Staatsloterij

Screenshot 7

(Door: Wans Horst)

De Staat der Nederlanden heeft een monopolie op kansspelen, de winst van legio loterijen stroomt ook direct het laatje van de staat binnen. Er zijn verschillende loterijen om de burger de kans te geven te kiezen tussen de staat, de staat en de staat. De grote loterijen zoals Euromillions kun je alleen bij onze zuiderburen halen, daar zijn de calvinistische Duitsers kennelijk ook wars van. De redelijk nieuwe loterij Eurojackpot, in Nederland begeleid door de staat zodat je meteen weet aan welke kant ook die loterij staat (hint: niet de uwe), is nog niet één maal in Nederland gevallen. Wij Nederlanders dienen ook in Europees verband als melkkoe. Dat wisten we al, het blijft echter goed om het te blijven herhalen zodat we niet in slaap sukkelen. In Nederland is de situatie tegenwoordig te vergelijken met die van een Derde Wereldland, maar wat wil je dan ook als al het geld niet op een eerlijke manier verdeeld wordt.

Eerlijk zou zijn dat het land dat het geld opbrengt eerst voor z’n eigen bevolking zorgt, zodat die in niets tekortkomt, en al het overige, na het neutraliseren van de staatsschuld om vrijgesteld te zijn van rentebetalingen, dan maar schenkt aan landen die het beter kunnen gebruiken dan wij op dat moment.

Het mag niet zo zijn, niet hier en niet in Duitsland, omdat beide landen hun volk onderdrukken met een schuldgevoel van hier tot Tokio en weer terug. De Duitsers met die over de Tweede Wereldoorlog en de Nederlanders met een opgelegde zelfhaat o.a. omdat wij het te goed zouden hebben. Schuldgevoel is er slechts voor bedoeld om mensen hun portemonnee te laten trekken om het schuldgevoel af te kopen. Alle belastingen zijn diefstal. De vroegste belastinginspecteurs waren als de sheriff van Nottingham uit Robin Hood.

De Tweede Wereldoorlog is al lang in de herhaling te zien in alle nieuwsitems over de EU, waar Angela Merkel de nieuwe dictator is. Zij lijkt alles te bepalen in Europa, de Duitse economie gaat nog steeds goed, dus wordt zij steeds herkozen, en je kan het het Duitse volk niet kwalijk nemen dat zij wederom op een tweede Adolf stemt, net als toen.

Als mensen te lui zijn om voor hun eigen inkomsten te zorgen, vind ik niet dat ze geld toegeschoven zouden moeten krijgen, echter als iemand ons land na oorlogen en plunderingen weer heeft opgebouwd, vind ik het gewoon marteling om hen afhankelijk te maken van een (a)sociale uitkering en daar ook nog eisen aan te stellen. Helaas is een (a)sociale uitkering alles wat de overheid als dank heeft voor deze mensen. Ga geen strengere eisen stellen aan mensen die achteraf gezien door een eigen stomme schuld van de overheid meer krijgen dan dat die overheid hen nu wil toebedelen. Nee, stel gewoon andere eisen aan de instroom van nieuwe gevallen. De overheid spreekt de brave burger altijd aan op die manier, terwijl Roma nooit belasting hoefden te betalen, maar toen dit in het nieuws kwam, werd er wel ineens wat aan gedaan. Natuurlijk is dat om de massa goed in het gareel te laten lopen, manipulatie dus. Wie zegt bovendien dat een en ander niet in scene is gezet?

Flitsboetes is een uitgekauwde vorm van zelfhaat. De RDW keurt auto’s goed die harder kunnen rijden dan de toegestane maximum snelheid, dus gaat zij de fout in en niet de burger. Het CJIB doet graag een 1-2-tje met het RDW, zodat inkomsten gegarandeerd zijn. En de burger zal toch niet protesteren, aangezien hij zelf ‘weet’ middels groepsdrang en kwaadaardige voorlichting van gezombificeerde ambtenaren op publieke netten.

De blanke man is zonder proces schuldig bevonden aan alles wat er mis is met de wereld, iedere blanke man. Een rechter toetst aan de hand van wetgeving die bedacht is door de Tweede Kamer (wetgever). Die Tweede Kamer is gekozen door het volk. Dat heeft dus de macht… tja… als het slaafse volk dan door haar leven lamgeslagen is door het idee van machteloosheid zich niet langer laat manipuleren, tv’s en kranten de deur uit doet, alleen nog maar kiest voor internet. Dat levert ook al meteen een stijging in de koopkracht op en is de enige goede investering in de toekomst.

Die massa krijgt een massale kleurspoeling te verwerken iedere keer als ze de tv aanzet of een krant openslaat, al is het maar door de woordkeuze van de desbetreffende broodjournalist. Hun haar krijgt geen coupe soleil, maar hun politieke kleur ondergaat wel verandering. TV kijken is eigenlijk één groot school TV weekjournaal, omdat de manier van denken van het publiek gedicteerd wordt door de stem van de nieuwslezer (m/v). Dat (m/v) uit de vorige zin is ook zo’n voorbeeld van de vervreemdingspolitiek die het eigen volk ieder moment van de dag doorspekt.

