Oud-gevangenisdirecteuren klagen Opstelten aan voor rol in zaak-Demmink

Screenshot 20

Ivo Opstelten, minister van Veiligheid en Justitie

Zes voormalige gevangenisdirecteuren hebben aangifte gedaan tegen minister Ivo Opstelten van Veiligheid & Justitie vanwege zijn rol in de zaak-Demmink. Zij vinden dat de minister politiek verantwoordelijk is voor het vertragen van de aangiften tegen oud-secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink, die wordt verdacht van kindermisbruik.

De zes aanklagers zeggen ‘met stijgende verbazing’ kennis te hebben genomen van uitspraken van minister Opstelten over de zaak Demmink. ‘In plaats van het voortvarend opdracht geven tot een gedegen strafrechtelijk onderzoek wekt de minister met zijn voorbarige uitspraken dat zijn (voormalige) secretaris-generaal boven alle verdenking verheven is de indruk het Openbaar Ministerie te belemmeren in zijn taakuitoefening’, staat in de aangifte.

Screenshot 19

Joris Demmink

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Justitie, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

29 reacties op Oud-gevangenisdirecteuren klagen Opstelten aan voor rol in zaak-Demmink

 1. bobzelf zegt:

  ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,waar staat die andere doofpot ??
  Hang die smerige pedofiel toch gewwon op .
  Die etterbak is nou al 80 x geholpen door zijn vrienden ,
  zeg maar “”DE ANDERE RAKKKKKERS , van de hokkkieeee en cricket club !
  met de leus “” hoe dichter bij nul , hoe strakkers om je lul !!!
  TEGEN DE MUUUUUUUR !
  heeft lang genoeg geduurd , die pokkenkast
  van kinderen mot je met je klauwen afblijven !!!
  trek de kop maar van zijn romp !

  gr. bob

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik aarzel of je nu Demmink bedoelt of Opstelten.
   Mocht toevallig dat laatste het geval zijn, dan is daaraan ook weer niets verloren.
   Dacht daarnet alweer dat ik blind werd: De zoveelste rótkop!

   Like

   • bobzelf zegt:

    lieve theresa
    volgens mij is Demmink de beschuldigde pedofiele viezerik .
    Opstelten niet toch ??, of nog niet whahahaha

    je moet trouwens die rotkop van demmink eens naast die van van Aartsen zetten !!
    denk je gelijk aan inteelt tweelingen !!
    OOK VVD !!!

    schoot me zo te binnen , whahaha

    kussie bob

    Like

 2. Bas Koning zegt:

  ‘oude jongens krentenbrood’
  Om te begrijpen waarom Opstelten Demmink uit de wind houd:
  https://pbs.twimg.com/media/BxRyuaoCcAAcKQj.jpg:large

  Like

  • luckybee zegt:

   Zo te zien zijn het hele dikke vrienden, die twee. Heeft Opstelten ook meegedaan met fotograferen?Of zelfs onttucht met kinderen?Wie weet. dat doen vrienden toch altijd zamen uit zamen thuis?

   Like

 3. duinsnip zegt:

  En wat moeten we hier dan van denken? Zou dit waar kunnen zijn, nee hè?http://rondehuis.blogspot.nl

  Like

 4. Edwin Lauxen zegt:

  Tja Demmink, de ex-baas van de kinderbescherming die mocht aanblijven toen omdat je niet gebaseerd op veronderstellingen en aannames van derden aangepakt kon worden maar wel onder zijn verantwoording met dezelfde redenen duizenden kinderen uithuis geplaatst ja gebaseerd op veronderstellingen en aannames van derden..wat klopt hier niet volgens de grondwet ?

  Er is geen sprake van rook, laat staan van vuur.”

  Deze gevleugelde uitspraak van oud-minister Donner in 2003 staat bij mij op dooddoenderslijst plaatst 1 en op 2: Voer sharia in als meerderheid dat wil.

