Polderjihadisten bij top ISIS

Screenshot 6

’Koppensneller’ Khalid K. (links) uit Almere poseert met de Duitse jihadist Denis Mamadou Gerhard Cuspert. Deze Duitse bekeerling gaf zijn glanscarrière als rapper ’Deso Dogg’ op

(Door: Bart Olmer)

AMSTERDAM – Nederlandse jihadisten zijn doorgedrongen tot topleden van terreurbeweging ISIS, die direct contact hebben met de hoogste terreurleider ’Kalief’ Abu Bakr al-Baghdadi.

Zo had de Nederlandse jihadist Abu Ubaida al-Maghribi een leidende rol in de ISIS-gevangenis waar de Amerikaanse journalist James Foley gevangen zat voordat hij werd onthoofd. Deze Nederlandse commandant zou door eigen strijders inmiddels zijn vermoord op verdenking van spionage. Nog een lijst Nederlanders wordt genoemd in de gevangenhouding van ex-jihadist Jejoen Bontinck, in het strafdossier van een omvangrijke jihadrechtszaak later deze maand.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

8 reacties op Polderjihadisten bij top ISIS

 1. luckybee zegt:

  Alle jihadisten bleken allemaal rapper te zijn. Gebeurt dat ook met Ali B ?wordt hij ook een jihadist?

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Dit zijn toch de “kansenparels”, volgens het CDA, de PvdA,D66 en de bierpompliberalen van de VVD. Ik vervloek de dag dat men DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG heeft aangenomen, waarvoor de vermelde partijen voor 100% verantwoordelijk zijn.

  Like

 3. helletocht zegt:

  Er is maar een oplossing. Eens weg is altijd weg, en hopelijk is er al een exit van dit soort genetic waste in het Midden-Oosten. Willen wij weerbaar zijn, dan moet het onkruid weg. We spuiten, we kappen, we harken, het maakt niet uit. De tuin moet schoon!

  Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Die foto van Khalid is telkens dezelfde, dus fotosjop.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Het is gewoon rot volk, en dat woont onder ons, en dat vermoord mensen, en komt weer vrolijk terug bij ons, krijgen weer een uitkering, lopen weer rond in die achterlijke jurken waardoor ze geen baan krijgen, die ze ook niet willen vanwege allah, en wij maar betalen voor dat soort volk, walgelijk, razend kan ik er over worden, wat een land waarin wij wonen, al die onrendabele maar binnen halen, huis aanbieden uitkeringen, noem maar op, ik wil geen belasting meer betalen, ik ben het goed zat!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s