Veel Nederlanders haten de westerse cultuur

Screenshot 38

(Door: Herman Meijer)

Er gaan veel meer Jihadisten naar Syrië dan wij weten/denken. Joden worden bespuugd in de tram. Veel Nederlanders haten de westerse cultuur. En dat is een groot probleem.

Er gaat iets goed fout vrienden. We hebben hier in Nederland een fantastische samenleving gebouwd. Kijk maar naar andere landen op de wereld. In theorie is iedereen vrij en blij. Ik schreef gisteren al een artikel op deze site over joden. Voor hen gaat dit helaas niet helemaal op. Langzaam worden zij met de rug tegen de muur gedreven. Door een bevolkingsgroep die in Nederland nog niet zo lang aanwezig is.

Daar gebeurt in mijn ogen iets vreemds. Moslims worden hier in Nederland met open armen ontvangen. Voor talloze islamitische zaken zijn subsidies te verkrijgen, de uitkeringen in Nederland zijn royaal en het bouwen van moskeeën met hoge minaretten en het stichten van islamitische scholen is geen probleem. Rechten waar christenen in de landen waar deze moslims veelal vandaan komen alleen maar van kunnen dromen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, lafheid, Moslims, Nederland, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

14 reacties op Veel Nederlanders haten de westerse cultuur

 1. Jade zegt:

  De reactie van vanhetgoor op dat artikel sprong mij er echter uit…
  Laat ik nu echter hopen dat er WEL iemand met aids is besmet,
  waardoor deze hele bedorven sekte weldra zal uitsterven door
  de gelukkig onweerstaanbare “vleselijke lust”…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, de reactie van vanhetgoor…..Beetje dom misschien, maar ik dacht aanvankelijk even, dat hij het over Samantha Lewthwaite had.Dat kwam mede, doordat het hier op de site een gewoonte geworden is, om ook de islam als het ‘nieuwe nazisme/fascisme’ te betitelen, hoofdzakelijk op initiatief van Martien. En dat, terwijl ik zelf toch mijn reserves plaats bij deze vereenzelviging: Nazisme/fascisme had namelijk geen religieuze achtergrond, zoals de islam. Enfin…..Zodra de aap uit de mouw komt, denk je meteen: Ach ja, natuurlijk…..
   Florrie Rost van Tonningen, meisjesnaam Florrie Heubel, trouwde inderdaad tijdens de oorlog met Meinoud Rost van Tonningen, nadat ze nog enige jaren om hem had geconcurreerd met Jkvr. Julia Op ten Noord. Die laatste is jaren geleden nog eens geïnterviewd in Berlijn, waar ze toen woonde. Achteraf mocht ze ergens blij zijn, dat ze Rost níet gekregen had, want inmiddels had ze van alles afstand kunnen nemen en was een heel aardige, reële vrouw geworden, waar Florrie zich, verkrampt, in ‘de zaak’ is blijven vastbijten, waarschijnlijk omdat dat het enige was, wat ze nog hàd. Dat ze verder niet veel benul had/heeft van politiek lijkt inderdaad meer dan waarschijnlijk.
   Toch zijn er juist daarom natuurlijk wel raakvlakken te vinden met Lewthwaite èn met meer van die onnozele meiden, die zich aan radicale moslims verslingeren en zichzelf in de islam vastbijten omdat ze in de eigen samenleving op en één of andere manier niet in tel zijn.

   Like

 2. De islam is een weerzinwekkende ziekte. Een uitzaaiende kanker die met wortel en tak uitgeroeid moet worden. Links verraderlijk Nederland en de moslims hebben elkaar gevonden in hun walgelijke haat jegens de autochtone Nederlanders. Die moeten zich gaan organiseren en gewapend verzetten voor het te laat is en ook hun hoofden door de inteeltbarbaren worden afgehakt. Waarom pikt iedereen dit? Waarom is iedereen zo laf?

  Like

 3. Republikein zegt:

  srry. deze moet het zijn.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Als ze onze cultuur toch zo haten, waarom vertrekken ze dan niet! Ik kan maar een reden bedenken, GRATIS GELD! Tevens wijs ik er nog eens op, dat deze mensen GEEN NEDERLANDERS zijn, maar Turken, Marokkanen, Somaliërs etc. En laat ze maar gaan, wel NEDERLANS PASPOORT INLEVEREN, en nooit meer terugkomen!