  Like

 5. Dit is echt een dingetje.
  “Zes voormalige gevangenisdirecteuren” is niet niks.
  Dan had die gekke Micha Kat dus gewoon gelijk: http://bit.ly/Xe1SYK

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Omdat er nog veel meer van die “hoge”omes meespeelden in dit smerige spel en ze elkaar allemaal de hand boven het hoofd moeten houden willen ze zelf niet ook voor schut gaan!Daarom wordt onderzoek steeds getrainneerd/gesaboteerd!Er zijn namen genoemd waarvan wij op dit blog geen gewag mogen maken,omdat je dan van je bed gelicht wordt.Maar er is nog nooit een veroordeling geweest tegen bloggers/schrijvers die dat wel openbaar hebben gemaakt!En dat zegt mij genoeg,anders hadden ze wel een proces aan hun broek gehad!

  Like

 7. windwens zegt:

  Nou heeft die Micha Kat gestreden maar ook zijn mede kompaan Drs J. Poot sr. de laatste heeft binnen ik geloof haast een maand een heel klaag stuk geschreven in de vorm van een boek. Waarin toch wel veel aan de orde komt dat je toch echt overtuigd ben van de enorme doofpot. Klip en klare bewijzen die gewoon doodgezwegen zijn omdat het niet op Nederlandse bodem waren ontsproten. Maar ook veel afgekochte slachtoffers of aangiftes die gewoon verdonkeremaand zijn.Wordt tijd dat Demmink eens de ander kant van de cel duur gaat zien deze walgelijke afzichtelijke trol. Hij valt toevallig in de categorie die in het gevangeniswezen niet erg veel status kent dat is boffen voor Joris Demmink

  Like

  • bobzelf zegt:

   Jaaaaaaaaaa
   Dat wordt in het gevangeniswezen :

   DE ANALE POEPSTEEK GENOEMD !!!

   IK GUN HET HEM VAN HARTE en tevens vele malen !!

   zoaals gezegd, je mot met je klauwen van kinderen afblijven !!

   gr. bob

   Like

 8. rotsus zegt:

  Opnieuw dan maar weer voor de derde keer. Nu maak ik echter van tijd tot tijd even een kopie want ik ben er nu tot 2x toe uitgemieterd maar ik denk dat ik nog steeds gebugt ben met goedkeuring van Google inc.maar dat terzijde.
  Mensen, deze zaak is zo ongelooflijk omvangrijk dat het voor de meesten hier denk ik niet te bevatten is.
  Eerst even een reactie op “Duinsnip”van 20.37 uur, ja beste, dit is meer dan waar. Ook hier zijn vele botten gevonden van veelal zeer jonge kinderen maar ook hier hadden ze (de daders) een hele goede Minister van Justitie welke elk onderzoek destijds van diverse rechercheurs stelselmatig frustreerde en natuurlijk in opdracht van de bezoekers en eigenaren van het ronde huis, en wie was dit dan wel niet. Zoek het zelf maar even op, het is niet zo moeilijk!!! Maar schrik niet.
  Dan deze zaak van dat misbaksel welk vele jaren aan het hoofd heeft gestaan van ons justitieapparaat en welke machtiger was dan de minister zelf wordt en elke keer opnieuw de hand boven het hoofd werd gehouden door “hooggeplaatsten” en nette heren en dames wel te verstaan. (een goed verstaander heeft niet veel woorden nodig). Nog even een recente uitspraak van gekke Ivo’tje en ik citeer: “een minister liegt niet” poehahahahahahahaha, kreeg er destijds al spontane lachbuien van en nu nog steeds. Ik denk dat dit met stip zijn domste uitspraak is en staat voor mij dan ook op de eerste plaats in de top honderd van dit mallotenkabinet.
  Dan een korte reactie op “windwens”22.50 uur, Met Micha Kat moet u uitkijken, hij is een trol, althans in mijn ogen en in mijn vaste overtuiging al doet hij het voor de leek redelijk goed.
  Mensen, de zaak Demmink is maar één koekje uit de trommel, deze zaak is onlosmakelijk verweven met 3 Europese Koningshuizen, en nog enkele landen en hooggeplaatsten in deze landen alsmede vele geheime diensten. Om te beginnen de gehele zaak Dutroux en zijn vrouw. U denkt toch zeker hopelijk niet dat deze lonewolf dit voor zichzelf allemaal geflikt heeft of wel soms?? Hij was niet meer dan “vers vlees bezorger” met een groot aantal handlangers welke toen ze wilden getuigen omdat de grond onder hun voeten te warm werd plotseling overleden aan een “hartaanval” of een “dodelijk verkeersongeval” vlak voor te gaan getuigen in een politieburo” of “onder een trein” kwamen vlak voor een getuigenis, of van een brug “afsprongen” met of zonder hulp natuurlijk maar ik weet zeker MET, zelfmoord pleegden vlak voor het proces van een hoofd OvJ en een politieagent en ga zo maar door. Alleen al in de zaak Dutroux zijn het er 28, ja hoor, 28 getuigen welke onder met recht verdachte omstandigheden vlak voor het grote “wensproces en poppentheater Dutroux” om het leven kwamen en dit is natuurlijk 28x puur toeval. Wie dit geloofd moge zalig worden maar die is niet meer te helpen.
  Dan over de koningshuizen, deze zitten er alle drie tot over hun oren in en niet zo’n beetje ook en beste Yvonne van Cleef, mij lichten ze maar van mijn bed dan, ik zeg toch wat IK wil en niets minder. Ons koningshuis, het Engelse en niet te vergeten het oh zo fijne Belgische, pffffff, laat me aub niet lachen. Dacht u nu werkelijk dat we deze onschendbaren het lastig zouden kunnen maken. Deze beschikken over geheimpoppetjes die braaf doen wat hun opdrachtgevers hun zeggen dat ze moeten doen anders worden ze ’s avonds niet gevoederd, deze onnozele maar wel gevaarlijke gekken want ze weten bij god niet waar ze nu mee bezig zijn. Mensen uit de weg ruimen die niet meer kunnen leven met de wandaden welke ze begaan hebben en vaak onwetend in de val zijn gelokt om ze chantabel te maken maar goed. Ik kan u verzekeren dat deze zaak stinkt en niet zo’n beetje ook. Ik ben zelf ruim 11 jaar opsporingsambtenaar geweest voor het Ministerie van Financiën/Douane en ik kan u zeggen dat ik dus wel weet wanneer een zaak met een sisser zal aflopen en wanneer een zaak heet is en stinkt. Bij deze, hij stinkt mateloos en hij is witheet maar dit alles mag geen naam hebben als je door personen gedekt wordt welke “onschendbaar” zijn en als je dan toch uit de school wil klappen……..tja, een ongeluk zit in een klein hoekje. Even nog een opsomming van zaken en mensen die in de zaak JORIS DEMMINK allemaal meespelen, meegespeeld hebben of trekpop of mistgordijn spelen al dan niet wetend maar ik garandeer u WEL WETEND en zwaar beloond met ONS belastinggeld godverdomme, sorry voor mijn scheldwoord maar god vergeeft me in deze, dat weet ik zeker.
  Marc Dutroux is de man welke in heel Europa vleesbezorger was, echter hoofdzakelijk voor Belgische zéér hoge hoogwaardigheidsbekleders, (misschien het Belgische Koningshuis, nee hé, het zal toch niet waar zijn, of wel soms,? Yep!!!) onlosmakelijk verbond
  en hiermee is de zaak Marianne Vaatstra met mistgordijntje Peter R. de Vries, gesteund door de John de Mol maffiazendertjes voor de gewone(onnozele allesgelovende) man! Dan voor Engeland de geachte afgevaardigde Jimmy Saville welke dit bezorgde na er eerst even zelf van te proeven voor het Engelse Koningshuis en perverse adel, Ik stop hier maar anders wordt het te onoverzichtelijk en te gruwelijk maar de lijnen lopen van Portugal,Turkije, Duitsland (Berlijn) België, Engeland en Nederland met als spil Amsterdam en Zandvoort. Daar bevond en bevind zich m.i nog steeds het “distributiecentrum van vers vlees” en laat ik u dit vertellen, er verdwijnen dagelijks tientallen kinderen in heel Europa waarvan u niets maar dan ook helemaal niets te horen krijgt in ons NONjournaal en dat gaat u in de toekomst ook niet krijgen, nooit of te nimmer echter informeer u gewoon eens zelf naar de cijfers van vermiste kinderen in de leeftijd van 3 tot 13 jaar, u zult er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid van schrikken en terecht. Deze mensen, sorry, deze varkens stoppen niet, nooit mits er op een onorthodoxe wijze een eind aan gemaakt wordt maar dat zal moeilijker blijken dan menigeen denkt.
  Voor de geïnteresseerden onder u, ik heb na jaren speuren over het www honderden links welke alles vaak tot in detail vertellen en waar u zich dan zelf een mening mag vormen. Ik heb dat voor mezelf al gedaan en die liegt er niet om kan ik u zeggen.
  Van mij mogen ze allemaal aan het gas en ik wil wel beginnen met ze eruit te pikken. Ik zou er geen moeite mee hebben om ze te ……….!!!!