Onderwijs is de grootste vorm van manipulatie, D66 vindt niet voor niets onderwijs het belangrijkste onderdeel waar veel geld naartoe zou moeten gaan. Google gaat nu heel Afrika voorzien van internet via de satelliet. Afrika zal door het ‘gebrek’ aan onderwijs, maar straks wel ongelimiteerde toegang tot het internet, hun ‘dictators’ omver kunnen werpen en ‘democratisch’ (mooi woord, hè) de wens kweken om een nieuwe dictator te kiezen die aansluiting zal zoeken bij het Westen. Democratie is niets anders dan een gemanipuleerde wens, ze heeft niets te maken met de macht van het volk. Mensen zijn gestopt met het zelf nadenken toen zij zagen dat het goed was. Mensen zijn te lui om te kijken wat hen dient en dat is de enige beschuldiging die echt verwijtbaar is, niet 3 kilometer per uur te hard rijden, dan had de RDW jouw auto maar niet moeten toestaan in Nederland.

Poetin is een bedreiging voor de hier omschreven wereldorde. Als rijk man hoeft hij persoonlijk geen slaaf te zijn van hogere heren, hoeft hij aan niemand onderdanig te zijn, is hij geen loonslaaf en kent geen broodheer. In ons ‘vrije’ Westen kent iedereen dat, zelfs de graaiende bestuurders, hetzij op een andere manier. Helaas kennen ook gehandicapten en ouderen dat, middels allerlei eisen die bestuurders met weinig levenservaring redelijk vinden om te stellen, de massa drijft namelijk op kortetermijndenken zoals dat er vanaf de basisschool in is verweven. Omdat Poetin prominent in het nieuws komt, zouden mensen hem weleens als idool kunnen gaan zien en dat past niet, n-i-e-t, in de wereldorde van calvinisten zoals Angela Merkel, Mark Rutte en de zojuist voor zijn uitmelkende verdiensten beloonde Frans Timmermans, die maar wat graag Nederland zien opgaan in één groot Europa. Ik vraag me alleen af of de Duitse voordelen ook in Nederland dan van kracht zullen worden of dat de krachten binnen Europa het wel mooi vinden dat er een transferunie tussen Noord en Zuid bestaat.

Het zal wel niet en de Staatsloterij kent inderdaad de hoogste kans om te winnen. Je inleg terugwinnen geeft een enorme kick, moet u weten. Helemaal als je keer op keer je geld verliest 🙂

Als mensen bij een commerciële instelling meer dan de Balkenendenorm verdienen, worden ze publiekelijk aan de schandpaal genageld, maar als afbeeldingen van steelRoemenen of idem Marokkanen gefleerd worden door de binnenstad of boven een balie hangen, zodat het personeel ze kan herkennen wanneer ze de zaak weer bezoeken om zonder te betalen te winkelen, krijgt men een ander instituut van de overheid op z’n dak: het College Bescherming Persoonsgegevens.

Mensen die zeggen ongelijkheid te bestrijden, heel socialistisch links dus, zijn juist de mensen die er wel bij varen.

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Staatsloterij

 1. koloth zegt:

  Mooi artikel Wans over al die misstanden, maar ja wat moeten we nou doen ?

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Nederlanders moeten beseffen dat er geen comfortabele manier is om de problemen te laten verdwijnen. Nederland is een land geworden van angsthazen en pennenlikkers. Van mensen die zo’n waarde hechten aan geld dat ze die droom vervult moeten zien, terwijl ze maar wat graag vrijheden weggeven in de hoop dat het beter zal worden, we kunnen niet langer zwijgen als natie.

   Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Goede vraag,Koloth,wat doen we er aan?Benoemen is een,omver werpen is twee!

  Like

 3. Avidia zegt:

  Ik heb in mijn leven nog nooit een lot gekocht voor wat dan ook, ik doe nergens aan mee. Ik doe ook niet open voor bijdragen aan dit of dat, niet uit gierigheid, (ik geef graag iets weg), maar dan alleen aan mensen waarvan ik weet dat ze het echt nodig hebben, ik stop wat in een enveloppe en stop het in hun brievenbus. Al die z.g. goede doelen, moet er niets van hebben, alles blijft aan de strijkstok hangen, denk maar eens aan die grote nood van die overstromingen, er is nog steeds niets gedaan, waar is al dat geld gebleven??? Zodra er vorderingen getoond worden doe ik mee, volgens mij is het een grote zwendel, en onze omroepen doen er aan mee, kijk ons eens goed doen, ba!!!! Niets komt van de grond. en niemand eist iets, b.v. wat is er met al dat geld gebeurd???? Voel je nooit schuldig als je niet doneert, kijk om je heen waar je beter iets aan kan geven, vooral niet waar om gevraagd wordt op tv!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s