  Like

  • exter39 zegt:

   Het moet denk niet zijn Nederlanders ,maar moslims van buitenlandse afkomst , want je kan hier wel geboren zijn ,maar je komt uit buitenlandse ouders , soms de helft ,maar dan zijn het bastaarts , en worden als moslim opgevoed, en als je een paar bladzijden van de koran kent dan weet je wat dat betekend, haat de ongelovigen en dood ze waar het kan , nu is dit natuurlijk hier wel wat moeilijk , en daarom willen ze het kalifaat , en daar gaan ze dan op les ,zo dat ze weten als ze terug komen , hoe ze het hier snel en geruisloos kunnen doen .En ik zou zeggen laat gaan ,laat gaan en als ze allemaal op een hoop zitten , dan zo’n hele grote er op . Zo,n dubbele van Nagasaki.

   Like

 5. Bas Koning zegt:

  Iemand met twee paspoorten, waaronder een het Nederlandse, is slechts een HALVE Nederlander, op zijn best.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/09/banen_creeren_tegen_extremisme.html

  Van Aartsen heeft de oplossing… Weg met ons, weg met ons, weg met ons….

  Like

 7. Cathja zegt:

  Ja, inderdaad! Er gaat iets heel erg fout in onze westerse wereld! Wat er fout gaat is dit: wij in Nederland hebben het goed gevonden dat onze waarden en normen vertrapt werden, we zijn veel te vriendelijk geweest (en zijn dat nog) voor vreemdelingen, die er totaal geen behoefte aan hebben om zich in te zetten voor het land waar zij nu wonen. Onze cultuur dreigt verloren te gaan. De overheid strooit rijkelijk met geld, en mede daardoor wordt onze eigen bevolking gedupeerd. We laten ons de les lezen door moslims, en tal van hun eisen wordt door onze overheid ingewilligd. Er wordt niet keihard tegen hen opgetreden als het moet, want men is bang voor wraakacties. Moskeeën worden in hoog tempo uit de grond gestampt, vaak tot grote ergernis van de autochtone bevolking in de buurt, die met de herrie en de overlast van de moskeegangers opgezadeld worden!
  Er vinden demonstraties plaats, waarbij vlaggen worden getoond die ons vijandig zijn. Er wordt op Joden gescholden; zij worden zelfs bedreigd, en hun synagogen moeten worden bewaakt. Bedreigende uitspraken zijn ons aller deel, want dat tuig gaat ervan uit dat zij binnenkort hier de baas zullen zijn.
  En wat doet onze overheid? In elk geval hebben ze te weinig en te laat maatregelen genomen richting die extremisten! Dat versterkt bij die lui het gevoel dat het een koud kunstje is om Nederland onder de voet te lopen. En réken maar dat hun plannen (én wapens!) klaar liggen!

  Onze politie wordt bespot. Let maar eens op hoe (vooral) Marokkaanse jongeren tegen onze politie tekeer gaan! Hun agressie en bedreigingen! Dat hoeven ze in Marokko niet te proberen, want dan mogen ze kennis maken met de gummiknuppel! Daar hebben ze dan ook een heilig ontzag voor de politie.

  Het is inderdaad een hele slechte zaak dat er zoveel jongeren, en zelfs jonge gezinnen, mee willen strijden met IS! De angst voor deze mensen als ze ooit terug keren zou er niet hoeven te zijn, mits we nu afspreken dat er niet één ooit nog Nederland binnenkomt! Laten we hen wél binnen, dan is het leed en zijn de aanslagen hier niet te overzien. Ze worden ‘daar’ klaargestoomd om ook van ons land een moslimland te maken..
  De overheid moet het paspoort innemen, het Nederlanderschap afnemen, geen uitkering meer en stoppen met die slappe aanpak van overheid en politie. Dát moet er gebeuren. Laat zien wie er hier de baas zijn. En geef niet zoveel mogelijkheden om naar de rechter te stappen. Om het minste of geringste doen die mossels aangifte, voelen ze zich gediscrimineerd, etc.

  We kúnnen de zaak wellicht nog redden, maar dat vereist dan wel een consequent en keihard beleid.

