Van Aartsen: banen creëren tegen extremisme

Screenshot 44

DEN HAAG – De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen pleit voor een sociaaleconomische aanpak om radicalisering te gaan. Zo moet zijn stad meer banen creëren en moet het bedrijfsleven alerter zijn, zegt hij in Het Financieele Dagblad.

„Meer dan een miljoen moslims in Nederland accepteren onze samenleving, maar het is zuur als je ambitieus bent en toch geen baan krijgt omdat je moslim bent”, aldus van Aartsen. „We werken al goed samen met het bedrijfsleven, maar er moet een kop bovenop. Het is onze taak en die van het bedrijfsleven extra alert te zijn.” Ook is het zaak er ‘vroeg bij te zijn’, erkent hij, waarbij onderwijs de sleutel is. „Laat ik het zo zeggen: het doel is kinderen vanaf 8 jaar in een gedisciplineerde omgeving te krijgen en te houden.”

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Hypocrisie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

40 reacties op Van Aartsen: banen creëren tegen extremisme

 1. jowitteroos zegt:

  Treffende en veelzeggende foto’s van van Aartsen 😉 . Kan me tijd nog herinneren dat er op de arbeidsmarkt positieve discriminatie werd toegepast op de autochtone bevolking van Nederland. Het is om eenzelfde idiote reden dat dat nu weer zou gebeuren, namelijk dat allochtonen gediscrimineerd worden. Echter nu gaat het nog een stapje verder en zijn het niet de allochtonen maar Moslims die gediscrimineerd zouden worden………………….we konden er op wachten……………Ze zijn gewoon te beroerd om zich aan te passen aan de arbeidsethos van dit land en innen liever een uitkering ( die wij als hun slaven hebben opgebracht), zoals een juist moslim zich betaamt. Bovendien: wie neemt er nu een potentiële of al zijnde jihadstrijder in dienst of een moslim die zogenaamde religie-gerelateerde-werk-eisen heeft als een bid hok, tijd op te bidden, ramadan vrij en/of veel ziek, kledij. Daarbij moet zijn baas en zijn collega’s natuurlijk voldoen in alles wat de moslim wilt, want alles wat niet met religie te maken heeft is beledigend…………gevolg, ongetwijfeld veel gesodemieter op de werkvloer ( familieleden erbij natuurlijk met bedreigingen enzo) en/of een grote hoeveelheid rechtszaken of dat beledigd moslimpje klachten indient bij discriminatie platvorm………… De reden dat moslims niet aan een baan komen is omdat ze dat niet willen of omdat de werkgever ze niet in de groep vind passen…………..;)

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Prima verwoord jowitteroos heel herkenbaar relaas, precies zo verging het bij ons op het werk met deze lui, zij verdommen het gewoonweg om zich aan te passen. En de verraderlijke leiding heeft daarbij een dikke vinger in de pap, het ziekte verzuim bijvoorbeeld lag ruim vier keer zo hoog als bij de autochtone collega’s, alles werd met de mantel der liefde bedekt. Het overgrote gedeelte van de autochtone collega’s gooiden eerder het bijltje er bij neer en werden nonchalant, wanneer het maar kon.

