PETITIE: Nederland eist het ontslag van Kabinet Rutte 2

Screenshot 45

Kabinet Rutte 2 besteelt de burger, maakt de bevolking armer en zieker met haar bezuinigingsdrang, liegt, bedriegt, verraadt (geeft NL weg aan de EU), negeert de wensen van het volk, pas doofpotpraktijken toe (MH17), bagatelliseert sociale problemen (Islamisering/ISIS), is een pion van de VS en EU.

PETITIE

Wij

het Nederlandse volk.

constateren

dat Kabinet Rutte 2 zich schuldig maakt aan wanbeleid, corruptie, diefstal (lastenverzwaring), verarming en verzieking van de bevolking met haar bezuinigingsdrang, leugens (Oekraïne/Rusland crisis), bedrog (pion van de V.S. en de E.U.), verraad (geeft NL weg aan de EU), het negeren van de wensen van het volk, toepassen van doofpotpraktijken (MH17), bagatelliseert sociale problemen (Islamisering/ISIS). Kortom: is niet bekwaam.

en verzoeken

,zijnde de werkgever van Kabinet Rutte 2 d.m.v. belastingbetaling, het onmiddellijke ontslag van Kabinet Rutte 2, zijnde de niet fungerende werknemer, en het uitschrijven van nieuwe verkiezingen.

Onderteken hier de petitie:

https://petities.nl/petitie/nederland-eist-het-ontslag-van-kabinet-rutte-2

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Yvonne van Cleef en Identitair Verzet Limburg)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op PETITIE: Nederland eist het ontslag van Kabinet Rutte 2

 1. Rob van Marle zegt:

  en die gedogende partijhen incluis met hin vrome tronies en zelfverrijking.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Zo, dat is mooi, getekend !! Nou is kijken hoeveel er van de ca. 16 miljoen grauw grijze gehaktballen er al ontwaakt zijn.

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Excuseer: er is met Mark Rutte van alles mis. Net als er voorheen ook van alles schortte aan J.P. Balkenende. Echter, het probleem is niet Mark Rutte maar de algehele toestand waarin wij verkeren. Vroeger stelde Nederland iets voor, dat is nu al lang niet meer zo. Vroeger maakten wij dingen die bijzonder waren, De compact-cassette, de CD, schepen en vliegtuigen. Er waren de chips-machines van ASML en de joints gerold van Neder-Wied. Vroeger stond Nederland vooraan met bewustwording en vernieuwing. Dat is allang niet meer zo. In Europa zijn we de grootste van de kleine landen. Ten tijde van de Benelux waren wij de grootste, we hadden Europa niet nodig om te excelleren.

  Er is geen grandeur meer, er is geen wil om uit te blinken en Mark Rutte is niet de aanstichter maar wel een exponent daarvan. We kunnen Mark Rutte moeilijk de schuld geven voor de malaise in de politiek sinds de dood van Fortuyn. Daar zijn andere schuldigen voor, zoals de gehele PvdA. Zij zagen die de bui al hangen en kozen eieren voor hun geld. De baantjes machine mocht niet stoppen.

  Het is tal van politici nooit begonnen om het land te besturen en te helpen met de opbouw, maar het allergrootste gedeelte van de politici zit daar met een verborgen agenda, het commissariaat of de benoeming in de raad van bestuur ergens. Noem maar op! Dat Mark Rutte niet functioneert is niet alleen zijn schuld, het is de tijd, het is het gevolg van Europa en de miljarden die zijn weggegeven. De slappe rug van Mark Rutte is wèl zijn schuld, maar ik denk niet dat hij op jacht is naar een topbaan in het bedrijfsleven, de toekomst zal het leren. We zullen wel zien waar Mark Rutte heen gaat als Nederland failliet is.

  Like

  • koloth zegt:

   Ja dat is nou wel een leuke stelling vanhetgoor.
   Maar zo kunnen we niemand meer ergens van beschuldigen, zo is het altijd een ander zijn schuld.
   Nee zo werkt het niet.
   Rutte wil M.P. van Nederland zijn, dan moet ie ook z’n verantwoordelijkheid nemen.
   Hij is verantwoordelijk voor het rijlen en zelen in/van Nederland en dat gaat duidelijk lang niet goed.
   Hij moet ingrijpen en een andere strategie toepassen, maar hij doet helemaal niets, hij blijft gewoon hetzelfde doen richting de afgrond.
   Dus hij moet OPSODEMIETEREN.