  Pfffffff, dit was een kluif zo midden in de nacht maar het moest even.
  Wat een ergernis met deze smeerlap en WIJ stonden erbij en keken ernaar zonder ook maar iets te doen. Af en toe denk ik toch echt, zijn de mensen nu zo ongelooflijk stom of doen ze allen maar zo!!! En de politie maar bonnetjes schrijven in opdracht van de poppenkast in den Haag. Wat een onnozelheid toch en wij moeten voor dit soort blauwbilgorgels respect hebben, nee toch hoop ik. Respect moet je bij mij verdienen.
  Fijne dag gewenst voor u allen.

  W.g.
  Rotsus

  Like

  • jitskesez zegt:

   Per uw opdracht heb ik zojuist ff geGoogled naar Missing Children Europe, waar ik werd geinformeerd dat er iedere twee minuten een kind wordt vermist in de EU. Dat is dus meer dan 700 per dag. Inderdaad, dat is schrikken.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Rotsus: 04.50. uur. Ik ben het geheel eens met jouw reactie, Rotsus. Let ook even op mijn reactie van 08.54. uur, met mijn meer dan TERECHTE VRAAG waarom de RODE HOOFDCOMMISSARIS van de POLITIE te AMSTERDAM- nu gepensioneerd?- gewoon HAAT MAG ZAAIEN tegen Dhr. Wilders en de PVV. En waar blijft de aanklacht tegen deze vuilak?

   Like

 9. BertG. zegt:

  Het vervelende is dat dit iedere belastingbetaler weer klauwen met geld gaat kosten.
  De meest kostbare advocaten zullen aan het werk gezet worden namens de staat om opstelten te gaan verdedigen. Dat is met demmink niet anders geweest. Zelfs toen hij al met pensioen was.
  Ook al is de staat hiervan compleet op de hoogte van, dan nog zullen ze dit nooit toegeven.
  En waarom komen deze 6 pas in actie als ze geen baan meer hebben als directeur?
  Komt ook wel erg laf over. Eerst zwijgen en als ze ze niet meer kunnen ontslaan, pas ermee aan komen lopen. Er moeten veel meer mensen hiervan op de hoogte zijn maar dit nooit toegeven.
  Je zou zomaar ineens omgelegd kunnen worden als je je mond voorbij praat hier.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @BertG: 07.06. uur. Bert ik ben ook nog niet vergeten, dat MARX RUTTE ONS 1000 EURO heeft beloofd. Heb jij ze al gekregen, Bert? Liegen, bedriegen en belazeren, daar zijn die schijn liberalen-feitelijk nu socialisten- heel goed in! De pleuris mogen ze voor mij krijgen, deze smeerlappen die ons land naar de verdommenis hebben geholpen. En dan met name de PvdA,CDA,D66 en juist de VVD!