   Men kon dit vertalen naar een soort van ongelijkheid, dus discriminatie, wanneer men van buiten af, met een frisse blik er tegenaan keek, werd de blik snel vertroebelt hoe het gestuntel van deze werknemers goed gepraat werd door de leiding, welke óók weer opdracht van boven hadden ontvangen, wat een kots land is Nederland op dit vlak verworden.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Compleet gezwets van die Van Aartsen! Dus als ik hem goed begrijp, moeten we moslimjongeren met voorrang aan een baan helpen, anders dreigen ze te radicaliseren? En hoeveel autochtone Nederlanders zitten er al tijden op de bank thuis, en snakken naar werk en inkomen? Brave burgers, die nooit zullen ‘radicaliseren’.
  Van Aartsen stelt: “als je ambitieus bent en toch geen baan krijgt omdat je moslim bent”…..; laat hem eerst eens nadenken over de vraag óf moslimjongeren wel zo ambitieus zijn. Weet hij niet dat er nog teveel zijn die zonder diploma de school verlaten? En hoe betrouwbaar zijn ze op de werkplek? Veel moslimjongeren hangen blijkbaar liever rond dan dat ze aan hun toekomst werken, want als je écht vooruit wilt in onze samenleving, dan gebruik je om te beginnen je hersens!
  Je zou moeten weten dat rellen en geweldpleging je toekomst behoorlijk kan verzieken!
  Maar daar zijn ze dan weer te dom voor.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 09.52. uur. Prima gezegd, Cathja! Wat is die van Aartsen toch een ontiegelijke “zak hooi”. Deze lapzwans, van de LAPZWANS PARTIJ der VVD, blaat maar wat in het rond, wat eerder het kenmerk is/was van de SOCIALISTEN en de GROENE ZWATELAARS. Precies zoals je zegt Cathja, we hebben ca. 700.000 mensen ZONDER WERK, en velen daarvan zijn geboren NEDERLANDERS. Wat een lul met vingers is het toch, gespeend van enige bron van kennis dergelijke nonsens verkopen. Maar ja, in zijn baas MARX RUTTE heeft hij een goed voorbeeld!

   Like

 3. Van Aartsen is een halve gare. Een ras-NSB’er. De VVD is net zo goed verrot als de PvdA. Ik vind de bedreiging voor mijn land nu zo extreem, brutaal, nietsontziend, persistent, chronisch en fundamenteel worden, dat alleen nog een oplossing verwacht mag worden van een georganiseerd gewapend verzet die net zo agressief deze gore schepsels gaat bestrijden zoals zij ons en ons land proberen te vernietigen. Dat is de enige juiste manier. Uitroeien met wortel en tak dit verraad en de haatdoctrine die erdoor gefaciliteerd wordt.

  Like

 4. Bauernschmaus. zegt:

  Hij begrijpt het nog steeds niet helemaal.

  Like

 5. Driek zegt:

  De burgervader ziet de niet-westerse bevolking als een zegen voor Den Haag. „Net als een eeuw geleden komt er een nieuwe klasse op, die ambitieus is en geld wil verdienen. Je ziet het terug in het aantal ondernemers dat een bedrijf begint, het aantal jongeren dat een opleiding volgt. Die mensen vormen over 10 tot 15 jaar de ruggengraat van onze economie. Het is geen zwakte, het is de kracht van de stad.”

  Wat een gezwets. ‘Een nieuwe klasse die ambitieus is. Net als een eeuw geleden’. Hoe verzint die man het. Totaal onontwikkeld.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   ‘Een nieuwe klasse die ambitieus is……………………………..

   Hij bedoelt vast dat de nieuwe generatie booslims ambitieus is in stelen, mensen in elkaar rammen en meisjes dwingen de hoer te spelen.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Driek
   Jozias van Aartsen is geen burgervader. Zo’n stuk drek zou nooit op deze positie komen, had hij geen goede vrienden in de hoogste echelons. Hij ziet zijn functie met de ogen van een lollige toffe jongen die lintjes kan knippen en gastheer spelen voor internationaal gezelschap in de “Stad van Vrede en Recht”. In zijn stad heerst geen vrede en geen recht. Zeker niet voor arme autochtone burgers die niet over middelen beschikken om uit de gedemilitariseerde zones, genaamd Sharia enclaves, te vluchten. Jozias van Aartsen is net zoveel een burgervader als een voorzitter van een elitaire tennisclub..