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   @We kunnen Mark Rutte moeilijk de schuld geven voor de malaise in de politiek sinds de dood van Fortuyn. Daar zijn andere schuldigen voor, zoals de gehele PvdA”.

   Aan de huidige situatie heeft Mark Rutte zéker wèl schuld en niet zo’n klein beetje ook. HIJ dook na de verkiezingen onder de dekens met de PvdA. HIJ en niemand anders. De VVD en PvdA zijn zó pluche-geil dat ze elkaar chanteren om dit rampenkabinet in stand te houden. Zèlfs met hulp van de Judaspartijen CU en SGP, die ze normaal gesproken verafschuwen. Maar nu zijn het nuttige idioten. Hopelijk lijden ze in maart volgend jaar zo’n enorm verlies dat ze voorlopig niet zullen opkrabbelen. Maar gezien de PURE DOMHEID van het kiesvolk vrees ik dat dat niet zal gebeuren.

   Voor Mark – weg – met – ons zal er zéker wel een baantje in Brussel zijn. Maar vóór die tijd is hij wellicht al opgeknoopt aan de hoogste boom in het Zuiderpark, SAMEN met “nivelleren-is-een-feest”…….

   Like

   • bigljohn zegt:

    vanhetgoor; De grootste schuldige in deze is de MSM media. Deze doet de goegemeente voortdurend misleiden en hersenspoelen, zodat ze telkens maar weer blijven stemmen op PvdA, Groen Links, SP, D66, en niet te vergeten de nieuwste linkse aanwinst, de VVD ! Vandaar dat wij telkens zitten aan te hikken tegen rotzakken als (nu weer) Rutte, Samson en de schoft Pechtold !

    Like

 4. Jean zegt:

  Jammer dat ik als Volbloed Vlaming net kan bijdragen aan het opruimen van die puinhoop, dat zou eigenlijk met terugwerkende kracht moeten plaatsvinden zodat ook die huichelaar timmermans de straat op gesmeten wordt, die denkt nu de vis gevangen te hebben maar met die EU misdaadorganisatie hebben we nog een korf appelen te schillen.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Heel veel mensen in Nederland zijn niet eens met het beleid van dit kabinet. Vooral niet als het om de zorg gaat, de kruiperige houding tegenover de EU, de lakse houding tegenover de Jihad in Nederland en de armoede onder de eigen bevolking. Toch gaat dit kabinet door met ontvangst van torenhoge tsunami-golven van zgn. “vluchtelingen” waar WIJ GEEN PEST MEE TE MAKEN HEBBEN. Al wetend, dat het leeuwendeel van deze vluchtelingen moslims zijn en net zo gevaarlijk voor de toekomst van Nederland als de Ebola virus. Zie wat deze “arme stakkers” doen op dit moment in de Scandinavische landen https://mail.google.com/mail/?tab=wm#inbox/1486b20ff7beab54. De gene die toevallig niet bij de “vriendenclub van Allah” horen zijn meestal mensen die kortgeleden nog in de jungle hadden gewoond. Zij brengen de jungle mentaliteit in volle glorie hierheen.

  Like

 6. koloth zegt:

  Nou ik heb getekend hoor.

  Like

 7. Ruud Zwaaf zegt:

  Lieve mensen,
  Bedankt voor jullie reacties. Mag ik jullie vragen de link met zo veel mogelijk mensen te delen? Hoe meer mensen ondertekenen, hoe sterker wij staan.
  Ruud Zwaaf

  Like

 8. Zenalda zegt:

  Stap op!

  Like

 9. Johan van der putten zegt:

  Ze bestelen ons en liegen over alles we zijn het zat weg met die zakken vullers ze werken nederland de af grond in

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Ook ik heb de petitie ondertekend. Dit is wel het slechtste kabinet, sinds 1945. Men heeft “water en vuur”, gemengd, te weten liberalen en socialisten! Dat gaat NOOIT GOED voor een land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s