   Like

 10. Harry zegt:

  Jezus , wat zijn we toch lang goedgelovig geweest , althans van mezelf weet ik het zeker .
  Het wordt steeds onwaarschijnlijker dat ie nu nog onschuldig zou zijn .
  Een smerig potje cover-up , wat kun je er tegen doen ? Je voelt je zo machteloos !
  En wéér is die Dombo Opstelten er bij betrokken !

  Elders werd er van alles gespeculeerd , dat zelfs Beatrix er aan mee zou doen of mee zou betalen om haar zoons aan hun trekken te laten komen .
  Nou heb ik een gruwelijke afkeer aan dat mens gekregen – en dat is háár schuld – maar dat soort verhalen doet de zaak denk ik geen goed en daar geloof ik nou helemaal niets van .
  Geen enkele moeder is toch zó gek ?
  Verder acht ik haar tot welhaast alles in staat , dat wel .
  En dat beruchte ronde huis , dat zou zijn gesloopt om de bewijzen te verdonkeremanen ?
  Even een brug te ver .

  En het “laatste oordeel van de rechter” , waar we altijd op moeten wachten , nou daar heb ik helemaal geen cent vertrouwen meer in .
  Dezelfde corrupte rotkliek , dat hebben we bij het proces tegen Wilders wel gezien .
  Ze moeten wel helemaal geen kant meer uitkunnen wil je je gelijk krijgen .
  In gevallen als dit lijkt het wel of het OM en de rechterlijke macht nauwelijks van elkaar verschillen , terwijl ze toch oppositioneel moeten zijn , op zekere hoogte .

  En die Demmink ; alleen om dat harses zou ik hem al op willen sluiten , wat een engerd !

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  O ja, waar blijft tevens de AANKLACHT tegen de SMEERLAP RIESSEN, voor zijn HAATZAAIEN tegen kiezers op de PVV. Iemand? Beste mensen, net als DEMMINK zal de VERRADERSKLIEK van D66 RECHTERS en het O.M. NIETS ondernemen tegen beiden, maar wel TEGEN DHR.Wilders! Nederland heeft geen ” rechtbanken maar krombanken”, in mijn optiek!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Wedden dat Opstelten er weer mee weg komt.

  Like

 13. Edwin Lauxen zegt:

  De echtgenote (Mariëtte Dutilh) van Opstelten is rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank in Rotterdam en Kinderrechter, toeval natuurlijk !

  In 2007 verzorgde Opstelten de tweede Jan Modderman Inleiding. De Jan Modderman inleidingen hebben als doel een bijdrage te leveren aan de bevordering van de bewustwordingsprocessen die dienen tot een verbetering van het sociaal-maatschappelijk samenleven en het welzijn van alle mensen. In dat kader sprak Opstelten over het thema “Bruggenbouwen in een inter-culturele samenleving”, in de Nieuwe Kerk in Groningen. Hij zette zich daarmee belangeloos in voor het microkrediet.

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Altijd maar weer Demmink, het wordt vervelend. Steeds maar weer opnieuw die zelfde niet te bewijzen verjaarde aanklachten, de Turkse slachtoffers zijn al nu al rond de veertig! De vermeende Turkse slachtoffers, want er is nog niets bewezen.

  Soms is een doofpot geen doofpot, soms is er gewoon niets anders dan wat er is. Soms zit er niets achter. Demmink hield naar het schijnt van hoeren-jongens. En hoeren-jongens zijn te lui om te werken, geen krantenwijk of dozen uitpakken in de supermarkt. Nee, ouwe mannetjes aftrekken voor geld, dat is makkelijk verdiend. Maar dat is nog geen verkrachting, als een hoertje geld ontvangt voor de ongewenste seksuele intimiteiten dan is het gewoon handel en geen verkrachting.