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Wat een ongelofelijke domme man die van Aartsen. Parasiteren over de ruggen van die kafirs doen ze veel liever, werken voor die domme kafirs geeft geen status !!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @koddebeier
   Het is niet enkel parasiteren over de ruggen van de kafirs. parasieten hebben geen ambities. Zij blijven waar ze zijn. Om de intelligente jongens (meisjes) van hen te paaien, zal Jozias van Aartsen banen creëren binnen de administratie van het stadsbestuur. Hij zal hen gelegenheid geven binnen de meest gevoelige data in te dringen. Bijvoorbeeld: de bevolkingsregister en gevoelige informatie m.b.t. de stadsvoorzieningen, bescherming tijdens noodtoestanden enz. Hij zal ze gelegenheid geven de stad van binnenin kapot te maken. De Duitsers hadden, eind jaren ’30, bakken met geld betaald aan mensen die hen van dergelijke informatie konden voorzien. DEZE VENT IS GEVAARLIJK OM NOG EEN DAG VERDER IN ZIJN AMBT TE ZITTEN.

   Like

 7. Sjaak zegt:

  Ambitieus bent en toch geen baan krijgt omdat je moslim ben !
  —————————————————————————————————
  AMBITIEUS ? IN WAT ? EEN CRIMINELE PARRALELE
  MOSLIM-GEZELSCHAP TE ETABLEREN ?MOOI NIET !
  ——————————————————————————————————-
  Zo moet zijn stad meer banen creëren en moet het bedrijfsleven alerter zijn !
  ——————————————————————————————————-
  WAT VOOR EEN BAANTJES ? DAARMEE JIJ TOTAAL OVERBODIGE
  WAARDELOZE LUL IN KONSPERATIVE MOSLIMKRING NOG MEER
  BELASTNGGELD OVER DE BALK SMIJT ?
  ————————————————————————————————-
  „Meer dan een miljoen moslims in Nederland accepteren onze samenleving !
  ——————————————————————————————————
  MEER DAN EEN MILJOEN ? BOERELUL ! OP WAT VOOR EEN PLANEET
  LEEF JIJ ! DAGELIJKS BEWIJZEN ZE TOT SCHANDE VAN DE ANDERE
  GOED INTEGREERDE ,,NIET MOSLIMS ” HOE EENS EEN GOED
  FUNKTIONEERENDE GEZELSCHAP IN ELKAAR STORTEN KAN !
  VOOR DEZE MENSEN IS DIT EEN SLAG IN HET GEZICHT OMDAT
  OOK ZIJ VOOR DEZE MOSLIMPRUTSERS MEEBETALEN !
  EN ALLEEN DE MOSLIM IS SCHULD DAT NU TOT OVERMAAT VAN
  RAMP EEN KEIL TUSSEN DEZE GEZELSCHAP GESLAGEN IS !

  VAN AARTSEN FLIKKER OP MET JE MOSLIMVRIENDEN !
  DIE NEMEN JOU JA MET HANDKUS OP WANT JE BENT
  BEWEZENMATE DIEP GENOEG IN HUN MOSLIMKONT
  GEKROPEN !

  Like

 8. Jean zegt:

  Die lafaard droomt, WIJ de burgers willen geen moslims niet op het werk niet op publieke plaatsen niet op de openbare weg niet aan de OCMW loketten en zeker nooit in onze woningen dus blijft er voor moslims maar een alternatief en dat is vertrekken naar die grote zandbak bij hun lievertjes.
  Elke politieke partij die moslims verdedigd of er geld aan verknoeit zal afgestraft worden zowel in Vlaanderen, Nederland als in heel Europa want WIJ de burgers willen een Europa zonder moslims omdat WIJ de burgers walgen van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Ik vermijd het contact met moslims waar ik ook maar kan als ware zij besmet met de PEST. Of meer “up to date”: het Ebola virus. De islam is de KANKER van de HELE wereld maar dit is een bijzonder soort KANKER: ALTIJD DODELIJK voor wie ermee in aanraking komt: lichamelijk DOOD, GEESTELIJK DOOD.. Naar de HELmet de islam want dat is de enige plaats waar die SATANSVOLGERS thuis horen! .

