebben W. al sinds 2004 in het vizier vanwege radicale ideeën. Hij is nooit veroordeeld. Vorige week vertrok W. met zijn gezin naar Syrië.

De stichting heeft als doel de kennis te bevorderen van ‘zowel de Arabische als de Nederlandse taal, kunst en cultuur. Daarnaast is in de regio ook het Gooisch Educatief Instituut voor de Arabische taal gevestigd.

Lees verder>>>
(h/t Jan)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Jermaine W. betrokken bij Koranles kinderen Het Gooi”

 1. peterselie1 zegt:

  Hoe veel haatzaaiers als Jermaine W doen met hun sluipend gif de rest van het inteelt volk nog meer vergiftigen, buiten het portie haat tegen alles wat westers is wat zij van huis uit mee kregen. Dit komt nooit meer goed mijns inziens, te veel haat is er al gezaaid mede door financiële steun uit het moeder haatland Saudi Arabië.

  Like

 2. Wans Horst zegt:

  Wie zien goed wat islamitische invloeden doen met een streek als we kijken naar het Gooi, jarenlang hebben straatterroristen uit den vreemde (gehuisvest in Bussum-Zuid en abc Crailo dichtbij Laren) het grootste aandeel gehad in inbraken, intimidaties op straat, et cetera. Bij de politie was het wel bekend, maar als je alleen maar agenten hebt die niets mogen ondernemen, die steeds worden kortgehouden, krijg je wel een explosie op een gegeven moment natuurlijk. Het gooi is vergeven van de leegstand, als je niet beter zou weten zou je misschien denken dat de grenzeloze leegte, die je gratis krijgt bij aankoop van een proefpakket linkse tolerantie, bij Nederland hoort.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ook hier in Fr zijn er pedagogisch, verantwoorde boekjes voor de kleintjes ( de muzeltjes dan….)
  ………….
  La voie du petit musulman: Voilà ce qu’on propose aux enfants musulmans en France;
  “Wegwijzer voor de jonge moslim: kijk dit is nou wat ze die moslim-kindjes voor-willen-schotelen.

  http://sitamnesty.files.wordpress.com/2009/01/la_voie_du_petit_musulman_tome5_couverture.jpg?w=492&h=679
  De afbeeldinkjes zijn iets minder bloederig en er wordt wel over de slavinnen gesproken, maar de sex wordt iets minder expliciet behandeld.

  http://sitamnesty.files.wordpress.com/2009/01/la_voie_du_petit_musulman_tome5_page47.jpg?w=485&h=684

  Like

 4. luckybee zegt:

  Koraan les is genoeg om van kinderen Jihadisten te maken.Staat alles in de Medina predikking(Na de Hijra) hoe je Kafirs moet behandelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s