  Wat ik gelezen heb over de zaak Demmink is het volgende. De Turkse overheid wilde een Koerdische drugscrimineel hebben, die zat in Nederland in de gevangenis. Demmink zat op justitie en Demmink was niet inschikkelijk genoeg, toen heeft men hem in Turkije een paar minderjarige jongens aangeboden, de politie had die van de straat gehaald en op de hotelkamer van Demmink bezorgd. Later is dit aangewend om Demmink die niet welwillend genoeg was naar de Turken om Demmink en de Nederlandse overheid af te maken.

  Dingen die onopgelost zijn gebleven: waarom hebben die vele honderden jongens niet eerder aan de bel getrokken? Waarom heeft de Turkse politie in Ankara twee dakloze minderjarige jongens van de straat gehaald? De vraag blijft waarom die jongens bij Demmink zijn bezorgd in plaats van een opvang-tehuis. Was dat mislukte omkoping of een vooropgezet plan om Demmink te chanteren? Waarom er van verkrachting geen bewijzen zijn! En bovenal waarom die chantabele top-ambtenaar jaren en jaren zogenaamd door heeft gegaan. Kennelijk vonden de zogenaamde slachtoffertjes de betaling destijds wel voldoende. De grootste financier (mislukte vastgoed-fraude op Schiphol) van de Demmink beschadigingsactie is al jaren in gevecht met de Nederlandse staat, het gaat niet om Demmink, het gaat er om dat men het Ministerie van Justitie wil beschadigen, en dat kan alleen door een lang zittende top-ambtenaar verdacht te maken en doofpotten te verzinnen, pas dan wordt de rechtstaat beschadigd.

  Persoonlijk vind ik het beter dat vieze oude mannetjes het doen met jonge mannen dan met jonge vrouwen! Want meisjes kunnen zwanger worden en dan zijn er twee levens verwoest. Jongen hebben alleen maar wat pijn en een beschadigd imago, maar dat is tijdelijk. Heel erg tijdelijk, het weekend er op zijn ze met de benen wijd weer beschikbaar voor het makkelijk verdiende geld. Ik heb er dus eigenlijk helemaal geen medelijden met die hoerenjongens, ze doen werk dat ik niet wil doen, voor dat geld waar zij een half uur voor ‘werken’ moest ik (toen ik 17 was) een hele week dozen uitpakken en vakken-vullen.

  Like

  • U vergeet voor het gemak dat deze zaak niet nu pas uit de kast is gekomen,maar al jaren en jaren sleept,en steeds wordt tegen gehouden door……,juist,justitie!

   Like

  • rotsus zegt:

   Beste “vanhetgoor”,
   Ik denk dat u of volstrekt niet weet waar u het over heeft of dat u een trol bent. Sorry als ik mis zou zitten maar u heeft zich met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid totaal niet verdiept in deze zaak waarbij ik dan wel wil opmerken dat u hier beter niet op kunt reageren.
   U slaat de plank volledig mis en dat u gefrustreerd bent dat u vroeger vakken hebt moeten vullen voor een schijntje heeft helemaal niets met deze zaak te maken en is dan ook totaal irrelevant.
   Daarbij is justitie niet alleen maar beschadigd, justitie in Nederland is net als justitie in nagenoeg alle landen totaal corrupt en volledig ongeloofwaardig.

   Maar…..dat is mijn mening en hiervoor heb ik mijn gronden!!

   Met vriendelijke groet en een fijne dag verder.
   W.g.
   Rotsus

   Like

 15. Topambtenaren blijven ook nu weer op hun plaats zitten ondanks het aftreden van Opstelten en Teeven!Deze zaak kan misschien nu ook weer actueel gemaakt worden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s