   Dat is mijn mening over de islam.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Jean
   Een commentaargeefster op Duitse blogs noemt zichzelf: “Maria ohne Sharia”. Zo moeten wij ons allemaal noemen. Het spelletje duurt te lang. Het is tijd voor onszelf op te komen. Gooi de viezeriken die namens ons regeren en ons verraden LINEA RECTA DE VUILNISBAK IN . VERGEET S.V.P. DE DEKSEL NIET OP TE ZETTEN anders stinkt het als de tyfus (Haagse taal).

   Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Het tegenovergestelde is wellicht goedkoper, namelijk ophouden met het financieren van radicalisering! Stop het het geldelijk steunen van de bouw van moskeeën. Stop de buurtvaders! Stop met studiefinanciering van koran-school studenten (dat heet in goed Nederlands een bijstandsuitkering)!

  De misdaad die op een koran-school en in de moskee wordt gepropageerd moet gewoon bestraft worden. De vereniging Martijn (de pedofielen-vereniging) is verboden, dus die andere pedofielen club kan ook worden aangepakt. Oproepen tot haat is gewoon strafbaar. Het wordt tijd dat men de misdaad behandeld als misdaad. Door de dingen niet bij de naam te noemen heeft de islamisering door kunnen woekeren. En iedereen weet hoe dodelijk het is als iets voortwoekert.

  Mede door Van Aartsen en zijn slappe gedrag en zijn onwil om duidelijk stelling te nemen heeft de islam zijn verwoestende werk kunnen doen. Van Aartsen moet weg, er moet iemand komen die wel inziet dat de islam een bron van onrecht is.

  Stop de uitkering, laat ze aan het werk gaan, dat geldt voor alle moslims en ook voor Van Aartsen zelf!

  Like

 10. bobzelf zegt:

  maar 1 woord voor deze braak VVDer : KLOOTZAK

  Like

 11. Jean zegt:

  De hele wereld ziet waar islam voor staat en gaat, de hele wereld schreeuwt maar doet niets nu zelfs de islamieten overtroffen worden door nog gewelddadigere islamieten schreeuwen die om hulp en nog gaan de ogen niet open.
  Er is maar een remedie en een oplossing en dat is TOTAAL VERBOD VOOR DIE BARBAARSE GEWELDDADIGE SMEERLAPPERIJ en begin ermee in Europa want dat eisen momenteel ongeveer 500.000.000 Europeanen.
  Laten we morgen beginnen met minimaal 1.000 moslims per dag te verdrijven naar die zandbak in noord Afrika want die barbaren verpesten onze samenleving, door hun onderontwikkeling kennen ze geen normen en waarden maar geloven wel alles van een ordinaire pedofiel, ze dromen van verkrachten en moorden en dergelijke barbaren moeten uit onze samenleving.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Hoeveel handtekeningen waren er ook alweer opgehaald om dat mannetje weg te krijgen?
  18.473 stuks. En hij zit er nog steeds.
  http://www.petities24.com/signatures/eis_het_ontslag_van_jozias_van_aartsen/

  Maar we gaan er nou voor om de hele regering weg te krijgen.
  Als je niet eens dit mannetje weg krijgt dan blijft de rest gegarandeerd zitten.

  Like

  • Astrid zegt:

   @BertG.
   “Als je niet eens dit mannetje weg krijgt dan blijft de rest gegarandeerd zitten.”
   – – –