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  We moeten de woede over Zwarte Piet gebruiken om mensen samen te krijgen voor aktie tegen ISIS-aanhang hier in nederland. Mag ik verder iedereen aanraden, te doen wat ik ben begonnen te doen, nl. aan moslims refereren als “ISIS-aanhang.” Dan zeggen we, we zijn tegen de ISIS-aanhang, de ISIS-aanhang moet oprotten, enz. en dan kan niemand zeggen ooo je bent racist of islamofoob.
  Iedere moslim is een ISIS-aanhanger want ISIS doet precies wat Mohammed voorschrijft en ook zelf deed. Als moslims inderdaad tegen ISIS zijn moeten zij dit bewijzen door mee te doen aan de Burn the Jihad flag Youtube challenge. Anders oprotten naar ISIS zsm en tot die tijd als zwaar staatsvijandig en gevaarlijk worden beschouwd, met afname van kinderen jonger dan 7 wegens potentieel voor radicalizeren. En de Koran *onmiddellijk* in de ban, ze kunnen Zwarte Piet uitbannen nu de Koran is VEEL racistischer en gevaarlijker.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Inderdaad. Wij hebben hier in Nederland een fantastische samenleving. Nog steeds. Mits als wij het geluk hebben in een moslem-vrije omgeving te mogen leven. Er zijn helaas niet veel gebieden in Nederland die dat nog zijn. Die nog niet zijn geïnfecteerd. Helaas, zal het niet lang meer duren. Als de pest staat metafoor voor de Islam, dan is de overheid de ratten die de pest mobiel maakt en overal heen brengt. Niet enkel de Joden worden met de rug tegen de muur gedreven. WIJ ALLEMAAL!. http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3633525/2014/04/11/Mishandelde-man-Ik-wil-met-Wilders-praten.dhtml en dit http://www.camilleri.nl/2013/12/moluks-meisje-beestachtig-verkracht-door-groep-marokkanen/ en dit http://www.omroepwest.nl/nieuws/03-10-2011/vrouw-weggepest-door-jeugdbende
  En ga zo maar door …dan begrijpt men dat iedereen die in een besmet gebied woont, loopt risico slachtoffer te worden. In zo’n omgeving heerst angst een terreur:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3040029/2011/11/17/Bewoners-Haagse-Schilderswijk-We-horen-en-zien-niets-we-zwijgen.dhtml
  Het probleem is, dat de bewoners van dit land moeten voor hun bestaan in twee fronten vechten; waar de politiek-correcte beleidsmakers vijand nr. 1 zijn. Iedere 4 jaar gaan wij naar de stembus op partijen die meer en meer Islam naar binnen importeren. Ze doen alles om dat land te laten bezwijken. Ze jagen hun jeugddroom na, over multiculturele samenleving onder de vlag van een Sovjet-achtige imperium. (DEEL 2)

  Like

 10. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Ik lees nu het boek van Robert Ludlum “The Bourne Identity” (1980) . Het is een zeer spannend boek en het verhaal speelt zich af ergens in de jaren ’70. Ik zou dit boek niet noemen, zou ik niet (op pagina 263) paar alinea’s tegenkomen die mijn aandacht trokken. De verhaallijn is fictief, maar de achtergrondinformatie is echt (te echt). Een Franse generaal vertelt aan geheimagent, Jason Bourne, de reden voor de aanslag op zijn enige zoon die een politicus was. De beruchte terrorist, Carlos, (zit nu in een Franse gevangenis), liet hem vermoorden als gunst voor zijn “revolutionaire vrienden”. De “extremisten” hadden met de socialisten een nep pact gesloten. Dat deden zij door beloftes, die ze niet van plan waren waar te maken. De “extremisten” zijn …de “revolutionairen” van het soort Baader Meinhof groep, de vrienden van Daniel Cohn ‘Bandiet’ (komt nu voor de Duitse Groenen), Rudi Dutschke en de Nederlandse ‘Nieuw Links’. De Duitse Studentenleider Rudi Dutschke noemde de overnemen van de leiding als ‘Een lange mars door de instituten’. Toen Ludlum het boek schreef, ergens midden in de jaren ’70, kon hij niet voorstellen dat dezelfde bende psychopaten die zich toen “revolutionairen” noemden, zouden in de 21ste eeuw aan de top van de Europese politiek staan en enorme schade brengen aan het leven van miljoenen Europeanen. Hun zieke gedachtegoed kan ons NU om zeep helpen, als ze verder – samen met hun adepten in de EU en de Nederlandse PvdA, GL, D66 en de rest van de “Gutmenschen horror” hun gang kunnen gaan. De “revolutionairen” zijn nu OUD. Het is tijd om een grote bezem te nemen en de boel grondig vegen voordat het te laat is.

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik moet de eerste moslim nog tegen komen die onze samenleving omhelst;er is er geen een!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Yvpmme van Cleef,
   Ze kwamen hier niet heen om onze samenleving te omhelzen of ons zelfs als mensen te respecteren. Ze kwamen hier (en hun broeders uit de jungle idem dito) uitsluitend om de boel uit te buiten en daarna hardhandig te veroveren. U kunt van de luizen in de pels van een hond zitten geen respect voor de hond verlangen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s