VIDEO – Islamterreur: hoe dan ook!

(Door: Pritt Stift)

U weet wat u moet doen. Bedenk een kop en/of onderschrift en win 72 vrijkaartjes voor een multiculturele buurtbarbecue naar keuze. Slechts 1 antwoord mogelijk.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO – Islamterreur: hoe dan ook!

 1. windwens zegt:

  Doodstraf (Maar die kaartjes paas ik wel door die hoef ik niet )

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Islamitische pedagogiek. (En houd die kaartjes inderdaad bij je, a.u.b.!)
  -Wat een Godverdomde manier van doen met zulke kinderen; ik werd er naar van!

  Like

 3. Bas Koning zegt:

  NUKE MEKKA

  Like

 4. Leo zegt:

  Ziek Ziek Ziek Ziek Ziek Ziek Ziek ZIEK ZIEK ZIEK ZIEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. Jade zegt:

  Heb nog niet geklikt, kan ik het filmpje kijken zonder te kotsen???

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ja die kleine islammertjes, worden strenger aangepakt dan tegenwoordig de kinderen op een NL-se school.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is een schandaal! Ze moesten hier in het westen alle moslim-ouders en -scholen onder toezicht stellen. Die complete gemeenschappen, zogezegd!
   En bij het één keer waarnemen van zulke praktijken: kinderen meteen weghalen, c.q. scholen sluiten!
   (En laat er nou niet weer iemand gaan relativeren van ‘westerse kinderen mogen ook wel wat strenger aangepakt worden en een pedagogische tik en ik ben er vroeger ook niet slechter van geworden blablabla’ want ik leg verbaal een knóóp in hem/haar, zodra ik zoiets lees! Bij pedofilie blèrt iedereen altijd meteen van: ‘Van kinderen blijf je af.’ Nou, voor mij geldt dat hier ook! Minstens!
   Kinderen zijn, GVD, géén gebruiksvoorwerpen!)

   Like

   • delamontagne zegt:

    U bent wel een enkel(e) generatie(s) jonger dan ik, maar die lijfstraffen kwamen ook op NL-scholen voor. Die andere “ouwetjes” [ boven de 70 ]op dit blog, moeten dat ook weten. Zoals dat ene kind op de handpalm klappen kreeg, heb ik zelf ook meegemaakt in de jaren 40/50. Weliswaar met een soort metalen latje, ze noemden dat geloof ik “een rietje”. Of op je blote kinderbilletjes. Dan moest jeje broekje een eindje omlaag doen, over de zusters/meesters tafel leunen en kreeg je een paar ferme tikken op je blote kont. Het ergste was het gejoel en gehoon van de medeleerlingetjes en het daarna in de hoek moeten staan.( ALS DE LERAREN TEGENWOORDIG de kinderen maar een duwtje geven, staat de polisie al op de stoep. ) !!!!!!!!!!!!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Delamontagne, 10.34u.: Dat weet ik net zo goed als U, maar dat is dus een schandaal!!! Temeer, daar het sinds ca. begin 20ste Eeuw al wettelijk verboden was, maar met name door Broeders en nonnen op katholieke scholen gewoon in stand werd gehouden! En de ouders deden er niets tegen, wanttegen die lamstralen van zwartrokken durfden ze niet op!
    Dat was trouwens ook nog zoiets: Dat je door de vroegere pedagogische opvattingen je kind nooit mocht laten merken, dat je aan zijn kant stond, ook al stónd je het: Voor het oog moesten de “grote mensen’ altijd gelijk krijgen. Bah! Laffe manier van doen tegenover zo ’n klein kind! Het was ook al niet bevorderljk voor het onderlinge vertrouwen: In de eerste klas lagere school kreeg ik ooit nog eens een oorvijg van de onderwijzeres en toen ik dat pas jaren later aan mijn moeder vertelde, was het: “Waarom heb ik dat nooit geweten, ik zou wel dit en ik zou wel dat…..”Ja, waarom niet? Omdat ik niet de indruk had, dat je van de volwassenen ooit gelijk kreeg. Dan krijg je, dat, dat een kind thuis niets meer vertelt. Nu dus toevallig wel, maar wist ik veel: Zij met hun eeuwige één-lijn-trekkerij…..
    Daarom: “Opvoeden…” Van het woord alleen al krijg ik braakneigingen. Twee volwassen zoons heb ik, en ik geef toe, dat zeker met de tweede niet alles gaat zoals het zou moeten, maar toch heb ik nergens spijt van. En waarom niet? Omdat ik het niet anders had kunnen doen, dan ik het gedaan heb. Ik niet.
    Dat andere is làf en machtsvertoon en dat geldt in het dubbele kwadraat voor de moslims; mede daarom wàlg ik van ze!

    Like

 7. Avidia zegt:

  misselijkmakende video, wat een rot volk!!!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Golden Oldies ? ik heb gedacht dat waren lieve Om’as en Opa’s, voor wie je alleen respect kan betuigen.Maar wie zijn ze in werkelijkheid?Net als de BNN ers waren het grote fans van Freddy Merqurie, dat aan aids en drugs was gestorven, Police die met de duivel practiceerd, en vele vele andere hard rockers.Ze hebben allemaal min of meer met de duivel practiceerd.Het waren geen respectabele oudjes,maar verouderde BNN ers, en multicultie’s van wel eer.Dat ons de islam aan onze hals hebben geworpen.Allah en de duivel is ja de zelfde.

  Like

 9. BertG. zegt:

  http://www.alraimedia.com/Articles.aspx?id=529049
  Alleen uit de vertaling met google translate is niet zo gek veel te halen.
  Ze worden bedreigd dat hun handen of hoofden er af gaat.

  De video toonde de hand van een persoon met een mes, een «Estelz» dreigt te slachten drie kinderen barstte in tranen uit te midden van het geval van ontzetting en paniek die bezat en vooral als de man herhaalt zijn vraag was: «Maine, willen wij aan het slachten van de eerste Chi»? En «Maine Menktalo Warschau? Shi is de eerste? »En« geland Eidak Hun of uw hoofd afhakken … of Eidak eerste Chi Shu? … »En« You Come … U Daash? … ».

  Hij was de minister van Justitie, generaal-majoor Ashraf Rifi, de kwestie van de tape en de inhoud van de scènes is humane en onschadelijk, die een ernstig effect op de gemeenschap zou verlaten. En contact opnemen met de procureur-generaal in Nabatieh beroepsinstantie rechter Ghada Abu Chrome, prees de snelheid gereden en haasten naar de veiligheidsdiensten om de dader te arresteren, studenten take down de meest zware straffen hem en al blijkt uit het onderzoek.

  Like

 10. Jan zegt:

  ‘Islamitische Staat onthoofdt Britse hulpverlener David Haines’

  Haines, die werkzaam was bij de Franse organisatie Acted en in maart vorig jaar in Syrië werd ontvoerd, was te zien aan het einde van de laatste onthoofdingsvideo die IS publiceerde, die van Sotloff. De jihadist van IS die in de video’s figureert dreigde in die video Haines te onthoofden als de Britse premier Cameron zijn steun aan de Amerikaanse luchtaanvallen op IS in Irak niet zou intrekken.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/09/13/islamitische-staat-onthoofdt-britse-hulpverlener-haines/

  Like

 11. Breget zegt:

  Het word al vroeg geleerd dat het de schuld is van de ander

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s