   Zo is het helaas. En daarom zullen wij tzt genoodzaakt zijn om fysiek [met hooivorken] naar Den Haag te togen om die regentenlui letterlijk in hun eigen roversnest te confronteren met het steeds maar bevoorrechte islamitische importvuil, waarmee zij ons continu en overal opzadelen en waarvan zij zich ook zeer bewust zijn, maar waartegen evenzo bewust opzettelijk niets door hen ondernomen wordt. Het wordt dus tijd dat het Nederlandse volk eens serieus in opstand komt, want men blijft er steeds maar weer mee wegkomen, terwijl ons dagelijks leven als steeds maar verstikkender ervaren wordt. Grote demonstraties zullen dan ook zeker nog gaan komen en regentesk Den Haag kan zich maar beter alvast voorbereiden op het boze autochtone volk, want het is een kwestie van tijd. We zijn immers heel lang geduldig en vriendelijk geweest met de door onze strot geduwde kansenculturen uit de islamitische hoek, maar de koek is bijna op. De hardwerkende, belastingbetalende Nederlander, op wiens schouders inmiddels bijna alle nationale last rust, wil dat er wat verandert in het landelijke beleid en eist dat de royaal betaalde volksvertegenwoordigers voor hen opkomen [lees: doen waar ze voor betaald worden!] en per direct stoppen met de discriminatie van de eigen bevolking. Vergeet niet dat het gros van de politici er puur voor het eigen gewin zit en dat corruptie en ongegêneerd graaien uit de staatskas vandaag de dag feitelijk aantoonbaar schering en inslag is. Dan zal het u en anderen evenmin verbazen, wanneer blijkt dat onze regenten er ook eigenlijk geen enkel belang bij hebben om ons, de autochtone Nederlander, te steunen in deze onaangename situatie. Hun prioriteiten liggen bij de goed betaalde baantjes, de subsidiebronnen en de linkse media voor het hersenspoelen [lees: in slaap houden] van de massa met lieg- verdraai- en weglaatprogramma’s zoals het NOS-journaal op de nationale staatstelevee. Het volk is machtig, zo weten zij als geen ander, dus houden zij ons graag in een door hen gemanipuleerde slaap. Het onafhankelijke internet is hen [maar ook een linkse, gelegenheidshoofddoekdragende ex-koningin Beatricks en andere chronische grootdieven] echter een doorn in het oog, want daar valt het niet mee om te censureren. Het nieuws gaat supersnel en zelf bijeenkomsten, petities e.d. organiseren is tegenwoordig ook zo gepiept. Dat internet is onze macht en het volk is machtig, zodra en zolang als het volk er zich maar volledig van bewust zou zijn. Velen verkeren nog in slaap, al begint een minderheid daarvan al wel al iets onrustig te draaien. Hoeveel wekkers hebben deze, vaak naïve, mensen met matig of geen inzicht in ‘het grotere gebeuren’ nodig, om de oogkleppen af te doen?

   Like

 13. cat zegt:

  Niet te geloven?!! Waanzin. Jihad probleem oplossen? Islam verbieden.
  Jihadisten die weg willen: laten gaan! Met paspoort en al. Later paspoort ongeldig verklaren. Administratief alles van die persoon cancellen.

  Like

 14. Rick zegt:

  En blijven ontkennen, wegkijken en goedpraten. Executeren die gek!!!

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Wat is die van aartsen toch een Godverdomde minkukel! Impliciet de Nederlandse samenleving een beetje de schuld geven van wat die klote-moslims aanrichten! En dan maar weer letterlijk beweren, dat het ‘moslims’ zijn, die gediscrimineerd zouden worden! (Een Maarten van Rossem had het hem niet verbeterd!) Er zou tijdens zo ’n interview iemand aanwezig moeten zijn, die hem op het cruciale moment zou kunnen toebijten: “En weet je, hoe dat komt? Omdat andere doelgroepen hun geloof thuis laten!” Daarmee zou de hele problematiek in één keer onder woorden gebracht zijn, maar Jozias zorgt er wel voor, dat dàt kernpunt zorgvuldig buiten de orde gehouden wordt. Hetzij omdat hij zeven kleuren schijt voor de islam, hetzij omdat hij misschien wel van hogerhand instructies krijgt uit politiek Den Haag. Of, wie weet, een combinatie van beide! Hoe dan ook weigert hij in alle toonaarden, de kant van de autochtonen te kiezen, maar blijft ze integendeel maar -jawel- de Zwarte Piet toespelen! Moet-ie maar lekker mee doorgaan; laat de kruik maar net zo lang te water tot-ie barst! Ik hoop dat er p korte termijn in Den Haag vèldslagen uitbreken, kijken wat-ie dàn weer zegt!
  Een baantjesjager is het en anders niets!

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Wat een stom figuur is dat toch. Banen maak je niet. Die komen voort uit gunstige economische omstandigheden. Om banen kunstmatig te maken, heb je belastinggeld nodig, want dit soort banen leveren geen product op waar de economie mee gebaat is. Daar wordt dus geld voor geheven in de vorm van meer belastingen.
  Er zijn al duizenden verzonnen banen voor moslims. Alleen al in Den Haag. Van tolk, tot buurtvader, van adviseur tot leraar zonder papieren.
  Wat heeft de moslim gedaan met al deze mogelijkheden? Niets. Alleen maar fokken voor allah en met z’n allen radicaliseren. Banen werken dus niet.
  Ook niet omdat een beetje baan tegenwoordig wordt ingevuld door een Pool. Die nu eenmaal veel harder werkt, minder vakantie viert, niet rammedamt en graag leert. De Pool doet het werk, de moslim zit thuis en de uitzendbureaus lachen zich dood. Tot zover de banenplannen van van Aartsen.

  Like

 17. Zilvermeeuw zegt:

  Van Aartsen is besmet met het islamvirus en daar is géén genezing voor mogelijk. Het is een complete IDIOOT en moet als zodanig behandeld worden: in een GESLOTEN inrichting opbergen en de sleutel weggooien! Ophangen aan een hoge boom in het Zuiderpark is natuurlijk ook een optie en nog veel goedkoper ook.

  Like

 18. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens . zo lang heeft hij met moslims te maken en weet nog steeds niet dat ze gefaarlijk zijn.

  Like

 19. luckybee zegt:

  Zo lang heeft hij met moslims te maken en weet nog steeds niet dat Moslims gevaarlijk kan zijn.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Sorry hoor, maar moslims zijn LEVENSGEVAARLIJK en Van Aartsen weet dat maar al te goed.! DAAROM gedraagt hij zich zoals hij doet.! Laat u niet voor de gek houden! Van Aartsen is ZEKER geen domme man maar hij heeft er geen ZIN in om zijn stad van het moslimtuig te ontdoen. Want dan is hij zelf OOK (en als EERSTE) aan de beurt. Hij is een verrader geworden om zijn EIGEN lijf te redden. ! EN hij doet wat zijn bazen in Brussel hem opdragen: de islam vooral niets in de weg leggen.

   Like

 20. OphEUffen zegt:

  Moslims horen in het Kalifaat. Ik heb het niet bedacht maar ik ben het er zeer mee eens.

  Like

 21. rs zegt:

  http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5105801

  Kijk eens hoe ze op bovenstaande site “reageren “…………

  Like

 22. bigljohn zegt:

  Banen scheppen met een speciale banen schep, een idioot begrip uit het verleden, een blik industrie open trekken voor die zielige Moslims…. Die van Aartsen toch met zijn imbeciele plannetjes ! Als de autochtone Nederlander maar flink de lul wordt ! Het waren te wensen dat hij als Jood dient te beseffen dat hij het zal zijn die als eerste aangepakt zal gaan worden door degenen die hij nu aan het beschermen is. Want dit blijft niet mooi staan natuurlijk !

  Like

 23. Frerik zegt:

  Toch maar even gekeken waar mijn boze mail naar toe kan en zo heb ik zolangzamerhand al heel wat adressen van linkse figuren in mijn mailbox. Ook deze nu; burgemeester@denhaag.nl
  Wat heb ik toch een gigantische hekel aan zogenaamde mensen die de poorten naar de hel hebben opengezet In gedachten heb ik mijn oude pm Uzi vanuit mijn militaire diensttijd al gericht.

  Like

 24. Furry zegt:

  Dankzij massa immigratie zitten wij binnenkort met een tekort aan eigen blanken mensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s